aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Biterudveien 23B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker.
Velkommen til Biterudveien 23B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker.

ASKER Biterudveien 23B

Tiltalende og allsidig 2-roms nær Asker sentrum. 10 kvm solrik, sydvestvendt balkong. Byggeår 2012. Garasje.

  • kr 4 980 000
  • BRA-i 57 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 4 980 000
  • Omkostningerkr 138 940
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 118 940
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2012
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 3 437
  • Tomt5 581.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 980 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,00))   138 940,- (Omkostninger totalt)   5 118 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Biterudveien 23B - Presentert av Petter Mamen-Lund v. Aktiv Asker. Eiendommen ligger i et moderne sameie fra 2012, flott beliggende like utenfor Asker sentrum. Nærområdet byr på fine turmuligheter sommer som vinter med turstier rundt Semsvann og lysløype med utfart fra Solvang ungdomsskole. For øvrig kort vei til Asker sentrum med buss-/togstasjon, kjøpesenter, handlegater og spisesteder. - Lys og innbydende bolig fra 2012 - Landlig, men sentralt - 10 kvm sydvestvendt og solrik balkong med fine utsiktsforhold - Stort soverom - Kjøkken med integrerte hvitevarer - Romslig, flislagt bad - Kun 2 tg2, ingen tg3 - Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt sportsbod på ca. 5 kvm Velkommen til visning!
Utsikten mot Asker sentrum.

Biterudveien 23B, Akershus

  • Tomt
    5581.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Ideell andel av felles tomt. Opparbeidet tomt med grøntarealer og prydbusker. Asfaltert adkomst til garasjeanlegget.

    Beliggenhet
    Biterudveien 23B har en flott og attraktiv beliggenhet i et populært og veletablert boligområde like utenfor Asker sentrum. Stille og rolig boligområde med lite trafikk og hyggelige fellesarealer. Er du glad i å bo sentralt, men allikevel nær marka med flotte turmuligheter er dette noe for deg. Kort vei til Semsvannet og Solli som kan by på fine tur- og rekreasjonsmuligheter med bading, fisking og flotte turområder. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra på Askerholmen, som ligger i gangavstand fra leiligheten. Leiligheten ligger også i gangavstand fra Asker sentrum, hvor man har "alle" fasiliteter og servicetilbud. Asker sentrum er stadig i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Nærområdet kan by på en mengde tur- og rekreasjonsmuligheter. Følger du Semsveien et lite stykke finner du flotte turmuligheter rundt Semsvann eller milelange turveier på Solli. Solli er turmulighetenes indrefilet i Asker. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Det er også flere fine badeområder rundt vannet. Om vinteren er det skiløyper i flere retninger som har utspring fra Semsvannet. Nærmeste skiløype starter på Solvang skole, bare noen hundre meter fra leiligheten. En kort biltur unna ligger også populære Hvalstrand bad. Hvalstrand er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter samt restaurant med uteservering og kiosk. Hvalstrandfestivalen arrangeres hvert år og tilbyr intimkonserter i maritime omgivelser. Vardåsen egner seg ypperlig for turer både sommer som vinter, og det er kun en kort biltur til populære Vardåsen Alpinbakke. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser, året rundt. I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av. I Asker sentrum og i nærområdet finnes det mange muligheter for organiserte aktiviteter, slik som golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, ishall med mer. Asker Skiklubb er et fleridrettslag som holder til på Føyka, Asker stadion kun 1,2 km fra boligen. Her er det et godt og variert aktivitetstilbud i flere grener, for barn og unge. For golf entusiasten ligger Asker golfklubb ca. 5 minutters kjøring fra leiligheten. Det er også kort vei til flere treningssentre, blant annet Sats, Asker Treningssenter og Actic i Asker sentrum.

    Barnehage/skole/fritid
    Eiendommen sokner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, blant annet Hanevold barnegård, Føyka barnehage og Frydendal barnehage som er den nærmeste, og ligger like ved sameiet. I tillegg er det gang-/sykkelavstand til Jansløkka barneskole, og Solvang ungdomsskole ligger kun ca. 350 meter fra leiligheten.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra leiligheten kan du spasere ned til Asker stasjon, eller du kan ta bussen. Nærmeste bussholdeplass ligger kort fra boligen i Semsveien, hvor bussen tar deg til Asker sentrum på kun noen minutter. Asker er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser i retning Oslo og Drammen. Her går det buss, direkte tog, lokaltog og flytog med hyppige avganger. Til Nasjonalteateret bruker man ca. 18 minutter med toget fra Asker, og til Drammen bruker man ca. 12 minutter.

    Byggemåte
    Lavblokk i betongkonstruksjoner delvis forblendet med teglstein og stedvis liggende trekledning. Det er installert heis i bygget. Bygget består av 3 etasjer + underetasje. Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

    Innhold
    Leilighet bestående av entré, bad, kjøkken, stue og soverom. Det er utgang til balkong på ca. 10 kvm fra stue. Det medfølger ca. 5 kvm sportsbod i underetasje, samt parkeringsplass i felles anlegg.

    Standard
    Boligen ligger i et moderne sameie fra 2012. Bygget har en tiltalende fasade og asfaltert oppkjørsel. Det er heis i bygget. Entré med skyvedørsgarderobe med speilfront og plass til klesoppheng eller lignende. Lys stue med store vindusflater ut mot balkong. Stuen har parkett på gulv og lyse flater på veggene. Det er plass til sofamøblement med stuebord. Åpen løsning mot kjøkkenet. Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 10 kvm. Balkongen vender mot sydvest med fine solforhold på dagtid og til sen kveld. Rekkverk i glass og spiler. Balkongen er delvis takoverbygd og har plass til enkel spiseplass, solstoler eller lignende. Fin utsikt mot nabolaget. Kjøkken med profilerte fronter og innredning langs to vegger. Benkeplaten er i laminat og det er installert plate på vegg bak platetopp for enklere vedlikehold. Det er god lagringsplass i under- og overskap. Integrerte hvitevarer inkluderer stekeovn, platetopp, frys-/kjøleskap og oppvaskmaskin. Romslig soverom med god plass til dobbeltseng med nattbord. Det er installert skyvedørsgarderobe på soverommet. Flislagt bad fra byggeår med lyse fliser på vegger og mørke fliser på gulv. Av utstyr er det her vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, speil med belysning og dusjhjørne med glassdører og veggmontert armatur og garnityr. Det er opplegg for vaskemaskin. Beskrivelse av innvendige overflater: VEGGER: Malte slette plater, fliser på bad HIMLING: Malte slette plater, malte betongelementer GULV: Fliser på bad, øvrige rom med parkett Takstmannens vurdering ved TG2: Bad Overflate vegger og himling Settes på bakgrunn av sprekk i fliser, samt bom i flis (avvik ihht NS 3600:2018) Bad Membran, tettesjiktet og sluk Ingen dokumentasjon på membran. (Ganske vanlig at dette ikke foreligger på boliger/leiligheter fra denne tiden, da krav til dokumentering ble strengere fra ca. 2010/2012, TEK 10) Takstmannens vurdering ved TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 980 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,00))   138 940,- (Omkostninger totalt)   5 118 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Radiator med varme fra felles anlegg. Varmekabel på bad.

    Info strømforbruk
    Selger opplyser at strømforbruket foregående år har vært på ca. 1 549 kwh.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

    Formuesverdi primær
    1016638

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3863225

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    57/2002

    Felleskostnader pr. mnd
    3437

    Felleskostnader inkluderer
    Kommunale avgifter, felles byggforsikring, grunnpakke kabel-tv/bredbånd, garasje, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet med mer.

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    21031

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av 22 seksjoner. Bygningsmassen er fullverdiforsikret i Landkreditt Forsikring AS med forsikringsnummer 35696156. Bredbånd med hastighet opp/ned 25/10 MBs og kabel TV leveres av Telia. Større hastighet og flere TV.-kanaler kan bestilles av den enkelte. Styret orienterer om pågående arbeider. - Presentasjon av tilbud om solcellepanel på tak. - Presentasjon av rapport fra energikonsulent David Zijdemans rapport. - Nye støtteordninger fra Enova For mer informasjon, se vedlegg til salgsoppgave.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Landkreditt Forsikring AS

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3203/1/6/19: 19.11.1909 - Dokumentnr: 909018 - Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 09.04.1926 - Dokumentnr: 900681 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:11 Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:15 Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 09.04.1926 - Dokumentnr: 900694 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 14.08.1958 - Dokumentnr: 400413 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 02.10.1958 - Dokumentnr: 962 - Skjønn Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 28.05.1974 - Dokumentnr: 7451 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:328 Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 04.11.2011 - Dokumentnr: 910510 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold at frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett) Overført fra: Knr:3203 Gnr:1 Bnr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.07.2012 - Dokumentnr: 545462 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/2002

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for nybygg to boligblokker og parkeringskjeller, samt riving av eksisterende bolig datert 29.09.2017. Det foreligger ferdigattest for etablering av fortau og utbedring av vei datert 27.05.2016.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kommuneplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.06.2023 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf Delarealer Delareal 5 765 m BestemmelseOmrådenavn#8 Null vekst nord KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 5 765 m BestemmelseOmrådenavn#7 Prio. vekstområde KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 5 765 m ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende Delareal 27 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavnH560_2 Kommuneplaner under arbeid Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034 Status Endelig vedtatt arealplan Plantype Kommuneplanens arealdel Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 02201D Navn Biterudkollen gnr. 1 bnr.6 Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 15.04.2008 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/80/1D_bestemmelser.pdf Delarealer Delareal 5 764 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Delareal 1 960 m Formål Bevaring av landskap og vegetasjon Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Ved salg og utleie skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes. Dersom en sameier leier ut sin bolig skal hun/han påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak av sameiermøter og styret. Forretningsfører gis, i den grad loven tillater dette, en rett til å avkreve ny sameier et gebyr for sitt arbeid i forbindelse med eierskifte. Gebyrets størrelse skal godkjennes av styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 980 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,00))   138 940,- (Omkostninger totalt)   5 118 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    138940

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 900,- oppgjørshonorar kr 7 500,- og visninger kr 3 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Petter Mamen-Lund

Megler

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev