aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gladengveien 6 E - Stor og lekker 4-roms toppleilighet med balkong rundt hele leiligheten. Garasjeleie
Velkommen til Gladengveien 6 E - Stor og lekker 4-roms toppleilighet med balkong rundt hele leiligheten. Garasjeleie

OSLO Gladengveien 6E

Lekker 4-roms topp- og endeleilighet. Oppgradert i perioden 2020-2023. Garasjeleie. Heis. Terrasse rundt hele leil.

  • kr 9 650 000
  • BRA 103 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 9 650 000
  • Omkostningerkr 19 009
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 669 009
  • EierformAndel
  • Byggeår2012
  • Soverom3
  • ArealP-rom 103 m²
  • Andel fellesgjeldkr -
  • Felleskostnaderkr 7 053
  • Tomt5 246 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 9 650 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   9 650 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   9 669 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Gladengveien 6 E, 6. etasje1.jpg
Velkommen til Gladengveien 6 E - En betydelig oppgradert, eksklusiv og lekker topp - og hjørneleilighet i Ensjøbyen med flott balkong rundt hele leiligheten og heisadkomst til etasjeplan. God planløsning og stue med meget gode lysforhold og utgang til stor balkong Lekker en-stavs parkettgulv, integrerte hvitevarer fra Gaggenau og flott bad/wc med hele fliser som går fra gulv til tak. 3 gode soverom hvorav to har utgang til balkongen. Beliggende i et område i utvikling med nærhet til servicetilbud, grøntområder, offentlig kommunikasjon og restauranter. Leiligheten ligger i 6. etg. og inneholder: Entré, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og 3 soverom. Videre disponeres en bod i kjeller og mulighet for leie av garasjeplass i kjeller. Velkommen til visning
Stue

Gladengveien 6E, Oslo

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    6. etasje: 103 kvm
    Primærrom
    6. etasje: 103 kvm Alle rom inngår i primærrom



    Tomt
    5246m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet fellestomt med grøntområder, beplantning og asfalterte internveier. Sittegrupper til felles benyttelse for beboerne og lekeplass.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger sentralt til på Ensjø med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Området er utrolig spennende med nærhet til både Ensjøbyen og Økernbyen. 2 "nye" bydeler i enorm vekst og utvikling, noe som er med på å løfte nærområdet ytterligere. Det finnes et rikt utvalg av butikker og servicetilbud i nærheten. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Kiwi. På Hasle Torg finner man blant annet apotek, vinmonopol, Baker Hansen, blomsterbutikk, Nille, frisør og treningssenter. Her vil det dukke opp flere kafeer, butikker og parker i de nærmeste årene, samtidig som bydelen utvikles. På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og forretninger som vil skape liv og røre. Kino, gallerier, konsert- og teatersaler blir det også plass til. Ensjø skal være en levende bydel sju dager i uka. Se gjerne ensjobyen.no for mere informasjon. Det finnes flere parker og rekreasjonsmuligheter i nærheten. Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst, og her blir det lagt til rette for ulike aktiviteter. To parkdrag på tvers av bydelen og gjør det enkelt og hyggelig å gå eller sykle fra sted til sted. Du kan spasere i grønne omgivelser fra Valle Hovin til Kampen. Videre finnes Tøyenparken, Hovinparken og Botanisk Hage. Fra Ensjø er det sykkelstier helt inn i Østmarka, og det er kort vei til skiløypene i Lillomarka, som henger sammen med Nordmarka. Om sommeren er det enkelt å komme seg til Vippetangen der båtene går ut til øyene i Oslofjorden.

    Adkomst
    Enkel adkomst fra gate. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Skolekrets
    Leiligheten sogner til Hasle Barneskole og Fyrstikkalleén Skole som er en kombinert ungdom- og videregående skole.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området gir deg et bredt spekter av valgmuligheter for transport. 21 bussen stopper i nærheten og tar deg til blant annet til Aker brygge. Kort vei til både Hasle T-banestasjon og Ensjø T-banestasjon, samt ca. 10 minutters gange til knutepunktet Carl Berners Plass.

    Byggemåte
    Se tilstandsrapport fra takstmann Thomas Haugan.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Har du kjennskap til eiendommen? Svar: Ja Når kjøpte du eiendommen? Svar: År 2022 Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Svar: Ja 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse forrige eier har pusset opp badet. Jeg vet ikke hvem som utførte jobben. Vet heller ingenting om utførelse. Arbeid utført av: Ukjent 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja Beskrivelse: utført av forrige eier 8 Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: noe sprik/knirk i gulv noen steder. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: oppretting av feil Arbeid utført av: Oslo Akershus Elektro og Klima AS 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Ja 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja Beskrivelse: rettet ventilasjon 19 Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Svar: Ja Beskrivelse: byggeprosjekt på nabotomt 27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: Veksthus snute bille i noen planter i feller ute område. sprayes for å bekjempe.

    Innhold
    Velkommen til Gladengveien 6 E - En betydelig oppgradert, eksklusiv og lekker topp - og hjørneleilighet i Ensjøbyen med flott balkong rundt hele leiligheten og heisadkomst til etasjeplan. God planløsning og stue med meget gode lysforhold og utgang til stor balkong Lekker en-stavs parkettgulv, integrerte hvitevarer fra Gaggenau og flott bad/wc med hele fliser som går fra gulv til tak. 3 gode soverom hvorav to har utgang til balkongen. Beliggende i et område i utvikling med nærhet til servicetilbud, grøntområder, offentlig kommunikasjon og restauranter. Leiligheten ligger i 6. etg. og inneholder: Entré, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og 3 soverom. Videre disponeres en bod i kjeller og mulighet for leie av garasjeplass i kjeller. Kort om boligen:
    • Lekker 4- roms toppleilighet
    • Betydelig oppgradert i perioden 2020-2023
    • 1-stavs eikeparkett
    • Integrerte hvitevarer fra Gaggenau
    • Nye, fyldige innerdører fra Nordicdoor, med frostet glass
    • Softclose på garderobeskap
    • Spesialbestilt karmer rundt dører
    • 46 kvm stor balkong rundt leiligheten med sol fra morgen til kveld
    • Heisadkomst til etasjeplan
    • Persienner på alle vinduer fra Luxaflex i spesialfarger
    • Sentral beliggenhet på Ensjø
    • Kort vei til servicetilbud og offentlig kommunikasjon
    • Ikke dokumentavgift Velkommen til visning med Partner/Eiendomsmegler Christian Wahl, tlf: 408 00 445

      Standard
      6 etasje: Entré: Entré: Fin entré med moderne fargevalg. Innebygget garderobeskap med speildører og dørcalling på vegg ved ytterdør. Malt himling med downlights, malte vegger og en-stavs eikeparkett på gulv. Stue: Romslig hjørnestue med store vindusflater som gir meget gode lysforhold. God plass til sofagruppe og spisebord. Uttak til tv-kabel. 2 utganger til balkong. Malt himling med downlights, malte vegger og en-stavs eikeparkett på gulv. Kjøkken: Lekkert kjøkken med innredning fra Rotpunkt. Integrerte hvitevarer fra Gaggenau som oppvaskmaskin og kjøle/- fryseskap og benkeplate i sten. Keramisk induksjonskoketopp. Mye skap- og benkeplass. Stekeovn med pyrolyse fra Gaggenau integrert på vegg. Ventilator over kokesone. Vinskap fra Temptech. Kjøkkenarmatur med uttrekkbar tut. Fliser fra Modena over benk på vegg. Åpen løsning i stue. Malt himling med downlights, tapet på vegger og fliser fra Modena på gulv. Bad/wc: Flott flislagt bad oppgradert i 2020 med vegghengt klosett fra Modena og dusjnisje med takdusj. Servant med underskap og speil på vegg over servant. Innredning fra Bella Flis i Bygdøy Allé. Badekar og vegghengt skap med speildører. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varme i gulv. Elektrisk styrt vifte. Smøremembran på vegg og sveisemembran på gulv. Malt himling med downlights, gulv til tak- fliser på vegg og 60x 60 fliser på gulv fra Modena. Soverom I: Romslig soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Utgang til balkong. Adkomst til innenforliggende walk-in-closet med mye hylle- og hengeplass. Sikringsskap med automatsikringer i omkledningsrom. Malt himling med downlights og lysskinne, tapetserte vegger samt dekortapet på endeveggen og en- stavs parkett på gulv. Soverom II: Koselig soverom med plass til seng og garderobeløsning. Utgang til balkong. Malt himling med downlights, tapet på vegger og en-stavs parkett på gulv. Soverom III: Fint soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Skyvedørsgarderobe med speildører. Malt himling med downlights, malte vegger og en-stavs parkett på gulv. Balkong: Stor og solrik balkong, på ca. 46 kvm, rundt store deler av leiligheten med sol fra morgen til kveld. Utgang fra stue og soverom. 3 markiser med fjernkontroll, 2 store på ca. 5 meter i bredde og en på ca. 3 meter. Treplatting på gulv Følgende TG 2 - avvik som kan kreve tiltak/avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - ble beskrevet i tilstandsrapporten: INNVENDIG 1. Overflater Innvendige gulvoverflater med parkettgulv og fliser. Innvendige veggoverflater med malte flater og fliser. Innvendige takflater med malte flater. Senket del av himling med spottere/belysning. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Stedvis noe svikt/hakk/merker/skjolder i parkett. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Lokale utbedringer. VÅTROM 2. Overflater vegger og himling. Fliselagte veggoverflater og malte takflater. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Stedvis riss/sprekkdannelser i nedsenket himling og overganger. Liten skade i hjørne, åpning mot kjøkken. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Lokal utbedring 3. Overflater Gulv Fliselagt gulvoverflater og elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: ? Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. ? Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Konsekvens/tiltak ? Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.

      Innbo og løsøre
      Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

      Hvitevarer
      Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

      Moderninseringer og påkostninger
      Leiligheten ble oppusset i perioden 2020-2023. Det er valgt påkostede innredninger, overflater, utstyr i leiligheten. Slått sammen opprinnelig bad/wc. Nåværende eier har helsparklet/malt vegger, samt etablert nytt soverom i del av opprinnelig stue. Skiftet ut utekran, samt regulatorer på radiatorer. Det er utført arbeid på el-anlegget for å rette opp feil. Arbeidet er utført av Oslo Akershus Elektro og Klima AS. Det foreligger samsvarserklæring på dette.

      TV/Internett/bredbånd
      Borettslaget har avtale TV- og internettavtale med Telia.

      Parkering
      Parkeringsanlegget i U1 og U2 betjener både næringsvirksomheter og beboerne i Ellipsen borettslag. Ca. 70% av boligene i borettslaget har rett til å leie 1 garasjeplass. Leiligheter uten rett til leie av plass vil kunne inngå leieavtale med 3 måneders oppsigelse - dersom det finnes ledige plasser. Forespørsel kan sendes Park Nordic på tlf. 21 42 20 00 eller mail: office@parknordic.no Leiere får ikke tildelt fast plass, men parkerer på en av de tilgjengelige ledige plassene. Et diodesystem med grønt/rødt lys viser hvilke plasser som er ledig/opptatt. Kun noen få plasser er reservert for de leilighetene som fikk adgang til å kjøpe plass. Disse plassene er godt merket. Ved leie, får beboeren en elektronisk brikke som festes på bilens vindu, gjerne ved speilet ved siden av ev. bombrikke. Brikken registrerer inn-/utkjøring og sørger for å heve porten når denne er stengt. For beboere er det tilgang til oppganger/heis direkte fra garasjen. Det er installert egne ladeplasser for el-bil på øvre plan (U1) som man betaler for via EuroPark appen

      Diverse
      Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

      Prisantydning inkl. omkostninger
      9 650 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   9 650 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   9 669 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral samt varme i gulv på bad.

    Energiklasse
    D

  • Formuesverdi primær
    2072867

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    7462319

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Andelsnummer
    152

    Part.obl.nr.
    997523385

    Felleskostnader pr. mnd.
    7053

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-11-30T23:00:00Z

    Rentekostnad fellesgjeld
    1640

    Andel fellesformue
    9090

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Ellipsen Borettslag

    Borettslagets org.nr
    997523385

    Om borettslaget
    Leiligheten tilhører Ellipsen Borettslag som består av 4 blokker med 152 leiligheter i størrelse fra 40 til 141 m². Innflyttingen skjedde i februar og mars 2013. Ellipsen borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 997523385, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Gladengveien 4 og 6 Borettslaget er del av Gladengtunet Eierseksjonssameie som også omfatter en parkeringsseksjon i kjelleren og en næringsseksjon med restaurant, frisør og butikker i underetasjen mot Gladengveien. Låser: Boligselskapet har digital adkomstløsning med OBOS Nøkkel på fellesdører/garasjeporter. Borettslaget har egen hjemmeside: www.ellipsen.no Energiavregning: Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Vedlikeholdsarbeid For å være sikker på at styret opptrer i samsvar med standard vedlikehold for bygningsmassen, har styret bestilt en vedlikeholds rapport fra OBOS sin vedlikeholdsavdeling. Etter en grundig gjennomgang av hele bygningsmassen vår, konstaterte OBOS i rapporten: Ellipsen borettslag er meget veldrevet, og har over mange år hatt fokus på godt og riktig vedlikehold. Tidslinjene for de store rehabiliteringene kan med fortsatt godt vedlikehold, forlenges med mange år. Vedlikehold de siste årene: I forfjor ble det vedtatt å gå inn for et nytt brannsvarslingssystem. Det ble satt i drift i 2022 og virke som å være et viktig og fornuftig tiltak for å hindre branntilløp tidlig med god varsling og hindre personskader. Det mest omfattende og kostbare vedlikeholdstiltaket har vært utskifting av kabler med mer i en heis i en oppgang. Borettslaget ser at flere heiser om kort tid må repareres på samme måten. Vedlikeholdsplan: - Taklampene i oppgangene har begynt å ryke og borettslaget har startet prosessen med utskifting. Det er kjøpt inn nye lamper og inngått avtale med Connecto Electro AS av utskifting av taklampene fortløpende over en periode, for å fordele noe av kostnadene. - Dører og døråpnere har blitt skadet og har blitt reparert. I noen tilfeller opptil flere ganger for samme dør. - Gartner har brukt nyttenematoder (biologisk nedkjemping av biller) i for å redusere veksthussnutebille problemet i hekken ved lekeplassen. Dette skal gjentas i mai-juni i 2023 og aug-sept. Viktig å merke at disse billene ikke er skadedyr, men kan oppfattes ubehagelige. - Avfallsbrønnene har opptil flere ganger blitt skadet og det er bestilt reparasjon. - Vannlekkasjen fra Apotek 1 har ført til mye arbeid både rundt skadebegrensning og oppfølging av Gjensidige for oppgjør mot beboere. Vedlikehold i de kommende årene: De neste årene så bør man se på, i tillegge til de uforutsette sakene: - Legge nytt epoxy belegg i bodområdet - Porttelefonene - Fasadevask OBOS overførte en pott med midler to ganger i 2022. Dette har borettslaget brukt til nye blomsterkasser foran hver oppgang, gjesteparkering for sykler og redskapsbod. Det er to store sykkelboder i garasjen i det øverste garasjeplanet

    Gebyr forkjøpsrett
    7769

    Forkjøpsrett
    Øvrige andelseiere i borettslaget og dernest medlemmer i boligbyggelaget har forkjøpsrett.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Borettslaget har et lån: Lånenummer: OBBK01-98207366811 Type: A Restsaldo: 149.316.860,- Restløpetid: 29 år 11 mnd. Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,00% IN-ordning: Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger. IN- lån har forfall 30.05 og 30.11.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Selskapet er tilknyttet en sikringsordning som gir en sikkerhet for manglende innbetaling av felleskostnader

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    86623565

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

    Eierskiftegebyr
    6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/129/19: 13.12.1939 - Dokumentnr: 17199 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:18 27.04.2012 - Dokumentnr: 330368 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:96 21.01.2013 - Dokumentnr: 54051 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 6355/18640 Snr: 2 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1563/18640 Snr: 3 Formål: Samleseksjon bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 10722/18640 Gjelder denne registerenheten med flere 10.04.2017 - Dokumentnr: 310784 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:113 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Annet 10.04.2017 - Dokumentnr: 310846 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:114 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Annet

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på boligblokk.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Offentlig Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boliger, bevertning og allmennyttig formål. Reguleringsplan(S-4317) vedtatt 20.06.2007. Endret reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Gladengveien 10 m. fl.,gnr.129 / bnr.18 m. fl. Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer.

    Adgang til utleie
    Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom: - andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år, - andelseieren er en juridisk person, - andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner, - et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, - det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapsloven.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    9 650 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   9 650 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   9 669 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    19009

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev