aktiv-eiendomsmegling
Flott bolig med sokkeletasje med hage i bakkant. Denne boligen har en meget god planløsning og er helt ideell for barnefamilier. Boligen er dobbelboligforsikret. En økonomisk trygghet for kjøper
Flott bolig med sokkeletasje med hage i bakkant. Denne boligen har en meget god planløsning og er helt ideell for barnefamilier. Boligen er dobbelboligforsikret. En økonomisk trygghet for kjøper

ANDEBU Barlindveien 23 B9-05

KLAR FOR NY EIER. Lekker og moderne funkisbolig med flott solrik tomt. BRA på 168 kvm. Carport/garasje.

  • kr 6 500 000
  • BRA 168 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 6 500 000
  • Omkostningerkr 14 870
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 514 870
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2023
  • Soverom4
  • ArealP-rom 146 m²
  • Tomt723 m²
  • Eierform tomtEiet
  • kr. 6.500.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: av tomteverdi kr. 555.000,-))   14 870,- (Omkostninger totalt) Valgfritt: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  30.570,- (Totalpris inkl. omkostninger med forsikring)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Områdekart. Se pil for anvisning
Denne sjarmerende eneboligen sitter majestetisk på en romslig tomt som strekker seg over omtrent 723 kvadratmeter. Tomten har en naturlig skråning som ikke bare legger til et visuelt interessant preg, men gir også praktisk plass til parkering, og skaper et idyllisk område for utendørslek og hyggelige familiesammenkomster. Vi legger stor vekt på detaljer her, og tomten blir nøye forberedt for såing, slik at du kan skape din egen frodige oase. I tillegg blir gårdsplassen dekket med grus. Dersom du ønsker det ekstraordinære, er asfaltering et tilvalg som gir deg den ultimate finishen, og som kan tilpasses dine spesifikke behov og estetiske preferanser. Uansett hva slags utendørsaktiviteter du drømmer om å nyte her ? enten det er familiens helgegrilling, barnas lekeområde eller en avslappende stund i solen ? denne eiendommen tilbyr deg den perfekte kulissen. Utforsk mulighetene og skap ditt eget utendørs paradis på denne vakre tomta med fin og solrik utsikt over Gravdal og Andebu.
Stue og kjøkken er i åpen løsning

Barlindveien 23 B9-05, Vestfold

  • Tomt
    723m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomt B9-05 gnr. 218 bnr. 144 Eiertomt på ca. 723 kvm. Tomten er opparbeidet med Gårdsplass og plen, Skrående tomt.  Tomt B9-06 gnr. 218 bnr. 145 Eiertomt på ca. 704 kvm. Tomten er opparbeidet med Gårdsplass og plen, Skrående tomt.  Utomhusarbeider Tomten vil i størst mulig grad leveres som naturtomt. Det levers gruslagt gårdsplass. Ferdigplen leveres der det er naturlig hage- og plenområdet. Arrondert terreng og skråninger tilsås. Alle eiendommer i feltet vil være tilknyttet et realsameie som består av lekeplasser og andre fellesområder.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. 

    Beliggenhet
    Barlindveien. Området har variert terreng og har gode solforhold i naturskjønne omgivelser samt en landlig og luftig følelse. Med natur nesten rett utenfor døren, har dette området det meste man kan tenke seg i et boligfelt. Dette boligfeltet vil passe familier i alle faser i livet. Både prisene og de praktiske løsningene gjør at dette kan passe nyetablerere og/eller voksene etablerte som ønsker seg et trivelig nabolag i et nytt bomiljø. Her kan du velge din type bolig, om det er enebolig, rekkehus eller leilighet. Med bare 5 minutters kjøretur unna Andebu sentrum har du alle fasiliteter rett i nærheten. Her har du Andebu Sparebank, vinmonopol, barne- og ungdomsskole, og flere småbutikker og matbutikker. Andebu har god tradisjon for aktiviteter i nærmiljøet. Teater, festivaler og lokal musikk er noe av det som liver opp området både sommer og vinterstid. Avstanden til Sandefjord og Tønsberg er ca. 15-20 minutter og ned til E-18 bruker man ca. 10 minutter hvor hastigheten er raskt til alle nærliggende storbyer. I nærheten har man flotte turområder. Man går til Askjemvannet på 10-15 min. Det er et flott badested om sommeren og et fint turområde ellers. Om vinteren er det særdeles flotte områder for de som liker vinter og ski. Her holder vinteren seg godt og kan by på gode skiforhold som oftest hele vinteren. Boligfeltet ligger rett utenfor Andebu sentrum. Fra sentrum kjører man ut Askjemveien og følger den ca. 2 km. Her vil du få hele prosjektet på venstre side av veien etter det ferdig utbygde området i Seljeveien.

    Innhold
    Innhold: 1. etg: gang, bad/våtrom, Soverom med walkin closet, stor stue med åpen kjøkkenløsning. Plass til spisestue og stuemøbler. U. etg: 3 romslige soverom, mellomstue TV-stue, bad/våtrom/vaskerom, teknisk rom. Carport/Garasje med bakenforliggende bod. Boligen leveres slik den er bygget nå. Denne boligen har tilvalg som b.l.a. oppgradert kjøkken og hvitevarer, utekran oppe og nede m.m.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Fiber Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene.

    Parkering
    Eiendommen kommer komplett med en praktisk carport, som gir deg en beskyttet plass til bilen din. I tillegg er det rikelig med plass på egen gårdsplass for ekstra parkering, slik at gjester kan besøke uten problemer. Vi forstår at behovene varierer, derfor gir vi deg muligheten til å tilpasse hjemmet etter dine ønsker og behov. Dersom du ønsker å oppgradere til en mer lukket løsning, har du alternativet til å omgjøre carporten til en garasje. Denne oppgraderingen gir deg ekstra trygghet og beskyttelse for kjøretøyet ditt. I de fleste tilfellene er det mulig å installere en dobbelgarasje, noe som gir deg ekstra plass til både bil og oppbevaring. Disse tilpasningene diskuteres direkte med utbyggeren som et tilvalg, slik at du kan skreddersy boligen etter dine spesifikke ønsker. Uansett om du foretrekker carport eller garasje, er fleksibiliteten her for å sikre at din bolig passer perfekt til din livsstil og behov. Ta kontakt for å utforske de ulike alternativene og finne den ideelle løsningen for deg.

    Radonmåling
    Dersom boligen skal leieis ut: Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Boligen selges etter avhendingslova. LOVANVENDELSE Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Ny ferdigstilt bolig. Loven viser til følgende når det gjelder garantier. «Ved sal av ny eigarbustad eller fritidsbustad som vert seld innan seks månader etter fullføringa av bustaden, skal seljaren stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, såframt seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd og kjøparen er forbrukar.»

    Prisantydning inkl. omkostninger
    kr. 6.500.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: av tomteverdi kr. 555.000,-))   14 870,- (Omkostninger totalt) Valgfritt: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  30.570,- (Totalpris inkl. omkostninger med forsikring)  

  • Oppvarming
    Oppvarming Boligene leveres med varmekabel på bad, og i entré. Det leveres vedovn med stålpipe. Plassering iht. tegning.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Snitt pris på boliger i Sandefjord kommune ligger på kr. 12-14.000,- pr. år. pr. husstand.

    Info om eiendomsskatt
    Ingen eiendomsskatt i Sandefjord pr. 2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

    Velforening
    Pliktig medlemskap i områdets vellag/ velforening. Kostnader er ikke fastsatt.

    Info vannavgift
    Betales via kommunal

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Vår samarbeidspartner Andebu Sparebank hjelper deg med finansieringen. De har 2 rådgivere til dette prosjektet: Henriette Kolkinn Myhre 922 13 437 Astrid Sørsdal Fodnæss 450 25 666

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3804/218/144 og 145 30.11.2022 - Dokumentnr: 1360331 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Lede AS Org.nr: 979 422 679 Rett til å etablere, foreta fremtidig fornying og ombygging, inspeksjon, vedlikeholds- og reparasjonsarbeider Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Utskrift fast eiendom Gårdsnummer 218, Bruksnummer 144 i 3804 SANDEFJORD kommune Utskrift fra EDR - Eiendomsregisteret Data uthentet 25.05.2023 kl. 14.54 Kilde Tinglysningsmyndigheten Statens Kartverk Oppdatert per 25.05.2023 kl. 14.52 Adresse(r): Gateadresse: Barlindveien 23 Gatenr: 45124 Kommune: SANDEFJORD Postkrets: 3158 ANDEBU HJEMMELSOPPLYSNINGER Rettighetshavere til eiendomsrett 2022/457036-1/200 29.04.2022 21:00 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT VEDERLAG: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt ANDEBU BOLIGUTVIKLING AS ORG.NR: 927 209 179 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE HEFTELSER Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene. Heftelser i eiendomsrett: 2021/1358661-1/200 29.10.2021 21:00 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 60 000 000 Panthaver: Andebu Sparebank ORG.NR: 937 890 540 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3804 GNR: 218 BNR: 95 GRUNNDATA 2022/1244622-1/200 02.11.2022 13:59 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3804 GNR: 218 BNR: 95 ELEKTRONISK INNSENDT EIENDOMMENS RETTIGHETER Ingen rettigheter registrert. For eventuelle utleggs- og arrestforretninger, samt forbehold tatt ved avhendelse, som tinglyses samme dag som andre frivillige rettsstiftelser, gjelder særskilte prioritetsregler, se tinglysingsloven § 20 andre ledd og § 21 tredje ledd. Gårdsnummer 218, Bruksnummer 144 i 3804 SANDEFJORD kommune

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av reguleringsplan 3804 20080016 - Askjem sørøst Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 26.8.2008 Eiendommen er regulert til boligformål Området eiendommen ligger i er regulert til boligformål Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    kr. 6.500.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: av tomteverdi kr. 555.000,-))   14 870,- (Omkostninger totalt) Valgfritt: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  30.570,- (Totalpris inkl. omkostninger med forsikring)  

    Omk. kjøper beløp
    14870

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag kr. 62.500,- inkl. mva. Meglerforetaket har krav på å få dekket løpende avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev