aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Vi bygger bransjens beste oppgjørsavdeling - Nå trenger vi deg!


 

Oppgjørsansvarlig og backoffice oppgjør/meglerstøtte | Heltid | Oslo | Frist05.11.2023

---

Er du vår nye kollega?


Stillingstittel: Oppgjørsansvarlig og backoffice oppgjør/meglerstøtte
Sted: Oslo
Frist: 5. november 2023

Alle vinnerlag trenger et godt støtteapparat. Derfor bygger vi bransjens beste oppgjørsavdeling. Nå trenger vi en oppgjørsansvarlig og en backoffice oppgjør/meglerstøtte til vårt lag – og som støtter Aktiv-kjedens kontorer i arbeidet med målet om å ha Norges mest fornøyde kunder.

Aktiv Eiendomsoppgjør leverer oppgjør og meglerstøttetjenester til kontorer i Aktiv Eiendomsmegling AS. Vi er 14 kolleger som trives godt sammen og har det gøy på jobben. Nå søker vi etter en oppgjørsansvarlig som vil være med på vårt lag.

Nylig vant Aktiv Eiendomsmegling kundeserviceprisen i kategorien Beste kundeopplevelse innen boligmegling. Det er ikke mulig uten et godt oppgjørs og støtteapparat.

Arbeidsoppgaver

Som oppgjørsansvarlig arbeider du tett med meglerne og arbeidsoppgavene dine vil være kundeoppfølging, gjennomføring av oppgjør og klientkontoavstemming. Andre arbeidsoppgaver vil også kunne tilfalle etter avtale.

Du vil bli en del av et team og stillingen krever at du er en god lagspiller, samtidig som du kan jobbe selvstendig og effektivt.

Backoffice oppgjør/meglerstøtte vil være en støttefunksjon til både oppgjørsavdelingen og meglerstøtte. Du vil få mange ulike og spennende arbeidsoppgaver og dine dager vil bli tilpasset behovet på avdelingen. Depotføring av post og andre daglige gjøremål vil utføres av backoffice.
Vi har kultur for å skape gode og hyggelige arbeidsdager! Hos oss får du gode utviklingsmuligheter. Vi heier på hverandre og dyrker en kultur hvor din mening teller.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en oppgjørsansvarlig og backoffice, gjerne med noe erfaring og regnskapsforståelse, uten at dette er et absolutt krav. Du må være ferdig utdannet eiendomsmegler eller ha særskilt oppgjørseksamen Dersom du har kjennskap til Next er det en fordel.
Av personlige egenskaper så setter vi selvstendighet, nøyaktighet og effektivitet høyt.

Aktiv Eiendomsoppgjør AS er et heleid datterselskap av Aktiv Eiendomsmegling AS. Aktiv er Norges fjerde største eiendomsmeglerkjede. Aktiv er et franchisekonsept og kjeden har over 80 kontorer og avdelinger over hele landet. Oppgjørsselskapet og avdeling Meglerstøtte er lokalisert med kjedekontoret til Aktiv Eiendomsmegling i hyggelige lokaler rett ved Solli plass i Oslo sentrum. Oppgjørsselskapet har i dag 14 medarbeidere.

Om arbeidsgiveren


Aktiv Eiendomsoppgjør

Aktiv Eiendomsmegling AS er et heleid datterselskap av Eika Gruppen som er en del av Eika Alliansen.

Eika Alliansen består av selvstendige banker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt, og spiller en svært viktig rolle for bærekraftig verdiskaping i lokalsamfunn over hele landet. Lokalbankene i Eika Alliansen nyter høy tillit og tilfredshet blant sine kunder, og er en drivkraft for vekst og utvikling i sine lokalområder. Les mer på eika.no

Klikk her for å søke.

Stillingens kontaktperson:
Beate Jopke Desmot
Daglig leder

Tel: 90 83 19 19
Mail: beate.desmot@aktiv.no