aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 69 A - en lys og delikat 2-roms selveierleilighet i tredje etasje av en klassisk bygård fra 1905.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 69 A - en lys og delikat 2-roms selveierleilighet i tredje etasje av en klassisk bygård fra 1905.

TRONDHEIM Innherredsveien 69A

Pen 2-roms selveierleilighet i tredje etasje i en klassisk bygård | Utsyn mot Lademoen Park | Ekstra takhøyde | Nært alt

  • kr 2 750 000
  • BRA-i 45 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 750 000
  • Omkostningerkr 83 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 833 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1905
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 2 190
  • Tomt592.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   83 190,- (Omkostninger totalt)   2 833 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 69 A - en lys og delikat 2-roms selveierleilighet i tredje etasje av en klassisk bygård fra 1905. Her får du en flott leilighet med god planløsning, der den klassiske bygården møter moderne løsninger. Det er gangavstand til både Solsiden og Trondheim sentrum, samt kort vei til de fleste studiesteder. Verdt å merke seg: - Soverom ut mot rolig bakgård - Fin utsikt fra leiligheten ut mot Lademoen Park - Lagringsplass i bod i kjeller - Ekstra takhøyde - Stor og lys stue med vedovn - Soverom med god oppbevaringsplass - Kort vei til de fleste studiesteder - Gangavstand til dagligvarebutikk - Bussholdeplass med hyppige avganger like utenfor - Sentrumsnær og etterspurt beliggenhet Velkommen på visning!
Fra stuen kan man se rett ut på idylliske Lademoen Park.

Innherredsveien 69A, Trøndelag

  • Tomt
    592.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Fra stuevinduene er det fint utsyn mot Lademoen Park som ligger rett på andre side av gaten. I tillegg har sameiet en sosial møteplass i bakgården. Bakgården er opparbeidet med gress, trær og prydbusker. Langs gresset er det forstøtningsmurer av naturstein som avgrensing til steinbelagte areal med sittebenker. På motsatt side er det gjerder mot asfalterte gangarealer og sykkelparkering.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et veletablert og sentrumsnært boligområde rett ved Lademoen Park, på Lademoen i Trondheim. I kort avstand finner du Lade, som er et mekka for alle shoppingglade. I tillegg ligger matbutikker og et godt kollektivtilbud få minutter unna. Området byr også på fine rekreasjonsmuligheter. Søndagsåpne Bunnpris Rosendal ligger rett borti gata. Turområder/aktiviteter Det er kort vei til en av Trondheims mest populære turstier ? Ladestien. Du kan følge stien til Grilstadfjæra, eller mot Ladehammerkaia. Noen av byens beste strender ligger langs Ladestien og innbyr til fisking, bading, soling og båtliv. Det ligger flere idrettsparker, ballplasser og treningssenter i området. Legg også gjerne turen innom populære Pirbadet.

    Adkomst
    Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Aktiv Eiendomsmegling.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Buran, som ligger ca. 300 meter fra leiligheten. Det tar rundt 5 minutter å gå til Lilleby stasjon, hvor toget tar deg til Trondheim Lufthavn på 30 min. Med bil tar det ca. 5 min til Solsiden, 5 min til Tunga og 10 min til Midtbyen.

    Byggemåte
    Byggemåte er opplyst av takstmann Rune Normannseth: Bygård er oppført i 3/ 4 etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong /mur og er utvendig pusset. Taket har valmtaksform, tekket med skiferstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Rørlegger fra Hofstad VVS byttet servant på bad i 2022, installering av speil med lys samt reparasjon av en spot i tak ble utført av elektriker i Bravida i 2022. Arbeid utført av: Hofstad VVS / Bravida. 7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Det ble funnet avvik på piperør i enkelte av pipene i sameiet. Det må installeres stålinnsatser i pipene for å utbedre dette. Styret har besluttet at kostnaden dekkes av sameie da økonomien er god og det ikke må tas opp lån for å dekke kostnaden. Det er kun en egenandel på kr. 2.000 for påkobling til den enkeltes ildsted. Søknad om rehabilitering ble sendt av styret 09.04.2024. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Kondens på soverom har ført til noe fukt-/råteskade på nedre del av vindu. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Elektrikerarbeid i forbindelse med oppkobling av ny varmtvannsbereder, oppvaskmaskin og opplegg til taklampe på kjøkken utført vinter 2021. Installasjon av ny varmtvannsbereder utført av rørlegger vinteren 2021. Det ble også satt inn ny oppvaskmaskin og waterguard, samt skiftet en del rør under vask på kjøkken. Arbeid utført av: GK Elektro AS / Hofstad VVS. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Svar: Ja. Beskrivelse: Det er sendt ut nabovarsel i forbindelse med etablering av offentlig toalett og trafobygg i Lademoparken, 22.03.2024. Det er også en orienteringssak vedrørende prosjektering på tomta til bensinstasjonen 7-Eleven. Dette gjelder Innherredsveien 71. Her planlegges det boliger i kvartalsstruktur med dagligvare i første etasje. Vedlegg til egenerklæringen kan fås ved henvendelse til megler.

    Innhold
    Leilighet i 3. etasje som består av entré. gang, soverom, bad, kjøkken og stue. Det er også en disponibel bod i kjeller.

    Standard
    Entré: Fra gateplan er det en lukket port inn til en koselig bakgård og herfra er det dører inn til felles trappeoppganger. Entreen gir et godt førsteinntrykk av denne sjarmerende leiligheten. På gulvet er det belegg i i historisk mønster og passer godt til sandfargede vegger. På veggen er det montert knagger og det er ellers plass til skoskap, skolhylle eller så. Videre inn er det gang som strekker seg ut og her er det plass til mer entrémøblement. Gangen har samme veggfarge som entreen, mens gulvet er lagt med parkett. Stue: Fra gangen kommer man inn i en lys og delikat stue med herlig dagslys fra høye vinduer. Fargepaletten er moderne, med laminatgulv malt i helhvitt, sandfargede veggflater og stemningsfulle downlights i himlingen. I hjørnet av stuen er det en peisovn, og det er ellers god plass til sofa, tv-benk og et lite spisebord. Kjøkken: Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og har samme farge på vegg- og gulvflater som i stuen. Kjøkkeninnredningen er bygget i vinkel, og har et moderne uttrykk med sorte, slette fronter og grå laminatbenkeplate med nedfelt, dobbel oppvaskkum. Over benken er det benkebelysning, avtrekk fra kullfilterventilator og stålplater på veggene bak. Kjøkkenet har videre opplegg for komfyr og oppvaskmaskin. Et kjøleskap får plass på enden av innredningen og i kjøkkenbenken er det plassert en 120 liters varmtvannsbereder fra 2021. Bad/wc/vaskerom: Badet ble oppgradert i 2007, og senere fornyet med dusjkabinett i 2019 og servant i 2022. Rommet har en klassisk stil med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg med matchende dekor. Himlingen er pent lyssatt med downlights og det er vegghengt toalett. Under servanten er det sort skap med slette fronter og over er det et rundt speil. Badet har videre et speilskap, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Soverom og garderobe: Fra gangen er det inngang til et tiltalende soverom på ca. 11,5 kvm som vender inn mot rolig bakgård. Soverommet har parkett på gulvet, gråmalte vegger og god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Langs den ene veggen er det et dobbelt garderobeskap med hvite fronter og speil. For lagring disponeres det en kjellerbod på ca. 5 kvm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Vinduer og dører Etasjeskille og gulv på grunn Kjøkken Avløpsrør Vannledninger Elektrisk Ventilasjon Våtrom Forhold som har fått TG3: Ingen. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    - Badet ble oppgradert i 2007 - Ny servant på badet i 2022 - Nytt dusjkabinett i 2019 - 120 l varmtvannsbereder fra 2021

    Parkering
    Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Diverse
    Selger opplyser om at gulvvarmen på bad er defekt. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er samsvar mellom opprinnelige bygningstegninger fra 1905 og dagens bruk. Bygget ble seksjonert i 1987, og dagens bruk av denne leiligheten stemmer med seksjoneringstegningene fra dette året. Det er også søkt om en bruksendring av loftsetasjen i 2020 og foretatt en reseksjonering i denne forbindelse. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   83 190,- (Omkostninger totalt)   2 833 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Seksjonen oppvarmes med panelovner. Som tilleggsvarme er det peisovn i stuen.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    17128

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Det er opplyst at termingebyr 1 var på kr 4282,-. Det er fire terminer pr. år. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av forbruk.

    Formuesverdi primær
    741858

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2819061

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Velforening
    Det er pliktig medlemsskap i velforening. Kontingent dekkes av felleskostnader.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    50/1011

    Felleskostnader pr. mnd
    2190

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader dekker i hovedsak; - Strøm i fellesarealer - Bygningsforsikring - Vedlikehold/reparasjon bygning - Eventuelt andre innleide tjenester - Vask av trapp i fellesarealer/renhold - Kontingent velforening Sameiet opplyser om følgende: Når det gjelder planlagte tiltak så er vi i gang med å skifte ut fem pipløp pga avvik, med stålinnsatser, men dette har vi penger til, så ingenting skjer med fellesutgiftene, utover regulær indeksregulering. Ny endring trer i kraft fra oktober 2024.

    Andel fellesformue
    41228

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet omfatter eiendommen gnr. 411, bnr. 95 i Trondheim kommune. Sameiets navn er Sameiet Innherredsveien 69A.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har ikke lån.

    Styregodkjennelse
    Styrets godkjennelse kreves ikke ved overdragelse, men styret skal alltid varsles ved salg eller utleie.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Resultatregnskap for Sameiet Innherredsveien 69A for 2022: Årsresultat kr 29 843,- Kontantbeholdning kr 589 811,- Årsregnskapet for 2023 er enda ikke behandlet og signert av styret. Sameiet opplyser om følgende: Når det gjelder planlagte tiltak så er vi i gang med å skifte ut fem pipløp pga avvik, med stålinnsatser, men dette har vi penger til, så ingenting skjer med fellesutgiftene, utover regulær indeksregulering. Ny endring trer i kraft fra oktober 2024.

    Sameiets forsikringsselskap
    Sparebank 1

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er ikke tillatt dersom leiligheten er utleid.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5001/411/95/13: 20.05.1987 - Dokumentnr: 12014 - Erklæring/avtale Div. bestemmelser vedr. vann- og avløpsledninger, adkomst,
    bruk av areal m.v.
    Gjelder denne registerenheten med flere
    20.05.1987 - Dokumentnr: 12014 - Erklæring/avtale Erkl. fra eierne av gnr. 411 bnr. 92, 93, 95, 96, 78 og 81
    vedr. rett til adkomst på og bruk av den del av ovennevt.
    eiend. som er skravert med enkel skravur på inntegn. kartut-
    snitt.
    Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:5001 Gnr:411 Bnr:95
    Gjelder denne registerenheten med flere
    17.04.2024 - Dokumentnr: 1331262 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Orkla Eiendomsmegling AS
    Org.nr: 913 118 219
    Elektronisk innsendt
    31.12.1987 - Dokumentnr: 33477 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 13
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 50/961
    EIENDOMMEN ER OPPDELT I 016 SEKSJONER
    14.04.2020 - Dokumentnr: 2325712 - Reseksjonering Snr: 13
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 50/1011
    Vederlag: NOK 249 662
    Omsetningstype: Uoppgitt


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 24.02.1997 som gjelder ombygging. Det er også utstedt ferdigattest datert 24.06.2020. Denne gjelder bruksendring av loft og øvre loft. Selve bygningen er oppført i 1905 og på denne tiden var det ikke vanlig å søke om ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig via private stikkanlegg.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område avsatt til bybegyggelse iht. kommuneplanens arealdel. Gjeldende regulering: PlanID r0281 (Regulering av kvartalet Innherredsveien bygrense - GI. Kongevei og Aslak Bolts gt.) Trondheim kommune opplyser videre om at det foregår regulering under arbeid, PlanID r20190002 (Planprogram fornying Innherredsveien) og PlanID r20220039 (Innherredsveien 71). Konferer megler for nærmere opplysninger. Det er sendt ut nabovarsel i forbindelse med etablering av offentlig toalett og trafobygg i Lademoparken, 22.03.2024. Det er også en orienteringssak vedrørende prosjektering på tomta til bensinstasjonen 7-Eleven. Dette gjelder Innherredsveien 71. Her planlegges det boliger i kvartalsstruktur med dagligvare i første etasje.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, men det er kun én bruksenhet i boligen. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   83 190,- (Omkostninger totalt)   2 833 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    83190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Dokumenter

Marius Kvalvik

Megler

Marius Kvalvik

46 30 00 46

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev