aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nordleiret og Andreas Grøttings veg 27!
Velkommen til Nordleiret og Andreas Grøttings veg 27!

ELVERUM Andreas Grøttings veg 27

Stor og solrik eiendom på ca. 1 430m² med fin beliggenhet. Byggeprosjekt som ikke er bygget opp igjen.

  • kr 1 990 000
  • BRA 185 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 1 990 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 990 000
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1954
  • Soverom3
  • Areal -
  • Tomt1 430.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) -------------------------------------------------------- 0 Omkostninger totalt 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 990 000 Totalpris. inkl. omkostninger 2 005 100 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 007 900 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Nordleiret og Andreas Grøttings veg 27! En stor og solrik eiendom på ca. 1 430m² med fin beliggenhet. Eiendommen har bruksnavnet "Vårtun" består i dag av et byggeprosjekt som ikke er bygget opp igjen. Det foreligger forslag på tegninger om oppbygging som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøper overtar ansvar for oppbygging, nødvendig byggesøking og alle kostnader. Eiendommen ligger fint til i familievennlige omgivelser i populære Nordleiret. Her bor du med kun en kort spasertur til Amfi kjøpesenter og byliv i sentrum med alle servicetilbud. Det er kort vei til barnehager og skoler. I tillegg har du fine turområder like ved på populære Sagtjernet med både badeplass og tursti langs vannkanten.
Det er kort vei til barnehager og skoler. I tillegg har du fine turområder like ved på populære Sagtjernet med både badeplass og tursti langs vannkanten.

Andreas Grøttings veg 27, Innlandet

  • Tomt
    1430.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt. Tomten har tidligere vært opparbeidet med plen og diverse beplantning. I dag er den igjengrodd. Gruset innkjøring.   Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 1 430,1m² og et oppgitt areal på 1 260,2m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger fint til i familievennlige omgivelser i populære Nordleiret. Her bor du med kun en kort spasertur til Amfi kjøpesenter og byliv i sentrum hvor det er kjøpesentre, kaféer, forretninger, restauranter, apotek, legekontorer og alle øvrige servicetilbud. I tillegg har du fine turområder like ved på populære Sagtjernet med både badeplass og tursti langs vannkanten. Bydelen har flere områder for utendørsaktiviteter som fotballbane/skøytebane og ikke minst til Glomma med fine turstier og fiskemuligheter. Veien er heller ikke lang til bymarka i Stavåsen hvor det er et stort nettverk av tur- og treningsstier på sommerstid, samt en skiløyper på vinterstid. Her finner du også en lysløype. På sommerhalvåret går den mest populære turen her opp til Stavåsdammen med både badeplass og friområder. Ved skistadion i Stavåsen arrangeres også Elverumstrimmen på sommerhalvåret som er like populært for både liten og stor. Det er etablert sykkelsti/gangveg like ved eiendommen som fører deg trygt til sentrum med skoler, skysstasjonen på Vestad og til Terningen Arena med høgskole, treningssenter og et bredt spekter av idrettshaller og kulturelle aktiviteter. Med andre ord er det enkelt å komme seg rundt i byen vår her i Andreas Grøttings veg 27. Bybuss stopper like ved borettslaget.

    Innhold
    Eiendommen "Vårtun" består i dag av et byggeprosjekt som ikke er bygget opp igjen.

    Standard
    Følgende arbeider er påbegynt: * Kjeller er pigget ned for å få godkjent takhøyde. * Det er lagt rør for vannbåren varme og støpt. * Opprinnelig bygg er drenert på nytt. * Det er lagt rør for strøminntak i bakken. * Tilbygg er satt opp med thermomur. * Vinduer og terrassedører er kjøpt inn og har blitt hentet av Næringsbanken. * Ellers er det meste rivejobb gjort innvendig. * Det er planert og gravd, så det skal være klart for plen. * Innkjøring er flyttet.

    Parkering
    Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

    Diverse
    Feiing ble utført siste gang den 08.07.2014. Tilsyn ble sist gang utført den 18.03.2013, uten pålegg om utbedringer. Merknader: Besøk for feiing i 2016, 2022, 2024 og tilsyn i 2018 og 2022, ikke utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) -------------------------------------------------------- 0 Omkostninger totalt 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 990 000 Totalpris. inkl. omkostninger 2 005 100 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 007 900 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    15701

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 15 701,45,- for 2024. For 2024 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): * Fastledd bolig vann: Kr. 627,50,- * Forskudd vann (grunnlag: 47 kubikk): Kr. 958,80,- * Fastledd bolig kloakk: Kr. 728,75,- * Forskudd kloakk (grunnlag: 47 kubikk): Kr. 1 137,40,- * Eiendomsskatt: Kr. 7 889,- * Feie- og tilsynsgebyr: Kr. 536,- * Renovasjon: Kr. 3 824,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler (kr. 20,40,- per kubikk for vann og kr. 24,20,- per kubikk for avløp). Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: * Forbud mot næringsvirks., tinglyst den 15.05.1953, dagboknummer 1123. * Erklæring/avtale, tinglyst den 15.05.1953, dagboknummer 1123. Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser. Tomten kan bare bebygges med villamessig bebyggelse. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det foreligger opprinnelige tegninger fra byggeår. Alt innvendig er revet og disse tegningene samsvarer ikke med dagens bolig. Det er utarbeidet tegninger som viser hvordan boligen var planlagt bygget. Dette arbeidet er igangsatt, men langt fra ferdigstilt. Det blir kjøpers ansvar og fullføre arbeidene, samt innhente nødvendige tillatelser hos kommunen.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for private stikkledninger. Det er registrert vannmåler på adressen. Service på vannmåler skal utføres hvert 5. år. Kommunen har ingen dokumentasjon på at dette er utført.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for "Mellom Trysilv. og H. Væringsaasensv." fra 1967, samt eldre reguleringsplan for "Trysilv. - Nordleiret - Sven Morensv." fra 1970. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde fra 2019, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende boligbebyggelse. Det er også kommuneplan under arbeid som berører eiendommen. Planlegging igangsatt av kommuneplanens arealdel 2023-2035, id: 2023001.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke kjent med at det hviler odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Handelen reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven.    Etter tvangsfullbyrdelsesloven § 11-39 har kjøper kun begrenset adgang til å påberope eventuelle mangler ved eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg. Lov om avhending av fast eigedom får ikke anvendelse ved tvangssalg.   I følge tvbl. § 11-39 foreligger en mangel når:  (a) formuesgodet ikke svarer til opplysninger om vesentlige forhold som medhjelperen har gitt, og som kan antas å ha innvirket på kjøpet.  (b) medhjelperen har forsømt å gi opplysning om vesentlige forhold som denne måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, såfremt unnlatelsen kan antas å ha innvirket på kjøpet, eller  (c) formuesgodet er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med.    Dersom mangel foreligger, kan kjøperen kreve prisavslag. Kjøperen kan ikke heve kjøpet på grunn av mangler. Erstatning kan bare kreves av medhjelperen dersom denne har utvist skyld eller det foreligger annet særskilt rettsgrunnlag. Kjøpesummen må betales selv om prisavslag kreves.   Loven har særskilte regler om prisavslag og om fremgangsmåten ved mangelskrav.   Det utstedes ikke kjøpekontrakt ved tvangssalg. Stadfestelseskjennelsen er bekreftelsen på at handel er kommet i stand.   Når et bud er rettskraftig stadfestet og kjøpesummen innbetalt, skal retten på kjøperens begjæring utstede skjøte, jfr. tvangsfullbyrdelsesloven § 11-3. Skjøtet blir så sendt til medhjelper.  Dersom kjøper helt eller delvis har innbetalt kjøpesummen via låneinstitusjon vil denne normalt kreve at medhjelper innestår for at pantedokumentet får tinglyst rett prioritet i eiendommen. Medhjelper sørger for tinglysing av skjøte og pantedokument. Utstedelse av blankoskjøte er ikke mulig.

    Budgivning
    Bud inngis skriftlig på vedlagt budskjema. Det gjøres spesielt oppmerksom på at budet må som hovedregel være bindende for budgiver i minimum 6 uker. For andelsleiligheter er bindingstiden minimum 3 uker. Retten kan unntaksvis ta hensyn til bud med bindingstid ned til 15 dager. For nærmere informasjon se budskjema samt vedlagt informasjonsskriv.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) -------------------------------------------------------- 0 Omkostninger totalt 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 990 000 Totalpris. inkl. omkostninger 2 005 100 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 007 900 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Betalingsbetingelser
    Kjøpesum inkludert omkostninger skal være innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen oppgjørsdato. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.   Det er spesielle regler for hvordan oppgjøret skal foretas ved tvangssalg. Oppgjør skal skje på en bestemt oppgjørsdag. Oppgjørsdagen er vanligvis tre måneder etter at medhjelper har forelagt et bud for Tingretten for stadfestelse. Betaler ikke kjøper på oppgjørsdagen, påløper renter i henhold til bestemmelsen i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27.   Er eiendommen fraflyttet kan medhjelper, dersom kjøper ønsker det, tillate at overtakelse skjer før oppgjørsdato. Skal eiendommen overtas før oppgjørsdato må hele kjøpesummen betales av kjøper før innflytting kan skje. Eventuell innflytting før ankefristens utløp skjer på kjøpers risiko. Dersom en anke ikke er avgjort før oppgjørsdagen inntrer, forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen til oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelseslovens § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.   Når kjøper er blitt eier, plikter saksøkte (tidligere eier) og hans husstand å fraflytte eiendommen. Flytter ikke saksøkte frivillig når kjøper skal overta eiendommen, kan kjøper uten gebyr kreve utkastelse etter at kjøper har innbetalt kjøpesummen. Kjøper blir ansvarlig for eventuelle sideutgifter f.eks. til bortkjøring og lagring av inventar. Begjæring om utkastelse kan sendes Namsmannen i den rettskrets eiendommen ligger i.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Medhjelpers vederlag og rett til dekning av utlegg er fastsatt i forskrift til tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 3.

Dokumenter

Line M Strøm

Eiendomsmegler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev