aktiv-eiendomsmegling
Et naturlig samlingspunkt for hyggelige sammenkomster med familie og venner.
Et naturlig samlingspunkt for hyggelige sammenkomster med familie og venner.

SANDSLI Sandsliåsen 33 H0401

Lekker og moderne 4-roms toppleilighet i bygg fra 2020|Fast garasjeplass|Terrasse|Heis

  • kr 7 490 000
  • BRA-i 105 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 7 490 000
  • Omkostningerkr 201 690
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 691 690
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2020
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 2 647
  • Tomt22 423 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 7 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,00))   201 690,- (Omkostninger totalt)   7 691 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Sandsliåsen 33! En strøken 4-roms toppleilighet med gode og moderne kvaliteter på innredning og utstyr. Leiligheten er malt i lyse og delikate farger noe som gjør det enkelt å innrede, og den har et helhetlig og gjennomført preg. Stilrent og lekkert bad og kjøkken. Det er enkel adkomst fra heis eller felles trappegang. Her kan du virkelig nyte landlig og vakker utsikt samtidig å ha kort vei til alt en måtte ønske. Dette er med andre ord en bolig du absolutt ikke vil gå glipp av! Litt om kvaliteter: - Balansert ventilasjon. - 3 soverom - 2 bad - 1-stavs parkett - Master soverom med "walk-in" og bad - Terrasse - Ekstern bod i garasjeanlegg - Felles varmtvannsbereder Velkommen til hyggelig visning - husk påmelding!
I entrèen er det adkomst til det ene badet, og et soverom. 
Glassdør skiller entréen fra resten av leiligheten.

Sandsliåsen 33 H0401, Vestland

  • Tomt
    22423m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte interne veier, sittegrupper, grøntområder og diverse beplantning.

    Beliggenhet
    Eiendommen befinner seg sentralt til på fremmadstormende og storsatsende Sandsli, med kort vei til alt en måtte trenge. Sandsliåsen er en del av et nyere bebygd område med flotte bygninger og standsmessige fellesarealer. Fra boligen er det gangavstand for hele familien til alt i fra arbeidsplasser, kollektivtransport, dagligvarebutikker, skoler og aktiviteter. Nærmeste dagligvarebutikk, KIWI Sandsli, finner du like i nærheten og kan by på et mangfold av dagligvarer. Rett ved siden av finner du også Rema 1000 Sandsli. Butikkene har god plass til parkering for også hurtiglader til elbil. I område kan en også finne Bunnpris Steinsviken og Europris Sandsli. For ytterligere flere butikker er det ca. 10 min med bil til Lagunen Storsenter og 5 minutter til Fanatorget. Sandsli har de siste områdene blitt velkjent for sine store områder med arbeidsplasser. Velger du å bosette deg her har du kort vei til arbeidsplasser hos blant annet Equinor, Flesland og Kokstad med Kokstadflaten. For den tur og treningsglade er det flust av muligheter for hele familien like i nærheten. Her kan nevnes blant annet Petedalsmyra fotballbane, Sandslibanen, Skranevatnet Basketballbane, Sandslihallen, Rush trampolinepark avdeling Bergen, Fana Golfklubb og Skageskogen. Ønsker en å bevege seg innendørs har InterPadel Bergen (Sandsli), Padel Kokstad, Høyt Under Taket - Klatresenter Kokstad, SATS Kokstad og Barry's Fana alt en måtte trenge for en fantastisk økt. Til Bergen sentrum er det ca. 20 minutter med bil.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er flere gode skoler og barnehager i området. Her kan blant annet nevnes: Skoler: - Skranevatnet skole (1-10 kl.) - International School Of Bergen (1-10 kl.) - Aurdalslia skole (1-7 kl.) - Zinken Hopp skole (6-7 kl.) - Søråshøgda skole - Ytrebygda skole - Rå skole - Skeie skole - Rådalslien ungdomsskole - Sandsli videregående skole - Nordahl Grieg videregående skole Barnehager: - Petedalsheia barnehage (1-5 år) - International School of Bergen bhg (0-5 år) - Sandslimarka kanvas-barnehage (0-5 år) - Aurdalslia barnehage - Skranevegen barnehage

    Offentlig kommunikasjon
    Like rundt svingen fra boligen finner du busstoppet Sandsliåsen, med rutene 23, 23E, 50E, 52 og 99. Fra boligen kan du også enkelt spasere til Sandslivegen bybanestopp. Her i fra kommer du deg lettvint til både Flesland og Bergen sentrum.

    Byggemåte
    Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur/fundamenter/såle av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er utført i trekonstruksjoner med utvendig liggende og stående trekledning og teglsteinsfasader. Innvendig er veggene påmontert aldringsbestandig plastfolie platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med takbelegg eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Grunnmur og drenering: Forventet levetid for vegg mot terreng av betongvegg eller murt vegg av blokker: 20 - 60 år. Forventet levetid for drenering: 20 ? 60 år avhengig av grunnforhold. Vegger: Forventet levetid for veggkonstruksjoner av bindingsverk av tre: 40 - 80 år. Forventet levetid før omfuging av puss: 20 ? 60 år. Forventet levetid før slemming av mur / forblending med slemming: 30 ? 60 år. Forventet Levetid på utvendig trekledning: 40 - 60 år.

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Sandsliåsen 33! En strøken 4-roms leilighet i 4. etasje med gode og moderne kvaliteter på innredning og utstyr. Leiligheten har et helhetlig og gjennomført preg, og er malt i lyse og delikate farger, noe som gjør det enkelt å innrede. Stilrent og lekkert bad og kjøkken. Det er enkel adkomst fra heis eller felles trappegang. Her kan du nyte landlig og vakker utsikt, samtidig å ha kort vei til alt en måtte ønske. Dette er med andre ord en bolig du absolutt ikke vil gå glipp av! Det første som møter deg er en lys og romslig entré, med god plass til å henge fra seg både jakker og sko. Gulvet er flislagt med varme. I entrèen er det adkomst til det ene badet, og et soverom. Glassdør skiller entréen fra resten av leiligheten. Videre inn i leiligheten kommer du til stue og kjøkken i åpen løsning. Rommet er stort og luftig, og har en flott atmosfære. Kjøkkenøyen skaper en naturlig inndeling i rommet, og de store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Kjøkkenet er lekkert og moderne, utført med mørke slette fronter, og speil mellom benkeplate og overskap. Det er benyttet og laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum, samt avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl- og frys, og oppvaskmaskin. Praktisk kjøkkenøy som fungerer både som samlingspunkt og arbeidsstasjon, samtidig som den gir rommet personlighet! Stuen er lys og innbydende med store vindusflater fra himling til gulv, og terrassedør i glass. Den lar seg enkelt innrede etter ønske med både sofagruppe, TV-møbel, samt spisebord. Et naturlig samlingspunkt for hyggelige sammenkomster med familie og venner. Fra stuen er det utgang til terrassen på 18,1m². Med utsikt over nærområde, samt flotte sol forhold, er dette en uteplass man garantert vil få mye glede av. Alle soverommene er romslig og luftige med naturlig lysinnslipp fra vindu. Her er plass til ønsket møblering med seng, nattbord og garderobeskap/oppbevaringsløsninger. Tilknyttet hovedsoverommet er det walk-in garderobe og bad, samt utgang til terrasse. Begge badene er moderne og tidløse, med lyse lekre fliser på gulv og vegger, samt varme i gulv. Badene inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, og dusjdører i klart glass. Badet tilknyttet entrèen har opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er felles for sameiet. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten en sportsbod i garasjeanlegg - merket S6.

    Standard
    BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Gulv: Gangen og badene har flislagte gulv, to av soverommene har tepper, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badene har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Takstmann har ikke vurdert noen forhold til TG 2 eller TG 3.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende inngår ikke i handelen: -Hengelamper i stue -Lamper på hovedsoverom - Taklampe på soverommet ved kjøkken (ønskelig, men ikke nødvendig)

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    TV/Internett er inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Parkeringsplass i garasjeanlegg, merket P-14

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Prisantydning inkl. omkostninger
    7 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,00))   201 690,- (Omkostninger totalt)   7 691 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Varmekabler i gangen og på badene, radiator i stuen, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    17205

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 7237. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

    Formuesverdi primær
    1262006

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4795624

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    105/11 021

    Felleskostnader pr. mnd
    2647

    Felleskostnader inkluderer
    Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.647,? pr. md. Herav: Felleskostnad brøk 1.995,- Felleskostnad likt 221,- TV/bredbånd 431,- Driftskostnader garasje kommer i tillegg til felleskostnadene. Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader.

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    25449

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av 115 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeplasser og boder) på eiendommen gnr. 116, bnr. 281 i Bergen kommune.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har ingen fellesgjeld.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/116/281/31: 23.06.1989 - Dokumentnr: 20565 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om veg
    Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    12.06.2015 - Dokumentnr: 527869 - Bestemmelse om vannledn. Bestemmelse om spillvannsledning
    Gjelder gjensidig rett mellom gnr. 116 bnr. 159 og fremtidig utskilt parsell fra gnr. 116 bnr. 159
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    12.06.2015 - Dokumentnr: 527869 - Bestemmelse om veg Gjelder gjensidig rett mellom gnr. 116 bnr. 159 og fremtidig utskilt parsell fra gnr. 116 bnr. 159
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    07.03.2016 - Dokumentnr: 195756 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:264
    Bruksrett til fellesarealet
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Omrubrisert fra pengeheftelse til servitutt. Rettet etter tingl. § 18. 18.03.2016 KTS
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    ----------
    Diverse påtegning
    Frafall av rettighet.
    Bruksretten gjelder ikke for anleggseiendommen gnr 116 bnr 265
    07.06.2016 - Dokumentnr: 506716 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
    Bestemmelse om bebyggelse
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.12.2017 - Dokumentnr: 1347081 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:8
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:9
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:10
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:11
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:12
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:13
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:14
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:15
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:16
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:17
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:18
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:19
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:20
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:21
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:22
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:23
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:24
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:25
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:26
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:27
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:28
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:29
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:30
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:31
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:32
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:33
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:34
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:35
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:36
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:37
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:38
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:39
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:40
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:41
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Gjelder bruksrett til fellesareal
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.12.2017 - Dokumentnr: 1347751 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:8
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:9
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:10
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:11
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:12
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:13
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:14
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:15
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:16
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:17
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:18
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:19
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:20
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:21
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:22
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:23
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:24
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:25
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:26
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:27
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:28
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:29
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:30
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:31
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:32
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:33
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:34
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:35
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:36
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:37
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:38
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:39
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:40
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:41
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.12.2017 - Dokumentnr: 1347751 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:8
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:9
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:10
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:11
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:12
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:13
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:14
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:15
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:16
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:17
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:18
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:19
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:20
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:21
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:22
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:23
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:24
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:25
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:26
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:27
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:28
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:29
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:30
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:31
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:32
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:33
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:34
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:35
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:36
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:37
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:38
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:39
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:40
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:41
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.12.2017 - Dokumentnr: 1347751 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:8
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:9
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:10
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:11
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:12
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:13
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:14
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:15
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:16
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:17
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:18
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:19
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:20
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:21
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:22
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:23
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:24
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:25
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:26
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:27
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:28
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:29
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:30
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:31
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:32
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:33
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:34
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:35
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:36
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:37
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:38
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:39
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:40
    Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:268 Snr:41
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    06.04.2018 - Dokumentnr: 616706 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    31.05.2019 - Dokumentnr: 615222 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
    Org.nr: 976 944 801
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.03.2020 - Dokumentnr: 2171121 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
    Org.nr: 976 944 801
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:116 Bnr:281
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.10.2020 - Dokumentnr: 3218540 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 31
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 105/11021


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket av nybygg boligblokk BB4, datert 30.04.2020. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket av boligblokk med 4 bygningskropper, parkering i underetasje, totalt 64 boenheter, datert 19.03.2020.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har tilkomst via kommunal veg til privat veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

    Regulerings- og arealplanner
    Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 62210000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 116 BNR 159 MFL., SKIFTINGSHAUGEN Ikrafttrådt: 25.09.2013 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen): PlanID: 62210000 Reguleringsformål: Boligbeb. - blokkbebyggelse Dekninsgrad: 98,1 % PlanID: 62210000 Reguleringsformål: Kjøreveg Dekningsgrad: 1,8 % PlanID: 62210000 Reguleringsformål: Vegetasjonsskjerm Dekningsgrad: 0,1 % PlanID: 62210000 Reguleringsformål: Uteoppholdsareal Dekningsgrad: < 0,1 % (2,1 m²) Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen): PlanID: 62210000 Sonetype: Ras- og skredfare Dekningsgrad: 1,3 % Reguleringsplaner under grunnen: PlanID: 62210000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 116 BNR 159 MFL., SKIFTINGSHAUGEN Ikrafttrådt: 25.09.2013 Dekningsgrad: 56,7 % Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen): PlanID: 62210000 Reguleringsformål: Garasjeanl. for bolig- og fritidsbeb. Dekningsgrad: 56,7 % Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Byfortettingssone Dekningsgrad: 99,9 % PlanID: 65270000 Beskrivelse: Grønnstruktur Dekningsgrad: 0,1 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Faresone ras Dekningsgrad: 1,3 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Fana skytterlag - gul sone Dekningsgrad: 100,0 % PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 16,8 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 3230100 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 267 OG GNR 116 BNR 82, SOLHEIA PlanID: 3230101 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 267 MFL., STEINSVIK - HÅVARDSTUN PlanID: 64470000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 116 BNR 228 MFL., SANDSLIPARKEN, BOLIGER PlanID: 30400000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 1, STEINSVIK PlanID: 6560000 Plannavn: YTREBYGDA. SØREIDE/SØVIK/STEINSVIK, PLANOMRÅDE 1, FELT V OG VI PlanID: 66450000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 717 MFL., PETEDALSMYRA PlanID: 6240000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 116, HÅVARDSTUNVATNET, OMRÅDE ØST, FELT C PlanID: 65340000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 116 BNR 160, SANDSLIÅSEN PlanID: 61170000 Plannavn: YTREBYGDA. BYBANEN RÅDAL - FLESLAND Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 116/288 - Garasjeuthus anneks til bolig - Igangsettingstillatelse - 06.04.2022 116/264 - Påbygg - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer - Igangsettingstillatelse - 02.12.2020 39/717 - Bo- og servicesenter - Rammetillatelse - 24.11.2023 39/717 - Bo- og servicesenter - Rammetillatelse - 24.11.2023 Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av Eviny Termo AS sitt konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    7 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,00))   201 690,- (Omkostninger totalt)   7 691 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    201690

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,20 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 7 990,- og visninger/overtagelse kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 38 365,-. Utleggene omfatter innhenting av kommunale opplysninger, annonsering, søk eiendomsregister og elektronisk signering, eierskiftegebyr fra OBOS, innhenting av informasjon i fra forretningsfører og utskrift av heftelser/servitutter (avg. fritt) pr stk. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 900,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev