aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Furutangen og Bekkedalsveien 4!
Velkommen til Furutangen og Bekkedalsveien 4!

OSEN Bekkedalsveien 4

Meget flott laftet tømmerhytte fra 2010 med 2 soverom og hems. Stor tomt og solrik terrasse på ca. 67m². Garasje på 44m²

  • kr 3 100 000
  • BRA-i 70 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 100 000
  • Omkostningerkr 138 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 238 890
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2010
  • Soverom2
  • Tomt1 984.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   96 640,- (Omkostninger totalt)   3 196 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
I tillegg er det hems på ca. 65m² (ikke måleverdig areal) som er innredet med ekstra stue og soverom. Hemsen er ikke godkjent for varig opphold.
En stor og solrik fritidseiendom som er bebygd med en flott laftet tømmerhytte fra 2010, samt garasje på 44m² med elbil-lader. Utenfor hytta er det en stor terrasse på ca. 67m² med gode solforhold og flott utsikt mot Osensjøen og området rundt. Hytta har en god planløsning med 2 inngangsparti, et sosialt oppholdsrom, bad/vaskerom med badstue, 2 soverom og ekstra toalettrom på første plan. I tillegg er det hems på ca. 65m² (ikke måleverdig areal) som er innredet med ekstra stue og soverom. Hytta fremstår som meget flott med god standard. Hytteeiendommen ligger på Furutangen hytteområde i Åmot kommune, solrik beliggenhet ca. 574 moh. Fra eiendommen er det ca. 145 meter til nærmeste langrennsløype og ca. 500 meter til alpinbakken som har 2 skitrekk. Ca. 10 km til flott badestrand i Osensjøen
Hytta har en god planløsning med 2 inngangsparti, et sosialt oppholdsrom, bad/vaskerom med badstue, 2 soverom og ekstra toalettrom på første plan.

Bekkedalsveien 4, Innlandet

  • Tomt
    1984.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på ca. 1 984,6m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass. Det er planert og etablert plen utenfor terrassen. Forøvrig består tomten av naturtomt med busker og trær.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Hytteeiendommen ligger på Furutangen hytteområde i Åmot kommune, ca. 574 moh. Fra eiendommen er det ca. 145 meter til nærmeste langrennsløype og ca. 500 meter til alpinbakken som har 2 skitrekk. Ca. 9,8 km til søndagsåpen butikk Joker Osen med post-i-butikk. Furutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km og samme avstand til Rena. Fine veier gjør at turen til Norges største skianlegg i Trysil er unnagjort på en halvtime. Furutangen ligger lunt og litt høyt i terrenget med flott utsikt over Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Ca. 10 km til flott badestrand i Osensjøen. Avstand med bil til byer: Elverum - 1t 9min Hamar - 1t 32min Oslo - 2t 47min Se også vedlagte områdebeskrivelse i salgsoppgaven for ytterligere beskrivelse av de ulike tilbudene som tilbys både sommer og vinter.

    Byggemåte
    Laftet tømmerhytte med saltakskonstruksjon. Støpt plate på mark. Påforet betonggulv med isolasjon og heltregulv. To-lagsvinduer fra byggeår. Utgangsdører med glass. Torvtak. Terrasser i tre. Innvendige vegger av tømmer, bindingsverk og mur. Frittstående garasje på 44 kvadratmeter Støpt såle. Leddet garasjeport i stål. Plast på vegger. Ikke kledd innvendig. Stål og trekonstruksjon Frostspreng i nedløp til takrenner. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Bjølseth Takst. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (vesentlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: * Balkong, terrasse, platting: Ukjent høyde til terreng på grunn av snø. Rekkverk er 83 cm høyt på laveste punkt på rekkverk. * Vinduer og dører: Enkelte innvendige dører tar i karm, å ha behov for justering. Vinduer har sprekker og avflasset maling på utsiden. Enkelte vinduer har et strøk med grunning/maling innvendig. * Våtrom: Overflater: Det er ikke tilfredsstillende høydeforskjell mellom topp sluk og topp tettesjikt ved dør. Det registreres "bom" i gulvflis (mangelfull heft mot underlag). Det registreres riss / sprekker i flisfuger på vegg. Det registreres riss / sprekker i flisfuger på gulv. * Våtrom: Membran, tettesjikt og sluk: Delevis manglende synlighet på membran under klemring i sluk. Det er benyttet uegnede materialer i våtsonen som ikke vil tåle belastningen av fritt vann. (tømmervegger i våtsonen). Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  * Renner og nedløp: Det ble registrert buling/skade i nedløpsrør som er et symptom på frostspreng. * Etasjeskille og gulv på grunn: 1 etasje: Det er påvist mindre en 10 mm avvik på gulv i 1. etg. Gulvet har en svikt ved terskel mellom stue og gang. Loft: Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert totalt avvik på rommet over 30mm, i tillegg til lokale skjevheter. Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert lokalt avvik på rommet over 20mm. TG3 er satt på grunn av etasjeskiller mellom etasjene. * Elektrisk: Det registreres dårlig innfesting på kabler. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja. Beskrivelse: Byttet baderomsinnredning. 2.1. Redegjør for årstallet og hva som ble gjort: Beskrivelse: Ca. 2020. 2.2. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Nei. 2.3. Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. Beskrivelse: Rørlegger Morten Jensen, Osen. 2.4. Er arbeidet, eller deler av arbeidet, utført av ufaglærte eller ved egeninnstas/dugnad? Svar: Nei. 2.5. Er forholdet byggemeldt? Svar: Nei. 6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar: Nei. Beskrivelse: Peisovn byttet 2023 - oktober. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. Beskrivelse: Montert elbillader. 11.1. Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. Beskrivelse: usikker - husker ikke navn. 11.2. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Nei. 14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja.

    Innhold
    Hytta inneholder: 1. etasje: 2 entréer, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad/vaskerom med badstue, 2 soverom og toalettrom. Hems: Hemsrom innredet med stue og soverom. Hems uten måleverdig areal (gulvareal ca. 65m²). Hemsen er ikke godkjent for varig opphold grunnet for lav takhøyde. Eiendommen er også bebygd med en romslig garasje på 44m² med elbil-lader.

    Innbo og løsøre
    Hytta selges med møbler som vist på bilder og på visning foruten personlige eiendeler. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

    Moderninseringer og påkostninger
    Tiltak etter byggeår: 2023: Byttet peisovn. 2020: Byttet baderomsinnredning. Ukjent: Montert elbil-lader.

    Parkering
    I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Montert elbil-lader.

    Radonmåling
    Det er ikke fremlagt dokumentasjon på radonsperre mot grunnen. Dette var heller ikke et krav på søknadstidspunktet for fritidsboligen.

    Diverse
    Det inngår ved kjøp av hytta 3 aksjer ved, Furutangen avktivitetssenter a kr 10.000,- pr. aksje - totalt kr. 30.000,-. Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr. 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Det er ikke montert takstige. Krav om takstige og eventuelt feieplattform (for skorsteiner høyere enn 120 cm) gjelder også for hytter/fritidseiendommer. Takstige skal enten være fastmontert eller det benyttes løs stige som hektes i fastmonterte kroker. Flere kommuner har unntak fra kravet om takstige, eller kan vurdere unntak fra kravet, i de tilfeller bygningene har torvtak alternativt shingel-/papptekking med takhelling på 22 grader eller mindre. Felles for begge er at gesimshøyde (avstand fra bakke til tak) ikke er høyere enn 3,5 m. Kjøper overtar ansvaret for ovennevnte.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   96 640,- (Omkostninger totalt)   3 196 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedfyring med Aduro vedovn fra 2023 i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner, varmekabler og stråleovner.

    Energiklasse
    D

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    7523

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 7 522,56,- for 2024. For 2024 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): * Renovasjon hytte/fritid: Kr. 2 113,- * Eiendomsskatt: Kr. 4 833,- * Tømming av septik - delt med naboeiendommer (grunnlag: 1/4): Kr. 576,56,- Feiing av fritidsbolig gjelder per pipeløp og utføres etter henvendelse fra eier, gebyr betales i sin helhet etter utført feiing. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Formuesverdi primær
    585640

    Formuesverdi primær år
    2022

    Andre utgifter
    Følgende avgifter er gjeldende for 2024 for de pliktige tjenestene på Furutangen: * Vannforsyning 4 418,- * Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1 250,- (2023) * Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr. 3 197,- Alle tomteeiere på Furutangen tilbys en brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder brøyting inne på tomta og koster for sesongen 2024/25 kr 2 725,-. Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon der vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta. Alle priser unntatt vei er inkludert mva (vei er fritatt for mva). Prisene reguleres i januar årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon. Alle tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen. Fra og med 1. termin 2021 ble det innført en frivillig driftsstøtte/serviceavgift for alle hytteeiere på kr. 600,- per år (150,- per termin) som går uavkortet til driften av hytteeiernes felles aktivitetsselskap Furutangen Aktivitetssenter AS. Hensikten med denne er å styrke selskapets økonomi og å bidra til å kunne opprettholde og vedlikeholde det aktivitets- og servicetilbudet som gjøres fra dette selskapet (Mattisstua, alpinanlegg, lekeplass, ballområde osv).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble utstedt ferdigattest for oppføring av fritidsbolig i 2014, samt ferdigattest for oppføring av garasje i 2016. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen på hytta. Terrassen er i dag større enn hva tegningene viser, ellers synes innholdet i disse å være i samsvar med dagens bruk. Det gjøres oppmerksom på at hemsen ikke har målverdig areal pga lav takhøyde men hemsen er innredet som stue og sovealkove. På bakgrunn av lav takhøyde er ikke rommene på hemsen godkjente som rom for varig opphold. Det er ikke mottatt tegninger av garasjen.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet felles privat vann- og avløpsverk for hytteområdet. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes og nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av reguleringsplan for "Furutangen hytteområder", fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åmot kommune 2016-2030, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til at reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2016-2030. Det er ingen kulturminner registrert på eiendommen.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke kjent med at det hviler odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   96 640,- (Omkostninger totalt)   3 196 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    138890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en provisjon på 2,2% av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 15.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev