aktiv-eiendomsmegling
Fra nord-vest
Fra nord-vest

MERÅKER Tollmoveien 46

Sentralt beliggende hybeltun med 8 leiligheter, og mulighet for 16 leieforhold.

  • kr 6 000 000
  • BRA 401 m²
  • Prisantydningkr 6 000 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 000 000
  • ObjektstypeAndre
  • EierformSelveier
  • Byggeår2010
  • Soverom -
  • Areal -
  • Tomt2 001.3 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Her vil salget gjennomføres ved salg av aksjer og selger innfrir akjeselskapets gjeldsansvar med budsum. Ved tinglysing av pantedokument vil dette medføre kr. 500 per pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 4-mannsbolig
Sentralt beliggende hybeltun for utleie til elever ved Meråker videregående. Oppbygd med tre utleiebygg, bygg for teknisk rom og smørebod, samt bygg for renovasjon, redskap og sykkelparkering. - kort vei til Meråker videregående skole - kort vei til butikker i sentrum - kort vei til offentlige tjenester
Fra nord-vest

Tollmoveien 46, Trøndelag

  • Tomt
    2001.3m²

    Beskrivelse av tomt
    Hybeltunet er bygd som et tun på et platå som ligger med utsikt mot sør. Gruslagte ganger og plen rundt byggene

    Beliggenhet
    Hybeltunet ligger sentralt i Meråker, på et platå med utsikt mot sør. Tunet ligger ca. 500 m fra busstopp ved E14, 800 m fra butikk og ca. 1,5 km fra skolesenter og idrettshall. Ca. 20 km til svenskegrensa og 50 km til Trondheim lufthavn. Flotte natur- og turområder i kort avstand fra tunet.

    Adkomst
    Adkomst via offentlig vei, Tollmovegen

    Bebyggelse
    To bygg med to boenheter og et bygg med fire boenheter. Hver boenhet har vært leid ut i to leieforhold. Tilsammen potensiale for 16 leieavtaler. Et bygg med teknisk rom for jordvarme, inngangsparti og smørebod

    Offentlig kommunikasjon
    Buss

    Byggemåte
    Boligbygg oppført i en etasje over støpt plate på mark. Veggkonstruksjon av tre med utvendig stående panel. Takkonstruksjon i saltaks form med yttertekking av profilerte metallplater. Vinduer av 2 - lags isolerglass. Innvendige overflater av laminat på gulv, panelplater på vegger og himlingsplater i tak. Bad har flis på gulv, våtromsplater på vegger og himlingsplater i tak. Det er etablert servant i skap, toalett, dusjkabinett og uttak for vaskemaskin. Overflater vurderes å være normalt slitte i henhold til alder. Det vil uansett være kommende behov for skifte av gulvoverflater i oppholdsrom.

    Innhold
    Åtte leiligheter med to leieavtaler i hver leilighet,- totalt 16 leieforhold. Hver leilighet innholder kjøkken/stue, bad og to soverom. I "Verditakst" vedlagt i prospekt, er en detaljert beskrivelse av BRA per boligbygg med boenheter, og andre bygg.

    Standard
    Innvendige overflater av laminat på gulv, panelplater på vegger og himlingsplater i tak. Bad har flis på gulv, våtromsplater på vegger og himlingsplater i tak. Det er etablert servant i skap, toalett, dusjkabinett og uttak for vaskemaskin.

    Parkering
    Parkering på egen tomt.

    Forsikringsselskap
    Eika forsikring

    Diverse
    NTE fiber bredbånd

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Her vil salget gjennomføres ved salg av aksjer og selger innfrir akjeselskapets gjeldsansvar med budsum. Ved tinglysing av pantedokument vil dette medføre kr. 500 per pantedokument.

  • Oppvarming
    Vannbåren oppvarming fra varmepumpe med jordvarme.

    Energiklasse
    D

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    36413

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Kr. 2 252,- er årlig abonnementsgebyr for vann, Hybeltunet AS har fire abonnement. I tillegg er pris kr 16,47 per m³ for vann, og forbruk i 2023 var 470 m³. Samlet vanngebyr og avgift var i 2023 kr. 16.749,-. Kr. 2 824, 80 er årlig abonnementsgebyr for avløp, Hybeltunet AS har fire abonnement, og kr. 17,80 per m³ for avløp, og forbruk i 2023 var 470 m³. Samlet avløpsgebyr og avgift var i 2023 kr. 19.655,-. I tillegg kommer årsgebyr renovasjon til Innherred renovasjon, kr. 30.708,-. Samlet kr. 67.121,- i kommunale avg. og Innherred Renovasjon

    Formuesverdi primær
    3882167

    Formuesverdi primær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er hentet fra regnskapet 2023. Bokført verdi "Tomter, bygninger og annen fast eiendom"

    Vannavgift
    7741

    Vannavgift år
    2023

    Info vannavgift
    470 m³ vann à kr 16,47 = 7.741.

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 22.12.2011.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen gnr.22 bnr.109 er i reguleringsplan «Tollmoen» planid. 2001001 avsatt til formål boligbebyggelse med konsentrert småhusbebyggelse. Formålet i kommuneplanens arealdel planid. 2015003, er også boligbebyggelse.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen vil selges ved salg av aksjene, og vil ikke medføre konsesjonsbehandling eller behandling av "Egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Salg av aksjer følger Kjøpsloven. Ved eventuell mangelsvurdering, skal de alminnelige kjøpsrettslige prinsipper i avhl. § 3-9 og kjøpslovens § 19 legges tl grunn. Dog kan mangelsansvar likevel gjøres gjeldende mot selger hvis denne ikke har oppfylt sin opplysningsplikt etter avhl. 3-7, jf. kjøpslovens § 19 litra b, eller selger har gitt uriktige opplysninger, jf. avhl. § 3-8 jf. kjøpslovens § 19, litra a. Risikoen for skjulte feil og mangler påhviler med de nevnte unntak kjøperen, jf. avhl. § 3-9 siste punktum og kjøpslovens § 19 litra c.

    Budgivning
    Budgivning utenfor forbrukerforhold. Selv om salget vil gjennomføres med oppgjør som salg av aksjer, vil budgivningen være som ordinært, med bud på eiendommen med tomt og bygninger. Etter avsluttet budrunde vil gjeld innfris og verdi på aksjer fastsettes sammen med revisor. Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Her vil salget gjennomføres ved salg av aksjer og selger innfrir akjeselskapets gjeldsansvar med budsum. Ved tinglysing av pantedokument vil dette medføre kr. 500 per pantedokument.

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,-. Megler har i tillegg et krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 50 841,-. Utleggene omfatter fotograf, kommunale opplysninger og verditakst. Alle beløp er inkl. mva. 

Henrik Valstad

Eiendomsmegler/Sivilagronom

Henrik Valstad

95 73 48 60

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev