aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tryvang øst og Langaveien 47!
Velkommen til Tryvang øst og Langaveien 47!

KOPPANG Langaveien 47

Meget pen helårshytte fra 2022 med god standard, 3 soverom og solrik terrasse. Eldorado for jakt, fiske og friluftsliv!

  • kr 2 490 000
  • BRA-i 63 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 2 490 000
  • Omkostningerkr 81 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 571 390
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2022
  • Soverom3
  • Tomt1 092.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
0_47-langaveien-koppang-norway_0.jpg
Flott helårshytte fra 2022 med fri og luftig beliggenhet midt blant fjell og vidder! I fantastiske omgivelser blant fjell og vidder finner du denne flotte helårshytta fra 2022. Hytta har en familievennlig planløsning med et stort og sosialt oppholdsrom og 3 soverom. Stuen har flere store vinduer, mønet himling og en vedovn som gir god varme. Utenfor hytta har du en sydvestvendt terrasse med gode solforhold og fint utsyn. Hytta holder en gjennomgående høy standard fra 2022 - og er klar til å tas i bruk! Hytta ligger fint til i rolige og vakre naturområder. Her har du fine turområder, samt oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet. Fjellområdet har også et rikt dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. Her er det gode muligheter for tradisjonelt friluftsliv, omgitt av uberørt natur.
Plantegning.

Langaveien 47, Innlandet

  • Tomt
    1092.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på ca. 1 092,4m². Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass og forøvrig naturtomt. Rundt hytta må det planeres/ryddes opp.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Denne flotte hytta ligger fint til i det populære Tryvangområdet i Stor-Elvdal kommune, ca. 778 meter over havet. Fra eiendommen er det ca. 19 km til Koppang sentrum med flere servicetilbud. Området er kjent for sine vakre naturområder midt blant fjell og vidder. Fjellområdene strekker seg fra Imsdalen i sør, mot Gudbrandsdalen og videre nordover til Rondane og øst til Glommadalførte. Det er skiløyper i nærheten og fjellområde byr på muligheter for tradisjonelt friluftsliv, omgitt av uberørt natur. Høyeste punkt er Famphøgdene på over 1300 moh. Fjellområdet har et rikt dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. Det er flere flotte fiskevann og vassdrag i nærheten. I Fåfengtjern er det opplyst om god stamme røe. Bjørsjøen og Tittelsjøen er fine områder for isfiske. I tillegg er det ørretvann i nærheten. Hytteområdet ligger innenfor Trønnes Utmarskområdes grenser, som disponerer 202 000 da utmark med flere jaktfelter. Det er mulighet for å kjøpe årlige jaktkort på småvilt. Innenbygdsboende og hytteeiere har fortrinnsrett på disse. Jaktkort kan kjøpes for både rype-, skogsfugl- og harejakt. I tillegg er det mulighet for jaktkort på villreinstamme i området. Området kan by på gode forhold for bærsanking. I fjellet nær hyttefeltet er det store areal med gode multemyrer. I liene ned mot Glomma er det hvert år store mengder blåbær, tyttebær og bringebær. I tillegg er det gode områder for å plukke sopp i nærområdet. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet med traseer for både liten og stor. Med utgangspunkt i Vinjevegen er det mange mil med merkede stier. Området er kjent for snilt terreng og villmark hvor det er lett å ta seg fram utenom stiene. Det er ypperlige muligheter for sykkelturer på grusveier og stier i området. I tillegg prepareres det flere mil med skiløyper på vinterstid. Disse går like ved hytteområdene, så her kan du starte skiturerene dine rett utenfor hytta. Det ligger tre alpinanlegg kun ca. en times biltur unna. Området byr på mange spennende friluftsopplevelser som nordens første tubepark, innendørs klatrevegg, rulleskiløype ved Nordstumoen, kanopadling i Glomma osv.. Nærområdet kan også by på Storfallet som er en flott natursti med et fossefall. Langs Vinjevegen er det to setervoller. Den ene er Trønnesgammelsetra med 13 setrer, som elva Trya renner forbi på sin vei mot Glomma. Den andre er Hellaksetra som ligger i Ringebu kommune og er en setervoll med 14 setrer.

    Byggemåte
    Fritidsbolig - Byggeår: 2022. Byggegrunn antatt med jord - morenemasser. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Utvendig grunnmur er ikke besiktiget på grunn av snø. Takflatene er tekket med pappshingel. Taktekking ikke besiktiget på grunn av snø på taket. Helbeslått pipetopp. Lakkerte ståltakrenner og nedløp. Vannbrettbeslag på vinduer. Utvendige beslag er delvis ikke besiktiget på grunn av snø. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med stående villmarkspanel og liggende villmarkspanel i gavlveggene. Kledningen er sist overflatebehandlet i 2023. Deler av utvendig panel er ikke besiktiget på grunn av snø. Saltakkonstruksjon. Himling antatt isolert med mineralull. Sperretakkonstruksjon. Lukket og kledd takkonstruksjon. Takkonstruksjonen er ikke besiktiget. Delvis overbygget takkonstruksjon over terrasse. Understøttet med søyle av rundtømmer. Vinduer med 3 lags isolerglass ifra 2021 og 2022. Malt ytterdør med glassfelt. Terrassedør med 3 lags isolerglass fra 2022. Adkomst til terrasse fra stue. Ukjent fundamentering. Utført med terrassebord og beiset- malt rekkverk. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: * Våtrom > 1.etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling: Vindu i våtsonen, glassdører hindrer direkte vannsprut på vindu. * Våtrom > 1.etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt: Sluk er noe feilplassert i forhold til slukrist. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) eller TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Når hytta stod ferdig fungerte ikke varmekablene på badet. Dette ble i etterkant utbedret av Faun montasje. Varmekablene fungerer nå. Usikker på om arbeidet er byggemeldt, dette gikk på garantien på hytta. Arbeid utført av: Faun montasje.

    Innhold
    Hytta inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, 3 soverom, bad/vaskerom og bod/teknisk rom.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Kjøkkenet er fullt utstyrt med integrerte hvitevarer som medfølger i handelen.

    TV/Internett/bredbånd
    Mobilt bredbånd.

    Parkering
    Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

    Diverse
    Iht. opplysninger fra Elvia AS er det ikke foretatt kontroll av det elektriske anlegget. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Iht. opplysninger fra Midt-Hedmark Brann- og redningsvesen IKS er det ikke foretatt feiing/tilsyn av piper/ildsteder. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedfyring med vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i baderomsgulv og entré (del med fliser).

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    4557

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 4 556,75,- for 2024. For 2024 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): * Eiendomsskatt: Kr. 2 503,- * Renovasjon i hyttefelt: Kr. 2 053,75,-   Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres og etterfaktureres ved varsel om besøk. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Formuesverdi primær
    750000

    Formuesverdi primær år
    2022

    Andre utgifter
    Årskort for veg til Vinjevegen SA kr. 2 500,-. Nytt passeringskort er kr. 200,-. Årskortet gjelder for personbil fra 1. januar til og med 31. desember, og kan kun benyttes av kortinnehaver og ektefelle/samboer. Evt. enkeltbillett (personbil med henger) - kr. 120,- per passering av bom. Pliktig medlemskap i Vinjeveien Vel. kr. 300 pr år. I tillegg betaler de for brøyting av sidevei som bestilles via app. Kostnad på ca. 1000 kr pr år (avhengig av hvor mye snø som kommer og hvor ofte man er på hytta). Se https://www.vinjevegen.no for god og nyttig informasjon fra velforeningen.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: * Utskifting, tinglyst den 22.02.1831 - Dokumentnr: 900023. Karlstad- og Bjørsjøsameien. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1831 - Dokumentnr: 900024. Firemandssameien. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1831 - Dokumentnr: 900025. Sameien Øverengen. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 13.07.1833 - Dokumentnr: 900023. For setrene Rundhaldet, Hellagseteren og Storfjellseteren. * Bruksrett, tinglyst den 25.02.1871 - Dokumentnr: 900108. Hellagseterens bruksrett i Seksmannssameien. * Utskifting, tinglyst den 21.02.1873 - Dokumentnr: 900172. Negaards jordvei. * Utskifting, tinglyst den 01.02.1879 - Dokumentnr: 900113. Trønnes jordvei. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1882 - Dokumentnr: 900101. Vestgaards jordvei. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1882 - Dokumentnr: 900102. Seksmandssameien og Nimandssameien. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1882 - Dokumentnr: 900106. Vestgaard jordvei. * Utskifting, tinglyst den 22.02.1882 - Dokumentnr: 900107. Seksmannssameien og Nimannssameien. * Erklæring/avtale, tinglyst den 13.07.1883 - Dokumentnr: 900073. Om bruken av plassene Lien, Rejerstuen, Torgerstuen og Atnedalsplassen. * Utskifting, tinglyst den 18.02.1885 - Dokumentnr: 906222. Løvlandssameien, Tremandssameien og Syvmannssameien. * Utskifting, tinglyst den 18.02.1885 - Dokumentnr: 906225. Løvlandssameien, Tremandssameien og Syvmandssameien. * Utskifting, tinglyst den 01.05.1888 - Dokumentnr: 900131. Gammelsetersameien. * Utskifting, tinglyst den 01.05.1888 - Dokumentnr: 900132. Nysetersameien i Atnedalen. * Utskifting, tinglyst den 01.05.1888 - Dokumentnr: 900134. Gammelsetersameien. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.03.1890 - Dokumentnr: 900121. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.11.1890 - Dokumentnr: 900122. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 10.02.1898 - Dokumentnr: 900214. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 10.02.1898 - Dokumentnr: 900215. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.05.1899 - Dokumentnr: 900188. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.05.1899 - Dokumentnr: 900189. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.05.1901 - Dokumentnr: 900118. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Imsa. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 01.12.1904 - Dokumentnr: 900232. For Åsliseteren. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 01.12.1904 - Dokumentnr: 900233. For Gustudelen i Åsliseteren. * Utskifting, tinglyst den 01.06.1909 - Dokumentnr: 900268. Sameieskog på Hirkjølen. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 07.01.1913 - Dokumentnr: 900236. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 55 i Stor-Elvdal kommune. * Rettigheter iflg. skjøte, tinglyst den 16.03.1914 - Dokumentnr: 900234. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 01.09.1914 - Dokumentnr: 900201. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 55 i Stor-Elvdal kommune. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 10.05.1917 - Dokumentnr: 900248. Rettighetshaver: Stor-Elvdal Kraftaksjeselskap. Gnr 13 bnr 9 er tillagt ved registrering av jordskiftesak med dbnr. 4512/1997. * Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst den 06.11.1919 - Dokumentnr: 900419. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst den 06.11.1919 - Dokumentnr: 900428. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst den 06.11.1919 - Dokumentnr: 900429. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Best. om adkomstrett, tinglyst den 15.11.1923 - Dokumentnr: 900439. * Best. om adkomstrett, tinglyst den 01.02.1924 - Dokumentnr: 900401. * Utskifting, tinglyst den 01.05.1924 - Dokumentnr: 900397. Vestgård Gammelsetersameien. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 02.06.1924 - Dokumentnr: 900404. * Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst den 16.03.1925 - Dokumentnr: 900319. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Utskifting, tinglyst den 16.07.1928 - Dokumentnr: 900256. Bruksrett. Bestemmelse om beiterett. Med flere bestemmelser. * Utskifting, tinglyst den 01.09.1931 - Dokumentnr: 900331. Syrsameiet. * Bestemmelse iflg. skjøte, tinglyst den 15.08.1932 - Dokumentnr: 900280. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Utskifting, tinglyst den 01.08.1933 - Dokumentnr: 900322. Negaard-Gammelsetrene. * Utskifting, tinglyst den 01.08.1933 - Dokumentnr: 900337. * Utskifting, tinglyst den 01.08.1933 - Dokumentnr: 900338. * Erklæring/avtale, tinglyst den 01.12.1934 - Dokumentnr: 900623. Omkostninger og garantistillelse ved utbedringsarbeider m.v. for Imsa og Eldåerne. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 28.12.1936 - Dokumentnr: 302683. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 161 i Stor-Elvdal kommune. * Rettsbok, tinglyst den 19.09.1940 - Dokumentnr: 30131. Bestemmelse om veg. Med flere bestemmelser. * Rettsbok, tinglyst den 04.04.1941 - Dokumentnr: 300541. * Utskifting, tinglyst den 29.01.1946 - Dokumentnr: 300169. * Rettsbok, tinglyst den 09.07.1946 - Dokumentnr: 301195. Ad skogteiger. * Skjønn, tinglyst den 24.11.1947 - Dokumentnr: 302644. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv. * Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst den 28.02.1948 - Dokumentnr: 300391. Skogskoie og stall på gnr 14 bnr 217. Bestemmelse om bruk og vedlikehold m.v. * Erklæring/avtale, tinglyst den 25.11.1948 - Dokumentnr: 302769. Bestemmelse om bebyggelse. Koie og stall. * Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst den 06.10.1949 - Dokumentnr: 302576. Bestemmelse om benyttelse. Skogskoie og stall. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 05.06.1950 - Dokumentnr: 902761. Rettighetshaver: Stor-Elvdal Kraftaksjeselskap. Eiendommen gnr 13 bnr 9 er tillagt ved registrering av jordskiftesak med dbnr. 4512/97. * Erklæring/avtale, tinglyst den 04.07.1950 - Dokumentnr: 301737. Bestemmelse om bebyggelse. Ad oppførelse, reparasjon, vedlikehold m.m. av koie og stall. * Utskifting, tinglyst den 17.10.1951 - Dokumentnr: 1827. * Vilkår i kjøpekontrakt, tinglyst den 04.01.1956 - Dokumentnr: 8. * Erklæring/avtale, tinglyst den 21.10.1958 - Dokumentnr: 2434. Felles skogskoie. * Erklæring/avtale, tinglyst den 24.10.1958 - Dokumentnr: 2464. Bestemmelse om felles skogskoie. * Erklæring/avtale, tinglyst den 24.04.1961 - Dokumentnr: 1018. Bestemmelse om planovergang. * Skjønn, tinglyst den 30.10.1964 - Dokumentnr: 3622. Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver: Hedmark Kraftverk. * Rettighet, tinglyst den 31.03.1966 - Dokumentnr: 866. Rettighetshaver: Opplandskraft Da. Org.nr: 944 237 631. LEIEAVTALE. OVERDRAGELSE AV FALLRETTIGHETER I GLOMMA NOK 618 PR. ÅR. * Bruksrett, tinglyst den 08.10.1968 - Dokumentnr: 3349. Til Bjørsjøveien for Lauvåsen fritidsområde. * Jordskifte, tinglyst den 12.11.1971 - Dokumentnr: 4803. * Rettsbok, tinglyst den 16.02.1972 - Dokumentnr: 628. Bestemmelse om avløsning av beiterett innenfor et planlagt hytteområde. * Rettsbok, tinglyst den 16.02.1972 - Dokumentnr: 638. Bestemmelse om avløsning av beiterett innenfor planlagt hytteområde. * Skjønn, tinglyst den 06.05.1972 - Dokumentnr: 1923. Elektriske kraftlinjer. * Erklæring/avtale, tinglyst den 11.03.1974 - Dokumentnr: 1088. Bestemmelse om anlegg og drift av lysløype/skianlegg. Rettighetshaver: Nordstumoen offentlige skole. * Jordskifte, tinglyst den 10.01.1975 - Dokumentnr: 124. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 01.11.1976 - Dokumentnr: 5515. Rettighetshavere: Gnr. 17, bnr. 84 og 85 i Stor-Elvdal kommune. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 21.01.1980 - Dokumentnr: 377. Rettighetshaver: Gnr. 14, bnr. 368 i Stor-Elvdal kommune. Bestemmelse om vannledning. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 03.02.1981 - Dokumentnr: 553. * Erklæring/avtale, tinglyst den 03.02.1981 - Dokumentnr: 555. PLIKT TIL Å TA DEL I OPPARBEIDELSE / VEDLIKEHOLD AV STENBAKKVEGEN. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 26.10.1982 - Dokumentnr: 5159. Rettighetshavere: Gnr. 14, bnr. 371, 372, 373 og 377 i Stor-Elvdal kommune. Bestemmelse om vannledning. * Jordskifte, tinglyst den 26.10.1982 - Dokumentnr: 5164. * Jordskifte, tinglyst den 04.07.1985 - Dokumentnr: 3215. * Skjønn, tinglyst den 14.03.1989 - Dokumentnr: 1317. Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv. * Fredningsvedtak, tinglyst den 16.01.1990 - Dokumentnr: 286. Bestemmelse om naturreservat. Atnoset naturreservat. ** Diverse på tegning, tinglyst den 11.04.2014 - Dokumentnr: 302984. Endring i berørt område. * Jordskifte, tinglyst den 12.09.1990 - Dokumentnr: 4434. * Jordskifte, tinglyst den 28.05.1991 - Dokumentnr: 2174. * Kjøpekontrakt, tinglyst den 28.01.1993 - Dokumentnr: 355. til Trond Erik Nordseth på 1/4 del av seter- og beiterett på Hellakseter under d.e. for kr.4.000,-. * Kjøpekontrakt, tinglyst den 04.03.1993 - Dokumentnr: 932. MELLOM EIER AV D E OG MAGNE EKERSTUEN PÅ ANDEL AV SETER- OG BEITERETT PÅ SKJERDINGFJELLSETER. Med flere bestemmelser. * Kjøpekontrakt, tinglyst den 04.03.1993 - Dokumentnr: 933. MELLOM EIER AV D E OG KÅRE TRØEN PÅ ANDEL AV SETER- OG BETE-RETT PÅ HELLAKSETER. Med flere bestemmelser. * Jordskifte, tinglyst den 10.03.1993 - Dokumentnr: 1012. * Best. om adkomstrett, tinglyst den 30.08.1994 - Dokumentnr: 4029. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 778 i Stor-Elvdal kommune. * Jordskifte, tinglyst den 08.09.1995 - Dokumentnr: 3059. * Jordskifte, tinglyst den 18.06.1996 - Dokumentnr: 2061. * Jordskifte, tinglyst den 18.06.1996 - Dokumentnr: 2062. * Jordskifte, tinglyst den 18.06.1996 - Dokumentnr: 2063. * Jordskifte, tinglyst den 21.11.1997 - Dokumentnr: 4223. Bestemmelser om uthogstrettigheter. * Jordskifte, tinglyst den 21.11.1997 - Dokumentnr: 4223. Bestemmelser om standskogdifferanser. * Jordskifte, tinglyst den 11.12.1997 - Dokumentnr: 4512. * Bestemmelse om beiterett, tinglyst den 11.12.1997 - Dokumentnr: 4512. Rettighetshaver: Gnr. 13, bnr. 51 i Stor-Elvdal kommune. Rettighet flyttet fra gnr 13 bnr 9 opprinnelig tinglyst 13.9.1922. * Jordskifte, tinglyst den 06.02.1998 - Dokumentnr: 389. * Jordskifte, tinglyst den 12.05.1998 - Dokumentnr: 1453. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 12.05.1998 - Dokumentnr: 1453. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 6 i Stor-Elvdal kommune. * Erklæring/avtale, tinglyst den 14.01.1999 - Dokumentnr: 153. Bestemmelser om HEAS rett til å bygge, drive og vedlikeholde en 24 kV kabel. * Jordskifte, tinglyst den 19.02.2003 - Dokumentnr: 670. * Jordskifte, tinglyst den 31.01.2006 - Dokumentnr: 452. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 25.06.2007 - Dokumentnr: 507019. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 25.06.2007 - Dokumentnr: 507666. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 25.06.2007 - Dokumentnr: 507754. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 09.09.2009 - Dokumentnr: 664514. Rettighetshavere: Gnr. 17, bnr. 992, 993 og 994 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 09.09.2009 - Dokumentnr: 664514. Rettighetshavere: Gnr. 17, bnr. 992, 993 og 994 i Stor-Elvdal kommune. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 12.01.2010 - Dokumentnr: 21918. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Med flere bestemmelser. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 15.03.2010 - Dokumentnr: 192385. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1026 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 15.03.2010 - Dokumentnr: 192385. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1026 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 08.06.2010 - Dokumentnr: 413991. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1022 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 08.06.2010 - Dokumentnr: 413991. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1022 i Stor-Elvdal kommune. * Jordskifte, tinglyst den 20.02.2012 - Dokumentnr: 143101. Jordskiftesak 0420-2002-022C Imsdalen 2. * Jordskifte, tinglyst den 20.02.2012 - Dokumentnr: 143451. Jordskiftesak 0420-2002-0022 Imsdalen. * Erklæring/avtale, tinglyst den 29.07.2015 - Dokumentnr: 687385. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon. * Best. om vann/kloakkledn., tinglyst den 16.09.2015 - Dokumentnr: 848317. Rettighetshaver: Stor-Elvdal Kommuneskoger Kf. Org.nr: 974 642 417. Bestemmelser om omkostninger. Bestemmelser om drift og vedlikehold. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 16.09.2015 - Dokumentnr: 848317. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1025 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 16.09.2015 - Dokumentnr: 848317. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1025 i Stor-Elvdal kommune. * Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 26.10.2015 - Dokumentnr: 989365. Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS. Org.nr: 981 963 849. Avtale og rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon. * Bestemmelse om veg, tinglyst den 28.09.2016 - Dokumentnr: 884187. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1018 i Stor-Elvdal kommune. * Bestemmelse om vannrett, tinglyst den 28.09.2016 - Dokumentnr: 884187. Rettighetshaver: Gnr. 17, bnr. 1018 i Stor-Elvdal kommune. * Jordskifte, tinglyst den 21.02.2017 - Dokumentnr: 158495. Dokumentene etter 1950 kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble utstedt ferdigattest for nybygg fritidsbolig i 2022. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å være i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra privat vei. Det er ikke kjent med at det er opprettet eller tinglyst avtale om veirett. Det må påregnes kostnader til bompasseringer, les mer under punktet "Andre utgifter". Hytta har ikke innlagt vann. Vann i fra vanndunk til trykkøkningssystem/varmtvannsbereder. Gråvann føres ut i gråvannskum og videre ut i infiltrajonsgrøft. På generelt grunnlagt skal det alltid søkes om utslippstillatelse når en eiendom har innlagt vann. Det gjøres oppmerksom på det ikke er søkt om utslippstillatelse for denne eiendommen. Kjøper overtar risiko og ansvar for nevnte forhold, herunder også for videre bruk.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av reguleringsplan for "Tryvang øst" fra 1992. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stor-Elvdal kommune 2003-2015, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til område unntatt for rettsvirkning. Det gjøres oppmerksom på at det er flere ubebygde fritidseiendommer i området hvor det må forventes utbygging.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke kjent med at det hviler odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    81390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en fast provisjon på kr 46.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), foto og markedspakke (kr 15.300,-), visninger (kr 2.500,- per stykk), samt innhenting av opplysninger og tinglysning av sikringsdokument (kr10.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev