aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Morkvegen 40!
Velkommen til Morkvegen 40!

EIDSVOLL Morkvegen 40 (leil. 302)

Nyere 3-roms selveierleilighet i 3. Etasje| Heis I Fyring inkludert |Garasjeplass I Solrik, usjenert balkong med utsikt!

  • kr 3 490 000
  • BRA-i 75 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 490 000
  • Omkostningerkr 88 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 578 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2020
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 3 447
  • Tomt1 631 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en nyere og moderne 3-roms selveierleilighet med landlig beliggenhet i Eidsvoll. Leiligheten ligger i 3. etasje og er bestående av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 2 romslige soverom. Det er praktisk innvendig bod. Fra stuen følger en flott usjenert balkong med hyggelig utsikt. Det disponeres garasjeplass og sportsbod i kjeller. Leiligheten ligger attraktivt til, med gangavstand til barnehage, barneskole og dagligvarebutikk. Du har også Eidsvoll stasjon knappe 2 km unna, med hyppige togavganger til Oslo S og Gardermoen. Toget har 3 avganger i timen og det tar bare 35 minutter inn til Oslo. Eidsvoll kan ellers by på vakre friluftsområder sommer som vinter. Velkommen til en hyggelig visning!
Kjøkken med integrerte hvitevarer

Morkvegen 40 (leil. 302), Akershus

  • Tomt
    1631m²

    Beskrivelse av tomt
    Relativ flat tomt med asfaltert internveier til inngangspartier og ned til garasje. Opparbeidet gressplener.

    Beliggenhet
    Morkvegen ligger i landlige omgivelser på Mork i Eidsvoll kommune. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse. Leilighetene ligger kun 3 km fra Sundet, sentrum i Eidsvoll kommune. Området har ellers nærhet til skoler, kollektiv kommunikasjon, samt fasiliteter og servicetilbud. Det er pendlerparkeringer og gode togforbindelser fra både Eidsvoll/Sundet og Eidsvoll Verk. Fasiliteter Morkvegen har en svært sentral og god beliggenhet. Læringsverkstedet barnehage og Doyén Eidsvoll ligger i umiddelbar nærhet. Ås skole med klasser fra 1-7 trinn ligger langs trygg skolevei snaut 500 meter unna. Nærbutikken, Coop Extra Eidsvoll ligger ca. 600 meter unna. Det er også kort vei til tog og busstasjonen på Eidsvoll. Kommunesenteret, Sundet, ligger ca. 5 minutter unna med bil/sykkel. Eidsvoll Grunnlovskommunen Eidsvoll ligger landlig til, men likevel sentralt. Gardermoen og "resten av verden" ligger kun 10 minutter unna med tog. Svært gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo/ Hamar. Nærhet til fine friluftsområder ved Mjøsa, Hurdalssjøen og Romeriksåsen. Eidsvoll har mange gode kvaliteter for små og store. Dette har bidratt til at Eidsvoll er en stadig mer populær kommune å bo i. Avstander Kjørestrekning til Eidsvoll stasjon: ca. 2 km. Kjøretid Ca. 4 minutter Kjørestrekning Gardermoen: ca. 30 km. Kjøretid: ca. 20 minutter Kjørestrekning Oslo Sentrum: ca. 68 km. Kjøretid: ca. 45 minutter Det går buss hvert 15. minutt som korresponderer med togavganger Kjøretid med tog Gardermoen - ca. 10 minutter Oslo Sentrum - ca. 35 minutter, 3 avganger i timen!

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

    Byggemåte
    Boligblokk med bærende konstruksjon i betong. Vegger oppført i betong- og stålkonstruksjoner. Isolerte bindingsverksvegger mellom bærende elementer. Fasader er belag med trepaneler og fasadeplater. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran. Felles trappeoppgang med heis som fører til svalganger. Selger er profesjonell part og utbyggingsselskap for leiligheten, det er derfor ikke innhentet godkjent tilstandsrapport ihht. forskrift til avhendingsloven i forbindelse med dette salget.

    Innhold
    3. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Praktisk innvendig bod og sportsbod i kjeller. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en stor og trivelig entré/ gang, som har godt med plass til diverse oppbevaring for sko og annet yttertøy. For annen oppbevaring har du både en praktisk innvendig bod og egen sportsbod i kjeller. Fra entréen følger adkomst til leilighetens bad. KJØKKEN Leilighetens kjøkken ligger i åpen løsning til stuen og er lyst og moderne. Kjøkkenet er innredet med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøle- og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. STUE Stuen er romslig og har godt med plass til både spisegruppe og TV/sofa- hjørne. Her har du godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stuen følger utgang til en usjenert og solrik balkong, som har godt med plass til utemøblering og hyggelig sikt ut til nærområdet og Mistberget. BAD Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er meget romslig og er innredet med vegghengt toalett, dusj med innfellbare dører i herdet glass, baderomsinnredning og veggskap med speil. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Godt med plass til ekstra oppbevaring ved behov. SOVEROM Leiligheten er bestående av 2 soverom, som begge er av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2, også med plass til dobbeltseng, er godt egnet til for eksempel barnerom, gjesterom eller kontor. Alt etter behov! Fra soverom 2 følger praktisk adkomst til innvendig bod.

    Standard
    Bygningen er oppført i 2020 og har dermed også en restgarantitid fra entreprenør fram til 2025. Innvendige overflater: Vegger Sparklet og malte flater. Fliser på bad. Gulv Trestavs eikeparkett. Fliser på bad. Himling Sparklet og malte plater. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke tv/bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Egen garasjeplass i parkeringskjeller medfølger enheten.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten ikke er oppmålt og at arealer er hentet fra byggetegninger. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer i alle oppholdsrom som er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på bad.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    15634

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og vil variere avhengig av faktisk forbruk av vann. Avregnes en gang pr. år.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 5.875,- pr. år. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

    Formuesverdi primær
    892430

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3391235

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Faste løpende kostnader er: Oppgradering av tv/internett (grunnpakke Tv/Bredbånd er inkludert i felleskostnadene) Strøm Innboforsikring Listen er ikke uttømmende.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    757/32000

    Felleskostnader pr. mnd
    3447

    Felleskostnader inkluderer
    Garasjeplass i sameiet, grunnpakke tv/Bredbånd, oppvarming/varmtvann og andre øvrige kostnader.

    Om sameiet
    Eierseksjonen hører til Morkvegen 38 - 40 boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

    Sameiets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring AS

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3240/147/71/20: 20.12.1924 - Dokumentnr: 900255 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 25.05.1937 - Dokumentnr: 990272 - Elektriske kraftlinjer Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 24.02.1945 - Dokumentnr: 244 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.1959 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:30 Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 10.12.1986 - Dokumentnr: 12256 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 01.12.2010 - Dokumentnr: 945847 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om parkering Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:69 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:69 Rett til bilopstillingsplasser Rett til bruk av utomhusarealer Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2019 - Dokumentnr: 220510 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:64 Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:69 Snr:1 - 49 Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:70 Snr:1 - 16 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 24.04.2019 - Dokumentnr: 466464 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS Org.nr: 990 356 254 Overført fra: Knr:3240 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 14.04.2020 - Dokumentnr: 2328801 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 757/32000

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for eiendommen

    Vei, vann og avløp
    Offentlig

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Leiligheten kan i sin helhet fritt leies ut

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    88490

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast provisjon på kr. 37.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kostnader til markedsføring og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev