aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til våre flotte rekkehus på BKS2, Borgen Vest! Her er det 3 flotte rekkehus for salg (innvendige bilder i annonsen er fra nr 7 D).
Velkommen til våre flotte rekkehus på BKS2, Borgen Vest! Her er det 3 flotte rekkehus for salg (innvendige bilder i annonsen er fra nr 7 D).

KLØFTA Borgen Vest BKS2

Nye priser - 3 flotte og innflytningsklare rekkehus med meget god planløsning - attraktivt og barnevennlig område!

 • kr 4 290 000 - 4 530 000
 • Priser fra og tilkr 4 290 000 - 4 530 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 4 290 000 - 4 530 000
 • Omkostninger fra og tilkr 56 076 - 56 076
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 4 346 076 - 4 586 076
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til96 - 96 m²
 • Areal bruksareal - fra og til101 - 101 m²
 • Tomt2 388 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 45 BNR. 81
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Jessheim Trondheimsvegen 86 2050 Jessheim
 • OppdragsansvarligAnn Kristin Hoset
 • Oppdragsnummer1208245020
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca NOK 348.000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca kr. 8.700,- pr bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, offentlige avgifter, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Gebyr for pantattest kr 206,- Startkapital vel kr 5.000,- Startkapital sameie kr 5.000 ,- Konstituering/etablering av vel kr 6.000,- Konstituering/etablering av sameie kr 6.000,- Anleggsbidrag kabel-tv/fiber kr 6.500,- Seksjonering/oppmåling kr 8.000,- Miljøavgift kr 9.500 ,- Totale omkostninger kr 56.076 ,- Kjøper skal betale forskudd på kr 50 000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt når selger har stilt garanti. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Innvendig i carporter.

Borgen Vest BKS2, Akershus

 • Om prosjektet
  Borgen Vest er et utbyggingsområde som utvikles over flere byggetrinn. På felt BKS2 er det oppført 12 rekkehus, og 3 av disse er nå for salg! Utbyggere har vært opptatt av å gjøre Borgen Vest til et allsidig og spennende nabolag, og det legges opp til forskjeller på boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives godt. Innhold: 1. etasje 48,9 kvm BRA-i: Entre, gang, 2 soverom, teknisk rom og bad. 2. etasje 48,9 kvm BRA-i: Kjøkken, stue og soverom. U. etasje: Carport og sportsbod på ca 5 kvm BRA-e.

  Priser fra og til
  kr 4290000 - 4530000

  Omkostninger fra og til
  kr 56076 - 56076

  Garasje/parkering
  Det følger carportplasser med plass til 2 biler i lengden til hver boligseksjon. Parkeringsplassene ligger i underetasjen til bygget og også beboerne i bygg 3 har sine parkeringsplasser her. Opplegg/trekkerør for fremtidig el-bil lader i carport. For øvrig gjesteparkering og HC plass på sameiets felles tomt.

  Boder
  Det følger sportsbod på ca 5 kvm i bakkant av carport til hver bolig.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Boligene er ferdigstilt og innflytningsklare om man ønsker rask overtagelse.

  Forsikringsselskap
  Selger holder boligene forsikret frem til overtagelse, via Byggmester forsikring.

  Tomteareal
  2388m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Felles tomt for sameiet. Asfalt i innkjøring, parkeringsplasser og carporter. Delvis belagt med plen og grus.

 • Kjøkken
  Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra Marbodal med moderne hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Hvitevarer som oppvaskmaskin, koketopp og komfyr inngår i leveransen.

  Bad
  Flislagt bad med stilrene fliser og gulvvarme. Baderomsinnredning med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

  Andre oppholdsrom
  Teknisk rom med varmtvannsbereder på 200 liter og fordelerskap.

  Garderobe-fasiliteter
  Følgende leveres ikke uten egen tilleggsavtale med utbygger: Utvendig hage- og beplatningsarbeider, garderobeskap, osv.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Innvendige bilder i annonse og salgsoppgave er fra nr 7 D. Det er ca 100 mål som på sikt skal bygges ut, så kjøpere må påregne utbygging i området i flere år fremover. Det gis ikke garanti for at det ikke er skjegg- eller perlekre i boligen ved overlevering.

  Konstruksjon
  Boligene er oppført med plate på mark/plasstøpt betongvegger for bygg med carport. Ringmur av isolerte og armerte EPS elementer og radonduk i grunnen. Yttevergger for øvrig i trebindingsverk utvendig kledd med liggende dobbelfals fabrikkmalt kledning. Utvendig leveres panelet ferdig råtebehandlet, grunnet og med 1 mellomstrøk fra fabrikk. Komplett taktekking med asfalt takbelegg fra Isola eller tilsvarende med renner og nødvendig sluksystem jf. tegning. Alle vinduer leveres i vakumimpregnert furu og fabrikkmalt. Vinduer leveres med beslag og belistning og tettes med fuge. Alle vinduer i boligrom leveres med 3 lags Energiglass fra Nordan. Den leveres behandlet på begge sider fra fabrikk i farge hvit.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Balkong/terrasse leveres med impregnert terrassebord som følger fall på tilfarere.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres fra Flexit. Plassert i bod hvor synlige kanaler kan forekomme. Rørføringer i kasser og nedsenket himling kan forekomme.

  Overflater og kledning
  Gulv: 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende med tilhørende parkettunderlag på betonggulvet i alle tørre rom. På baderomsgulv og gulv i teknisk rom er det flis av typen Kinetic Grey 20X20 cm og 10x10cm i nedsenket dusjnisje. På gulv i entre er det flis av typen Moonstone 60x60 cm. Vegger: Vegger av ferdigmalt MDF veggplater. På våtrom benyttes x-finer/rupanel og membranplate type Litex eller tilsvarende. På baderomsvegger er det flis av typen Plain Color Block White 25x40 cm. Himlinger: Himlinger er malt hvite. Downlights i bad, entre, stue og kjøkken i 2. etg ihht. elektrotegning. På innvendig tak i våtrom benyttes våtromsmaling.

  Kabel-tv/bredbånd
  Kabel-TV rør er fremlagt fra sikringsskap til 1 stk TV punkt. Øvrige TV punkter bekostes av boligeier. Kollektiv avtale med Telenor/Canal Digital i sameiet.

 • Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt reguleres av kommunen, og derfor kan tilkomme ved en senere anledning.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Det er etablert Borgen Vest Vel som skal drifte interne veier med snømåking, lys og lekeområder på feltet. Det blir tinglyst pliktig medlemskap i vellet på alle boligenheter. Stipulert velavgift er pdd. 1.500 kr pr år.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Organisasjonsform
  Boligene vil være del av Furusletta boligsameie. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameiet.

  Vedtekter/husordensregler
  Det er utarbeidet utkast til vedtekter som følger som vedlegg i salgsoppgaven.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/45/81/6: 24.02.1869 - Dokumentnr: 900036 - Utskifting Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 19.07.1950 - Dokumentnr: 2151 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v. Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 29.10.2014 - Dokumentnr: 934400 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:69 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.2021 - Dokumentnr: 510110 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Borgen Vest Velforening Org.nr: 924 967 366 Overført fra: Knr:3209 Gnr:45 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 13.06.2023 - Dokumentnr: 610991 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/12 Boligene overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, seksjonering, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det foreligger ferdigattest for rekkehus med 12 boenheter, datert 18.01.2024.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Vann, vei og avløp
  Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Furubakken og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel. Eiendommen skal kobles til offentlig vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse med feltbetegnelse BKS2 i reguleringsplan for Borgen Vest. Vedtatt 08.03.2016. Avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplanen for Borgen. Vedtatt 05.12.2011. Avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2021-2030 i Ullensaker kommune. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling påløper et avbestillingsgebyr på kr 250.000,-.

  Viktig informasjon
  Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.        

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev