aktiv-eiendomsmegling
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Tuenveien 2G!
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Tuenveien 2G!

LILLESTRØM Tuenveien 2G

Pen, nyoppusset 1-roms andelsleilighet - Hyggelig terrasse - Et perfekt førstegangskjøp! Forbeholdt kjøpere fra 18-35 år

  • kr 1 800 000
  • BRA-i 22 m²
  • Prisantydningkr 1 800 000
  • Omkostningerkr 19 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 028 713
  • EierformAndel
  • Byggeår2004
  • Soverom -
  • Andel fellesgjeldkr 209 492
  • Felleskostnaderkr 3 777
  • Tomt2 031 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 800 000 (Prisantydning) 209 492 (Andel av fellesgjeld)   2 009 492 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   2 028 713 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Tuenveien 2 G ? en velholdt, pen og arealeffektiv 1-roms andelsleilighet i første etasje. Her bor man i umiddelbar nærhet til både busstopp og togstasjon, og det er kort vei til Lillestrøm med alle bymessige fasiliteter. Videre kan eiendommen skilte med grønne og sosiale fellesområder, p-plass med lader og en østvendt, dels overbygd terrasse på ca. 12 kvm. Leilighetene er forbeholdt kjøpere fra 18 til 35 år, og den gunstige prisen gjør dette til et perfekt førstegangskjøp! Innenfor døren er det et åpent allrom som utgjør stue og kjøkken, og i stuen er det en varmepumpe fra 2022. Kjøkkenet er pent og velutstyrt, og innredningen er fornyet i senere tid. Videre er det et bad/wc/vaskerom og en romslig skyvedørsgarderobe. Lagringsplass finnes i en disponibel utebod på ca.5 kvm.
Innenfor en hvit ytterdør er det et åpent allrom som utgjør stue, kjøkken og entré.

Tuenveien 2G, Akershus

  • Tomt
    2031m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellestomten er inngjerdet, samt pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker og asfalterte internstier, og i felleshagen er det sittebenker, stemningsfull utebelysning og en lun utestue.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et landlig og rolig boligområde på Tuen i Lillestrøm kommune, et naturskjønt sted med vesentlig landbruk og småhusbebyggelse. Samtidig er området svært sentralt, kun 4,5 km fra både Lillestrøm sentrum og Fetsund, og det er gang- og sykkelvei i begge retninger. Fra boligen er det kort vei til en gressbane som er driftet av Åkrene IF, og på drøye kvarteret kan du sykle til Fet ILs fine fasiliteter med fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall (Fethallen). Lillestrøm by har på sin side en rekke fine idrettsanlegg. Friluftsinteresserte finner et stort nett av turstier i Tuenåsen og videre til Bergeråsen. Tar du turen inn til Lillestrøm sentrum, kan du rusle langs elvepromenaden. Nebbursvollen Friluftsbad er byens mest populære badested, og her finner du basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Spar og Coop Obs. Ønsker du andre servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen i Lillestrøm. I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har byen et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. Strømmen Storsenter ligger også godt innen rekkevidde.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt på visningsdag.

    Offentlig kommunikasjon
    Det tar ca. 7 minutter å gå til Tuen stasjon, og nærmeste bussholdeplass ligger ca. 290 meter unna. Fra Lillestrøm stasjon bruker toget ca. 10 min til Oslo S og 12 minutter til Oslo lufthavn. Med bil fra boligen tar det ca. 6 min til Lillestrøm sentrum og Fetsund, samt ca.15 min til Strømmen Storsenter, 25 min til Oslo S og 30 min til Oslo Lufthavn.

    Byggemåte
    Flermannsbolig med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i tre. Bygningen antas fundamentert på fastemasser med ringmur. Grunnmur av betong. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein (ikke besiktiget), TG 3 STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Våtrom > 1.Etasje > Bad > Ventilasjon Kjøkken > 1.Etasje > Kjøkken/stue/entré > Avtrekk TG 2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Overflater - gulv Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Innvendige dører Våtrom > 1.Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Våtrom > 1.Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > 1.Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > 1.Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema: Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/innsekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Ja. Det er råteskader på terrasse og gjerder. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Installasjon av varmepumpe med godkjenning fra styret. Arbeid utført av Ivatek AS. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjo)? - Ja. Service på varmepumpe sommeren 2023. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Det er 5 ladere tilgjengelig for beboere gjennom borettslaget. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Ja. Det er planer om oppussing av fasade, men vet ikke om det fører til økte felleskostnader. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mu, maur eller lignende? - Ja. Råteskader på diverse gjerder i fellesområdet.

    Innhold
    Kort fortalt - Velholdt og arealeffektiv 1-roms. - Andelsleilighet fra 2004 i 1. etasje. - Forbeholdt kjøpere fra 18 til 35 år. - Landlig og rolig beliggenhet. - Nærhet til busstopp og togstasjon. - Velstelte, inngjerdede fellesarealer. - Dels overbygd terrasse på 12 kvm. - Veggene i leiligheten er malt i 2024. - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. - Dels oppgradert, velutstyrt kjøkken. - Luft-til-luft varmepumpe fra 2022. - Pent og praktisk bad/wc/vaskerom. - Romslig og fin skyvedørsgarderobe. - Lagringsplass i en utebod på 5 kvm. - Varmtvannsbereder på ca. 120 liter. - Sikringsskap med automatsikringer. Planløsning 1. etasje: Bad/wc/vaskerom og entré/stue/kjøkken. Annet: Utebod på ca. 5 kvm.

    Standard
    Via en dels overbygd, østvendt terrasse er det adkomst til denne lune, velholdte og praktiske leiligheten. Innenfor en hvit ytterdør er det et åpent allrom som utgjør stue, kjøkken og entré. Allrommet er pusset opp i 2024, og veggene er malt i en varm beigetone som står godt til det tidsmessige laminatgulvet. Dagslyset strømmer inn via to store, østvendte vinduer og rommet byr på en luftig atmosfære. Kjøkkenet har et stilrent design, og innredningen er dels oppgradert i senere år. Frontene er malt sorte i 2024, og håndtakene er skiftet ut på samme tid. Den lyse laminatbenkeplaten med nedfelt, sort kum var ny i 2021, og i 2023 ble det montert ny benkebelysning under overskapene. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, og over benken beskyttes veggen av hvite fliser. Videre har kjøkkenet en ventilator, integrert oppvaskmaskin og nisje til komfyr. Badet fremstår som velholdt og praktisk, med malte våtromsplater på veggene og malt belegg på gulv med sluk. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med belysning. Videre har badet toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med veggmontert dusjarmatur. Leiligheten har god oppbevaringsplass i en romslig skyvedørsgarderobe med fronter fra 2024, og lagringsplass finnes i en utebod på ca. 5 kvm.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Borettslaget har 21 utendørs oppstillingsplasser, men ingen faste plasser knyttet boenheten. Det er mulighet for el-bil lading.

    Diverse
    Nye andelseiere må ved overtakelse av bruksretten ikke være under 18 år eller over 35 år. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 800 000 (Prisantydning) 209 492 (Andel av fellesgjeld)   2 009 492 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   2 028 713 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten er elektrisk oppvarmet med en luft-til-luft varmepumpe fra 2022. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og leilighetens varmtvannsbereder på ca. 120 liter står i et av benkeskapene på kjøkkenet.

    Energiklasse
    C

  • Formuesverdi primær
    452868

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1720897

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Andelsnummer
    106

    Part.obl.nr.
    986257578

    Felleskostnader pr. mnd.
    3777

    Andel fellesgjeld
    209492

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Forkjøpsfrist
    2024-03-18T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Tuenveien Borettslag

    Borettslagets org.nr
    986257578

    Om borettslaget
    Nye andelseiere må ved overtakelse av bruksretten ikke være under 18 år eller over 35 år. Borettslaget har bygd en platting på forsiden av bygget med tilhørende sommerhage. Plattingen er til fri bruk av beboere med tilhørende gjester. Det står grill, sitteplasser m/bord til disposisjon i tillegg til varme og lydanlegg. Siden det er verdier på plattingen så står alt innlåst. Ta kontakt med styret når dere ønsker å bruke plattingen så får dere utlevert nøkkel. Andelseier(e) som skal stå ansvarlig må signere på utlånsavtale. Det SKAL ryddes etter bruk. Ved brudd på dette kan styret endre reglene til at det må søkes om bruk av platting. Søppel ol som ikke ryddes opp vil bli kastet og dette er utgifter som kan belastes den enkelte andelseier, eller medføre til høyere husleie for alle andelseiere.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Det skal gjøres vedlikehold av uteområdet i borettslaget på sikt. Dette kan medføre økte felleskostnader.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Selskapets totale gjeld Bank: Handelsbanken Terminer: 4 Total Restgjeld: 6 715 623 Type lån: Annuitetslån - 5,94% Løpetid: 21.09.17-30.09.37 Info pr. 31.12.23.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring AS

    Polisenummer felles forsikring
    20924800

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslaget om dyreholdet. Ta kontakt med styret for kontrakt. Innekatt og fisker er automatisk godkjent.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for Tuenveien 2 datert 30.03.2004.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har tilknytning til offentlig vann- og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Omk. Kjøper beskrivelse
    1 800 000 (Prisantydning) 209 492 (Andel av fellesgjeld)   2 009 492 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   2 028 713 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    19221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Meglers vederlag
    Avtalt provisjon 2,7% Markedsføring kr. 22 000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 3000,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-

Albertine Schaug

Megler

Albertine Schaug

46 80 94 48

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev