aktiv-eiendomsmegling
Fasade (1)
Fasade (1)

MYSEN Ordfører Voldensvei 10-12

VISNING 6/5 kl. 19.00! 15 moderne innflyttningsklare leiligheter med flotte balkonger, garasjeplass og heis. 4 SOLGT !

  • kr 3 390 000 - 6 690 000
  • Priser fra og tilkr 3 390 000 - 6 690 000
  • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
  • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 390 000 - 6 690 000
  • Omkostninger fra og tilkr 100 990 - 183 490
  • Total inkl omkostninger fra og tilkr 3 490 990 - 6 873 490
  • Felleskostnader per måned fra tilkr 3 663 - 6 154
  • Areal primærareal - fra og til59 - 107 m²
  • Areal bruksareal - fra og til64 - 117 m²
  • Tomt2 177 m²
  • EierformEierseksjon
  • MatrikkelGNR. 159 BNR. 112
  • Informasjon om meglerforetaketSparebankenes Eiendomsmegler AS avdeling Mysen Storgaten 2 1850 Mysen
  • OppdragsansvarligTone Johnsrud
  • Oppdragsnummer1108235075
  • 0,- (Prisantydning fra 3 390 000,- til 6 690 000,-)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 0,- (Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum)   16 240,- (Omkostninger totalt + dok.avg.)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plan 1_001.jpg
Collage

Ordfører Voldensvei 10-12, Østfold

  • Om prosjektet
    Prosjektet består av totalt 15 innflyttningsklare leiligheter. Leilighetene vil bli solgt som selveierleiligheter og vil bli tilknyttet sameiet Ordfører Voldens vei 10-12.

    Priser fra og til
    kr 3390000 - 6690000

    Omkostninger fra og til
    kr 100990 - 183490

    Garasje/parkering
    Hver leilighet har 1 stk. merket og tildelt parkeringsplass i p-kjeller. Det er tatt høyde for å kunne installere elbil-lader til hver p-plass fra egen måler. Dette må bekostes av den enkelte eier. Det er i tillegg avsatt sykkelparkering med lademulighet for el-sykkel. Parkeringskjeller har felles automatisk port, og nødvendig rømningsveier. Dekket er i betong og kjeller har ventilasjon og belysning iht. krav. Det må påberegnes vannansamlinger på kjellergulv og fuktig luft i vintersesongen. Oppmerket HC parkering utomhus nær hovedinngang/trappehus. Øvrige P-plasser og gjesteparkeringer er utomhus. Det er vannbåren varme i nedkjøring til p-kjeller. Det er i kjeller plassert teknisk rom med utslagsvask, samt egen bod til vaktmester.

    Boder
    Hver leilighet har tildelt 1stk. sportsbod i parkeringskjeller. Dette er separate lukkede og klimatiserte boder med låsbar systemlås. Takbelysning er montert.

    Fremdriftsplan og ferdigstillelse
    Midlertidig brukstillatelse er mottatt. Leilighetene selges innflyttningsklare og kan overtas fortløpende.

    Tomteareal
    2177m²

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Utearealer vil bli ferdigstilt med gartnerarbeider, steinsetting og asfaltering innen 01.07.2024

  • Kjøkken
    Kjøkkeninnredning fra Aubo, Type: Unik Grå Struktur. Benkeplate i laminat med oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer ferdig montert, består av Kombinert kjøl-/fryseskap (198/73liter kapasitet), oppvaskmaskin, platetopptopp induksjon der kokesoner kan endre størrelse, samt multifunksjonsovn med pyrolyseprogram montert i arbeidshøyde i eget høyskap. Alle hvitevarer fra Eletrolux. Avtrekksvifte over kokesone tilkoblet ventilasjonssystem. Bakmalt glassplate over kjøkkenbenk.

    Bad
    Det er levert baderomsinnredning type Fossbad, hvit matt, med helstøpt servant med ettgreps servantbatteri og speilskap med belysning og stikk. Dusjdører i herdet sikkerhetsglass med regndusj. I alle baderom er det veggmontert toalett i porselen. For leiligheter med eget vaskerom leveres disse med gulvbelegg, Tarkett grå og malte vegger. Vaskerom leveres med innredning fra Aubo, hvit slett overflate og laminat benkeplate med vask og ettgreps blandebatteri. Vaskerom leveres uten vaskemaskin og tørketrommel. I leiligheter uten separat vaskerom er det avsatt plass til vaskemaskin på bad.

    Andre oppholdsrom
    Standard innvendig overflate: Gulv: Gulv på bad er levert med beige 60x60cm flis. I nedsenket dusj sone er det lagt 5x5cm mosaikk i tilsvarende flistype av hensyn til fall. Gulv på vaskerom er gulvbelegg type Tarkett, grå. Øvrige rom har 1 stavs hvitpigmentert eikeparkett fra Tarkett. Vegger: Vegger i bad er levert med fliser i 30x60cm. Øvrige vegger i leilighetene er sparklet og malt i lyse farger. Himlinger: Himlinger består av sparklet og malt betong og/eller nedforede gipshimlinger. Generell takhøyde er 250cm, men det kan i noen rom/soner være ned mot 230cm takhøyde. I disse områdene vil det være tekniske føringer og ventilasjon. Innvendige dører: Innvendige dører er glatte kompaktdører, med glatte gerikter i hvit utførelse. Dørvridere i utførelse børstet stål. Listverk I rom med parkett legges lister i glatt utførelse farge hvit. Innvendige dører belistes med glatte gerikter i malt hvit utførelse. Vinduer og dører mot yttervegger er listefritt.

    Garderobe-fasiliteter
    Det er på plantegninger vist mulig plassering av garderobeskap(er). Det leveres ikke garderobeskap eller garderobeinnredninger.

    Diverse
    Solskjerming: Det er ikke montert noen form for solskjerming, men kabelføringer er klargjort i leiligheter. Miljøstasjon: Det er opparbeidet en miljøstasjon med nedfelte avfallscontainere for sortering i henhold til kommunes krav. Denne er kun til bruk for eiendommens beboere.

    Konstruksjon
    Bygget består av 15 stk. leiligheter fordelt over 3 plan, bygget ovenpå felles parkeringskjeller. Bygget er oppført i betong og bærekonstruksjoner i betong og/eller stål. Yttervegger er levert som klimavegger, som utvendig hovedsakelig består av teglstein og deler med tre kledning. Terrasse og balkonggulv er å anses som utvendig konstruksjon, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne forekomme ved regn/nedbør. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påberegnes ved nedbør. Utvendig rekkverk er utført i stål. Balkonger har gulvoverflater i treverk og svalganger har gulvoverflater utført i betong. Innvendige vegger er bygget med tre- og/eller stålstendere som kles med gipsplater. Vegger mellom leiligheter, mot fellesarealer eller heissjakt er oppført i godkjente lydvegger og brannsikre vegger. Yttertak platetekket med 2 lag asfaltbelegg. Etasjeskiller i betong/betongelementer.

    Fasade
    Består hovedsakelig av teglstein og deler med tre.

    Yttertak
    Yttertak platetekket med 2 lag asfaltbelegg.

    Balkonger/terrasser/uteplasser
    Terrasse og balkonggulv er å anses som utvendig konstruksjon, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne forekomme ved regn/nedbør. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påberegnes ved nedbør. Utvendig rekkverk er utført i stål. Balkonger har gulvoverflater i treverk og svalganger har gulvoverflater utført i betong.

    Trapper
    Fra hovedinngang er det heis og trapperom til alle etasjer. Alle postkasser er plassert i 1.etg innomhus i trappehus, hovedinngang. Gulv i trapperom og trapper er flislagt, malte overflater og himlingssystem. Trapp er utført i stålkonstruksjon.

    Heiser
    Alle byggets etasjer, inkludert parkeringskjeller med sportsboder, er betjent med sentralt plassert heis.

    Ventilasjon
    Hver leilighet er utstyrt med separat balansert ventilasjonsanlegg. Aggregat er plassert i himling på vaskerom/bad. Det er også ventilert parkeringsgarasje, samt balansert ventilasjon i alle sportsboder i kjeller tilhørende leilighetene.

    Brannsikring
    Det er levert utstyr/varsling iht forskrifter. Sprinkleranlegg: Iht. tekniske forskrifter, TEK 17, er det krav om sprinkleranlegg. Det er montert sprinkleranlegg i alle leiligheter, garasjeanlegg og fellesarealer.

    Dører og vinduer
    Vinduer / balkongdører: Malte trevinduer og balkongskyvedør med utvendig aluminiums kledning. Farge sort utvendig og hvit innvendig. Vinduer som er åpningsbare leveres med standard barnesikring. Hovedinngangsdør leilighet: Levert i malt utførelse fra fabrikk. Alle dører er levert iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd. Det leveres system nøkler. Låssystem som følger private arealer og alle fellesarealer.

    Overflater og kledning
    Yttervegger er levert som klimavegger, som utvendig hovedsakelig består av teglstein og deler med tre kledning.

    Bodløsning
    Hver leilighet har tildelt 1stk. sportsbod i parkeringskjeller. Dette er separate lukkede og klimatiserte boder med låsbar systemlås. Takbelysning er montert.

    Garasjeport
    Parkeringskjeller har felles automatisk port.

    Kabel-tv/bredbånd
    Det er lagt inn fiber i alle leiligheter. Global Connect (HomeNet)

    El-anlegg
    Elektrisk anlegg i henhold til offentlig forskriftskrav (NEK400). Antall elektriske punkter i leilighet er iht NEK400. Det er montert komfyrvakt, skjult anlegg og kun automatsikringer. Det er levert calling system ved inngang til hver leilighet. Downlights i stue/kjøkken, gang og bad, samt taklampe på øvrige rom. Utebelysning og stikk på alle balkonger samt utebelysning på svalganger.

  • Tilbud på lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser/rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/159/112: 19.08.1981 - Dokumentnr: 5697 - Rettsbok Gjelder denne registerenheten med flere
    29.04.2022 - Dokumentnr: 456582 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Rettighetshaver: Østfold Energi AS
    Org.nr: 879 904 412
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    12.05.1965 - Dokumentnr: 1431 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3014 Gnr:159 Bnr:2
    30.09.2005 - Dokumentnr: 6590 - Grensejustering Overført areal fra gnr. 59/65 til gnr. 59/112
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.09.2005 - Dokumentnr: 6591 - Grensejustering Overført areal fra gnr. 59/65 til gnr. 59/112
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.09.2005 - Dokumentnr: 6591 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 987126 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0125 Gnr:59 Bnr:112


    Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse 22.02.2024. Boligen ferdigstilt 28.02.2024, med unntak av utomhus arbeider (gartnerarbeider, steinsetting og asfaltering) som sluttføres innen 01.07.2024. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. All utleie skal skriftlig underrettes sameiets styre.

    Vann, vei og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Reguleringsplan og rammetillatelse
    Reguleringsplan: Søndre Mysen Id 012519460001 - Formål: Kjørevei. Industri. - Vedtaksdato: 06.04.1946 Kommunedelplan: Kommunedelplan for Mysen Id 01252007001 - Formål: Bybebyggelse, Nåværende Boligområde - Vedtaksdato: 22.02.2007 Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel Id 0125201601 - Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål, Nåværende. Boligbebyggelse, Nåværende - Periode: 2015 - 2027 Mulig inngrep på Reguleringsplan: Reguleringsplanen er vedtatt før 10.9.2015 og står ikke på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommuneplanens arealdel, jf. Kommuneplanen § 3.10. Det vil si at ved motstrid er det kommuneplanen for Eidsberg 2015-2027 som gjelder Reguleringsplaner under arbeid: Nei Kommentar: Ny kommuneplanens arealdel for Indre Østfold, med Id 3014202101, har vært på høring og offentlig ettersyn i perioden 11.04.2023 - 25.05.2023. Høringsdokumentene kan sees på kommunekart: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3014/gl_planarkiv.aspx?planid=0124201701 Innkomne uttalelser og innspill vil bli vurdert før kommuneplanen legges fram for sluttbehandling i plan- og bygningsutvalget og kommunestyret

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

    Salgsbetingelser og kjøpetilbud
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ferdigstilt 28.02.2024, med unntak av utomhus arbeider som sluttføres innen 01.07.2024. Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. I henhold til at utearealer ikke er ferdig opparbeidet vil det som sikkerhet for kjøper holdes tilbake kr. 50 000,- per enhet i oppgjøret til dette er ferdigstilt. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert. Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

    Betalingsbetingelser
    Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. 10 % av kjøpesummen skal betales når garantier er stilt av utbygger.

    Hvitvaskingsloven
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Kjøpekontrakt
    Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Dokumenter

Tone Johnsrud

Megler

Tone Johnsrud

90 77 53 46

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev