aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Elvebakken 4! En innholdsrik og oppgradert enebolig  med stor tomt, flott hage og flere fine uteplasser.
Velkommen til Elvebakken 4! En innholdsrik og oppgradert enebolig med stor tomt, flott hage og flere fine uteplasser.

AURSKOG Elvebakken 4

Oppgradert familiebolig med varmepumpe og 2 garasjer. Fine solforhold og svært pent uteareal. Godt etablert boligområde!

  • kr 4 700 000
  • BRA-i 150 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 700 000
  • Omkostningerkr 136 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 836 640
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1973
  • Soverom3
  • Tomt1 189.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Elvebakken 4 er en velholdt og oppgradert enebolig over to plan - perfekt for barnefamilien. Her bor man i et rolig og godt etablert boligområde, med nærhet til buss, skoler, butikker og flotte turmuligheter. Boligen ligger på en stor og solrik tomt, med mye boltreplass og et meget pent uteareal. Varme dager nytes til fulle på hele fire herlige uteplasser, inkludert en romslig terrasse med utekjøkken. Det er parkering i to garasjer og på en stor gårdsplass foran huset. Stuen er stor med peis, varmepumpe og flott gjennomlys, mens kjøkkenet har innredning fra 2021 med god skapplass og integrerte hvitevarer. Videre er det et helfliset bad med gulvvarme, et praktisk gjestetoalett, et eget vaskerom og tre soverom, hvor hovedsoverommet har både to skap og et innredet walk-in closet. Velkommen!
Eiendommen er på hele 1189 kvm og tomten er noe skrånende mot øst. Eiendommen har en god intern beliggenhet i veien.

Elvebakken 4, Akershus

  • Tomt
    1189.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Omgivelsene er rolige og solrike, med kort vei til turområder og alle servicetilbud. Tomten er på over ett mål, meget pent opparbeidet med gressplen, trær, prydbusker, diverse beplantning og trapper i terrenget. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små. Her er det god plass til ballspill, lekeapparater og andre aktiviteter året rundt. Foran huset og garasjene finner man en gruset gårdsplass med gode muligheter for parkering. Taktekkingen på huset er fra 2015, og fasaden i første etasje ble etterisolert og fikk ny kledning i 2016/17. Fra stuen er det utgang til både en koselig balkong med belysning og en overbygd veranda med flislagt dekke. Verandaen har belysning og ligger i tilknytning til en stor terrasse med overbygg. Her er det oppført et praktisk utekjøkken med flislagt arbeidsbenk, og terrassen har trapper ned til den store hagen. Uterommene innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til store, sosiale sammenkomster med god mat og drikke. Sommerdagene tilbringes også på en inntrukket balkong utenfor hovedsoverommet. Det er gode solforhold på eiendommen, så her nytes virkelig varme dager til fulle. Alle uteplassene har et samlet areal på ca. 68 kvm, og siden de ligger på hver sin side kan man enkelt flytte seg etter solen og utnytte hver eneste stråle.

    Beliggenhet
    Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Nærområdet kan by på vakker natur med en rekke merkede turstier, samt sykkelterreng og fine skiløyper. Legg gjerne turen til Mangenskogen, rundt Tævsjøen eller til populære Killingmo gård - sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponniridning og stabburskafé. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Aurskog Senter i nærheten, med et fint utvalg butikker, kafé, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Øia, som ligger ca. 10 min unna. Med bil tar det ca. 15 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 45 min til Oslo Lufthavn.

    Adkomst
    Se kartskisse i finn.no annonsen.

    Bebyggelse
    Nærområdet består hovedsakelig av frittliggende eneboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eneboligen er det kort vei til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og i nærområdet ligger Ole Brumm barnehage. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

    Skolekrets
    Aursmoen skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er "Øia", som ligger ute ved fylkesveien.

    Byggemåte
    Frittliggende enebolig over to etasjeplan med garasjer i sokkel. Eneboligen ble oppført i 1973 og tilbygget i 1985. Boligen er oppført med grunnmur i lettklinkerblokker på betongsåle. Yttervegger i 1. etasje er i trebindingsverk kledd med stående trekledning på fasader. Saltak av tre tekket med betongtakstein. Malte vinduer i tre med 2- og 3-lags glass. To stk balkonger i trekonstruksjon utenfor 1. etasje med rekkverk i tre. Den ene er fundamentert med trestolper. Takoverbygget terrasse over del av garasjen med flislagt gulv og spaltegulv og rekkverk i treonstruksjoner. Terrasse i trekonstruksjon antas på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Del av terrasse er takoverbygd med pulttak i trekonstruksjon tekket med takplater av plast. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Totalentreprise av bad utført av Strømmen Keramiske. Dokumentasjon foreligger. - Lagt ny membran på hele badet ifm. oppgraderingen. - Det har vært fyringsforbud, men det er utbedret og godkjent ved tilsyn av feier. - Oppgradert el -anlegget på kjøkken ved egeninnsats og ved faglært TB Hansen. - Eltilsyn godkjent etter utbedringer og det foreligger samsvarserklæring. - Jeg har gjort mye tømrerarbeid selv. Etterisolering, Nye vinduer, Ny kledning, nytt tak og innvendige overflater. - Gjort om vinduer i et rom i kjeller slik at det kan brukes som soverom. - Det mangler ferdigattest på tilbygg fra 1985. - Det er noe problem med kondens i Luftepipe på taket når det har vært en lang kuldeperiode og det blir mildvær. Da drypper det noe vann ned på loftet, som blir samlet opp i et kar. Dette skyldes nok at rør fra lufting av avløp ikke er montert riktig i luftepipa og bør være kurant å fikse.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Gang, bad/wc, kjøkken, stue, soverom og garderobe. Underetasje: Entre, gang, wc, vaskerom, 2 soverom og bod. Annet: Kaldloft som har adkomst via takluke med nedfellbar stige. Entré og gang Et overbygd inngangsparti ønsker velkommen, med ringeklokke, downlights og plass til kafésett. Vel inne møtes man av en innbydende entré med tilliggende gang, og begge rommene har downlights, gråmalte panelplater og grå gulvfliser med varme. Om ønskelig er det plass til skap eller andre garderobeløsninger, og gangen har videre adkomst til både et praktisk gjestetoalett og en hendig bod - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr. Kjøkken Hjertet i huset er et flott kjøkken der både store og små kan bli med på matlagingen. Her er det egen spiseplass, vegger malt i mørkeblått og parkettgulv med varme. Innredningen fra 2021 har hvite, profilerte fronter, vitrineskap og mørk benkeplate i kompositt med nedfelt oppvaskkum av metall. For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater og hyller, men det er likevel rikelig med både skap- og benkeplass. Over benken har kjøkkenet belysning og hvite metrofliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til de gode arbeidsflatene. Hvitevarene er integrert i innredningen, bestående av induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Ovnene er praktisk plassert i et høyskap. Stue Stuen er et meget pent og romslig oppholdsrom for hele familien, med flott gjennomlys via store vinduer på begge sider av rommet. Det er direkte utgang til både en balkong og en skjermet veranda på baksiden av huset. Om sommeren er det deilig å trekke ut for både avslapning og middager i varmen. Det er god møbleringsfrihet i stuen, så her kan man enkelt innrede med flere sittegrupper - uten at det oppleves rotete. Rommet har en lun atmosfære med både peis, gulvvarme og varmepumpe. På gulvet er det lagt parkett, mens veggene er malt i en dus og delikat grånyanse. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass nærmest kjøkkenet. Her samles venner og familie for hyggelige måltider rundt et langbord. Bad Planløsningen byr på et bad i første etasje, samt et ekstra wc-rom og et eget vaskerom i underetasjen. Badet har god størrelse og ble delikat pusset opp i 2013. Her er det hvite veggfliser, downlights og grå gulvfliser med varme. Badet har toalett og en dusjnisje med innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, et matchende benkeskap med skuffer og et speil med integrert belysning. Wc-rommet er innredet med toalett og servantskap, mens vaskerommet har utslagsvask av plast og opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har tre pene soverom, ett i første etasje og to i underetasjen. På hovedsoverommet er det utgang til en koselig balkong, perfekt for rolige morgenstunder med kaffekoppen i hånda. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og rommet har både et integrert skap og en stor, plassbygd skyvedørsgarderobe med hvite fronter. Ikke nok med det; rommet har et eget walk-in closet med skuffer, hyller og stenger for oppheng. Både hovedsoverommet, garderoben og et av soverommene nede er utstyrt med varmekabler. Soverommene i underetasjen innredes enkelt med skap eller andre garderobeløsninger, og boligen har ellers godt med ekstra lagringsplass på loftet, i garasjene og i en bod tilliggende gangen. Kort fortalt - Oppgradert enebolig over to plan. - Gruset gårdsplass og to garasjer. - Landlig og godt etablert område. - Stort og meget pent uteområde. - To balkonger på forsiden av huset. - Overbygget veranda og terrasse. - Gode solforhold på eiendommen. - Utstrakt bruk av gulvvarme i huset. - Flott kjøkken med egen spiseplass. - Kjøkkeninnredningen er fra 2021. - Rikelig med skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet. - Meget romslig stue med flere soner. - Både peis og varmepumpe i stuen. - Flott gjennomlys via store vinduer. - Helfliset bad/wc med dusjnisje. - Gjestetoalett og eget vaskerom. - Tre pene soverom, ett med to skap. - Walk-in closet på hovedsoverommet. - Lagring på loft og i innvendig bod. - Installert sentralstøvsuger i huset.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Våtrom > U. etasje > Vaskerom > Generell: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet har enkel standard fra byggeåret med bruksslitasje. Rommet har ingen membranløsning/tettesjikt. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Eier opplyser at det forekommer lekkasje fra lufterør til avløpsanlegget som er synlig på loftet. Årsak er ikke kjent og bør undersøkes nærmere. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Bør undersøkes nærmere og utbedres. - Utvendig > Vinduer: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det mangler beslag på vannbrett. Tettingen rundt vinduet er ukjent. Vannbrett er montert utenpå trekledningen som er ufagmessig løsning. Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket. - Utvendig > Dører: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det mangler terskelbeslag på balkongdører. Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket. - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er ca. 90 cm. som tilfredsstilte byggeårets krav. Snølast/bæreevne på takkonstruksjonen er ikke videre vurdert. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. - Utvendig > Garasjer: Det er manglende overflatebehandling/komplettering på mur rundt garasjeporter utvendig. Betonggulv i garasjer har slitasje. Tiltak: Bør utbedres. Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. - Innvendig > Overflater: Det er slitasjemerker etter bruk av kontorstol på 1 soverom i U. etasje. Tiltak: Bør utbedres. - Innvendig > Etasjeskille/gulv i 1. etasje: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendig > Rom Under Terreng: Det er montert dampsperre/plast bak plater på utforet grunnmur og dette er ikke anbefalt løsning da eventuell fuktighet/kondens fra muren blir sperret inne i konstruksjonen. Tiltak: Ved eventuell oppussing av etasjen bør dampsperren/plasten fjernes. - Innvendig > Rom Under Terreng - 2: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier stedvis nederst på grunnmur og stedvis i betonggulv i U. etg. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. På generelt grunnlag bemerkes det at innredning av rom under terreng er risikokonstruksjon med tanke på fuktskader. Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det mangler håndløper mot vegg kun i del av trappeløpet. Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. - Våtrom > U. etasje > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier i betonggulv. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Tiltak: Det bør gjøres tiltak med fuktsikring av kjelleretasjen. - Spesialrom > U. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Gjelder kun deler av avløpsrør. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). - Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er stedvis synlig grunnmursplate som er skadet og som mangler topplist/klemlist. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er sprekk i mur i 1 hjørne i garasje. Det bør gjøres lokal utbedring. - Tomteforhold > Terrengforhold: Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Det er stedvis dårlig fall fra mur på vestsiden. Det bør foretas terrengjusteringer. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Våtrom > 1. etasje > Bad/wc > Overflater Gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Deler av gulv i dusjnisje har marginalt fall/er relativt flatt. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det foreligger tillatelse til bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel, datert 15.03.2024 vedrørende endring av to boder i underetasjen til soverom. Det foreligger også ferdigattest for tiltaket.        For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 29.02.2024 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner egen avtale for tv og bredbånd på eiendommen.

    Parkering
    Det er parkering i to integrerte garasjer på til sammen ca. 51 kvm, og begge garasjene er utstyrt med elektrisk portåpner. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en gruset gårdsplass foran huset og garasjene.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring

    Polisenummer
    83480393

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Eneboligen oppvarmes elektrisk med gulvvarme i entreen, i stuen, på badet, på kjøkkenet og på to av soverommene, supplert av en peis og en varmepumpe fra 2016 i stuen. I 2023 ble det gjennomført tilsyn av fyringsanlegget - uten avvik.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter
    17617

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere med forbruk. Kommunale avgifter inkl.: renovasjon, feie/tilsyn, vann og avløp.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt. på 3 promille.

    Formuesverdi primær
    858151

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3260973

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, strømforbruk, forsikringer, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/268: 20.03.1973 - Dokumentnr: 1721 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. for Tele- og elverket 18.01.1973 - Dokumentnr: 335 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:246 01.01.2020 - Dokumentnr: 69473 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:192 Bnr:268 Heftelsene omhandler rett for televerket til å anlegge og drifte ledninger over eiendommen og registering av grunnen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i underetasjen, datert 18.03.2024. I følge opplysninger fra kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen fra byggingen av denne. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for feltene J, K og L i Aurskog-Høland kommune. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    "Salg av bruktbolig: Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen ""som den er"", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. "

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,00))   136 640,- (Omkostninger totalt)   4 836 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    136640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og oppgjørshonorar kr  23.500,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.175,-. Utleggene omfatter kommunale info og foto. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev