aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hamangskogen 55 - Presentert av Håkon Dybvad v. Aktiv Asker.
Velkommen til Hamangskogen 55 - Presentert av Håkon Dybvad v. Aktiv Asker.

SANDVIKA Hamangskogen 55

Strøken, gjennomgående 3-roms selveier med utsiktsterrasse. Nytt, ubrukt bad og kjøkken. Garasje. Trappefri adkomst.

  • kr 5 250 000
  • BRA-i 74 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 5 250 000
  • Omkostningerkr 146 793
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 440 894
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1986
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 3 944
  • Tomt29 098.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 250 000,- (Prisantydning) 44 101,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 353,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,00))   146 793,- (Omkostninger totalt)   5 440 894,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Hamangskogen 55 - Presentert av Håkon Dybvad v. Aktiv Asker. Eiendommen ligger i et populært sameie like utenfor Sandvika sentrum. Flotte turområder, badevann med strand, tog- og busstasjon, dagligvarehandel, skoler og mye mer er å finne innen gang-/sykkelavstand. Sandvika har et bredt servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, innbyggertorg, handlegater og lignende. Byen er i stadig utvikling. Leiligheten har en allsidig planløsning med to soverom, stue med god plass til spiseplass og tv-stue, og romslig bad. Både bad og kjøkken ble pusset opp i 2024 og er ubrukt. Boligen holder ellers en pen standard. Balkong på begge sider, en med flott utsikt mot Sandvika. Trappefri adkomst til bolig. Det medfølger parkeringsplass og ekstern bod. Velkommen til visning!
Utsikten fra eiendommen.

Hamangskogen 55, Akershus

  • Tomt
    29098.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Ideell andel av felles tomt. Opparbeidet tomt med grøntarealer og lekeplasser. Asfaltert adkomst til leiligheten.

    Beliggenhet
    Hamangskogen 55 tilbyr en god kombinasjon av sentral beliggenhet, naturskjønne omgivelser, og et variert utvalg av servicetilbud og fritidsaktiviteter. Boligen ligger i et populært sameie, rett ved Sandvika. Sameiet har gangstier og er fritt for gjennomgangstrafikk. Nærhet til Sandvika med et omfattende utvalg av servicetilbud innen gangavstand. Sandvika er i stadig utvikling, spesielt med den pågående ombyggingen som inkluderer nye høyblokker og et utvidet servicetilbud. I nærområdet finner man alt fra Odeon Kino, bibliotek, kulturhus, og et variert utvalg av restauranter, kaféer, og matbutikker. Sandvika Storsenter, med sine 200 butikker og spisesteder, er også innen gangavstand. For rekreasjon og friluftsliv er sjøen og Kadettangen med Kalvøya populære destinasjoner, med badestrender, grøntarealer, og idrettsanlegg. Nærområdet byr på en rekke aktiviteter for alle aldre, med lekeplasser og store grøntområder som inviterer til avslapning og lek. Sandvikselven glir forbi boligsameiet, og Tanumskogen, Vestmarka, og BI-parken tilbyr flotte turmuligheter innen bil- eller gangavstand. For de som søker et aktivt fritidsliv, er det et bredt utvalg av muligheter i nærheten, inkludert idrettsparken på Rud og Kirkerudbakken Alpinanlegg. Sandvika byr også på et rikt kulturliv, med kino, bibliotek, og ulike arrangementer og aktiviteter.

    Barnehage/skole/fritid
    Eiendommen sokner til Evje barneskole og Gjettum ungdomsskole. Sandvika- og Valler videregående skole ligger innen gangavstand. Det er et godt utvalg barnehager i området.

    Offentlig kommunikasjon
    Hamang har et godt tilbud av offentlig transport, med bussholdeplasser som gir enkel tilgang til Sandvika stasjon og andre destinasjoner i Bærum, Oslo og Asker. Sandvika stasjon fungerer som et trafikalt knutepunkt med hyppige avganger både med buss og tog, og en direkte forbindelse til Oslo S på ca. 24 minutter.

    Byggemåte
    Leiligheten ligger med adkomst fra bakkeplan. Garasjeanlegg under bakkeplan. Ingen heis i bygget. Bygningen er oppført i betong/mur/ tre. Yttervegger forblendet med teglstein og detaljer med liggende trekledning. Trapp og repos i oppgang i betong. Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

    Innhold
    Leilighet bestående av entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Det er utgang til balkong på begge sider av boligen, til sammen ca. 17 kvm. Til boligen følger det parkeringsplass i felles anlegg, sportsbod i kjeller, samt to uteboder på balkong.

    Standard
    Bygget har et hyggelig inngangsparti med gangsti. Entré med plass til benk, skoskap, klesoppheng eller lignende. Videre adkomst til stue/kjøkken, bad og soverommene. Leiligheten har en innbydende stue med plass til både spisestue og tv-krok. Stuen har et delikat farge- og materialvalg med en lun gråtone på veggene og lys blå kontrastvegg ved kjøkken. Det er plass til diverse mediemøblement. De store vindusflatene vender ut mot balkongen og Sandvika. Ettersom dette er en endeleilighet er det ekstra vinduer langs veggen på kjøkkenet som gir enda bedre lysinnslipp. Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen og har en praktisk utforming med under- og overskap. Kjøkkenet ble installert nytt i 2024. Frontene er slette med hvit utførelse. Benkeplaten er av laminat og har en nedfelt oppvaskkum med etgreps armatur. Det er lagt fliser på vegg for enkelt vedlikehold. Integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap er frittstående, men vil medfølge. Det er installert waterguard og komfyrvakt. Boligen har to uteplasser, en på hver side av boligen. Fra stuen er det utgang til terrasse med gode møbleringsmuligheter og fin utsikt mot Sandvika og nærområdet. Det er plass til spiseplass og lounge. Balkongen på andre siden av leiligheten har utgang fra soverom. Med to uteplasser kan man enkelt innrede etter ønske og behov. Boligen har to soverom som ligger samlet i en ende av boligen. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng med nattbord. Det er installert garderobeskap. Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg og er perfekt som barnerom, kontor eller gjesteværelse. Badet er flislagt på vegger og gulv med innlagt gulvvarme. Stilrent fargevalg med gråtonede fliser. Badet ble pusset opp i 2024 og er ubrukt av tidligere eier. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, belysning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Beskrivelse av innvendige overflater: Vegger med malte murvegger og malt tapet. Fliser på bad. Malte slette himlinger i betong/mur. Flislagt gulv på bad. Parkett på begge soverom. Laminat på øvrige flater. Takstmannens vurdering ved TG2: Kjøkken Settes da kullfilter i ventilator anses som et avvik ihht NS 3600:2018 Andre rom Settes på bakgrunn av slitte parkettgulv Balkonger, verandaer og lignende Rekkverk tilfredsstiller ikke dagens krav til 100 cm (Ihht TEK 17) WC og innvendige vann- og avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på enkelte elementer av VA-anlegget Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Skrusikringer i sikringskap er å anse som utdatert Takstmannens vurdering ved TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Nytt kjøkken og bad i 2024.

    Parkering
    Det medfølger en parkeringsplass i felles anlegg.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

    Diverse
    Kjøkkenet er ubrukt. Kjøleskap medfølger.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 250 000,- (Prisantydning) 44 101,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 353,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,00))   146 793,- (Omkostninger totalt)   5 440 894,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Oppvarming med elektrisitet.

    Energiklasse
    F

  • Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune per d.d.

    Formuesverdi primær
    1362264

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5176602

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    77/19091

    Felleskostnader pr. mnd
    3944

    Felleskostnader inkluderer
    Kommunale avgifter, renter og avdrag på fellesgjeld, felles byggforsikring, grunnpakke kabel-tv/bredbånd, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet med mer.

    Andel fellesgjeld
    44101

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-02-14T23:00:00Z

    Avdrag fellesgjeld
    219

    Rentekostnad fellesgjeld
    122

    Andel fellesformue
    10582

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Eiendommen, gnr. 83, bnr. 176 er i overensstemmelse med oppdelingsbegjæring av 10. januar 1986 delt opp i 246 ideelle eiendomsandeler. Styret informerer om vedlikehold og utbedringer som vil måtte hensyntas den kommende tiden: - Betongrehabilitering - Skifte slitne bord/plater, vaske og male alle bygningene - Skifte flere varmtvannsberedere Slik økonomien tegner seg i 2023, anslår styret at det kan startes en forsiktig gjennomføring av både gradvis utskifting av varmtvannsberedere, fasadeloft og planlegging av betongrehabilitering. Sameiet har en ansatt, sameiets vaktmester. For mer informasjon om sameiet, se vedlegg til salgsoppgave.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: 94907057202, Handelsbanken Serielån, 12 terminer per år. Rentesats per 15.02.2024: 6.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 201 Saldo per 15.02.2024: 10 887 487 Andel av saldo: 44 102 Første termin/første avdrag: 30.11.2020 ( siste termin 31.10.2040 )

    Styregodkjennelse
    Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Kjøper skal godkjennes ved fysisk påtegning av skjøtet, og kjøper må beregne at skjøtet signeres per papir hos Aktiv Asker i god tid før overtagelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Protector Forsikring ASA

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Hold av husdyr er ikke tillatt i boenhetene med mindre styret har gitt dispensasjon. Det er ikke tillatt å fore villkatter og fugler verken fra terrassene eller på bakken i og rundt boligblokkene.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3201/83/176/189: 14.10.1985 - Dokumentnr: 32991 - Erklæring/avtale Ang. rett til anlegg, drift og vedlikehold av riksveg Overført fra: Knr:3201 Gnr:83 Bnr:176 Gjelder denne registerenheten med flere 03.03.1987 - Dokumentnr: 6878 - Best om garasje/parkering Med flere bestemmelser 25.05.1992 - Dokumentnr: 13314 - Urådighet Overdragelse skal godkjennes av styret Gjelder denne registerenheten med flere 13.03.2013 - Dokumentnr: 210919 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:84 Bnr:111 Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:84 Bnr:315 Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:84 Bnr:316 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 10.01.1986 - Dokumentnr: 960 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 189 Formål: Bolig Sameiebrøk: 77/19091 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 246 SEKSJONER

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for blokk og fasadeendring.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst via privat vei.  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101) Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 21.06.2023 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx Delarealer Delareal 9 021 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavn H540 Delareal 3 210 m Arealbruk Park,Nåværende Delareal 93 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavn H560 Delareal 25 886 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 142 m BestemmelseOmrådenavn #6 KPBestemmelseHjemmel miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur Delareal 2 m Arealbruk Veg,Nåværende Delareal 318 m KPHensynsonenavn H190 KPSikring Andre sikringssoner Kommunedelplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 200401 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=200401) Navn KOMMUNEDELPLAN SANDVIKA Plantype Kommunedelplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 27.10.2010 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9261/200401.pdf Delarealer Delareal 131 m Arealbruk Veiareal,Nåværende Delareal 24 136 m Arealbruk Boligområde,Nåværende OmrådenavnB5 Delareal 3 211 m Arealbruk Park/turvei,Nåværende Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 1979022 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979022) Navn HAMANG Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 10.10.1984 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8885/1979022.pdf Delarealer Delareal 20 m Formål Kjørevei Delareal 332 m Formål Gang-/sykkelvei Delareal 28 746 m Formål Blokkbebyggelse Feltnavn B4 Reguleringsplaner under bakken Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 1979022 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979022) Navn HAMANG Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 10.10.1984 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8885/1979022.pdf Delarealer Delareal 1 791 m Formål Kjørevei Reguleringsplaner under arbeid Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 2012026 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2012026) Navn HAMANG Status Planlegging igangsatt Plantype Områderegulering Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn. Seksjonseierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon eller garasjeplass, før leietakeren skriftlig har forpliktet seg til å følge sameiets vedtekter, samt vedtak fattet av årsmøte og styre. Eier plikter å opplyse styret og forretningsfører om leietakers navn, egen adresse i utleieperioden, samt varigheten av denne.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 250 000,- (Prisantydning) 44 101,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 353,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,00))   146 793,- (Omkostninger totalt)   5 440 894,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    146793

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Dødsbo
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig. Boligen vil ikke rengjøres ytterligere før overtagelse.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 900,- oppgjørshonorar kr 7 500,- og visninger kr 3 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Håkon Dybvad

Megler

Håkon Dybvad

97 69 08 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev