aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Brattlivegen 7! En koselig fritidseiendom med stor tomt, beliggende i Hurdal.
Velkommen til Brattlivegen 7! En koselig fritidseiendom med stor tomt, beliggende i Hurdal.

HURDAL Brattlivegen 7

Koselig fritidsbolig med bod, anneks og stor tomt på over 7,6 mål - meget fin og landlig beliggenhet i Hurdal!

  • kr 950 000
  • BRA-i 50 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 950 000
  • Omkostningerkr 42 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 992 890
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1965
  • Soverom2
  • Tomt7 649.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 950 000,00))   42 890,- (Omkostninger totalt)   992 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Brattlivegen 7! Dette er en koselig fritidsbolig med landlig beliggenhet, og romslig tomt på ca. 7649 kvm. Hytta inneholder en koselig stue med peis, kjøkken med god skapplass og egen kjøkkeninninngang, to soverom og bod. Like utenfor inngangsdøra er den tidligere uteboden omgjort til toalettrom med forbrenningstoalett. På eiendommen er det også et anneks med to innrede rom, samt en redskapsbod. Eiendommen ligger i Hurdal, ca 8,5 km fra kommunesenteret. I Hurdal er det skole, barnehager, dagligvarebutikker, kulturhus, flerbrukshall, m.m. Like utenfor døren har du flotte rekreasjonsområder både sommer- og vinterstid med bla. tur- og jaktmuligheter, samt bade- og fiskevann.
Velkommen inn!

Brattlivegen 7, Akershus

  • Tomt
    7649.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen er fordelt på to gårds- og bruksnummer, herunder Gnr. 34 Bnr. 39 og Bnr. 69. Totalt er eiendommens areal opplyst fra kommunen ca. 7649 kvm. Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng.

    Beliggenhet
    Frittliggende enebolig beliggende i fine og landlige omgivelser i Bratlia, i Hurdal kommune. I Hurdal kan du nyte landlig idyll, vakker natur og samtidig benytte deg av nærheten til byer og tettsteder med rikelige servicetilbud. Bygda byr på naturskjønne rekreasjonsområder, trygge og gode oppvekstsvilkår og rikelig med fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. Fra eiendommen er det ca 8,5 km til Hurdal sentrum med kommuneadministrasjon. I sentrum finner du nye Hurdal skole og kultursenter med elever fra 1-10 klasse og SFO. I tillegg til skolen huser bygget kino, bibliotek, allrom og flerbrukshall. Ellers er det flere barnehager i Hurdal, og sentrum har flere dagligvarebutikker, helsetilbud og rådhus. Med naturen som nærmeste nabo, med en rekke turmuligheter og skiløyper så langt øyet kan se. I skogsområdene finner du i tillegg et flott jaktterreng, og det er gode forekomster av sopp og bær. Vakre Skrukkelisjøen ligger ca 3 km unna. Fjellsjøkampen, den høyeste fjelltoppen i Akershus, ligger heller ikke langt fra eiendommen. I sommerhalvåret kan populære Hurdalssjøen friste med bla. badestrender, båtmuligheter og fiske. Hurdalssjøen er den største og en av flere populære innsjøer i Hurdal. Dersom du ønsker en sykkel- eller gåtur kan du velge mellom bla. Pilegrimsvegen, Brenntoppen eller Mistberget med flott utsikt over Øvre Romerike. For deg som er glad i vintersport kan Hurdal skisenter friste med godt preparerte nedfarter som passer perfekt for en dagstur med familien. Hurdal skisenteret er et svært populært familieanlegg med skiutleie, varmestue, 10 nedfarter, fire heiser, attraktiv barnebakke og eget snowboardområde. Du kan også spenne på deg langrennsskiene dersom du heller foretrekker det. Ca 20 min til nærmeste fiskevann (Svartungen). Her kommer du inn på ett stort løypenett med milevis av oppkjørte skiløyper. Hurdal har også kort vei til flere gode handelssentrum, som for eksempel Råholt og Jessheim. Det ca 3 mil til Råholt der du bla har Amfi kjøpesenter med over 50 forretninger. På Råholt finnes også ytterligere dagligvarebutikker, banker, post i butikk, flere apotek, svømme- og idrettshall og flere treningssenter. Avstander med bil: Gardermoen ca 35 min Råholt ca 30 min Jessheim ca 40 min Oslo ca 1 time og 10 min For ytterligere info se www.hurdal.kommune.no

    Adkomst
    Se vedlagte kartbeskrivelser i Finn annonsen.

    Barnehage/skole/fritid
    I sentrum av Hurdal er det bla. skole og kultursenter som har i overkant av 300 elever fra 1-10 trinn. Hurdalsskolen legger sin hovedvekt på aktivitet, mestring og livsglede gjennom elevenes lærings- og dannelsesreise. Hoppensprett barnehage og Læringsverkstedet naturbarnehage ligger begge ca 20 km fra boligen. Begge er private barnehager. Det tar ca 24 min å kjøre til Rustad barnehage som er den kommunale barnehagen i Hurdal.

    Skolekrets
    Hurdal skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Nærmeste bussholdeplass er "Hurdal kirke" i Vestsidevegen , hvor linjene 445 til Eidsvoll verk og 446 til Nannestad vgs og Jessheim vgs, går noen ganger om dagen. Se ruter.no for rutetider.

    Byggemåte
    Hytte: Bygningen er etablert på fjell med grunnmur av betongstein. Veggkonstruksjon av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et saltak tekket med stålplater. Etasjeskiller av tre. Vinduer med koblet glass. Redskapsbod: Boden er etablert med ringmur av leca. Veggkonstruksjoner med bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående trekledning. Gulv på grunnen er belagt med betongheller. Pulttak tekket med stålplater. Anneks: Annekset er bygget med ringmur av leca. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående trekledning. Saltak av tre, tekket med pappa. Gulvet består av et trebjelkelag. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Innhold
    Pen fritidsbolig med god beliggenhet. Stor tomt og flott natur rundt eiendommen. Overflater: Gulv: Tregulv. Vegger: Malt panel. Himlinger: Malt overflate. Kjøkken: Kjøkkenet har eldre innredning med glatte fronter, og en noe nyere innredning med fine profilerte fronter. Benkeplatene er av stål og laminert spon. Det er avsatt plass til kjøle/fryseskap og hybelkomfyr. Hvitevarer i kjøkken som vist på visning, medfølger i handelen. Bod/toalettrom: Boden har egen inngang. Rommet er isolert og innredet med cinderella forbrenningstoalett. Kort fortalt: - Koselig fritidsbolig med stor tomt. - Entre/gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Koselig kjøkken med god skapplass. - Stue med peis. - Jøtul vedovn med plate. - To soverom. - Toalettrom med forbrenningstoalett. - Innvendig bod. - Anneks. - Praktisk redskapsbod. - Fin og landlig beliggenhet!

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Kjøkken > Etasje > Kjøkken > Avtrekk: Rommet har ingen ventilasjon. - Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold: Brannslukningsapparat er fra 1991. Dette bør byttes ut, grunnet alder. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det registreres manglende lufting bak kedning.Det bemerkes at det ikke var et krav om dette på byggemeldingstidspunkt. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Tilstandsgraden settes basert på alder og at det er en risikokonstruksjon. - Utvendig > Vinduer: Vinduene er trolig fra byggeår og tilfredstiller ikke dagens krav og forventinger til isoleringsevne. - Utvendig > Ytterdør: Døren tar i karm ved lukking. Det registreres eller slitasje i døren, men det er ikke over det som er forventbart alder tatt i betraktning. - Utvendig > Terrassedør: Det mangler et vannbeslag på dørterskel. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Pipe og ildsted: Pipen er nok fra byggeår og har nådd sin levetid. Det registres ikke avvik utover dette. - Innvendig > Rom Under Terreng: Det er ved overflatesøk registrert forhøyede fuktverdier på vegger mot terreng. - Innvendig > Innvendige dører: Døren til det ene soverommet tar i karm ved lukking. - Kjøkken > Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Innredingen er av høy alder, og har ikke forventede bruksfunksjoner. Men det bemerkes likevel at dette er en fritidsbolig og at bruken ikke har samme forventning som i en bolig. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det er gjort fornyelser i sikringskapet, samt lagt opp nye kurser. Det er ikke fremlagt dokumentasjon eller årstall for disse. Ved manglende dokumentasjon og manglende tilsynsrapport nyere enn 5 år anbefales det på generelt grunnlag en utvidet el. kontroll. Kostnadsestimatet er kun gitt for utvidet el. kontroll. Etter gjennomført el- kontroll må ytterligere tiltak vurderes basert på de utførte undersøkelsene. - Tomteforhold > Drenering: Dreneringen har nådd en høy alder. Det er nok gjort noen oppgraderinger da det registreres bruk av grunnmursplast på enkelte vegger. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Grunnmuren har sprekkdannelser. Sprekk i grunnmur under soveromsvindu på endevegg og horisontalriss på utbygg. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 02.09.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Følgende medfølger i handelen: - Møbler og løsøre i hytta som fremvist på visning med unntak av private bilder/gjenstander. - Vev i uthus. - Køyeseng. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget abonnement for tv og internett.

    Parkering
    Parkering på egen eiendom.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring.

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Gulvet i anekst er svært underdimensjoner og det er mye svikt. Antatt rådeskader/feildimensjonering og bygget forøvrig bør rehabiliteres før ansekset tas i bruk. Kommunen opplyser: - Pga. vann- og avløpsforholdene i Brattlia er det ikke gitt at gbnr. 34/69 kan bebygges som en sjølstendig enhet. - Feiing av skorstein i fritidsbolig må bestilles av eier. Eier opplyser: Alle innvendig og utvendige overflater er jevnlig overflatebehandlet. - Isolert utvendig bod og gjort til et toalettrom. - Bygget en utvendig redskapsbod i 2023. - Montert opp ekstra kjøkkeninnredning. - Montert parabol. - Montert snøfangere på taket. - Fjernet kjøkkenvindu og etablert dør. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 950 000,00))   42 890,- (Omkostninger totalt)   992 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Fritidsboligen varmes opp med peis og vedovn. Det er panelovn i stue.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    4165

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig. Kommunale avgifter på eiendommen inkl.: hytterenovasjon og feiing.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Hurdal kommune, pt. på 2,5 promille.

    Formuesverdi sekundær
    1539306

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, veiavgift, strømforbruk, forsikringer, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3242/34/39: 19.05.2006 - Dokumentnr: 240316 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Avtale om bygging, drift og vedlikehold av kraftlinje. Gjelder denne registerenheten med flere 31.05.1965 - Dokumentnr: 2191 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3242 Gnr:34 Bnr:3 05.05.1997 - Dokumentnr: 3488 - Grensejustering 275 M2 OVERFØRT FRA GNR.34/3 TIL 34/11 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 1133832 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0239 Gnr:34 Bnr:39 01.01.2024 - Dokumentnr: 252797 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3037 Gnr:34 Bnr:39 22.06.1965 - Dokumentnr: 2603 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:34 Bnr:3 Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Heftelsene omhandler grensejustering/målebrev, rettigheter iflg. skjøte og elektriske kraftlinjer.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Kommunen opplyser at det verken foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i deres arkiver. Det foreligger byggetillatelse med tegninger for anneks til bestående hytte, datert 28.08.1970.

    Vei, vann og avløp
    Det er privat veiadkomst frem til hytta. Årlig veiavgift er pt. kr. 1.000,-. Eier står ansvarlig for kostander for veiavgift. Fritidsboligen er ikke tilknyttet offentlig vann eller avløp. Informasjon fra grunneier viser til at eiendommen har vannpost fra det private vannverket Fåtjern, og vann bæres inn. Gråvann til terreng. Eier opplyser at det er mulig å koble til vann fra Brattlia vannverk. Det er forbrenningstoalett på hytta.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2018-2040 avsatt til nåværende fritidsbebyggelse og del av tomten er avsatt til hensynssone for høyspenningsanlegg inkl. høyspenningskabler over tomten.

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 950 000,00))   42 890,- (Omkostninger totalt)   992 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    42890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr  27.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr  3.000,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 22.000,-. Utleggene omfatter foto, takst, kommunal info og tinglysningsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev