aktiv-eiendomsmegling
Boligen har en fin beliggenhet av 1 etasje av firemannsbolig
Boligen har en fin beliggenhet av 1 etasje av firemannsbolig

ANDEBU Ulvekula 17B H0102

Moderne og familievennlig 4-roms selveier fra 2018. 20 kvm solrik platting. Praktisk planløsning. Kort vei til sentrum!

  • kr 3 100 000
  • BRA-i 78 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 3 100 000
  • Omkostningerkr 91 940
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 191 940
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2018
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 1 000
  • Tomt2 552.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   91 940,- (Omkostninger totalt)   3 191 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
3d plantegning
Velkommen til denne moderne og familievennlige leiligheten som befinner seg i byggets 1. etasje. Bygget, oppført i 2018, legger vekt på høy bokvalitet og smarte innredningsløsninger. Leiligheten tilbyr en imponerende standard med store vinduer som flommer rommene med naturlig lys. Denne kombinasjonen, sammen med den gjennomtenkte planløsningen, skaper en luftig og behagelig atmosfære. I stuen vil du oppdage en effektiv varmepumpe som sørger for en optimal innetemperatur. Boligen utvides også med en herlig og solrik platting, perfekt for avslapning og utendørs opplevelser. Ønsker du en attraktiv og sentral beliggenhet i Andebu, samtidig som du nyter freden i et rolig boligfelt? Da er denne boligen ideell for deg!
Leiligheten har enkel adkomst på bakkeplan og praktisk utvendig bod

Ulvekula 17B H0102, Vestfold

  • Tomt
    2552.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles tomt. Beregnet areal og historisk oppgitt areal avviker. Historisk oppgitt areal er 0. Noen eiendomsgrenser er på grunnkart notert som "middels nøyaktig". Kjøper må ta høyde for avvik i tomtegrensene og tomteareal.

    Beliggenhet
    Boligen er strategisk plassert i sentrale Andebu, innen gangavstand til sentrumskjernen med et rikt utvalg av fasiliteter. Sentrum frister med et variert tilbud av butikker, skoler, barnehager og praktisk kollektivtrafikk, tilgjengelig via trygge gang- og sykkelveier. I Andebu sentrum venter dagligvarebutikker, frisører, treningssentre, Andebu sparebank, vinmonopol og en bensinstasjon, og dette utgjør bare noen få av de mange bekvemmelighetene i nærheten. Aktivitetsmulighetene er også imponerende, med lysløype og fotballbane i nærområdet som sørger for å holde deg i bevegelse året rundt. For de som søker naturens ro, ligger flotte skogsturer og fiskesteder som Askjemvannet og Stålerødvannet bare en kort kjøretur unna. For de som ønsker et bredere utvalg av butikker og tjenester, er Tønsberg og Sandefjord kun en 20-minutters kjøretur unna. Disse byene gir deg tilgang til alt du trenger i hverdagen, i tillegg til kaféer og restauranter som gir deg muligheten til å nyte en avslappet atmosfære. For reiselystne er Torp flyplass kun 20-25 minutter unna med bil, og togstasjonen er innenfor 15 minutters rekkevidde. Boligen tilbyr også en ideell beliggenhet med en 10-minutters kjøretur til E-18, noe som gjør den perfekt for pendlere. Veiforbindelsen til Oslo er også enkel, noe som gjør det praktisk for de som ønsker å pendle til hovedstaden. Med alle disse fasilitetene og transportmulighetene i umiddelbar nærhet, er denne boligen en ideell base for både det aktive lokalsamfunnet og de som søker en enkel tilknytning til større byer.

    Adkomst
    Adkomsten til leiligheten er enkel og oversiktlig. Du tar av fra Hoksrødveien ved avkjøringen til Ulvekula på venstre side. Fortsett langs veien, og ta deretter første til venstre. Leiligheten, tydelig merket med nummer 17, vil være på høyre side.

    Bebyggelse
    Området er preget av en variert boligstruktur, med alt fra leiligheter til imponerende eneboliger. Denne mangfoldigheten skaper et attraktivt boligområde som passer for alle typer familier, uavhengig av størrelse eller preferanser. Fra kompakte leiligheter til romslige eneboliger, gir området en bred spekter av boligalternativer og skaper et inkluderende fellesskap for mangfoldet av beboere.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er en ekstra fordel at barnehagen og skolen er plassert langs veien mot Andebu sentrum, og kun en kort spasertur fra boligen. Den lette tilgjengeligheten til disse fasilitetene gjør det praktisk for familiene som bor i området, og legger til rette for en enkel og trygg skole- og barnehagevei for barna. Denne nærheten skaper et mer bekvemt og familievennlig miljø rundt boligen.

    Skolekrets
    Andebu barne og Ungdomsskole

    Offentlig kommunikasjon
    Området byr på et godt kollektivtilbud med flere bussmuligheter fra Andebu. Du har tilgang til busser som binder sammen lokale destinasjoner i Andebu, samt ruter som tar deg til Sandefjord, Kodal og Tønsberg. I tillegg er det bussforbindelser mot Høyjord, som ytterligere utvider mulighetene for reise og kommunikasjon. Dette gir beboere i Andebu fleksibilitet og enkel tilgang til nærliggende steder, og gjør området til et praktisk sted for de som er avhengige av kollektivtransport.

    Byggemåte
    Selveierleilighet beliggende i 1. etg. i en korsdelt firemannsbolig over ett plan. Leiligheten er over ett plan med følgende romfordeling. Til Leiligheten er det en 5,5 m2 utvendig bod. Det er i senere tid utført oppgraderinger som: -Service på varmepumpe 2024. -Monter overskap på kjøkken 2022. -Beiset terrasse 2022. -Malt enkelte innvendige overflater 2020 og 2022-23 -Bygget terrasse/platting 2020. -Montert skyvedørsgarderobe 2019. Alle leilighetens bygningsdeler er fra byggeår og har god restlevetid. Det ble på befaringen ikke registrert vesentlige feil eller mangler ved leiligheten. Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk. Det kan konkluderes med at leiligheten fremstår i god stand. Utvendig: Bygningen er fundamentert med støpt plate på mark og oppført av tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Bygningen har pulttak av ålassbygde trekonstrusjoner. Taket er tekket med papp. Leiligheten har malte trevinduer med to-lags glass. Leiligheten har isolert malt inngangsdør og terrassedør med glassfelt. Til leiligheten er det en 20 kvm platting med tilkomst fra stue og bakkenivå. Plattingen er antagelig bygget i trykkimpregnerte materialer. Plattingen har ryoalimpregnert terrassebord. 10 kvm av plattingen er overbygget. Innvendig: Leilighetens innvendige overflater består av: Gulv: Tre-stavs eikeparkett og flis. Vegger: MFD plater og flis. Tak: Slette malte flater. Leiligheten har betonggulv mot grunn. Etasjeskiller mellom leilighetene er antagelig bygget i tradisjonelle bjelkelagskonstruksjoner. Bygningen er antagelig bygget med radonsperre etter krav i gjendende forskrift på byggetidspunktet. Leilighetens innvendige dører er av type slette malte dører. Våtrom: Bad/wc med tilkomst fra gang. På badet er det vaskeservant i innredning, gulvmontert wc og dusjnisje med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv. Rommet er ventilert med lufteventil i tak og tilluftsspalte i dørterskel. Badets innvendige overflater består av: Gulv: Flis. Vegg: Flisimiterte våtromsplater. Tak: Slette malte flater Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredning med slette malte fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum. Mekanisk ventilator og integrerte hvitevarer. Tekniske installasjoner: Leiligheten har vann og avløpsrør i plast. Leiligheten er ventilert med mekanisk ventilasjonsanlegg. I leiligheten er det en luft til luft varmepumpe. I leiligheten er det en 200 L VV bereder. I leiligheten er det skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 05.03.2024 av Thorbjørn Andersen. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Noe skjevhet i gulv i gang. Rettet opp av utbygger Eldevik Bygg i 2023 (reklamasjon). - Hadde sukkermaur på kjøkkenet én dag våren 2023. Forsvant etter at vi satte ut giftboks og har ikke kommet tilbake. - Pec Elektro har montert dimmer til taklampe på bad, spotter på kjøkken, samt taklampe i utebod. - Re Varmeteknikk hadde service på varmepumpe mars 2024. Pec Elektro skal utføre el-kontroll av det elektrisk anlegget i løpet av mars 2024. - Tidligere eier har opplyst om at terrasse ble utvidet i 2020 av faglært. - Det kom nabovarsel i juli 2022 om byggeplaner på eiendom med gbnr. 216/142. Selger opplyser at det ikke har noen praktisk betydning for denne eiendommen. ( se kart i salgsoppgave). - Ifm ny asfaltering av gårdsplass i 2023 ble det noe kosmetisk skade på grunnmur mot vest. Sameiet sørger for utbedring. Se vedlegg i salgsoppgave for fullstending egenerklæringsskjema.

    Innhold
    Stor og luftig stue Solrik og noe overbygget platting på 20kvm Tidløst og lyst kjøkken 3 gode soverom Delikat bad Entré med gulvvarme Utvendig og innvendig bod Boligen imponerer med en romslig og luftig stue som danner et innbydende samlingspunkt i hjemmet. Den generøse plassen gir rom for både avslapning og sosiale sammenkomster, og de store vindusflatene sørger for rikelig naturlig lys og en åpen atmosfære. Utearealet kompletteres av en solrik og delvis overbygget platting på 20 kvadratmeter. Denne utendørs oasen inviterer til hyggelige øyeblikk og gir en komfortabel forlengelse av boarealet, uansett vær. Det kjølige og lyse kjøkkenet, utformet i en tidløs stil, gir et estetisk tiltalende og funksjonelt rom. Her møtes moderne design og praktiske løsninger for en inspirerende matlagingsopplevelse. Boligen tilbyr tre romslige soverom, skapt med tanke på komfort og allsidighet. Dette gir deg friheten til å tilpasse rommene etter dine individuelle behov, enten det er for hvile, arbeid eller rekreasjon. Badet utmerker seg med sin delikate utførelse, hvor moderne fasiliteter og stilige detaljer bidrar til en avslappende og luksuriøs atmosfære. Ved inngangen ønskes du velkommen av en entré utstyrt med gulvvarme, som gir en behagelig start på ditt opphold i boligen og bidrar til å holde inneklimaet optimalt. Både utvendig og innvendig bod gir deg praktisk lagringsplass, og sikrer at du har orden i dine eiendeler og alt du trenger lett tilgjengelig. Dette hjemmet kombinerer både stil og funksjonalitet, og tilbyr en komplett og komfortabel boopplevelse. Romfordeling: Stue/kjøkken: 29,4 kvm Soverom: 7,1 kvm. Gang: 9,8 kvm. Bad/wc: 6 kvm. Soverom: 11 kvm. Soverom: 6,8 kvm. Bod: 3,5 kvm. Til boligen er det en 5,5 kvm utvendig bod. Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 05.03.2024 av Thorbjørn Andersen.

    Standard
    Stuen ønsker deg velkommen med sin lyse og romslige atmosfære, innrammet av et moderne fargevalg og gulv med eikeparkett. De sjenerøse vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys, og den gjennomgående praktiske planløsningen gir en følelse av luftighet. Brede vinduskarmer gir deg muligheten til å dekorere og sette ditt personlige preg på rommet. Den store plassen gir fleksibilitet for møblering, med naturlig avsatt område for sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Kjøkken | Stilrent Det stilrene kjøkkenet med hvite, glatte fronter og en foliert benkeplate med integrert oppvaskkum. Hyllene og stikkontaktene over benkeplaten gir praktisk tilgjengelighet. Den åpne løsningen mot stuen legger til rette for sosiale sammenkomster, og plassen er optimal for et spisebord til hyggelige måltider med venner eller familie. Kjøkkenet er fullt utstyrt med moderne hvitevarer, inkludert komfyr, platetopp, vegghengt ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap. Skap- og benkeplass er rikelig, og veggene er malt i lyse farger, mens tre-stavs eikeparkett pryder gulvet. På varme sommerdager åpnes den store glassdøren, og boligen forlenges naturlig ut til den herlige, solrike plattingen fra 2020 på rundt 20 kvm. Ca. 10 kvm av plattingen er overbygget, som gjør den egnet for bruk selv på kjøligere dager. Plattingen, med royalimpregnerte terrassebord, gir god plass til utemøbler, grill og beplantning, og inviterer til avslappende øyeblikk. 3 soverom | Godt med lagringsplass Boligen tilbyr tre romslige soverom, malte i smakfulle farger. De store vinduene slipper inn naturlig lys, og hovedsoverommet imponerer med rikelig plass til dobbeltseng og omfattende garderobeløsning for optimal oppbevaring av klær og eiendeler. De to ekstra soverommene er allsidige og egner seg perfekt som gjesteværelser, barnerom eller hjemmekontor. Bad | Alt du trenger på badet Det delikate badet gir deg en behagelig opplevelse med flislagt gulv, gulvvarme og våtromsplater på veggene. Badet er utstyrt med dusjhjørne, hånddusj og innfelte glassvegger, toalett og servantskap med plass til oppbevaring. Over servanten finner du stikkontakt og et stort speil med belysning. Badet er også praktisk utstyrt med opplegg for vaskemaskin, og tilbyr dermed alle nødvendige fasiliteter. Entré | Velkommen inn! Den lyse entréen gir en innbydende introduksjon til boligen, med delikate fargevalg og plass til en kommode/skohylle. Knagger gir deg et praktisk sted å henge av deg yttertøyet, mens den deilige gulvvarmen på flislagt gulv gir en ekstra touch av komfort. Den innvendige boden, tilgjengelig fra entréen, gir ekstra lagringsplass. Utenfor leiligheten er det også en utvendig bod, som gir rikelig med lagringsplass for diverse eiendeler. Velkommen hjem! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv: Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er bom i noen fliser mellom dusjnisje og vaskeservant. Årsak kan være at det har kommet vann inn ved oppkant mellom nedsenket gulv i dusjnisje og hovedgulv. Dette kan på sikt medføre at flislim slipper fra flis eller gulv. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Flisene kan tas opp og festes på nytt. Om flis går i stykker må den erstattes med ny flis. Forhold som har fått TG3: Ingen

    Innbo og løsøre
    Dette medfølger: - Integrerte hvitevarer på kjøkken (ovn, platetopp og oppvaskmaskin) - Kjøleskap (om ønskelig) - Taklampe i gang, bad og boder - Pliségardiner og rullegardin i alle rom - Fastmontert hylle i utebod/sportsbod - 3 stk steinheller ved siden av terrasse - Trommel til hageslange Dette medfølger ikke: - Taklamper på soverommene/kontor - Taklampe stue - Bildehyller i stue og på soverom - Knagger og frittstående hyller/reoler i utebod - Klesskap gjestesoverom (frittstående) - Skap på kontoret (frittstående) - Skap på badet (frittstående) - Brunt skoskap i entré - Vaskemaskin - Frysere - Yale Doorman

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Innlagt fiber

    Parkering
    Enhver leilighet sikres egen fast tildelt parkeringsplass, en ekstra trygghet og bekvemmelighet for alle beboere. Dedikerte plasser tilknyttet hver enkelt bolig. Gjesteparkering over gaten i bakken. Det er strengt forbudt og lade hybrid/eklektiske biler på annet enn godkjente el-bil ladere.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   91 940,- (Omkostninger totalt)   3 191 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Varmekabler i deler av gang og bad/wc. Varmepumpe fra 2018. Elektriske varmeovner.

    Info strømforbruk
    Snittforbruk de 2 siste år. er ca 8.000 kwh pr. år.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    14052

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Faktura sendes i 12 terminer. Det betales kommunale avgifter for renovasjon, vann og avløp. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

    Formuesverdi primær
    1015505

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3858919

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Kommunale avgifter, strøm, tv, Internett, felleskostnader, innboforsikring, evt kostnader veilag. Obs: Dette er ikke en uttømmende liste.

    Velforening
    På generalforsamling mars 2023 ble det tatt opp at det vurderes å opprette et vel og vei-lag. Dette vil bli kommet tilbake til ved en senere anledning.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    2/30

    Felleskostnader pr. mnd
    1000

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader har forfall den 15. hver måned. Felleskostnadene dekker utvendig forsikring, forretningsfører, vedlikehold. Felleskostnader skal fordeles mellom seksjonseierne etter sameiebrøken. Dersom særlige grunner taler for det, kan kostnadene fordeles etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk.

    Om sameiet
    Sameiet Ulvekula 1 org.nr. 921556756 består av 12 boliger fordelt på 3 firemannsboliger. Styreleder er Thomas Karlsen Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, samt eventuelt en eller flere seksjonerte tilleggsdeler. Hoveddelen består av en klart avgrenset og sammenhengende del av en bygning, med egen inngang. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal. På årsmøte holdt mars 2023 ble det enighet om at de er ønskelig med like postkasser på alle blokkene, og at det innhentes pris og det kanskje kan monteres på dugnad.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har ikke felles lån.

    Styregodkjennelse
    Det praktiseres ikke styregodkjennelse i sameiet, men styret skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Resultat fra 2023 er ikke klart enda. Estimat fra styreleder er: Inntekter felleskostnader kr. 302 400,- - Lønn/ honorar ca kr. 20 000,- - Brøyting ca kr. 50 000,- - Vedlikehold ca kr. 15 000,- - Forsikring ca kr. 45 000,- - Forretningsfører ca kr. 40 000,- - Eierskifte kr. 5000,- Resterende går til sparing for sameiet.

    Sameiets forsikringsselskap
    Storebrand

    Vedtekter/husordensregler
    Vedtekter: - Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon. Borettslag, staten, fylkeskommuner, kommuner samt selskaper og organisasjoner som eies eller kontrolleres av staten, en fylkeskommune eller en kommune, og som har til formål å skaffe boliger, kan erverve flere seksjoner. Det samme gjelder institusjoner eller sammenslutninger med samfunnsnyttig formål som har til formål å skaffe boliger, eller en arbeidsgiver som skal leie ut seksjonene til sine ansatte. - Bruksenheten og fellesarealene må ikke brukes slik at andre seksjonseiere påføres skade eller ulempe på en urimelig eller unødvendig måte. - Seksjonseier har ikke rett til å foreta arbeider som påvirker/berører sameiets fellesarealer og fellesanlegg uten godkjenning fra styret/årsmøtet. Dette omfatter slikt som installasjoner på fellesarealer, herunder oppsetting/montering av parabolantenne, varmepumpe, markise o.l. - Seksjonseieren skal vedlikeholde bruksenheten slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter også eventuelle tilleggsdeler. - Seksjonseieren skal vedlikeholde våtrom slik at lekkasjer unngås. - Vedlikeholdet omfatter også nødvendig reparasjon og utskifting av det som er nevnt ovenfor, men ikke utskiftning av sluk, vinduer og ytterdører. Seksjonseieren er likevel ansvarlig for utskiftning av ødelagte vindusruter, med unntak av nødvendig utskiftning av isolerglass. - Seksjonseieren skal rense sluk og holde avløpsrør åpne frem til fellesledningen. Dette gjelder også sluk på balkong eller lignende som ligger til bruksenheten. - Seksjonseieren skal holde bruksenheten fri for insekter og skadedyr. - Vedlikeholdsplikten omfatter ikke reparasjon eller utskiftning av tak, bjelkelag, bærende veggkonstruksjoner og rør eller ledninger som er bygget inn i bærende konstruksjoner. - Vedlikeholdsplikten omfatter også utbedring av tilfeldige skader, for eksempel skader som er forårsaket av uvær, innbrudd eller hærverk. - Oppdager seksjonseieren skade i bruksenheten som sameiet er ansvarlig for å utbedre, plikter seksjonseieren straks å sende skriftlig varsel til styret. - Etter et eierskifte har den nye seksjonseieren plikt til å utføre vedlikehold, inkludert reparasjoner og utskiftning i henhold til denne bestemmelse. Denne plikten gjelder selv om vedlikeholdet skulle vært utført av den tidligere seksjonseieren. - Sameiet skal holde utvendige og innvendige fellesarealer, inkludert bygningen og felles installasjoner, forsvarlig ved like. Vedlikeholdet skal utføres slik at skader på fellesarealene og de enkelte bruksenhetene forebygges, og slik at seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter alt som ikke faller inn under den enkelte seksjonseiers vedlikeholdsplikt, jf. punkt 5-1. Vedlikeholdsplikten omfatter også reparasjon og utskiftning når det er nødvendig, og utbedring av tilfeldige skader. - Vedlikeholdsplikten omfatter også felles installasjoner som går gjennom bruksenheter, slik som rør, ledninger, kanaler og felles varmeanlegg inklusive radiatorer. Sameiet har rett til å føre nye slike installasjoner gjennom bruksenhetene hvis det ikke skaper vesentlig ulempe for den aktuelle seksjonseieren. Sameiets vedlikeholdsplikt omfatter også utvendig vedlikehold av vinduer. - Sameiets vedlikeholdsplikt omfatter også slikt som utskifting av vinduer, herunder nødvendig utskifting av isolerglass, og ytterdører til boligen eller reparasjon eller utskifting av tak, bjelkelag, bærende veggkonstruksjoner, sluk, samt rør eller ledninger som er bygd inn i bærende konstruksjoner med unntak av varmekabler. - Seksjonseieren skal gi sameiet adgang til bruksenheten for å vedlikeholde, installere og kontrollere installasjoner som nevnt i andre ledd. Kontroll og arbeid i bruksenhetene skal varsles i rimelig tid og gjennomføres slik at det ikke skaper unødvendig ulempe for seksjonseieren eller andre brukere. - Et sameie som ikke oppfyller sin vedlikeholdsplikt, skal erstatte tap dette påfører seksjonseierne gjennom skader på bruksenhetene, jf. eierseksjonsloven § 35. - Seksjonseiers brudd på sine forpliktelser overfor sameiet utgjør mislighold. Som mislighold regnes blant annet manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk og brudd på ordensregler. - Hvis en seksjonseier til tross for skriftlig advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen, jfr. eierseksjonslovens § 38. Advarselen skal opplyse om at vesentlig mislighold gir styret rett til å kreve seksjonen solgt. Dette er kun et utdrag fra ordensreglene tilhørende sameiet. Se vedlegg i salgsoppgave for utfyllende reglement.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

    Eierskiftegebyr
    4900

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3907/216/233/10: 28.02.2024 - Dokumentnr: 1150570 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sandefjord Og Andebu Eiendomsmeglin Org.nr: 996 525 341 Elektronisk innsendt 30.09.2016 - Dokumentnr: 891776 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 2/30

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for fire-mannsbolig Ulvekula 17 a-d, datert 31.05.2018. Det foreligger innvendige, utvendige og snittegninger, datert 21.09.2015. Det foreligger tegninger fra seksjonering.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Det ligger vannledning og spillvannsledning over eiendommen. Eiendommen har adkomst via privat vei.  Sameiet knyttes til et veilag for privat vei til eiendommen, og har plikt til å dekke vedlikeholdskostnader samt snømåking etter en utregnet fordelingsbrøk. Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (21.09.2023) er avsatt til ras- og skredfare, hensyn friluftsliv, boligbebyggelse- nåværende. Reguleringsplan: Eiendommen ligger i et regulert område med planID 20150022 plannavn Ulvekula (16.06.2015) hvor reguleringsformålet er boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   91 940,- (Omkostninger totalt)   3 191 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    91940

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16000,- oppgjørshonorar kr 6900,- og visninger kr 2000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 40000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utgifter ifm utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev