aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kvernåa hytteområde 93!
Velkommen til Kvernåa hytteområde 93!

LJØRDALEN Kvernåa hytteområde 93

Fritidstomt med fin beliggenhet i Kvernåa hytteområde i Ljørdalen. Kort vei til naturen, skiløyper og alpinanlegg.

  • kr 195 000
  • Prisantydningkr 195 000
  • Omkostningerkr 6 110
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 201 110
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt992 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 195 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 870 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 6 110 Omkostninger totalt 21 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 24 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 201 110 Totalpris. inkl. omkostninger 216 210 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 219 010 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kvernåa hytteområde 93! En stor fritidstomt på ca. 992m² som består av naturtomt med vegetasjon og trær. Det er mulighet for tilkobling til privat vannverk i området og septiktank er påbudt. Alle kostnader til graving/montering og tilkobling må bekostes av kjøper. Hyttetomten ligger fint til på Kvernåa hytteområde i trivelige naturområder nær elva Ljøra. Områdene rundt har både merkede stier og områder for tradisjonelt friluftsliv i urørt villmark. Området er kjent for sitt rikholdige dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper like ved og kort avstand til Fulufjellet med både alpinanlegg og flotte fjellområder. Området har snøscooterled som tar deg til vakre naturområder, snaufjellet, frikjøringsområder i Gørdalen og inn til Sverige.
Hyttetomten ligger fint til på Kvernåa hytteområde i trivelige naturområder nær elva Ljøra.

Kvernåa hytteområde 93, Innlandet

  • Tomt
    992m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på ca. 992m². Tomten er en naturtomt med vegetasjon og trær.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Hyttetomten ligger fint til på Kvernåa hytteområde i trivelige naturområder nær elva Ljøra. Områdene rundt har både merkede stier og områder for tradisjonelt friluftsliv i urørt villmark. Like ved er det også oppkjørte skiløyper på vinterstid. Det er også kort avstand til Fulufjellet med både alpinanlegg og flotte fjellområder. Veletablert hytteområde i lunt skogsterreng som ligger ved foten av Fulufjellet nasjonalpark, som strekker seg over grensa og inn i Sverige. Området er kjent for sitt rikholdige dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter, samt runde og vennlige fjellområder som omkranser elva Ljøra. Høyeste toppen i området er Slottet på ca. 1044 moh. Det er tilrettelagt steinsti laget av sherpaer og ved Brynflået kan du følge grensemerkene med flott utsikt over Innlandets vakre omgivelser. Rett nedenfor hyttefeltet renner elva Ljøra - her er det muligheter for kanopadling, bading eller hva med å prøve fiskelykken. Det er også gode muligheter for stor- og småviltjakt i området, samt ypperlige områder for å høste inn bær og sopp. Med andre ord tilbyr områdene rundt hytta mange muligheter for aktiviteter for både barn og voksne. Det er gode sykkelmuligheter i området og ved Fulufjellet er det et stisyklingsområde. Fulufjellet har også en populær frisbeegolfområde. På vinterstid er det langrennsløyper som starter like ved og disse strekker seg gjennom skog og vidder i et omfattende løypenett med traseer for både tur og trening. Løypenettet strekker seg helt opp til Brynflået, Fulufjellet og til lysløypa i Ljørdalen med forbindelser til Solberglia og Ryskdalen. Hytteforeningen har satt opp flere gapahuker langs skiløypene. Er du glad i å stå alpint er det gode muligheter for dette i det familievennlige alpinanlegget i Fulufjellet som ligger kun ca. 6,8 km fra hytta. Fulufjellet kan tilby en av Norges lengste akebakker og har 9 nedfarter med alle vanskelighetsgrader - et supert alpinanlegg tilrettelagt for både nybegynner og erfarne alpinister. Fulufjellet har også terrengpark og en nedfart som ikke prepareres som er et artig offpisteområde. I tillegg har område snøscooterled som tar deg til vakre naturområder, snaufjellet, frikjøringsområder i Gørdalen og inn til Sverige. Det organiseres guidet snøscootertur for hele familien. Av avstander kan nevnes: Scandinavian Mountains Airport (SCR) - ca. 30 minutter i bil. Alpinanlegg i Stöten, Sverige - ca. 30 minutter i bil. Alpinanlegg i Trysilfjellet/Trysil sentrum - ca. 40 km. Ljørdalen med nærbutikk (Coop Marked), interiør/malebutikk og bensinstasjon - ca. 5 km. Hamar - ca. 130 km. Oslo - ca. 243 km.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    195 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 870 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 6 110 Omkostninger totalt 21 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 24 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 201 110 Totalpris. inkl. omkostninger 216 210 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 219 010 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Det må påregnes kostnader til hytterenovasjon og eiendomsskatt.

    Andre utgifter
    Tilkobling til strøm må også bekostes av kjøper.

    Velforening
    KvernåaHytteIntersseforening (KHI) drifter alle veiene i området og har ansvar for snøbrøyting og sommervedlikehold av veiene. KHI kjøper tjenesten av lokal entreprenør. Ljørdalen Løypeforening er en sammenslutning av de ulike hyttevelforeningene dalen og Ljørdalen Sportsklubb. Løypeforeningen administrerer skiløypene og kjøper tjenester av lokal entreprenør. Alle hyttevelene overfører penger til Løypeforeningen baser på antall hytter i hvert enkelt hytte felt. Årsmøtet i KHI vedtok på møte i september at kontigenten for 2025 skal være kr. 5400,-. I kontigenten er det inkludert snøbrøyting av 2 oppstillingsplass for bil. Det er også inkludert fri bruk av fem gapahuker med bålpanner i området. Opplyst om at utgiftene til brøyting og vedlikehold vil økes grunnet høyere utgifter.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Det er ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra privat vei. Det er privat vannverk i området med mulighet for tilkobling. Denne tomta ligger et godt stykke unna ledningsnettet for vann, slik at en god del graving må påregnes, antar et sted mellom 50 og 100 meter, dette må bekostes av kjøper selv. Kuldesikker inntaksbrønn ved ev. hytte må graves og stoppekran monteres. Det påløper også en tilknytningsavgift som pt. er på kr. 15 000,-. Årlig avgift til vannverket er mellom kr. 1200,- til kr. 1500,- i året, noe som dekker service, forsikringer og strøm til pumpehuset. Det er 2 brønner som godt kan levere til flere hytter. Septiktank er påbudt og graving/montering må bekostes av kjøper. Avgiften for tømming av gråvann og svartvann (kloakk) påløper med fra kr. 1400,- til kr. 3500,- per år, alt etter størrelsen på tanken.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av kommuneplan for Trysil kommune 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende fritidsbebyggelse, områdenavn: HB5605. Iht. kommuneplanen 3.5.2-4 gjelder følgende særlige regler for fritidsbebyggelse med standard HB: a) Maksimalt tillatt bruksareal (BRA) skal ikke overstige 140 m2, og bebygd areal (BYA) skal ikke overstige 17 % BYA. Parkeringsareal inngår i beregning av % BYA, og det skal beregnes 18 m2 pr parkeringsplass. Det kan godkjennes inntil to bygninger pr tomt. Frittliggende sidebygning skal i tilfelle ikke være større enn 40 m2 BRA. I tilknytning til hovedbygning kan terrasser tillates innenfor en maksimal størrelse på 30 m2. b) Tillatt mønehøyde: - hovedbygning 5,0 m - sidebygning 4,0 m Tillatt gesimshøyde: - hovedbygning 3,3 m - sidebygning 2,7 m Gesims- og mønehøyde måles fra planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen, jf. TEK10 § 6-2. Gulv i 1. etasje skal være maks 0,7 meter over gjennomsnittlig planert terreng. Eventuell oppbygget terrasse skal ikke være mer enn 0,6 m over gjennomsnittlig planert terreng. c) Det skal opparbeides 1 parkeringsplass som kan vinterbrøytes for hver påbegynt 45 m2 BRA, eller minimum 2 for hver tomt (18 m2 pr plass). Nye atkomstveger fram til hver hytte tillates bare dersom dette er fastsatt i detaljreguleringsplan. d) Det skal opparbeides felles godkjent vannanlegg i området. I nye felt skal det legges opp til fellesanlegg for avløp, fortrinnsvis fellesanlegg for hele feltet under ett. Innlegging av vann tillates dersom det foreligger godkjent utslippstillatelse. I eldre felt kan det vurderes flere mindre fellesanlegg for vannforsyning dersom det er mer praktisk gjennomførbart. Se også kommuneplanen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er en ubebygget tomt, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.    Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1).   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    195 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 870 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 6 110 Omkostninger totalt 21 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 24 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 201 110 Totalpris. inkl. omkostninger 216 210 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 219 010 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    6110

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en fast provisjon på kr. 49 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr (kr. 15 900,-), oppgjørshonorar (kr. 6 250,-), markedspakke (kr. 6 900,-) samt innhenting av opplysninger (kr. 5 500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Dokumenter

Espen Strøm

Eiendomsmegler/Daglig leder

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev