Med kunden i sentrum 

Aktiv fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess. 

Vi vet at alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og hver sine drømmer og fremtidsvisjoner.

Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når man skal kjøpe og selge bolig. Vår oppgave som eiendomsmegler er å skape best resultat for både kjøpere og selgere i vårt nærområde gjennom å være aktive, profesjonelle og ydmyke.

Eiendomsmegler i Listerregionen trengs til en av Norges mest varierte porteføljer

Aktiv Eiendomsmegling Sørlandet gir deg muligheten til å megle alle typer eiendommer: Bolig, fritidsbolig, nybolig, tomter, næring og jordbruk – fra kyst til fjell. I Listerregionen får du virkelig en variert arbeidsdag som eiendomsmegler.

Aktiv Sørlandet er i vekst og trenger flere eiendomsmeglere. Vi er et dynamisk og offensivt miljø med fokus på trivsel og å lykkes sammen. I dag er vi seks ansatte og dekker hele Listeregionen som består av de seks kommunene Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord, Farsund, Hægebostad og Sirdal. Ditt arbeidsted vil være på ett eller flere av våre kontorer i regionen.

Vi får stadig flere oppdrag, så dine muligheter til å lykkes som megler hos oss er store. Den vi ser etter tror vi har litt erfaring som megler, men vi er også interessert i nyutdannede som kan tenke seg å bli eiendomsmeglerfullmektig.

Lokalkjennskap er viktig. Vi tror den vi søker har tilknytning til Listerområdet, enten som bosatt her eller du har lyst til å flytte til regionen og fortsette meglerkarrieren din her. Kanskje bor og jobber du i dag på ett av de større stedene vest eller øst for regionen? Lister er et bra sted å bo og megle – markedet har bra volum med bra mobilitet i markedet. Du kan forvente en stor og variert portefølje – og en arbeidsdag som kan ta deg fra vakker kyst til flotte fjell i løpet av samme dag.

Aktiv Sørlandet er en del av den landsdekkende Aktiv-kjeden som vokser raskt og som flere ganger de siste årene har hatt Norges mest fornøyde boligkunder. Lokalt har Aktiv Sørlandet en svært sterk markedsposisjon og dyktige meglere som står klar til å hjelpe deg til å lykkes. Du får anledning til å lære av, samarbeide med og konkurrere med dyktige fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

Hos oss er det rom for å være ambisiøst. I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du er offensiv, vet at det å lykkes krever innsats og tid og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.
Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick offs og sosiale samlinger.

Bli vår nye kollega – vi tar deg videre!

Ta kontakt med daglig leder Torstein Hellestøl i dag!

Søknader behandles fortløpende.

 

Aktiv Eiendomsmegling Ringsaker trenger flere eiendomsmeglere til vårt kontor i Brumunddal

Vi søker deg som får ting til å skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Dette setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Du har eiendomsmegler- eller juristutdannelse, eventuelt bestått eksamen for overgangsordning.

I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og hvor man blir lyttet til.

Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats, tid, og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få muligheten til å jobbe sammen med – og lære av – noen av bransjens beste meglere. Du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det bra på jobben. Vi har felles fysisk trening hver uke. Vi har avtale med osteopat med jevnlig  individuell behandling, råd og tips. Det sosiale står også i sentrum med kick-offs, månedsmøter og andre sosiale samlinger.

Aktiv tar deg videre! Bli vår nye kollega – søk i dag!

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Espen Strøm, mobil 41560500 eller e-post: es@aktiv.no

Søknad med CV sendes es@aktiv.no 

Aktiv Kongsberg, Notodden og Tinn/Vinje søker kombinert daglig leder og eiendomsmegler

Vi ser etter en kombinert daglig leder og eiendomsmegler som skal lede vårt dyktige lag med ti ansatte på tre kontorer i Kongsberg, Notodden og Tinn/Vinje. Vi som jobber her er opptatt av kvalitet og kundetilfredshet, og er utrolig stolte av å kunne si at vi syv ganger har fått kåringen bransjens mest fornøyde kunder. Den følelsen ønsker vi å dele med deg!

 

Det er viktig for oss at du motiveres av fornøyde kunder og skaper gode relasjoner og tillit i markedet gjennom en kvalitetsbevisst innstilling. Ikke minst setter vi pris på at du er en som tar vare på samarbeidet med dine gode kollegaer – for det er sammen vi skal skape de beste resultatene!

 

I tillegg har du prestasjoner å vise til og du vet at det krever innsats, tid og kontinuerlig utvikling for å bli best. Du forstår også hva det innebærer å ha ansvar for egen portefølje.

 

Kort oppsummert ønsker vi oss en leder som er:

 • eiendomsmegler, ansvarlig megler med overgangseksamen, jurist eller advokat, og har erfaring som eiendomsmegler
 • god til å kommunisere skriftlig og muntlig
 • strukturert
 • fremoverlent
 • resultatorientert
 • nytenkende
 • en dyktig og god kollega som vil samarbeide med laget for å bli best

 

Hvis dette er deg, kan vi på vår side love deg:

 • Gode muligheter for utvikling i et sterkt fagmiljø
 • En spennende og variert arbeidshverdag sammen med gode kollegaer
 • Godt rykte i lokalmiljøet – der vi skal være aller best!
 • Jobb i områder som er i sterk vekst
 • Gode lønnsbetingelser
 • Topp forsikrings- og pensjonsordninger
 • Hovedbase i Kongsberg
 • Sosialt fellesskap både i og utenfor arbeidstiden

 

Ikke minst blir du en del av en landsomfattende meglerkjede, som gir deg trygghet.

Vi har et kjent og etablert merkenavn med høy grad av lokal kjennskap og forankring i området, og vi samarbeider godt med våre eiere, to lokale sparebanker og to boligbyggelag.

 

Vil du bli en del av vårt vinnerlag? Ta kontakt med Monica Bakken på telefon 975 54 901 eller mail monica.bakken@aktiv.no. Vi gleder oss til å snakke med deg!

 

Søknader blir vurdert fortløpende.

Tiltredelse etter nærmere avtale.

Aktiv Tinn/Vinje søker eiendomsmegler

Har du lyst til jobbe som eiendomsmegler i et spennende marked?

Vi søker en eller flere eiendomsmeglere som vil jobbe i et spennende bolig- og hyttemarked i Tinn og Vinje kommune. Lokalene våre er plassert på Rjukan i midten av flere store hytteområder, bl.a. Gaustablikk og Rauland.

Aktiv Tinn/Vinje trenger en eiendomsmegler som er fremoverlent, kvalitetsbevisst og ønsker å skape gode resultater, både alene og sammen med oss. En god rådgiver som er profesjonell, får tillit i markedet og motiveres av fornøyde kunder.

Vi har ambisjoner om å ha Norges mest fornøyde kunder sammen med resten av Aktivkjeden. Her får du muligheten til å være med på å bygge og skape et lokalt vinnerlag.

Hos oss får du en variert hverdag, gode betingelser og gode muligheter for utvikling. Her heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: at du presterer og at du vet at det å være best krever innsats og tid - og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få god opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling. Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det gøy på jobben og sosiale samlinger med bl.a. kick-off.

Vi er et lag på ti ansatte fordelt på tre kontorer, Kongsberg, Notodden og Tinn/Vinje. Vi har et godt samarbeid med våre eiere, som er to lokale sparebanker og to boligbyggelag. I Tinn er vi samlokalisert med bank i et hyggelig og sosialt miljø. Banken har også filial i bl.a. Rauland.

Bli vår nye kollega! Kontakt Monica Bakken på telefon 97554901 eller send en mail til monica.bakken@aktiv.no. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Kvalifikasjoner: Eiendomsmegler, Eiendomsmeglerfullmektig, Ansvarlig megler med overgangseksamen, Jurist, Advokat

Aktiv Skien søker Eiendomsmegler

Ønsker du en spennende og aktiv arbeidshverdag?

Vi er i vekst og er på jakt etter deg som brenner for å lykkes. Som megler hos oss vil du ha en viktig rolle for selskapets videre vekst. Vi spiller på et og samme lag, og din mening er viktig! Du vil ha muligheten til å være delaktig og sentral i videre utvikling av kontoret.

Vi tilbyr:

 • Trivelig og hektisk arbeidsmiljø med fokus på service og kvalitet
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for partnerskap
 • Gode muligheter for faglig utvikling

Dine kvalifikasjoner:

 • Eiendomsmegler- eller juristutdannelse
 • Ambisiøs og initiativrik
 • Resultat- og løsningsorientert
 • Kvalitetsbevisst og serviceinnstilt
 • Gode relasjonsskapende egenskaper

Spørsmål om stillingen kan rettes til Marianne Høimyhr på mobil 917 12 019 eller epost: mah@aktiv.no. Søknad med CV sendes til mah@aktiv.no. Alle henvendelser blir selvsagt behandlet konfidensielt.

Aktiv Carl Berner, Grünerløkka og Frognerveien søker Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig

Elsker du å få ting til å skje? Synes du det er gøy å være med på å bygge opp noe? Liker du å konkurrere og vinne – og ikke minst vinne som et lag?

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Dette setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder.

I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og hvor man blir lyttet til.

Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats, tid, og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få muligheten til å jobbe sammen med – og lære av – noen av bransjens beste meglere. Du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av ha det gøy på jobben, derfor står det sosiale i sentrum både i hverdagen, og i forbindelse med kick-offs og sosiale samlinger i inn- og utland.

Les mer om stillingen og arbeidsdagen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Øyvind Gabrielsen, mobil 95 10 78 87 eller e-post: og@aktiv.no.

Søknad med CV sendes og@aktiv.no

Aktiv Asker og Bærum søker eiendomsmegler/megler/eiendomsmeglerfullmektig

Vi søker eiendomsmegler til vårt kontor i Asker og Bærum!

Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum har store ambisjoner - Vi skal være blant markedslederne i Asker og Bærum i nær fremtid.

Ønsker du å være med på denne reisen kan vi tilby:
- Markedets beste lønnsbetingelser
- Muligheter for partnerskap
- Et meglermiljø bestående av flere av lokalmarkedets mest erfarne eiendomsmeglere
- Et fleksibelt arbeidssted uten rigide rammer
- Muligheten til å arbeide for et sterkt og godt varemerke med en ekspansiv og innovativ ledelse

De vi ønsker med oss på laget er motiverte medarbeidere med ambisjoner og klare målsetninger.
Spørsmål om stillingen kan rettes til Erik Steen på mobil 41641135 eller e-post 
erik.steen@aktiv.no

CV leveres personlig etter avtale med Erik Steen

Vi garanterer full diskresjon rundt søknadsprosessen.