aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Rådmann Paulsens gate 4! En lys, luftig og arealeffektiv 1-roms selveierleilighet fra 2013.
Velkommen til Rådmann Paulsens gate 4! En lys, luftig og arealeffektiv 1-roms selveierleilighet fra 2013.

LØRENSKOG Rådmann Paulsens gate 4

Lys, luftig og arealeffektiv 1-roms selveier fra 2013 - Gode oppbevaringsløsninger - Overbygd balkong - Utleie tillatt!

  • kr 2 990 000
  • BRA-i 38 m²
  • Prisantydningkr 2 990 000
  • Omkostningerkr 89 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 079 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2013
  • Soverom -
  • Felleskostnaderkr 3 175
  • Tomt2 533.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   89 190,- (Omkostninger totalt)   3 079 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Velkommen til Rådmann Paulsens gate 4 - en lys, luftig og arealeffektiv 1-roms selveierleilighet fra 2013. Beliggenheten er supersentral, med nærhet til matbutikk og busstopp, samt kort vei til kjøpesentre, koselige spisesteder og populære turområder. Videre kan eiendommen skilte med velstelte og sosiale fellesarealer og egen, overbygd og vestvendt balkong på ca. 8 kvm med gode solforhold. Inne fremstår leiligheten med stilrene farge- og materialvalg og god planløsning. Her ligger stuen og kjøkkenet i åpen løsning, og ved stuesonen er det en fin sovealkove. Kjøkkenet fra Sigdal har integrerte hvitevarer, og på det helflisede badet er det opplegg for vaskemaskin. I entreen er det hele tre store skyvedørsgarderober, og leiligheten har lagringsplass i en disponibel bod på ca. 5 kvm i bygget
Innredningen har hvite, profilerte fronter, takoppforede skap og grå laminatbenkeplate.

Rådmann Paulsens gate 4, Akershus

  • Tomt
    2533.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger særdeles attraktivt og sentralt til, med umiddelbar nærhet til matbutikk, spisesteder og busstopp, samt kort gangavstand til kjøpesentre, treningssentre og populære turområder. Fellestomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer og prydbusker, og det er satt ute sittebenker til felles anvendelse. Leiligheten har utgang fra stue/kjøkken til en overbygd balkong på ca. 8 kvm. Den vestvendte beliggenheten sørger for gode solforhold, og overbygget gir brukstid selv i litt ruskevær. Balkongen har støpt dekke under treheller og sortlakkert rekkverk med frostede glassflater. Mot naboen er det satt opp en hvit, tett levegg som sørger for lune og usjenerte forhold. Det er montert både dobbel utestikk og stemningsfull utebelysning på husveggen.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger attraktivt og sentralt til på Lørenskog, like ved Triaden Lørenskog Storsenter. Alt man trenger i hverdagen ligger i gangavstand, enten det er butikker, helsetilbud, skoler, barnehager og kulturtilbud. I tillegg er det gangavstand til bussentral med god forbindelse til Oslo S. Skårerbyen er under utbygging og legger til rette for et helt nytt sentrumsliv i Lørenskog. Her kommer det en fantastisk ny bypark på 1500 kvm med flere ballplasser, og ikke minst blir Skårersletta bygd om til en attraktiv bygate. Med butikker og kafeer på gateplan får man en urban kobling mot grønne lunger, parker, torg og sosiale møtepunkter. I Lørenskog sentrum, i tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter, ligger Lørenskog Hus. Her finnes kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsal/galleri, møterom, offentlige tjenester m.m. Lørenskog og omegn har et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Fra Vallerud, under 1 km unna, kan du ta deg ut turløypenett inn i Østmarka. Fra Røykås er det lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann. Om sommeren kan du legge turen til Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass. I området ved Lørenskog stasjon ligger verdens råeste helårsarena for snøopplevelser ? SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Servicetilbud Leiligheten ligger like ved Triaden Lørenskog Storsenter med alt det medfører av butikker og servicetilbud. Inne på senteret ligger blant annet Meny og det er ca. 240 meter til Joker Vestparken. Metro senter ligger heller ikke langt unna, og med bil tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter. Området har et godt offentlig transporttilbud og den nærmeste bussholdeplassen er Vallerudveien som ligger ca. 210 meter unna. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Lillestrøm, 18 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Utvendig: Blokk bygget med vegger i mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskille i betong/elementer. Det er felles inngang/trapperom. Trevinduer med isolerglass. Ytterdør til felles gang med brann-, lydmotstand og kikkehull. Balkongdør i tre med isolerglass. Balkong med utgang fra stue. Utført i stål og betongkonstruksjoner, tremmegulv i treverk. Det er glassekkverk i metall konstruksjoner. Balkongen er på ca. 8m². Innvendig: Gulv: Parkett, fliser på bad. Vegg: Malte glatte flater, fliser på bad. Himling: Betongelementer, himlingsplater.

    Innhold
    - Lys, luftig og velholdt 1-roms selveier. - Leilighet fra 2013 i byggets 2. etasje. - Meget sentral og attraktiv beliggenhet. - Bygget har heis til alle etasjeplan. - Overbygd, lun balkong på ca. 8 kvm. - Balkongen er vestvendt og solrik. - Godt utleieobjekt. - Entré med store skyvedørsgarderober. - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. - Praktisk sovealkove ved stuesonen. - Stilrent, pent og velutstyrt kjøkken. - Helfliset, velholdt bad/wc/vaskerom. - Disponibel lagringsbod på ca. 5 kvm. - Sikringsskap med automatsikringer.

    Standard
    Planløsning 2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom og stue/alkove/kjøkken. Annet: Disponibel bod på ca. 5 kvm. Entré og garderobe Leiligheten ligger i andre etasje, og har adkomst via felles oppgang med heis og trapper. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en lys og romslig entré med hvitmalte vegger, downlights i himlingen og lyslasert, trestavs parkett på gulvet. I tre nisjer i rommet er det montert store, plassbygde skyvedørsgarderober med mye oppbevaringsplass. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en disponibel på ca. 5 kvm i bygget. Kjøkken Kjøkkenet har et moderne og arealeffektivt design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter, takoppforede skap og grå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn og koketopp, samt ventilator, komfyrvakt, benkestikk, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Stue med alkove Stuen og kjøkkenet danner et lyst og innbydende allrom, og dagslyset som strømmer inn via store, vestvendte vindusflater gir rommet en luftig og behagelig atmosfære. De hvitmalte overflatene fremhever parkettgulvet, og er en stilren kombinasjon som kan passe de aller fleste. Det er fin plass til både sofa, tv-/mediastasjon og et spisebord, og i en egen del av rommet er det en alkove med plass til en queen-size dobbeltseng. Fra allrommet er det utgang til en overbygd balkong på ca. 8 kvm som er en fin forlengelse av leiligheten i sommerhalvåret. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et velholdt og tidsmessig bad med downlights i himlingen, hvite fliser på veggene og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med belysning. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Følgende hvitevarer medfølger: Oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr og platetopp.

    Parkering
    Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Leiligheten er utleid i dag og det er 3 måneders oppsigelse av nåværende leietaker. Nåværende leietaker er interessert i å fortsette leieforholdet, dersom dette er ønskelig. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   89 190,- (Omkostninger totalt)   3 079 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten varmes opp med radiator tilkoblet fjernvarmeanlegg. I tillegg er det elektrisk gulvvarme på badet. Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og varmtvann leveres fra felles anlegg i bygningen.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    829926

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3153718

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    38/5531

    Felleskostnader pr. mnd
    3175

    Felleskostnader inkluderer
    Byggforsikring, grunnpakke tv- og internett, a-konto fjernvarme, kommunale avgifter, forretningsførsel og revisjon. Energiavregning: Techem Norge AS Avregning av faktisk energiforbruk og evt. justering av akontobeløp skjer årlig mot innkrevd akontobeløp. Avregning & a-konto innkreving skjer via felleskostnader.

    Andel fellesformue
    8420

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av 90 seksjoner. Eventyrtunet Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 812774492, og ligger i Lørenskog kommune med følgende adresse: Rådmann Paulsens Gate 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14 Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig eller annen bruksenhet i eiendommen. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Tor-Sigve Bjørndal. Sameiets revisor er BDO AS. Styret har avholdt 8 styremøter i perioden fra siste årsmøte og frem til ordinært årsmøte 07.03.2023 Styrets medlemmer har hatt møter med leverandører, service personell og prosjektansvarlig for leveransen av våre bygg i vårt sameie. Oppfølging av beboere som har hatt behov hjelp. Dette er naturlig nok noe som er styrets oppgaver, men like fullt tidkrevende og en viktig jobb styret følger opp. Det har vært et ordinært år å sitte i styret i 2022. Alle våre møter avholdt på Nitor. Styret har jobbet aktivt og effektivt gjennom året. Varamedlemmet har deltatt på alle våre styremøter. Som det går frem av Eventyrtunet Sameies vedtekter skal Styret forvalte sameiets fellesareal og føre tilsyn med at sameiets formål (som er å ivareta medlemmenes felles interesser med hensyn til vårt fellesareal) slik at dette blir oppfylt.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene §5. Det fremgår at dyreeier må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets område og holdes borte fra lekeplasser. Ekskrementer skal fjernes med pose og kastes i søppelkasse, eventuelle andre etterlatenskaper vaskes vekk. Spesielt om katt: Katter må ikke gå løs på sameiets område; terrasser/balkonger og hager må sikres slik at katten ikke ukontrollert kan forlate eget område.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3222/101/192/48: 27.04.2020 - Dokumentnr: 2375983 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:101 Bnr:197 Snr:1 Gjelder terrasse. Gjelder denne registerenheten med flere 21.08.2013 - Dokumentnr: 697396 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 48 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 38/5531 ---------- Reseksjonering Del av tilleggsareal til snr. 70 blir fellesareal. Del av fellesareal tildeles snr 70 som tilleggsareal Del av fellesareal tildeles snr. 4 som tilleggsareal

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for Rådmann Paulsens gate 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14 med felles visning.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   89 190,- (Omkostninger totalt)   3 079 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    89190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Heidi Anett Larsen

Megler

Heidi Anett Larsen

98 84 98 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev