aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gamle Trysilveg 2! (Bilde tatt fra leilighet i samme bygg med tilsvarende standard, men annen planløsning)
Velkommen til Gamle Trysilveg 2! (Bilde tatt fra leilighet i samme bygg med tilsvarende standard, men annen planløsning)

ELVERUM Gamle Trysilveg 2

Lys og pen 2-roms leilighet med god standard og sentral beliggenhet. Gangavstand til alt man trenger i hverdagen.

  • kr 2 600 000
  • BRA-i 60 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 600 000
  • Omkostningerkr 66 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 666 240
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1972
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 3 781
  • Tomt600.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 600 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 65 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 66 240 Omkostninger totalt 76 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 79 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 666 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 676 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 679 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse.
Her kan vi presentere en nyere innredet leilighet i eksisterende bygg med god standard. Her bor du midt i Elverum sentrum med byfasilitetene rett utenfor døren. Det er heller ikke lange vegen til bymarka med turstier og skiløyper. Leiligheten har pen utførelse med et klassisk preg og behagelig fargevalg. Merk deg dette: - Midt i sentrum - Ny i 2020 - 3. Etasje - Heis - Balkong - Gangavstand til alt Velkommen til visning!
(Bilde tatt fra leilighet i samme bygg med tilsvarende standard, men annen planløsning)

Gamle Trysilveg 2, Innlandet

  • Tomt
    600.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt på ca. 600 m². Tomten er utnyttet med eksisterende bebyggelse, noe asfaltert areal ut for/langs med søndre og sørøstre del av bygget samt gårdsrom/ bakgård. Areal i gårdsrom/bakgård disponeres av næringsseksjonen og L26, L36, L45 og L46. Hauggården (gnr. 30, bnr. 373) har tinglyst adkomst til egen bygningsmasse over/via bakgård/gårdsrom, rett til å anlegge nedgang til egen kjelleretasje samt rett til å disponere noe uteareal i bakgård/gårdsrom (ut for eget bygg). Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3- 3) kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Triangelgården har en utmerket beliggenhet midt i Elverum sentrum med gangavstand til alt du måtte trenge i hverdagen. Utenfor leilighetene finner du alle sentrumsfasiliteter med bl.a. forretninger, parker, kino, restauranter, cafeer, kjøpesentre, treningssentre, dagligvarebutikker og ikke minst Elverums flotte gang- og sykkelsti langs Glomma. Dette gjør at du enkelt kan ta i bruk alt av tilbud som byen har med bl.a. shopping, trim og kulturelle aktiviteter. Nærmest rett utenfor døren din finner du Kremmertorget, hvor du får tak i alt du trenger til hverdagen. Elverums vakre turområde langs Glomma ligger nærmest rett utenfor døren. Her er det flere sittegrupper langs elven og friområder for både lek og bading. Sykkel- og gangstien langs elva tar deg blant annet til museene våre, fotballbanen på Restvold og helt ut til Heradsbygd. Både Glomdalsmuseet og Skogmuseet har en rekke arrangementer gjennom hele året som er populære for både liten og stor. I tillegg er disse områdene populære som tur- og treningsområder på ettermiddagene. Selv om du bor midt i sentrum er ikke veien lang til bymarka i Svartholtet. Fra leiligheten er det også kort gangavstand til både barneskole og barnehager, ungdomsskolen og videregående skole. Det er i enkel adkomst via gang- og sykkelsti til Høgskolen i Hedmark på Terningen. Like ved bygget ligger også Elvarheimsparken med lekeplass og friareal med benker.

    Byggemåte
    Triangelgården ble opprinnelig bygget i 1972, med bærende konstruksjoner av betong. Utvendig kledning er fra byggeår. Vinduer er opplyst skiftet i 1998. Opplyst at tak er tekket om i nyere tid. Innvendig er bygget strippet ned og bygget opp igjen/inndelt med leiligheter i 2.- 4. etasje. Utover eksisterende bærevegger er skille mellom leiligheter og gangareal bygget opp av stålstenderverk med isolasjon, spalte og 2x12,5 mm gips (ytterste lag er hard). Innvendige delevegger i leiligheten er bygget opp av stålstenderverk og gips. Ventilasjonsanlegg er bygget opp igjen og tilpasset dagens inndeling/utnyttelse av etasjene.

    Innhold
    Leiligheten inneholder: 3. etg: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom og toalettrom.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Selger har 4 plasser til disposisjon på eiendommen Gamle Trysilveg 3B. Seksjonseierne i Triangelgården kan leie parkeringsplass her forutsatt at det er plasser tilgjengelig. Ta kontakt med Røhne Eiendom AS, tlf. 90 54 36 36, ved ønske om å leie plass. Øvrig parkering skjer i tilstøtende gater, der dette er mulig.

    Diverse
    Det elektriske anlegget i leiligheten er ikke rutinemessig kontrollert etter innstallasjonen i 2020. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2040. Det er ikke tillatt å montere varmepumper eller andre innretninger som avgir støy eller kondens da disse medfører skade på bygningen og unødig støy for naboer. Sameierne er pliktige til å delta på sameiets dugnader. De som eventuelt ikke kan delta får tildelt oppgaver som utføres i foreller etterkant av dugnadene. Se for øvrig sameiets husordensregler. Det gjøres oppmerksom på at vedlagte bilder er tatt fra en lignende leilighet i samme bygg.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 600 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 65 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 66 240 Omkostninger totalt 76 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 79 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 666 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 676 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 679 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Bygget og leiligheten er tilknyttet fjernvarmeleveranse. Bygget har vannbårent spredenett ut til radiatorer i leiligheten. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Det er montert undermåler i leiligheten slik at varmeforbruk kan avleses og avregnes mot det som er innbetalt á konto.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    4396

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Renovasjon utgjør kr 4.396,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Avfall kildesorteres i felles avfallsrom i byggets første etasje. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuell oppgradering av kanalpakker og linjehastighet utover grunnpakke i fiberleveranse.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Felleskostnader pr. mnd
    3781

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene inkluderer á konto fjernvarme (inkl. varmt forbruksvann)), á konto vann/avløp, eiendomsskatt, tv- og bredbåndssignal (fiber), felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, renhold av fellesarealer, vaktmester, strøing og brøyting, diverse vedlikehold, forretningsførsel, revisor og styrehonorarer.

    Om sameiet
    Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Triangelgården (org.nr. 926479210), bestående av totalt 18 boligseksjoner og 1 næringsseksjon. Forretningsfører: Kongsvinger og omegn boligbyggelag (KOBBL). Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Dugnad: Iht. sameiets husordensregler er sameierne pliktige til å delta på sameiets dugnader. De som eventuelt ikke kan delta får tildelt oppgaver som utføres i for- eller etterkant av dugnadene, men senest to - 2 - uker etter disse. Sameiere med nedsatt arbeidsevne kan få tildelt passende arbeidsoppgaver. Utbyggers rett til å bygge en 5. etasje på toppen av bygget til en egen leilighet: Selger, Røhne Eiendom AS, skal ha rett til å bygge en leilighet i en ny 5. etasje på eksisterende bygg, hvor sameiet holder til. Sameiet/seksjonseierne skal tillate dette og det vil bli innhentet skriftlig fullmakt/samtykke fra alle kjøperne av seksjonene ved første gangs salg. Fullmakt/samtykke vil omhandle alle type disposisjoner som behøves, for eksempel byggetillatelser, reseksjonering etc. NB! Seksjonseier plikter å opplyse om dette ved fremtidige salg, og innhente samtykke fra nye kjøpere frem til leiligheten i 5. etasje er bygget. Regnskap: Driftsinntekter for 2023 var til sammen kr. 802 068,-. Driftskostnader for 2023 var til sammen kr. 540 869,-. Dette ga et positivt årsresultat i 2023 på kr. 135 075,-. Sameiets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) per 31.12.2023 var kr. 108 472,-, og viser sameiets likviditet.

    Forkjøpsrett
    Det er ikke mottatt opplysninger som tilsier at det foreligger forkjøpsrett i sameiet.

    Styregodkjennelse
    Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet, men styret skal underrettes skriftlig om alle overdragelser. Ingen kan kjøpe eller på en annen måte erverve en boligseksjon hvis ervervet fører til at man blir eier av flere enn to boligseksjoner i sameiet.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Dyrehold
    Iht. sameiets vedtekter er dyrehold ikke tillatt. Dette gjelder likevel ikke dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige seksjonseiere. Iht. sameiets husordensregler er dyrehold ikke tillatt.

    Eierskiftegebyr
    5588

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    brukstillatelse Det ble utstedt ferdigattest for bruksendring fra næringsareal til boligareal (ombygging til leiligheter) den 06.11.2020. Det er ikke mottatt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for kjelleren og næringsdelen. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for leilighetene. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Bygget er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

    Regulerings- og arealplanner
    Sameiets eiendom og bygningsmasse (eiendommen) omfattes av Byplan 2030, kommunedelplan for Leiret, med tilhørende bestemmelser. Denne ble vedtatt 28.08.2019. Området er blant annet utnyttet med og/eller avsatt til boligbebyggelse, sentrumsformål og kjøpesenter. Selve eiendommen er avsatt til sentrumsformål og veg. Eiendommen omfattes også av båndlegging grunnet arkeologisk kulturminne (kirkested) som er fredet etter Kulturminneloven. Eiendommen omfattes også av reguleringsplanen Elverum sentrum, søndre del, fra 1979 og Kvartalet Lundsbakken / Frydenlundvegen / Gamle Trysilveg fra 1994. Reguleringsformålet for eiendommen er etter reguleringsplanene er gang- /sykkelveg. Selger, Røhne Eiendom AS, skal ha rett til å bygge en leilighet i en ny 5. etasje på eksisterende bygg, hvor sameiet holder til. Sameiet/seksjonseierne skal tillate dette og det vil bli innhentet skriftlig fullmakt/samtykke fra alle kjøperne av seksjonene ved første gangs salg. Fullmakt/samtykke vil omhandle alle type disposisjoner som behøves, for eksempel byggetillatelser, reseksjonering etc. Fullmakt/samtykke ligger vedlagt i salgsoppgaven.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Korttidsutleie av hele seksjonen i mer enn 90 døgn årlig er likevel ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 600 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 65 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 66 240 Omkostninger totalt 76 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 79 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 666 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 676 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 679 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    66240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en provisjon på kr 38.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Dokumenter

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev