Med kunden i sentrum 

Aktiv fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess. 

Vi vet at alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og hver sine drømmer og fremtidsvisjoner.

Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når man skal kjøpe og selge bolig. Vår oppgave som eiendomsmegler er å skape best resultat for både kjøpere og selgere i vårt nærområde gjennom å være aktive, profesjonelle og ydmyke.

Aktiv Carl Berner søker backoffice/medhjelper

Aktiv Carl Berner har i dag 3 ansatte i tilsvarende type stillinger, men har nå behov for å gjøre ytterligere én ansettelse, og søker derfor etter en ny backoffice/medhjelper med erfaring fra og/eller utdannelse innen eiendomsmegling.

Hva søker vi etter:

 • En person med utdanning og/eller erfaring fra eiendomsmegling
 • Serviceminded
 • Gode skriftlige norskkunnskaper
 • Oversiktelig og nøyaktig
 • Lagspiller

 

Hva vi tilbyr:

 • Spennende og variert arbeidsdag
 • Hyggelige kollegaer
 • Godt sosialt samhold
 • Lønn etter avtale

Les mer om stillingen og arbeidsdagen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Øyvind Gabrielsen, mobil 95 10 78 87 eller e-post: og@aktiv.no.

Søknad med CV sendes og@aktiv.no

Aktiv Carl Berner, Grünerløkka og Frognerveien søker Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig

Elsker du å få ting til å skje? Synes du det er gøy å være med på å bygge opp noe? Liker du å konkurrere og vinne – og ikke minst vinne som et lag?

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Dette setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og hvor man blir lyttet til.

Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats, tid, og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få muligheten til å jobbe sammen med – og lære av – noen av bransjens beste meglere. Du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick-offs og sosiale samlinger i inn- og utland.

Les mer om stillingen og arbeidsdagen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Øyvind Gabrielsen, mobil 95 10 78 87 eller e-post: og@aktiv.no.

Søknad med CV sendes og@aktiv.no

Aktiv i Fjellregionen, avd. Røros, søker Medhjelper/Back-office 50%

Du vil jobbe sammen med våre meglere med registrering av oppdrag, innhenting av opplysninger til salgsoppgave, utforming av salgsoppgaver/annonser, bestilling og koordinering av fotografering/taksering av eiendommer, utarbeide utkast til kjøpekontrakter, skjøter og andre avtaler, søknader og andre skjemaer/dokumenter i tilknytning til oppdraget.  Det vil også være behov for bistand i forbindelse med visninger eller andre oppdrag på eiendommer vi har for salg. Her må også noe helg/kveldsarbeid må påregnes. Kontorsted hovedsakelig på Røros.

Krav til søker:

 • Ryddig og strukturert
 • Gode ferdigheter på PC
 • Blid og imøtekommende
 • Positiv og arbeidsom
 • Førerkort klasse B

Krav til utdannelse:

 • Kandidater må som minimum ha bestått medhjelpereksamen, men kan gjennomføres gjennom firmaet etter ansettelse.
 • Utdannet eiendomsmegler (eller gjennomført faget "Eiendomsmegling 1") eller jurister kan også søke.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Oppdaterte arbeidsverktøy
 • Gode bank- og forsikringsordninger og vilkår i våre eierbanker Tolga-Os Sparebank og Rørosbanken
 • 50% deltidsstilling med fleksibel arbeidstid

Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale.

Om arbeidsgiveren:
Aktiv i Fjellregionen (Eiendomsmegleren i Fjellregionen AS) er regionens største eiendomsmegler målt i antall formidlinger. I 2018 formidlet vi 300 eiendommer i et vidt spekter av typer: boligtomter, fritidstomter, eneboliger, rekkehus/tomannsboliger, leiligheter, hytter, landbrukseiendommer og næringseiendommer. Vi er i dag 5 eiendomsmeglere fordelt på 2 kontorer (Tynset og Røros) og er samlokalisert med våre eierbanker Tolga-Os Sparebank og Rørosbanken.

Kontaktinformasjon:
Daglig leder Stig Erik Semmingsen, mobil: 95 22 71 00

Aktiv Molde Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig

Aktiv Eiendomsmegling ønsker å vokse i Molde - Er du den rette for oss? Vi søker Eiendomsmeglere/fullmektiger. Har du ambisjoner og har lyst å jobbe med et sterkt merkenavn som Aktiv, håper vi å høre fra deg.

Hvem er vi?
Vi spurte oss selv hva som er grunnen til at vi jobber, og ikke minst trives, i Aktiv Eiendomsmegling. Svaret vi kom frem til er at vi har et fantastisk miljø, varierte og spennende arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter, og ikke minst at vi blir inspirert av de menneskene vi møter i hverdagen.

Vi søker derfor personer som har lyst til å ha en slik arbeidshverdag, og som sammen med de andre Aktiv kontorene i området, vil være med på å bygge en enda sterkere markedsposisjon.

Hvem er du?
Personen vi søker må være kundeorientert, ha et utpreget konkurranseinstinkt, og ikke minst være en lagspiller. Du jobber kanskje som Eiendomsmegler i dag, og trives godt der du er, men føler at du trenger nye utfordringer. Dersom du ikke ennå er ferdig med studiene kan dette også være en gylden mulighet til å få være med på en spennende reise.

Hva kan vi tilby?
Vi kan tilby et solid franchisekonsept med et godt innarbeidet merkenavn, et spennende miljø og en sterk kjede i ryggen. I hverdagen er vi opptatt av at hver enkelt medarbeider skal få utvikle seg, og vi har derfor spesielt fokus på erfaringsutveksling og etterutdanning, både lokalt og sentralt. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser for den rette, og mulighet for partnerskap.

Stillingen krever utdannelse som eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig, jurist, eller megler etter overgangsordningen. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Christian Fredriksen, 971 80 405 eller e-post chf@aktiv.no.

Søknad med CV sendes chf@aktiv.no.

Aktiv Asker og Bærum søker eiendomsmegler/megler/eiendomsmeglerfullmektig

Vi søker eiendomsmegler til vårt kontor i Asker og Bærum!

Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum har store ambisjoner - Vi skal være blant markedslederne i Asker og Bærum i nær fremtid.

Ønsker du å være med på denne reisen kan vi tilby:
- Markedets beste lønnsbetingelser
- Muligheter for partnerskap
- Et meglermiljø bestående av flere av lokalmarkedets mest erfarne eiendomsmeglere
- Et fleksibelt arbeidssted uten rigide rammer
- Muligheten til å arbeide for et sterkt og godt varemerke med en ekspansiv og innovativ ledelse

De vi ønsker med oss på laget er motiverte medarbeidere med ambisjoner og klare målsetninger.
Spørsmål om stillingen kan rettes til Erik Steen på mobil 41641135 eller e-post 
erik.steen@aktiv.no

CV leveres personlig etter avtale med Erik Steen

Vi garanterer full diskresjon rundt søknadsprosessen.