aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lokshaugveien 7! En innholdsrik og oppgradert eneboligeiendom med fin beliggenhet.
Velkommen til Lokshaugveien 7! En innholdsrik og oppgradert eneboligeiendom med fin beliggenhet.

AURSKOG Lokshaugveien 7

Nyoppusset og pen enebolig med kjøkken og bad fra 2024, stor tomt, altan, dobbelgarasje og uthus. Barnevennlig miljø.

  • kr 5 390 000
  • BRA-i 144 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 5 390 000
  • Omkostningerkr 135 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 525 990
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1939
  • Soverom4
  • Tomt1 871.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 390 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 134 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 135 990 Omkostninger totalt 151 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 153 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 525 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 541 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 543 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Lokshaugveien 7 er en innholdsrik enebolig som er gjennomgående og pent oppusset i 2024. Beliggenheten er sentral og barnevennlig, med skogholt på nordsiden, barnehage på andre siden av skogen, sydvestvendt hage og stor gårdsplass. Det er parkering i dobbelgarasje, og lagringsplass i et større uthus. Boligen består av to romslige etasjer, pluss kjeller med lagringsplass og toalett. Oppussingen inkluderte nytt, to flislagt bad hvorav ett med badekar, praktisk vaskerom og et stilig kjøkken med integrerte hvitevarer, samt nye gulv- og veggflater. Stuen har peisovn og ligger i åpen løsning, og det er hele fire soverom oppe, det ene med utgang til altan. Her kan man flytte rett inn et moderne og stilrent hjem, der farger og materialvalg fremstår gjennomtenkt. Velkommen!
Tomten har godt med boltreplass for lek og moro, og muligheter for videre opparbeidelse og utnyttelse av arealet.

Lokshaugveien 7, Akershus

  • Tomt
    1871.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er romslig, hele 1871 kvm - opparbeidet med gruset gårdsplass, dobbelgarasje, romslig uthus og ulik beplantning. Eneboligen ligger høyt plassert på tomten, omkranset av noe plen og naturlig vegetasjon. Det er trær i tomtegrensen mot øst, skogholt på nordsiden og noe fjell i dagen. Rett på andre siden av skogholtet ligger nærmeste barnehage, noe som legger til rette for enkel hverdagslogistikk. Tomten har godt med boltreplass for lek og moro, og muligheter for videre opparbeidelse og utnyttelse av arealet. Fra stuen er det utgang til en liten, støpt platting mot sydvest, med muligheter for å bygge større uteplass. Fra hovedsoverommet oppe er det utgang til en lun, sydvendt altan med tett rekkverk, dekke av treheller og fint utsyn til nærområdet. Det er kort avstand til skoler, forretninger og servicetilbud, samt umiddelbar nærhet til vakre tur- og rekreasjonsområder. I følge mottatt situasjonskart så er deler av eiendommen mot vei berørt av gul eller rød sone iht. T-1442.

    Beliggenhet
    Nærområdet kan by på vakker natur med en rekke merkede turstier, samt sykkelterreng og fine skiløyper. Legg gjerne turen til Elgheia, Ulviksjøen, Mangenskogen, rundt Tævsjøen eller til populære Killingmo gård. Sistnevnte har kunstutstilling, olabilløp, ponniridning og stabburskafé. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytebaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Aurskog Senter i nærheten, med et fint utvalg butikker, kafé, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innenfor rekkevidde med buss eller bil, og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog stasjon, som ligger kun to minutter unna. Med bil tar det ca. 14 min til Bjørkelangen, 22 min til Fetsund, 29 min til Lillestrøm, 32 min til Strømmen og 48 min til Oslo Lufthavn. Fra boligen er det ca. 2 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og rett utenfor døra ligger Ole Brumm barnehage. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    Enebolig over to etasjer pluss kjeller og loft oppført som en mur- og trekonstruksjon. Helrenovert siste år, frem til 2024. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner og nedløp i metall. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Dobbeltvindu i kjeller fra Byggeåret. (TG:3 ) Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Betongtrapp. Uthus oppført i ca. 1939 med vegger i trekonstruksjon og valmet tak i tre, tekket med takplater. Garasje på ca. 43 kvm, bygget i 1938. Oppført på støpt dekke og med vegger i trebindingsverk kledd med malt/beiset panel. To manuelle vippeporter. Valmet tak tette med takplater. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 04.09.2024 og avholdt av Per Johnny Nygård for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Har utført membran, mur og flisarbeider. Arbeid utført av Akershus Murforretning AS. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Alt er nytt og badene er etablert på annet sted i huset en tidligere. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Nei 4 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Alt røropplegg i huset er nytt. Arbeid utført av Kjell Trandem AS 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Det er en kjeller under halve huset med en høyde på ca. 180 cm her er det noe fukt i overgang yttervegg/gulv. 7 Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja. Murpipen fra byggeåret var dårlig så denne er rehabilitert av eksternt firma ved å sette inn stålpipe og koble på ny peisovn. 8 Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Det er noe ujevnheter i stue/kjøkkengulv som er utenfor krav til toleransklasser i NS 3420. Det er også noe ujevnhter i gulv i 2 etasje. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Hele boligen har fått nytt elektrisk anlegg, nytt sikring skap og nytt inntaks-skap. Arbeid utført av LH Elektro AS. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Hele boligen er etterisolert og det er skiftet kledning. Arbeid utført av SHB Snekkerservice AS. 21 Er det foretatt radonmåling? Ja. et er foretatt målinger med Airthings måler og resultat av målingen var under grenseverdien på 100 Bq/m3. 21.1 Radonmåling. År 2024. Verdi 25 Bq/m3. 23 Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Det er foretatt tilstandsrapport 29.08.2024 av Byggtakst Øst AS. Dokumentet er for stort til å lastes opp.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og bod. 2. etasje: Hall m/trapp, 4 soverom og toalettrom/bad. Kjeller: 2 boder, én med sluk og toalett. Entré Boligen har inngangsparti med skiferbelagt trapp og utebelysning. Allerede i entréen får du et godt inntrykk av boligens oppgraderte standard og moderne stil. Entreen er romslig og praktisk utformet med eget garderoberom som gir god plass til yttertøy, sko og utstyr. Veggflatene i entreen er lysmalte, gulvet er belagt med grå fliser og det er downlights i taket. Garderobedelen er lik, men med plafond i taket. Stue Hjemmets sosiale sone inkluderer stue, spisestue og kjøkken, som er samlet i en moderne åpen løsning. Dette gir et lyst og luftig samlingsrom, som er pusset opp i 2024 og pent innredet med moderne laminatgulv, lysmalte veggflater og hvitmalte himlingsflater. Rommet har gode lysforhold fra de mange vindusflatene mot syd og vest, og man får gleden av et frodig utsyn mot nabolaget og utgang til hagen. Legg også merke til stuesonens moderne peisovn, som vil bidra med lun stemning i det mer kjølige vinterhalvåret. Kjøkken Det L-formede kjøkkenet fra 2024, er praktisk plassert i åpen løsning til spisestuesonen og har en moderne innredning man kan fryde seg over. Innredningen har slette, dusgrønne fronter med mørke grep, og en lys laminatbenkeplate med nedfelt vaskekum i stål. De integrerte hvitevarene sørger for en stilren finish på uttrykket, og består av kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, mikrobølgeovn og ventilator. Det er lagt lyse flisplater som backsplash, samt belysning over benken og downlights i taket som bidrar til godt arbeidslys. Bad og vaskerom Boligen har et romslig bad i første etasje og et mindre bad i andre etasje. Begge ble pusset opp i 2024, i likhet med øvrige rom. Badet er romslig og lyst, innredet med to soner - en baderomsdel og en vaskeromsdel. Baderomsdelen inkluderer et badekar, praktisk dusjkabinett, toalett, samt en dobbelservant med skuffer og tilhørende speil med rammebelysning. Uttrykket er stilrent, og overflatene er pent flislagt med storformatfliser på gulv og vegger. Dette er et herlig bad å starte dagene i, med lunt gulv grunnet varmekabler. Vaskeromdelen har adkomst via skyvedør, og er utført med samme overflater. Rommet er innredet med utslagsvask, samt plass til vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet oppe har samme fliser, sluk i gulvet og åpen dusjløsning på vegg. Innredningen består av servant med hvitt møbel, frittstående toalett og et speil med integrert belysning. Soverom Eneboligens fire soverom legger godt til rette for en familie. Alle er plassert i andre etasje som fungerer som en tilbaketrukket soveromsavdeling. Et av rommene har direkte adkomst til altanen og fremstår som det naturlige hovedsoverommet, mens de tre andre vil fungere utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommene har enstavs laminatgulv, er pent malt i tidsmessige fargetoner, og har god plass til seng, nattbord og annen innredning. Kort fortalt - Moderne enebolig, oppusset 2024 - Romslig naturtomt med beplantning - Dobbelgarasje og praktisk uthus - Altan og hyggelige grøntarealer - Gode solforhold og idyllisk atmosfære - Romslig entré med garderobedel - Åpen stue- og kjøkkenløsning - Flott kjøkken med integrerte hvitevarer - Dekorative fargetoner og peis - Fine lysforhold og hyggelig utsyn - To bad og praktisk vaskeromsdel - Fire soverom i andre etasje - Hyggelig og veletablert nabolag - Dobbeltboligforsikring, som ekstra trygghet for kjøper

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Vinduer Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Dobbeltvindu i kjeller fra Byggeåret. (TG:3 ) Vurdering av avvik: Årstall: 1981 Kilde: Produksjonsår på produkt. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Dobbeltvindu i kjeller fra Byggeåret. (TG:3 ) Vurdering av avvik: Årstall: 1981 Kilde: Produksjonsår på produkt Innvendig > Krypkjeller Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Vurdering av avvik: Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. 230 volt anlegg med automatsikringer. Merkede kurser i sikringsskap. 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei 2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist gang totalt rehabilitert (årstall)? Med totalt rehabilitert menes fullstendig utskiftet anlegg fra inntakssikring og videre. 2024 Spørsmål til eier 3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja 4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja Eksisterer det samsvarserklæring? Ja 5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei 6. Forekommer det ofte at sikringene løses ut? Nei 7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei 8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei Generelt om anlegget 9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei 10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei Inntak og sikringsskap 11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Nei 12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Nei Tomteforhold > Drenering Dreneringen er fra 1939. Punktet må sees i sammenheng ?Rom under terreng?. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Utvendige vannledninger er av ukjent type og er fra 1939. Det er offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Forhold som har fått TG3: Utvendig > Utvendige trapper Betongtrapp. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Innvendig > Innvendige trapper Boligen har lakkert tretrapp. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Lovlighet Det foreligger ikke godkjente og byggemeldte tegninger for bolighuset. Følgende er opplyst fra kommunen vedrørende byggetegninger: Etter søk i tilgjengelige arkiver har vi ikke funnet at det foreligger bygningstegninger for bygningene på eiendommen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger tegninger for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Selger har pusset opp store deler av boligen i løpet av det siste året, herunder bla. bad, kjøkkeninnredning og overflater.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier sørger selv for abonnement for tv og bredbånd på eiendommen.

    Parkering
    Eiendommen har dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter for øvrig på egen tomt.

    Forsikringsselskap
    Eika forsikring.

    Polisenummer
    6229521/21

    Radonmåling
    Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier.

    Diverse
    Følgende opplysninger er mottatt fra Elsikkerhet Norge AS: Siste kontroll ble utført: 25.09.2017. Det foreligger ikke pålegg om utbedring av feil på det elektriske anlegget. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 390 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 134 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 135 990 Omkostninger totalt 151 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 153 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 525 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 541 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 543 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp med varmekabler på bad/vaskerom og har restaurert pipe med stålpipe og peisovn. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Ventilasjonen er naturlig med avtrekk fra kjøkkenventilator og elektrisk vifte på badet. Sikringsskapet har automatsikring. I følge Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen ble siste tilsyn varslet, men ikke gjennomført (ingen hjemme) 06.03.2018. Siste feiing ble gjennomført 26.06.2014.

    Energiklasse
    F

  • Kommunale avgifter
    19734

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt. på 3 promille.

    Formuesverdi primær
    1013834

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3852568

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikringer, tv/internett, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/187/34: 12.01.1939 - Dokumentnr: 45 - Bestemmelse om gjerde 04.07.2022 - Dokumentnr: 728459 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:54 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Aurskog-Høland Kommune Org.nr: 948 164 256 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 04.07.2022 - Dokumentnr: 728459 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:54 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Aurskog-Høland Kommune Org.nr: 948 164 256 Fra tinglyst dokument: Det gis gnr. 187 bnr. 54 rett til drift og vedlikehold på vann og avløpsledninger som ligger på gjr. 187 bnr. 34. Det gis også rett til vei. Rettighetene er tegnet inn på kart. 22.11.1938 - Dokumentnr: 1661 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 487479 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:187 Bnr:34 07.07.2022 - Dokumentnr: 750554 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:54 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Annet 01.01.2024 - Dokumentnr: 163333 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:187 Bnr:34 Heftelsene omhandler rett for Gnr. 187 Bnr. 54 til tilkomst for drift og vedlikehold av vann og avløpsledninger som ligger på denne eiendommen (187/34), samt veirett over eiendommen for Gnr. 187 Bnr. 54, rett for Aurskog kommune til å anlegge og ha liggende ledninger og anlegg over eiendommen, gjerdeplikt og registering av grunn med arealoverføring.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Følgende opplysninger er mottatt fra kommunen: Etter søk i tilgjengelige arkiver har vi ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningene på eiendommen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid. Det foreligger godkjente byggetegninger for garasjen på eiendommen, datert 05.05.1983.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst via privat stikkvei til offentlig veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Avløp til septiktank. Avløpet går til avløpskum på eiendommen som tømmes i kommunal regi. Iflg tidligere eier er det offentlig avløpsledning ved tomten og mulighet for tilknytning til denne. Da det er mulighet for tilknytning til offentlig avløp ved eiendommen, gjøres det oppmerksom på at kommunen kan foreta kartleggingsarbeid av private anlegg og kreve tilkobling til det offentlige. Kjøper overtar risiko og ansvar for nevnte forhold, herunder også evt. påkoblingskostnader ved pålegg.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for Aurskog Høland kommune, avsatt til nåværende boligformål. Deler av tomten ligger også innenfor hensynssone for støy i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 390 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 134 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 135 990 Omkostninger totalt 151 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 153 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 525 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 541 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 543 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

    Omk. kjøper beløp
    135990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon. 

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr 47.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr 23.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10.000,-. Utleggene omfatter sikringsobligasjon, fotograf og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev