aktiv-eiendomsmegling

Oppdragene står i kø for nye Aktiv i Trondheim

Meglerhuset skal være den mest foretrukne eiendomsmegleren i Trondheim. Det slår daglig leder fast etter at kundene allerede strømmer inn.

– Vi har hatt veldig god oppdragstilgang så langt, så det lover godt for fortsettelsen, sier daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling i Trondheim, Marius Kvalvik.

 I vinter ble det klart at Grong og Orkla sparebank går sammen for å åpne Aktiv Eiendomsmegling i Trondheim. Bankene er blant de største bankene i Eika Alliansen.

 Nå har det nye kontoret åpnet, og Kvalvik forteller om en kanonstart.

 – Kombinasjonen bank og eiendomsmegling er uslåelig og gjør at vi  har et veldig attraktivt tilbud. Sammen kan vi yte bistand og rådgivning både på økonomi og boligkjøp. Dette etterspørres mer og mer i markedet, sier han.

Å ha to solide banker i ryggen med store lokale kundebaser i Trondheim, gjør da at meglerhuset har stort tilfang av potensielle kunder. 

Ikke størst, men best

I Trøndelag er Aktiv det nest største meglerhuset hvis du ser bort ifra Trondheim. Nå vil Kvalvik og teamet hans styrke posisjonen til Aktiv Eiendomsmegling både lokalt i Trondheim og i Trøndelag.

 – Vi skal være store nok, men vi har ingen ambisjoner om å være den største. Vi vil først og fremst bli best på det vi gjør, sier Kvalvik.

 – Å selge bolig er ikke noe folk gjør hvert år. Det er ofte en stor beslutning å ta og da er det godt å kjenne på trygghet hos dyktige fagfolk. Fornøyde kunder er målet vårt, legger han til.

Lang bransjeerfaring

Kvalvik har satt sammen et lag med lang bransjeerfaring og meglere som kjenner markedet i Trondheim godt. Rita Lillevik og Kirsti Næss Olsen startet som meglere allerede i 2009 og sistnevnte er en av meglerne som omsetter mest i byen. Marius Kvalvik selv har toppet denne lista. Trioen har fått med seg to fremadstormende eiendomsfullmektiger og to ambisiøse traineer.

Kvalvik mener at et godt resultat krever at laget er riktig sammensatt. Aktiv i Trondheim har nå fått det praktiske på plass og har mer enn nok å gjøre. De vil nå fortsette med rekruttering og å ansette de dyktigste og mest ambisiøse meglerne.

 – Vi må jobbe grundig over tid slik at vi leverer den beste kvaliteten på vegne av vår kunder. Alt ligger i folkene våre og håndverket de leverer, påpeker Kvalvik.

Bra boligmarked i Trondheim

Til tross for et uvisst verdensbilde og dyrtid er Kvalvik positiv til å etablere Aktiv Trondheim akkurat nå. I mai var det et rekordsalg i antall brukboligsalg i Trondheim og boligprisene steg med 0,1 prosent. Så langt i år har Trondheim hatt en boligprisøkning på 5,6 prosent.

 – Vi opplever en jevn flyt av interessenter på de fleste visninger. Det virker som at folk har slått seg til ro med at rentetoppen sannsynligvis er nådd og at de er mye mindre skeptiske sammenlignet med i fjor høst, sier han.

 Nesten 36 prosent av boligsalgene i Trondheim gikk over prisantydning i mai.

 – Vi observerer likevel at interessentene og boligselgerne nå er enige om hva som er riktig verdi, og dermed ser vi ikke de samme intense budrundene som for noen år siden, sier Kvalvik.

Les mer om Aktiv i Trondheim her.