aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fullshammarsvingen 8, 10 og 12
Velkommen til Fullshammarsvingen 8, 10 og 12

JØRPELAND Fullshammarsvingen 8

Skarbekken - Moderne funkisboliger som leveres nøkkelferdige med inntil 4 soverom, carport og flott utsikt!

  • kr 5 990 000 - 5 990 000
  • Priser fra og tilkr 5 990 000 - 5 990 000
  • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
  • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 5 990 000 - 5 990 000
  • Omkostninger fra og tilkr 0 - 0
  • Total inkl omkostninger fra og tilkr 5 990 000 - 5 990 000
  • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
  • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
  • Areal bruksareal - fra og til122.9 - 122.9 m²
  • Tomt350 m²
  • EierformEiet
  • MatrikkelGNR. 47 BNR. 705
  • Informasjon om meglerforetaketRyfylke Eiendomsmegling AS Rådhusgaten 12 4100 Jørpeland
  • OppdragsansvarligMarion Espedal
  • Oppdragsnummer1401235045
  • 5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 30.000,- (Dokumentavgift (kun av tomteverdi: 1 200 000,00)) 108 773 ( Anleggsbidrag til Strand kommune)   139 943,- (Omkostninger totalt)   6 129 943,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Fasade
Plantegninger

Fullshammarsvingen 8, Rogaland

  • Priser fra og til
    kr 5990000 - 5990000

    Omkostninger fra og til
    kr 0 - 0

    Generell orientering
    Boligene er meget innholdsrike og leveres helt nøkkelferdige! Boligene inneholder: Hovedetasje: Inngangsparti med gang og garderobeplass, bad, bod og romslig stue med åpen kjøkkenløsning, samt utgang til vestvendt og solrik terrasse. Det er også carport og utvendig bod i denne etasjen. Mulighet for 1 ekstra soverom i denne etasjen i stuen. Se plantegninger vedlagt annonse og prospekt. Underetasje: Romslig hall med plass til f.eks en tv-krok eller kanskje et hjemmekontor, 3 soverom, bad, bod og teknisk rom, samt utgang til hagen i front av boligen. I tillegg er det carport og en utvendig bod med god lagringsplass. Boligene skal bygges i tre og betong, med et moderne funkispreg over boligene. Her blir det store vindusflater slik at man virkelig får nyte den flotte utsikten, samme om det stormer eller om det er en vakker solnedgang som farger himmelen rød. Kjøkkeninnredning fra Aubo, se egen kjøkkentegning Vegger blir levert sparklet og ferdig malt i alle rom, bortsett fra våtrom. Gulver blir levert med hvitkalket 3stavs eikeparkett, bortsett fra våtrom Bad blir levert med fliser på både gulv og vegg, samt innredning med vegghengt toalett, servant med vask og skap, dusjhjørne og armatur. Teknisk rom blir levert med våtromsbelegg på gulv og gipsvegger som er sparklet og malt. Kjøper har mulighet til å være med å bestemme innhold og fargevalg i boligene selv, slik at du kan være med å bestemme hvordan din drømmebolig skal se ut. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Leveransebeskrivelse er vedlagt salgsoppgaven.

    Garasje/parkering
    Parkering i carport og oppstillingsplass på egen tomt.

    Tomteareal
    350m²

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Tomten leveres med gruslagt innkjørsel og grovplanert hageareal.

  • Velforening
    Pliktig medlemskap i Velforening

  • Tinglyste heftelser/rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1130/47/705: 20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Jørpeland Utviklingsselskap AS Org.nr: 994 824 953 Rettighetshaver: Lyse AS Org.nr: 980 001 482 Rettighetshaver: Strand Kommune Org.nr: 964 978 751 Rettighetshaver: Telenor Asa Org.nr: 982 463 718 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse Gjelder denne registerenheten med flere 20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Bestemmelse om rekkverk/autovern/graveskråninger m.v. Rettighetshaver: Strand Kommune Org.nr: 964 978 751 Gjelder denne registerenheten med flere 20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere

    Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
    Boligene skal leveres med ferdigattest eventuelt midlertidig brukstillatelse

    Vann, vei og avløp
    Boligene vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

    Reguleringsplan og rammetillatelse
    Boligene ligger i et område som er regulert til boligformål. Se reguleringskart og bestemmelser vedlagt salgsoppgaven. Dette delfeltet som de prosjekterte boligene ligger på er en del av et større utbyggingsområde, og det er ubebygde tomter foran boligene. De boligene som kommer foran vil ligge lavere i terrenget og man får fin utsikt over dem fra 2.etasje.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

    Salgsbetingelser og kjøpetilbud
    Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

    Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

    Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

    Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

    Betalingsbetingelser
    Betalingsplan: 1.rate: 20% ved signert kjøpekontrakt + omk 2.rate: 20% ved oppstart betong 3.rate: 20% ved tett bygg 4.rate: 15% ved klart for skjult anlegg rør og el 5.rate: 15% ved klar for maler 6.rate: 10% ved overtagelse Kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto basert på ovennevnte betalingsplan, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

    Salg av kontraktsposisjoner
    Kontraktsposisjonen kan selges under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Transport før selgers forbehold er frafalt vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til i samtykket å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av transporten og oppgjøret for dette.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Det vil påløpe et administrasjonsgebyr pålydende kr 25.000,- inkludert mva.                                                                                                                                                                                                                            Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til salg av kontraktsposisjon kommer i tillegg til dette.                                                                                                                                    Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.           

    Avbestilling
    Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr 50.000,- inkludert merverdiavgift. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum inkludert merverdi

    Viktig informasjon
    Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under. Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10). Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser. Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er: ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse. ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for. ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.). Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve. Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve: 1. dagmulkt 2. heve avtalen 3. kreve erstatning 4. tilbakeholde deler av kjøpesum Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22. Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.        

    Hvitvaskingsloven
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

Dokumenter

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev