aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kjellingmoveien 63. Wc rom og mesanin, varmepumpe for å nevne noe. Bildet er digitalt stylet og ment som en illustrasjon.
Velkommen til Kjellingmoveien 63. Wc rom og mesanin, varmepumpe for å nevne noe. Bildet er digitalt stylet og ment som en illustrasjon.

AURSKOG Kjellingmoveien 63

Moderne lagerseksjon på 72 kvm med 6 meter takhøyde med toalett og mesanin på 24 kvm

  • kr 1 750 000
  • BRA 72 m²
  • Prisantydningkr 1 750 000
  • Omkostningerkr 44 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 794 990
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2021
  • Soverom -
  • Areal -
  • Felleskostnaderkr 618
  • Tomt1 315 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   44 990,- (Omkostninger totalt)   1 794 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kjellingmoveien 63 - B13 - En stort og moderne lagerseksjon på hele 72 kvm med 6 meter takhøyde og innredet mesanin på ca. 24 kvm. Lageret passer perfekt for privat bruk eller for små/mellomstore bedrifter med profesjonell virksomhet. Det er innlagt vann og avløp og lageret er utstyrt med toalett og utslagsvask. Oppvarming skjer via varmepumpe og annen elektrisk oppvarming. Her kan du enkelt oppfylle drømmen om et hobbyverksted, enten det handler om bil, motorsykler, båt etc., eller du trenger ekstra garasje-/lagringsplass for hengere, bobil osv. Lageret har en praktisk beliggenhet ca. 25 minutter fra Lillestrøm og ca 35 minutter fra Oslo. Seksjonen har lave felleskostnader og selve bygget er under felles forsikring av sameiet
Lageret er lyst og luftig.

Kjellingmoveien 63, Akershus

  • Tomt
    1315m²

    Beskrivelse av tomt
    Sameiets fellestomt har asfalterte arealer for kjøring og parkering. Det skal ved behov og etter årstid tilsåes kantvegetasjon. Fellestomten er ikke prosjektert for daglig tungtransport. Innkjøringen til næringsområdet er kameraovervåket. Overvåkningen av området foregår på nattetid og ikke innenfor normal arbeidstid. Bilder og filmer lagres i maksimalt 7 dager iht. gjeldende lovverk. Kameraovervåkingen er godt merket med skilt. Dette ifølge informasjonsskriv fra Aurskog-Høland Utbyggingsselskap datert 09.08.2021.

    Beliggenhet
    Kjellingmoveien 63 er beliggende på Killingmo Næringspark i Aurskog-Høland kommune. Området ligger kun 3 km fra kommunegrensen til Lillestrøm og det er direkte adkomst til området fra riksveien 170 fra Fetsund. Området består i hovedsak av lagerlokaler, noe boligbebyggelse samt jorder, skogsområder og øvrig utmark.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Lagerseksjonen ligger i et område med næring og lagerbygg.

    Offentlig kommunikasjon
    Ca 200 meter til nærmeste buss-stopp.

    Byggemåte
    Bygningen er ført opp på støpt betong såle med stål og metall konstruksjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selgers egenerklæring har ingen bemerkninger. Boligselgerforsikring er ikke tegnet. Selger har huket av feil i egenerklæring på dette punkt.

    Standard
    Nesten helt nytt lagerlokale med hvite vegger og Epoxy på gulv. Vifte i tak for fordeling av varme. Felles brannvarslingsanlegg. I seksjonen er det avstillingsknapp for denne. På Mesanin er det mulighet for et kontor eller lagring El anlegg : 400 V med 63 A kurs inn. Elektrisk port med fjernkontroll fra Hørmann. Høyde ca. 4,3 m. Prosjektet er levert av Mitt Eget Lokale AS

    Parkering
    Hver seksjonseier disponerer 5 meter foran egen port/seksjon til parkering når det er opphold/arbeid i seksjonen. Det er opparbeidet felles parkeringsplass på sameiets fellestomt. Det er kun tillatt med parkering for kortere tid foran egen seksjon i forbindelse med av- og pålessing eller andre nødvendige ærend. Følgende er hentet fra fra salgsoppgaven for prosjektet: Veiareal som ikke overtas av kommunen, vil bli tillagt fellesarealet, med felles rett til bruk og felles plikt til drift og vedlikehold. Eiendommene blir seksjonert og hver seksjon får bruksrett til parkeringsplass o.l. fastsatt i vedtektene. Utbygger forbeholder seg retten til å etablere flere seksjonssameier, felles vel, veilag eller annen formålstjenlig organisering av evt. fellesanlegg eller områder.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal opplyst i salgsoppgaven er ca arealer. Mesanin og andre oppgraderinger er levert av Mitt egetlokale når det var nytt. Seksjonen er registrert og bygget som et lager uten noen form for ventilasjon.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   44 990,- (Omkostninger totalt)   1 794 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Oppvarming skjer via varmepumpe og annen elektrisk oppvarming.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    647

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    72/2592

    Felleskostnader pr. mnd
    618

    Felleskostnader inkluderer
    Fellesutgiftene inkluderer drift av sameiet, felles bygg forsikring og bredbånd.

    Om sameiet
    Eierseksjonen hører til Kjellingmo Sameie 1. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Det er felles bygningsforsikring for sameiet som betales via de månedlige felleskostnadene. Seksjonseier må selv forsikre sitt innbo og løsøre i eget lagerlokale. Felleskostnadene dekker bl.a. byggets forsikring, forretningsførsel, brøyting/strøing/feiing, felles strøm/utelys, vedlikehold fellesareal osv.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Eika Forsikring AS

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/204/51/31: 15.07.2015 - Dokumentnr: 649445 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Bestemmelser om rettigheter og plikter ved oppføring. drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
    Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
    Bestemmelse om adkomstrett
    Bestemmelse om bebyggelse
    Overført fra: Knr:3226 Gnr:204 Bnr:51
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.06.2021 - Dokumentnr: 648362 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 31
    Formål: Næring
    Sameiebrøk: 72/2592


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 11.08.2021

    Vei, vann og avløp
    Offentlig. Private veier på sameiets og næringsområdets tomt. Seksjonen er tilknyttet vann og avløp. Ved salg av prosjektet besørget utbygger tilkobling til hovedvann og avløp til bygget. Seksjonen har installert vannmåler. Sameiet har ikke etablert felles avfallsløsning med containere. Den enkelte sameier må selv ta ansvar sitt avfall, og det betales ikke for renovasjon til kommunen.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til industri/lager/verksted. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, tilstandsrapport/takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt.  Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.   Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter og eiendomsmeglingsloven § 6-7 fravikes.  Ved en eventuell mangelsvurdering fravikes avhendingsloven § 3-9, slik at det kun kan gjøres gjeldende at det foreligger mangel: - dersom selger ikke oppfyller sin opplysningsplikt, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-7, eller - dersom selger har gitt uriktige opplysninger, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil som angitt i avhendingsloven § 3-9 siste punktum, tilligger etter dette kjøper.   Når det gjelder rapporter fra tredjemenn som gjelder eiendommen (tekniske rapporter, grunnanalyser, tilstandsrapport/takst etc.), og som er vedlagt salgsoppgaven og kontrakt eller fremlagt av selger i forbindelse med transaksjonen, så er selger ukjent med ufullstendigheter eller feil i dokumentene. Skulle dokumentene likevel vise seg å være ufullstendige eller inneholde feil, så fravikes prinsippene i avhendingsloven § 3-7 og § 3-8, slik at selger bare svarer for eventuelle feil som selger selv likevel hadde faktisk kunnskap om. Avhendingslova § 4-19 fravikes. Risikoen for eventuelt skjulte feil, tilligger etter dette kjøper.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   44 990,- (Omkostninger totalt)   1 794 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    44990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 000, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  7 500,-. Utleggene omfatter; fotograf (1 500,-), kommunale opplysninger (1 000,-), forretningsførerinformasjon (5 000,-). Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20 000,- , samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev