aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne koslige leiligheten.
Velkommen til denne koslige leiligheten.

OSLO Bjerregaards gate 64B

Pen 3(4)-roms perfekt for utleie evt. bo med venner. Nydelig rhododendronhage i bakgården. God planløsning.

  • kr 6 500 000
  • BRA-i 77 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 6 500 000
  • Omkostningerkr 186 940
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 786 940
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1899
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 4 483
  • Tomt1 133.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 500 000,- (Prisantydning) 100 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 165 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 440,- (Omkostninger totalt)   6 779 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til denne populære og rolige leiligheten i Bjerregaardsgate 64! Her kombineres store rom og god planløsning med store vinduer og en raus takhøyde. På sommerstid kan du nyte fine dager i den idylliske bakgården med en fantastisk rhododendronhage. Perfekt utgang via trappa i bakgården. Leiligheten ligger fint til i en nydelig bygård og har også tilgang til an annen bakgård også i sameiet. Her bor du i et urbant, men samtidig rolig og grønt område, med både byliv, badeliv og natur rett i nærheten. Kort om boligen: - Gjennomgående planløsning ? Store vinduer og god takhøyde sørger for mye naturlig lys - Sjarmerende tregulv - Kan enkelt lage flere soverom - 2 boder - Peisovn i stue og kamin i spisestue - Stor, felles låsbar trappefri sykkelbod Velkommen til hyggelig visning!
Her kombineres store rom og god planløsning med store vinduer og en raus takhøyde.

Bjerregaards gate 64B, Oslo

  • Tomt
    1133.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellestomt for sameiet. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og brosteinsbelagte gangveier.

    Beliggenhet
    Bjerregaards gate 64B ligger flott til med kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. Her bor du sentralt, men likevel tilbaketrukket i grønne og frodige omgivelser. Byens fasiliteter er kun en rusletur unna. Her har du kort vei til både populære restauranter, hyggelige kafeer, treningssentre, nisjebutikker m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres hos enten Rema 1000 eller Coop. Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St.Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka - alle svært attraktive områder. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. Her finner du flere hyggelige spisesteder og kafeer med uteservering, for eksempel Tranen og Colonel Mustard. Området fra Vulkan til Kulturkirken Jakob, har blitt kraftig oppgradert med mat og kulturtilbud, og den oppgraderte Torggata binder Sentrum og Grünerløkka sammen via Fredensborg. Det er kort vei til Kiellands Hus Senter hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop Mega, apotek og vinmonopol. På St.Hanshaugen finner du flere spennende butikker og hyggelig parkliv i St.Hanshaugen park, hvor du også har uteservering om sommeren. Det er kort vei til andre parker som Iladalen Park, Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Sofienbergparken. Mot øst finner du Grünerløkka. "Løkka" byr på et pulserende liv med utallige kafeer, restauranter og butikker. Vulkan-området ligger ca. 300 meter fra leiligheten, hvor man blant annet finner populære Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og restauranter. Ringnes Park med Meny, Sats og Ringen Kino ligger også innenfor gangavstand fra leiligheten. Kveldsturen kan legge langs Akerselva. Herfra har man adkomst til flotte turveier langs elven, som strekker seg fra Maridalen i nord og helt til Bjørvika og Sentrum i sør. Dersom du heller vil trene inne, er det også et godt utvalg av ulike treningssentre i nærområdet. Sats Ila er en kort spasertur unna og det er også Fresh. Alexander Kiellands Plass er et knutepunkt for kollektiv transport med buss. Til trikken er det 10 minutters gange og det er ca. 20 minutters gange til Oslo S.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Yttervegger i betong- og teglverk. Fasadene er forblendet med malt murpuss og slemmede overflater. Yttertak i trekonstruksjoner med saltak form antatt tekket med takstein/plater (ikke besiktiget). Det er ingen nøyaktig kjennskap til hvilken type byggegrunn det er på eiendommen. Antatt fundamentert på støpte såler på fast grunn eller faste, komprimerte masser.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Det er ikke anbefalt å oppbevare klær el ved i kjellerbod. Forhold uendret siden 2016. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Kjenner ikke til taklekkasje, men det er planlagt nytt tak på bygget pga alder. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Det ble funnet møll i oppgang B i 2022. Anticimex har behandlet hele bygningen og alle tekstiler ble renset. Ingen problemer det siste året. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært (Elektriker gruppen as). I april 2023 ble det installert nytt sikringsskap i leiligheten, alle spotter i leiligheten ble skiftet, ny termostat varmekabler bad, ny måler installert i kjeller, nytt baderomsskap. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Det er planlagt skifte av tak. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Se svar angående møll. Tilleggskommentar: Det er noen skjevheter i stuegulvet, men dette er helt uendret siden jeg kjøpte leiligheten i 2016.

    Innhold
    Entré, stue, kjøkken, bad, spisestue/soverom, soverom. Leiligheten disponerer i tillegg to boder - en på loft og en i kjeller.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Etasjeskille og gulv på grunn: Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Ildsted/Skorstein innvendig: Pipa er innkledd på en side med garderobeskap i soverommet. Det registreres manglende ildfast plate på gulvet under vedkaminen. - Kjøkken: Det er ikke montert lekkasjestopper i kjøkkenbenken, eller komfyrvakt. - Vannledninger: Noen av vannrørene har nådd en alder hvor det vil være økt risiko for lekkasjer. Kobberrør ligger helt/delvis skult i konstruksjonen. Dette er forbundet med risiko for skade ved lekkasje/kondensering fra rør. - Elektrisk: Det er ikke samsvarserklæring for arbeider utført av tidligere eiere. Boligen har et delvis eldre elanlegg uten dokumentasjon. Det bør gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person, og nødvendige tiltak vurderes deretter. - Varmtvannsbereder: Berederne er plassert i tørt rom, og er ikke lekkasjesikret med automatisk vannstoppventil. Det er antatt at berederne er over 20 år og har usikker restlevetid. - Ventilasjon: Boenheten mangler ventilering (tilførsel av frisk luft), utover muligheten for åpning av vindu. Det er mangelfull ventilasjon i leiligheten. - Bad/wc: TG 2 er satt pga. manglende tilluft. - Gulv: Gulvene er normalt godt vedlikeholdt, men det er noe bruksslitasje, hakk og riper enkelte steder. - Innerdører: TG 2 er satt pga alder, og at de subber i terskel og karmer. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Ved salg av seksjon betaler selger i flyttegebyr 5000,- og ved kjøp av seksjon betaler kjøper 2000,-. til sameiet for dekning av slitasje m.m av fellesarelaer. Ved utleie faktureres seksjonseier 1500,-. Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Det er fjernet en vegg til kjøkken og et kott i gangen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 500 000,- (Prisantydning) 100 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 165 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 440,- (Omkostninger totalt)   6 779 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på badet. Forøvrig vedfyring.

    Energiklasse
    G

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    1802301

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    6848744

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Oslo kommune har eiendomsskatt, hvor noen leiligheter blir påvirket. Det må påregnes at det kan påløpe eiendomsskatt.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    90/2610

    Felleskostnader pr. mnd
    4483

    Felleskostnader inkluderer
    Totale felleskostnader er kr 4.483,? pr. måned og er fordelt slik: - Felleskostnader kr 4.094,- - TV/internett kr 389,- Felleskostnader som ikke er spesifisert dekker leilighetens andel av sameiets felleskostnader. Disse inkluderer blant annet kommunale avgifter, drift, vedlikehold, felles forsikringer og honorarer. Sameiet har satt opp en vedlikeholdsplan for årene fremover. Første på planen er rehabilitering av taket. Det må påregnes låneopptak, og derfor økte felleskostnader som et resultat av de fremtidige arbeidene.

    Andel fellesgjeld
    100000

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-03-31T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    15367

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av 31 seksjoner. Forretningsførsel og revisjon Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Tor-Sigve Bjørndal. Sameiets revisor er BDO AS. Forsikring Sameiets eiendommer er forsikret i IF SKADEFORSIKRING(35704) med polisenummer 1966614. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Oppstår det skade i leiligheten, skal seksonseier sørge for å begrense skadeomfanget mest mulig og prøve å kartlegge årsaken til skaden. Gjennomført vedlikehold: 2002: Utbedring av murpuss, maling av fasader og vinduer, samt utskifting av nedløpsrør 2006: Nytt porttelefonanlegg 2008: Fuktsikring og drenering, samt oppgradering av for- og bakgård inkl. ny kum 2012: Rehabilitering av pipeløp, samt installert heldekkende brannalarmanlegg 2014: Nye balkonger er montert i hele sameiet. 2018: Oppganger pusset opp 2019: Tredekke lille bakgård beiset 2019: Lagt nye steinheller inngangsparti, oppgang C 2019: Vegg mot WTGT (i sykkelskjul) er slemmet, pusset og satt i stand 2019: Rehabilitering av 3 takterrasser, vannlekkasje reparert 2019: Reparasjon av skade på fastmontert benk store bakgård 2019: Betydelig oppgradering av bakgårdene i forhold til opprinnelig hageplan i samarbeid med landskapsarkitekt 2019: Nye utelys i blomsterbed store bakgård 2019: Montering av seriekoblet røykvarsler i seksjon 1 (kjeller) 2019: Tetting av hull ned mot kjeller i samråd med Anticimex 2020: Trepleie og fjerning av en del av almtreet, store bakgård 2020: Utbedring av brannmur mot WT 59, lille bakgård 2020: Installering av Fibernett 2021: Slemming av sokkelmur, store bakgård, vedlikehold og maling av tak i portrom, bytte av ender på nedløpsrør og beslag mot kjeller 2021: Reparasjon av hovedinngangsdør A og C, Reparasjon porttelefon, 2021: Flekksparkling og oppmaling av oppgangene, generelt vedlikehold 2021: Installering av duepigger mot lille bakgård og rens av takrenner mot begge bakgårdene 2022: Utbedring av tiltak etter tilsyn ved fyringsanlegget, Brann- og redningsetaten 2022: Reparasjon av skade ytre fasade 2022: Etablering av vanningssystem i bedene i store og lille bakgård 2022: Reparasjon av inngangsdør oppgang C og lås på inngangsdør i B 2022: Boning av gulv oppgang A og C, generelt vedlikehold 2023: Reparasjon av nedfelt utelys store bakgård 2023: Sparkling og oppmaling av oppgang B etter skade i forbindelse med oppussing 2023: Boning av gulv oppgang B, generelt vedlikehold (planlagt) 2023: Oppmåling av arealer for riktig utregning av brøk til fordeling av felleskostnader Planlagt vedlikehold / arbeider: 2023 - 2024: Omlegging av tak i sameiet 2026 - 2028: Bytte av vinduer, maling 2024 - 2026: Renovering av kjeller, oppussing av boder 2028 - 2030: Strømpeløsning i avløpsrør i sameiet

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: HANBA3-94927033105 Restsaldo: 4.354.280,- Andel restsaldo: 99.830,- Restløpetid: 15 år 4 md. Rente: 7,44%, flytende Lånenummer: HANBA4-94927035108 Restsaldo: 339.768,- Andel restsaldo: 0,- Restløpetid: 25 år 9 md. Rente: 7,44%, flytende

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    If skadeforsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan sees hos megler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/218/81/4: 23.08.1965 - Dokumentnr: 513644 - Erklæring/avtale Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.1983 - Dokumentnr: 511687 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/2320 03.12.1986 - Dokumentnr: 79195 - Resek/tilleggssek Endret seksjon: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/2320 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 30 SEKSJONER 03.12.1986 - Dokumentnr: 79195 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/2610

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger expeditionsdokument attestert 15.06.1904. Et ekspedisjonsdokument er en byggemelding/søknad. Det var ikke vanlig å utstede ferdigattest for tiltak som ble bygget/opprettet før 40-tallet. For slike tiltak foreligger det normalt et ekspedisjonsdokument. Det foreligger også følgende: - Ferdigattest for endringer i 2. etasje datert 20.04.1955 - Ferdigattest for innredning av bad og wc datert 24.06.1957 - Ferdigattest for innredning av bad i 4.etasje datert 09.01.1974 - Tilsynsomslag for innredning av leiligheter på loft datert 01.06.1991 - Ferdigattest for oppdeling av bruksenheter datert 14.06.2002 - Ferdigattest for fasadeendringer datert 13.08.2009 - Ferdigattest for rehabilitering av bad i H0101 datert 19.09.2011 - Ferdigattest for oppføring av 21 balkonger datert 30.06.2014

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til bolig med tilhørende anlegg. Utdrag av pågående byggesaker i området: - Saksnummer 202216828: Waldemar Thranes gate 51 D, bruksendring av lager/garasje til enebolig og fasadeendringer. Waldemar Thranes gate 51A er en tradisjonell murgård i 5 etasjer samt loft og kjeller, beliggende ved St. Hanshaugen. Eiendommen omfatter også en stallbygning oppført samtidig med bygården. Søknaden omfatter fasadeendringer og bruksendring av stallbygningen (sist godkjent til bruk som garasje) til boligformål med én bruksenhet. Igangsettelsestillatelse ble gitt 29.03.23. - Saksnummer 202314886: Waldemar Thranes gate 55 A, oppdeling av eksisterende boliger og bruksendring fra næring til bolig. Det søkes om oppdeling boliger, endring av brannskille og planløsning. Tiltaket medfører etablering av til sammen fem nye boligenheter i plan 1-3. Én ny bolig etableres i 1.etg, tre nye boliger etableres i 2.etg og én ny bolig etableres i 3.etg. - Saksnummer 202455349: Hauchs gate 4, oppføring av 11 balkonger. Det søkes om å oppføre 11 balkonger mot bakgård. Alle balkongene har dimensjon 1,5 m x 2,4 m. Hauchs gate 4 er en eldre murgård oppført rundt 1897. Gården er oppført på Byantikvarens gule liste som enkeltminne. Tilhører gruppen murgårdene i kommunens balkongveileder. Fasaden mot bakgård er en pusset murfasade uten ornamenter. Loft er bygget ut med takopplett mot bakgården. Søknad er mottatt 23.04.24.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 500 000,- (Prisantydning) 100 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 165 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 440,- (Omkostninger totalt)   6 779 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    186940

    Betalingsbetingelser
    Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 390,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 800,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Karianne Amlie

Megler

Karianne Amlie

97 75 72 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev