aktiv-eiendomsmegling

FLISA Bråtavegen 3

Flott familiebolig fra 2014 med fire soverom og attraktiv beliggenhet i Kjølaberget - Isolert dobbelgarasje fra 2016!

  • kr 3 400 000
  • BRA-i 151 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 3 400 000
  • Omkostningerkr 104 140
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 504 140
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2014
  • Soverom4
  • Tomt997.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   104 140,- (Omkostninger totalt)   3 504 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Denne fine boligen i Bråtavegen 3 i Kjølaberget rett i utkanten av Flisa kan nå bli din. Eiendommen ligger fint til i et etablert boligområde som både er barnevennlig, sentralt og har kort avstand til fine turområder i og rundt Kjølaberget. Eneboligen er oppført i 2014 med gjennomgående moderne og pen standard, lyse overflater, varmekabler i hele 1. etasje og balansert ventilasjon for å nevne noe. På tomta er det koselige uteplasser og gode parkeringsmuligheter. Dersom du kunne tenke deg enebolig og nyere garasje i området rundt Kjølaberget med fire soverom og pen standard ønsker vi deg velkommen på visning! Merk deg dette: - Familievennlig planløsning - Fire soverom, et bad og separat vaskerom - Isolert dobbelgarasje med bod i bakkant - God og barnevennlig beliggenhet

Bråtavegen 3, Innlandet

  • Tomt
    997.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt. Tomten er opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Det er asfaltert innkjøring og parkering ved garasjen. Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 997,4 m² og et oppgitt areal på 998 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Boligen ligger fint til i barnevennlig, rolig og nyere etablert boligfelt i Kjølaberget kun omtrent 1,5 km fra Flisa sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud. Nærhet til skole, barnehage og dagligvarebutikk med post. Kort avstand til Kjølaberget som kan by på fine tur- og treningsområder sommer som vinter, samt områder med gode muligheter for bær- og soppsanking. I Flisa sentrum finner du de fleste servicefasilitetene. Kaffegata har et variert utvalg av forretninger, kjøpesenter, cafeer og i sentrumsområdene finner du også skoler. Åsneshallen er kjent for sine med ulike kulturaktiviteter, i tillegg til å ha klatrevegg og treningssenter. I tillegg er det svømmehall på Flisa og et populært idrettsanlegg med bl.a. kunstgressbane for fotballglade barn og unge. Bråtavegen 3 ligger fint til akkurat midt imellom Elverum og Kongsvinger med 45 minutters kjørevei i hver sin kjøreretning langs Riksvei 2, og svenskegrensa ligger omtrent 35 minutter i bil retning øst. I kommunen ligger også Finnskogen, blant annet med naturopplevelser som Finnskogleden og du har badeplasser ved Glomma som både Nergrenda og nye Færder med campingplass og kiosk.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Byggemåte
    Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik Sørlie ved Sørlie takst AS. Enebolig oppført i 2014. Byggegrunn antatt med jord-/morenemasser. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon. Utført med fabrikkerte A-takstoler. Himling isolert med mineralull. Takflatene er tekket med betongtakstein. Vinduer med 3 lags isolerglass. Observert isolerglass fra 2013 og 2020. Garasje oppført i 2016. Støpt gulv. Sokkel av lettklinkerblokker. Oppført i bindingsverk, antatt isolert med mineralull. Himlinger med malt panel og panel. Loft/takkonstruksjon er ikke besiktiget. Ikke montert loftsluke. Montert leddport. Vindu med ettlags glass. Lys og strøm i lagerbod. Redskapsbod fra 2014. Gulvflater med tregulv. Overflater med panel. Uisolert redskapsbod. Himling med panel. Yttervegg kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med betongtakstein. Taket er ikke besiktiget på grunn av snø. Plassbygget ytterdør. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Innvendige overflater: Knirk i gulv i stue. - Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Bad - Overflater vegger og himling: Vindu i våtsonen, glassdører hindrer direkte vannsprut på vindu. - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Elektrisk anlegg: Elskap med automatsikringer, montert på vegg i bod under trapp. Kursene er merket. Skjult ledningsnett. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Ventilasjon: Ulyd ifra ventilasjonsaggregat. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Har opplev noe vanninnsig i garasje hjørnet- ved mye snø og smelting ved våren-tiltak hver vår er å holde det greit fritt for snø. Ringmur på garasjen er ikke pusset. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Hadde ett år invasjon på kjøkkenet av små mauer, etter vi hadde hatt på fyllmasse ute. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Service og kontoll av ventilasjon (villavent), en reklamasjon - Energima Pr dags dato så ventes det ny motor til driften -dette blir utført av GK Kongsvinger. Arbeid utført av Energima, og GK Kongsvinger. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Service ventilasjon. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Satt opp garasjen selv - byggesett fra maxbo, støpe sålen til garasjen selv - strøm til garasjen, Arneberg elektro. Selv bygget veranda og plattinger. Tilleggskommentar: Det er 2 innkjøringer til eiendommen , den primære er ved garasjen, sekundære er felles vei med nabon(tomtegrensa midt i veien).

    Innhold
    Boligen inneholder: 1. etasje: Entré, bod under trapp, vaskerom, bad, stue, kjøkken og soverom. 2. etasje: Gang, bod, to soverom, loftstue og toalettrom. Eiendommen består også av garasje og redskapsbod. Ovennevnte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og hvor disse arealmålingene er basert på Norsk Standard 3940: 2023 Areal- og volumberegninger av bygninger. Arealet gjelder for tidspunktet da bygningen(e) ble målt. Beskrivelse av rom er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktene «Standard» og/eller «Ferdigattest/brukstillatelse».

    Standard
    Velkommen Ved inngangspartiet er det platting med plass til liten sittegruppe. Du møtes av entré med en lun farge på veggene og praktisk, flislagt gulv med varmekabler. Stue Stuen har fint lysinnslipp og er malt i en tidløs gråtone. Her kan du innrede både med TV-krok og spisestue. Vedovn og varmekabler sørger for jevn og god varme i rommet. Fra stuen er det utgang til østvendt terrasse hvor det er plass til utemøblement og grill. Herfra er det direkte adkomst til hagen. I 2. etasje er det en lun og koselig loftstue som er ypperlig for de minste eller om man ønsker å trekke seg litt unna. Kjøkken Kjøkkeninnredning av typen Norema med lyse og nøytrale fronter. Det er laminert benkeplate, flislagt benkerygg og to rustfrie kummer. Det er integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap er det avsatt plass til frittstående. På kjøkkenet er det plass til kjøkkenbord og det er utgang til sørvendt uteplass. Soverom Boligen har totalt fire soverom, et soverom i 1. etasje og resterende i 2. etasje. Det er fire soverom av god størrelse med plass til det man trenger. Bad, vaskerom og toalettrom Flislagt bad i 1. etasje med varmekabler i gulvet. Badet har servantinnredning med speil i overkant, dusjhjørne og gulvstående toalett. Vegg-i-vegg med badet har boligen et separat og praktisk vaskerom. Her er det belegg på gulvet med varmekabler og MDF-plater på veggene. I 2. etasje er det toalettrom som ligger praktisk plassert i nærhet til soverommene. Gulv med belegg og MDF-plater på veggene. Det er utstyrt med gulvstående toalett og servant. Oppvarming med panelovn.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    I dobbelgarasje eller på egen gårdsplass.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   104 140,- (Omkostninger totalt)   3 504 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    - Varmekabler i gulv i 1. etasje. - Peisovn i stuen. - Panelovner på enkelte rom.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    21134

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 21.134,- for 2023. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon samt vann- og avløpsgebyrer. Feie- og tilsynsgebyr utgjorde kr 650,- av disse og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3418/95/129: 16.05.1931 - Dokumentnr: 900166 - Elektriske kraftlinjer Gjelder denne registerenheten med flere. 15.09.1953 - Dokumentnr: 2377 - Bestemmelse om vannledn. Gjelder denne registerenheten med flere.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble utstedt ferdigattest for nybygg bolig i 2013. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen av boligen og garasjen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Flisa sentrale områder, fra 1973. Reguleringsformål for eiendommen er boliger og kjørevei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åsnes kommune (2019-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og bestemmelsesområde for Flisa sentrum (miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur). Garasjen og eneboligen ligger utenfor byggegrensen etter reguleringskartet.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   104 140,- (Omkostninger totalt)   3 504 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    104140

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 11.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev