aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling

Nå kan du få lede ditt eget meglerkontor – hjelp oss å vokse i Sarpsborg


 

Daglig leder | Heltid | Sarpsborg | Frist snarest

---

Nå kan du få oppfylt drømmen om å drive ditt eget eiendomsmeglerkontor. Aktiv Sarpsborg tar nå sats for videre vekst og søker deg som har lyst til drive et etablert kontor med sterk merkevare og god lokal markedsposisjon i et marked i vekst.  


Stillingstittel: Daglig leder
Sted: Sarpsborg
Frist: SnarestOm arbeidsgiver

Aktiv Eiendomsmegling er Norges fjerde største eiendomsmeglerkjede. Kjeden har hatt en betydelig vekst de siste par årene og teller nå mer enn 80 kontorer på landsbasis. Aktiv-kjeden ønsker nå å satse ytterligere på å øke markedsandelen i Sarpsborg og i Østfold.

Aktiv Sarpsborg eies i dag av Eidsberg Sparebank som har bygget seg opp en sterk posisjon i Sarpsborg de siste årene. Sammen med Aktiv-kjeden gir dette Aktiv Sarpsborg et solid og satsningsvillig støtteapparat i ryggen, som nå sammen gjør et taktskifte for å reposisjonere Aktiv Sarpsborg for ny vekst lokalt.

Aktiv Sarpsborg ser derfor etter en daglig leder som vil lede reposisjoneringen og drive frem denne veksten basert på den solide markedsposisjonen som allerede er der. For de som ønsker det er det mulighet for eierskap også – enten nå eller på litt lengre sikt.  Er dere flere som ønsker å drive og eie sammen er det også interessant.

Les om hvordan det er å drive sitt eget kontor i Aktiv-kjeden her.

Hvem er vi ute etter?

Den eller de vi ser etter bør ha god lokalkjennskap, være ambisiøs og ha et ønske og lyst om å skape noe sammen med andre og med oss. Du vil få anledning til å forme din egen hverdag og bruke tiden på det du er best til. I Aktiv har vi satt kvalitet i system gjennom gode støttesystemer og verktøy, innarbeidede rutiner og tilgang til en av landets beste kvalitetsavdelinger på kjedekontoret. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget, fornøyde kunder og ansatte.

Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en unik mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og kjedens utvikling i Sarpsborg og Østfold.

Søknader behandles fortløpende for snarlig tiltredelse. Ta kontakt for en prat i dag.

Stillingens kontaktpersoner

Ta kontakt med administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling Karsten Onsrud på tlf. 908 40 279 for en prat eller rekrutteringsrådgiver i Bright Performance Tor-Ivar Pettersen på tlf. 480 67 010 eller e-post tor-ivar.pettersen@mybright.no.


Meld deg på vårt nyhetsbrev