Innhold
Skien

Vi søker megler til nyåpnet kontor i Skien

Stillingen vil for den rette megler være en «nestorstilling», direkte underlagt avdelingssjef.

Stillingen har store utviklingsmuligheter og vil være delaktig og sentral ift. Utvikling av kontoret.

Vi vurderer både etablerte meglere og nyutdannede som innehar den rette innstilling og kvalifikasjoner.

Vi kan tilby et solid franchisekonsept med godt innarbeidet merkenavn, et spennende miljø og en sterk kjede i ryggen. I hverdagen er vi opptatt av at hver enkelt medarbeider skal få utvikle seg, og vi har derfor spesielt fokus på erfaringsutveksling og etterutdanning, både lokalt og sentralt.

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og startportefølje for den rette.

Stillingen krever utdannelse som eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig, jurist, eller megler etter overgangsordningen.

Vi er samlokalisert med Skagerak Sparebank og har også samarbeid med Nor Direktebank. Kontoret ligger meget sentralt i området med full synlighet fra vei og med tunge og attraktive aktører som Meny Saga matsenter og Coop som nærmeste naboer.

Skagerak Sparebank og Aktiv har Skien som et satsingsområde og vår lokalisering av kontoret er et bevist valg i forhold til tilgjengelighet og synlighet i et av Skien sine beste knutepunkter.

I tillegg til vårt kontor på Stathelle som er markedsledere i Bamble, vil fokus og markedsbearbeiding for Skienskontoret ha et sterkt fokus i tiden fremover.

Ta kontakt med Jørn Amlie på tlf 96 5 00 550 / ja@aktiv.no eller Marianne Høimyhr på tlf 917 12 019/ mah@aktiv.no for mer informasjon.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Aktiv Innherred søker Daglig Leder

Nåværende daglig leder ønsker å vie sin hverdag til meglingen - Vi søker nå hans etterfølger og kollega. Vi søker en samlende, engasjert, salgs- og utviklingsorientert leder med solid bransjeerfaring. Som operativ daglig leder forventes det at du deltar i daglig meglerdrift, parallelt med at du motiveres av muligheten til å utvikle Aktiv Innherred videre til fordel for kunder, ansatte og eiere.

Du trives med både salg og ledelse, er dyktig på teambuilding, administrasjon og samhandling. Dine relasjonelle og kommunikative evner står sentralt for å lykkes med den forretningsmessige driften. Arbeidssted vil variere mellom våre avdelinger. Stillingen rapporterer til styrets leder.

Aktiv Hitra og Frøya søker eiendomsmegler

Er du vår nye eiendomsmegler?

Vi styrker laget i øyregionen og søker lagspiller til vårt kontor på Hitra og Frøya.

Siden oppstart har vi hatt en positiv utvikling. Nå søker vi deg som er positiv, strukturert og er en initiativrik person med høyt fokus på kundene og som liker å jobbe i team.

Vi legger stor vekt på at gode resultater oppnås gjennom fornøyde kunder, og har de siste årene hatt Norges mest fornøyde boligkunder på Norsk Kundebarometer sin kundetilfredshetsmåling.


Aktiv på Hitra og Frøya startet opp i 2014 med 1 eiendomsmegler. Vi sitter i dag på Hitra sammen med Hemne Sparebank, men har også bevilling på Frøya. Vi er en franchisebedrift som er eid av tre lokale Eika-banker; Hemne, Orkdal og Meldal Sparebank.

 

Vil du være med på laget, send din søknad med CV til Irene Thorsø, mobil: 48 23 74 48 eller på e-post til ith@aktiv.no