aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Fredrik Tøsdal presenterer flott hyttetomt på Mjølfjell
Aktiv Eiendomsmegling v/Fredrik Tøsdal presenterer flott hyttetomt på Mjølfjell

VOSS Ljosandbotnen 111

Meget attraktiv hyttetomt med IG. Super beliggenhet med nydelige sol- og utsiktsforhold. Like ved togstasjon.

  • kr 1 200 000
  • BRA 89 m²
  • Prisantydningkr 1 200 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 200 000
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt1 849.4 m²
  • Eierform tomtEiet

Meld deg på visning!

Påmelding
Fasade1

Ljosandbotnen 111, Vestland

  • Tomt
    1849.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Her har man en super mulighet til å kjøpe en nydelig hyttetomt på Mjølfjell. Eiet med en meget god beliggenhet på høydedrag med gode sol- og utsiktsforhold. Tomten skal være grei og opparbeide. - Fantastisk stor EIET tomt på ett høydedrag på Mjølfjell. Eneste av sin sort ! - Hytten som er avbildet er søkt om og godkjent. - Tomten er den eneste av sitt slag som er tilgjengelig i dette området. - Stor, relativt flat tomt. - Enestående utsikt. - Ikke kjørbarvei i dag. Men dette er under dialog mellom andre hytteeiere om opprustning av den eksisterende traktorvei. - Parkering på felles parkeringsplass. - Togstasjon (Ljosanbotn stasjon like ved) - Hytten er tegning sør/vest vendt på tomten. - Green rock Avløp er prosjekterert til tomten. - Utstikk av hytten og tomt er godt synlig.

    Beliggenhet
    Tomten har en meget attraktiv beliggenhet på Mjølfjell, Ljosanbotn. Tomten ligger i nærheten av togstasjon, så her kan man sette seg på toget fra byen og gå noen minutter fra stasjonen til hytten. Mjølfjell er berømt for sitt rike utvalg av varierte turmuligheter, som er tilgjengelige både om sommeren og vinteren. Blant de mest populære destinasjonene er Skårafjellet, som troner som en favoritt blant besøkende. Toppen av Skårafjellet belønner de som bestiger den med en fortryllende utsikt som strekker seg ut over Hardangerfjorden og videre, mens Fossdalsskavlen gir en imponerende panoramautsikt over Sognefjorden. Med tog fra Bergen stasjon tar det ca. 2 timer. Det tar ca. 2 timer og 30 minutter å kjøre til tomten fra Bergen sentrum. På Palmafossen finner du både Kiwi og Rema 1000 med hyggelig betjening og et rikelig utvalg. På Bryn finner du Voss Handelshus. Her har du Clas Ohlson, Europris, Power, Jysk og Hageland. Skal du et ærend på Vangen eller Amfi er det ca. 55 minutter kjøring ned. Både Vangen og Amfi har et rikt utvalg av klesforretninger, sportsforretninger, bokhandlere, apotek, dagligvarebutikker og vinmonopol. I tillegg er det mange koselige kaféer og restauranter som tilbyr god mat- og drikke i hyggelige omgivelser. Om du er glad i å stå på slalåm-ski kan du ta toget til Voss stasjon, eller kjøre 50 minutter til Voss Gondol. Gondolbanen frakter deg til Hangurens topp på knappe 9 minutter. Gondoltoppen befinner seg ca. 820 meter over havet med flott utsikt og fine turstier på sommerstid. Vinterstid tilbyr Voss Resort 40 km preparerte alpinløyper, 11 heiser, 24 nedfarter, fantastisk terreng med gode off-piste muligheter. Vinterstid arrangeres det Afterski i helgen med god stemning.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  • Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4621/151/64: 30.12.1970 - Dokumentnr: 1963 - Bestemmelse om gjerde 01.02.1969 - Dokumentnr: 172 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:4621 Gnr:151 Bnr:2
    01.01.2020 - Dokumentnr: 632949 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1235 Gnr:151 Bnr:64
    30.12.1970 - Dokumentnr: 1963 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4621 Gnr:151 Bnr:2
    Bestemmelse om vannrett


    Vei, vann og avløp
    Det er ikke vei frem pr i dag, men dette er det dialog på sammen med de andre tihørende hyttene. Flere hytter har borehull for vann. Green rock Avløp er prosjekterert til tomten.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner: Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 12352019004 Navn Kommuneplan for Voss herad 2020-2032 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 22.10.2020 Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/4621/dokumenter/5277/2%20F%c3%b8resegner%20arealdel%202020-2032_revidert_17.09.20_oppdatert%20i%20tr%c3%a5d%20med%20HSTvedtak.pdf Delareal 1 849 m ArealbrukFritidsbebyggelse, Nåværende Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 123503001 Navn Mjølfjell Felt M4 - endring hyttestorleik Plantype Eldre reguleringsplan

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.  Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev