aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gunnar Schjelderups vei 33 B
Velkommen til Gunnar Schjelderups vei 33 B

OSLO Gunnar Schjelderups vei 33B

Studioleilighet i 3.etg | Fransk balkong | Varmtvann, tv/internett inkl | Felles takterrasse | Rett ved BI

  • kr 1 800 000
  • BRA-i 12 m²
  • Prisantydningkr 1 800 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 187 240
  • EierformAndel
  • Byggeår1966
  • Soverom -
  • Andel fellesgjeldkr 376 000
  • Felleskostnaderkr 4 592
  • Tomt7 782.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 800 000 (Prisantydning) 376 000 (Andel av fellesgjeld)   2 176 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 187 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse
Velkommen til Gunnar Schjelderups vei 33 B. En smart studioleilighet med smarte og velfungerende løsninger. Perfekt for student/pendler.
  • 3. etasje med heis i bygget
  • Fransk balkong med gode solforhold
  • Solrik felles takterrasse
  • Lys stue med store vindusflater
  • Svært praktiske plassbygde skap og hylleløsninger
  • Arealeffektivt kjøkken
  • Romslig flislagt bad/wc med opplegg vaskemaskin
  • Parkeringsleie (se beskrivelse)
  • Varmtvann, TV og internett inkl i felleskostnadene
  • Få minutters gange til BI, SATS, kollektiv transport og Storo Storsenter
  • Dersom man innfrir all fellesgjeld vil felleskostnadene bli 2 230- ut i fra dagens betingelser
  • Nye dørlåser fra Salto systems, hoveddør og leilighet, åpnes med brikke eller app
Åpen stue og kjøkken løsning sett mot entré. Bad til venstre

Gunnar Schjelderups vei 33B, Oslo

  • Tomt
    7782.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellesarealer er opparbeidet med gressplen, prydbusker og annen beplantning. Asfalterte internveier og plasser. Selskapet fester tomt av GSV Eiendom AS for en avtaleperiode på 82 år f.o.m 01.09.2007. Bortfester kan indeksregulere hvert år, tilsvarende en eventuell økning av konsumprisindeksen (KPI) eller annen tilsvarende indeks derom konsumprisindeksen opphører. Festeavgift for hele borettslaget var i 2022: 679 275,-

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Nydalen. Nydalen er i sterk vekst, og er nå et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Området i Nydalen har "alt" du trenger i hverdagen. Rett ved finner du blant annet dagligvarebutikker, blomsterbutikker, frisør, spisesteder, apotek og cafeer. Akerselva renner gjennom Nydalen og er med på å forsterke den naturskjønne opplevelsen av området. Følger du Akerselva som strekker seg mer enn 8 km fra Maridalsvannet i Maridalen og videre ned gjennom Nydalen forbi Lillo Gård som tilbyr mange flotte restauranter som Lille O, Lille Saigon1 og Lillo Lounge. Lillo gård tilbyr også handlemuligheter som Meny, Mester Grønn og andre butikker. Akerselva renner ut ved Paulsenkaia ved Bjørvika som gjør at du kan kombinere markatur eller bytur. Rett nedenfor leiligheten finner du Handelshøyskolen BI, samt T-banestasjon som raskt tar deg til andre skoleinstitusjoner, samt ned til sentrum. Skolene som ligger i nærheten er Fernanda Nissen skole, Grefsen skole og Nordpolen skole. Du har også gå avstand til barnehager som Eventurstua barnehage og Nydalen Allè barnehage. Dagligvarehandelen gjøres enkelt på blant annet Meny, Coop Mega, Kiwi og Rema 1000. Rett ved boligen ligger Storo Storsenter som er et av Norges største kjøpesenter, som har et rikt utvalg av ulike butikker og spisesteder som Vinmonopolet, apotek, legesenter og Egon. Torgbygget i Nydalen tilbyr også de samme fasilitetene som Storo Storsenter der det også finnes mange handle og spisesteder. Kino, treningssenter og andre spiseplasser ligger også i nabolaget. Lillomarka, Grefsenkollen og Maridalen ligger svært nært og er fantastiske turmål for alle aldersgrupper, samt et tradisjonelt alpinanlegg. Restauranten på Grefsenkollen har kanskje byens flotteste utsikt. Om sommeren er badeplassene langs Akerselva og Trollvann ved Grefsenkollen fantastiske samlingspunkt som er perfekt for grilling, kos i rolige og idylliske omgivelser. nærområdet har utallige turløyper som er ypperlige til trening og søndagsturer både vinter og sommer. For de som heller ønsker å trene innendørs er det kort vei til Sats Nydalen, Sats Storo, Evo Fitness i Nydalen og Fitness24Seven på Storo. Nydalen er ett knutepunkt for kollektivtransport og man kan velge mellom trikk, buss, t-banen, tog eller flytoget som tar det rett til Gardermoen. alt av dette ligger i gå avstand og har hyppige avgangstider som gjør det enkelt for deg og reise.

    Adkomst
    Adkomst med bil. Dersom man får Storo senter på høyre side tar man første gate til høyre ( Gunnar Schjelderups vei ) Følg deretter Aktiv skiltene til boligen. Trikk: Linje 11,12 og 18 til Nydalen. Buss: Linje 30, 51, 56, 56B, 58. T-banen: Linje 4 og 5.

    Barnehage/skole/fritid
    Barnehager: Eventyrstua barnehage (0-5 år) 3min og gå. Nydalen Allé barnehage (0-4 år) 5min og gå. Lillohagen Fus barn (1-5år) 10min og gå. Barneskole: Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 9min og gå. Grefsen skole (1-7 kl.) 15min og gå. Ungdomsskole: Nordpolen skole (1-10 kl.) 16min og gå. Morellbakken skole (8-10 kl.) 16min og gå. Engebråten skole (8-10 kl.) 21min og gå. Videregående skole: Nydalen videregående skole. 11 min og gå. Foss videregående skole. 10 min og gå.

    Skolekrets
    Fernanda Nissen skole (1-7kl.) 9min og gå.

    Offentlig kommunikasjon
    Nydalen er ett knutepunkt for kollektivtransport og man kan velge mellom trikk, buss, t-banen, tog eller flytoget som tar det rett til Gardermoen. alt av dette ligger i gå avstand og har hyppige avgangstider som gjør det enkelt for deg og reise. Trikk: Linje 11,12 og 18 til Nydalen. Buss: Linje 30, 51, 56, 56B, 58. T-banen: Linje 4 og 5. Tog: Linje RE30 og R31. Fra Oslo S: 18 ulike linjer.

    Byggemåte
    Borettslaget har bygningsmasse opprinnelig oppført på 1960-tallet, men ble totaloppusset i 2007 Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt tekket med papp. Yttertak er ikke besiktiget. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med pussede flater

    Innhold
    Leiligheten ligger flott til i 3. etasje og inneholder: Entré, stue med plassbygd garderobe og hylleløsning, åpent kjøkken og romslig bad/wc. Beboerne har tilgang til bruk av borettslagets øvrige fellesarealer etter gjeldende regler.

    Standard
    Leiligheten er en praktisk 1-roms med god planløsning, og inneholder følgende: Overflater generelt: (vegger, tak og gulv): Gulv: Etasjeskiller i betong. Leiligheten har parkett på gulv og fliser på badet. Vegger: Innvendig vegger av betongkonstruksjoner og bindingsverk. Overflatebehandlet med puss og malte flater. Fliser på bad. Tak: Malt betong Gang/entré: Leiligheten har en lys entré som er maksimalt utnyttet med skap og knagger. Her er det god plass til oppbevaring av yttertøy og sko i garderobeskap. Porttelefon. Kjøkken: Et praktisk kjøkken. Kjøkkeninnredningen har folierte glatte fronter. Benkeplate med nedfelt vaskekum og keramisk platetopp. Integrert micro. Avtrekksvifte over platetopp. Stue: Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Plass til pult, stuebord, sittegruppe/sovesofa. Tv i hylle medfølger. Parkett på gulv. Fransk balkong med ettermiddagssol Baderom: Pent flislagt bad med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet består av; dusjhjørne med dører i herdet glass, servant med underskap. Speilskap og belysning over servant. Toalett. Kran og strømuttak for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk fra felles ventilasjon. Varme i gulv. Oppgraderinger: Byttet taklampe og armatur på skap/speil på bad. Det foreligger samsvarserklæring på dette. .................................................................................... Oppsummering av til tilstandsgrader: TG0: Ingen avvik TG1: Mindre eller moderate avvik TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak TG2: Avvik som kan kreve tiltak TG3: Store eller alvorlige avvik TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt Takstmannens vurdering ved TG2: 1.1.1 Bad Overflate vegger og himling TG2 er vurdert fordi det er registrert hulrom under fliser, misfargede fuger, og mer enn halvparten av den forventede levetiden for overflaten er overskredet. Normalt varierer levetiden for utskifting av keramiske fliser mellom 10 og 30 år. 1.1.2 Bad Overflate gulv TG2 vurderes da det er registert missfargede fuger, fliser og da mer en halv forventet levetid på overflate er passert. 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 vurderes fordi det mangler dokumentasjon på membranen, og tilstedeværelsen av membranen kan ikke bekreftes. Mer enn halvparten av membranens forventede levetid har passert. 2.1 Kjøkken Kjøkken TG2 vurderes på grunn av punktformede skader, hakk i kjøkkeninnredningen og svelling i underkanten av benkeplaten. 3.1 Andre rom TG2 vurderes da det er registert skade pá overflate som punktvis riss, oppsprekking og heksesot 4.1 Vinduer og ytterdører TG2 vurderes da tettelister på ytterdør er løsnet. 7.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring TG2 vurderes fordi det mangler en samsvarserklæring.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Borettslaget har en avtale med Telenor Norge AS for levering av TV og internett, så det betyr at alle leiligheter allerede har installert fiberoptiske kabler. Med Frihet S får alle beboere 200 poeng til å velge det som passer for hver enkelt beboer. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med TV og internett, kan du gå til seksjonen for TV og internett for å lese mer om hvordan du kan henvende deg videre. Hvis du ønsker tilleggstjenester, som for eksempel raskere internett eller ekstra TV-kanaler utover det som er inkludert, må disse bestilles direkte fra Telenor og vil bli fakturert separat.

    Parkering
    Borettslaget disponerer utendørs parkeringsplasser som forvaltes av Aimo Park Norway. Betaling skjer iht. gjeldende priser som per i dag utgjør kr. 44,- per time / kr. 220,- per døgn / kr. 500,- per uke for besøkende og kr. 875,- per måned for beboere. Det er 6 ladeplasser tilgjengelig for kr. 2 200,- pr. mnd. Månedsprisen inkluderer lading og parkering. Ved ønske om parkeringsplass/ladeplass, last ned og benytt App'en AimoParkNorway , benytt Aimo Park sine nettsider eller send e-post til: murad.ishqair@aimopark.no.

    Radonmåling
    Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Link til radonkart http://geo.ngu.no/kart/radon/ ligger bygget i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert til "moderat til lav" aktsomhetsgrad.

    Diverse
    Blokkbebyggelse opprinnelig oppført i 1966. Det ble så i 2007 omfattende ombygget/modernisert.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 800 000 (Prisantydning) 376 000 (Andel av fellesgjeld)   2 176 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 187 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Er en panelovn og gulvvarme på bad. Det holder til å varme hele leiligheten.

    Info strømforbruk
    Informasjon fra selger. Leiligheten bruker svært lite strøm. Betaler som regel under 500 kr. mnd/500 kWh. (noe mer om vinteren).

    Energiklasse
    E

  • Formuesverdi primær
    455477

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1730811

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold .

    Andelsnummer
    91

    Part.obl.nr.
    991796312

    Felleskostnader pr. mnd.
    4592

    Andel fellesgjeld
    376000

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-03-17T23:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Borettslaget har IN-ordning. Innfrielse i forbindelse med låneforfall 30.03 og 30.09. Innbetaling må skje innen 10 dager før lånets forfall.

    Andel fellesformue
    14617

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Borettslaget
    The Academy i Borettslag

    Borettslagets org.nr
    991796312

    Om borettslaget
    Borettslag: The Academy I Borettslag, Orgnr: 991796312 Borettslaget består av 75 andelsleiligheter. The Academy I Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund medorganisasjonsnummer 991 796 312, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo kommune. Adressen til sameiet er Gunnar Schjelderups vei 33 B og 33 C med gårdsnummer 77 og bruksnummer 100. Borettslaget er en del av sameiet ES Gunnar Schjelderups vei 33 som totalt består av 4 blokker med 182 seksjoner. Academy borettslag utgjør seksjon 65-139 i sameiet. Borettslaget har egen hjemmeside: https://vibbo.no/the-academy-i Det stilles krav at alle postkasseskilt skal være like. Styret aksepterer ikke at beboere setter opp egenproduserte skilt, med unntak av venteperioden på nytt skilt. Alle midlertidige lapper vil bli fjernet fra postkassene. Postkasseskilt bestilles i nettbutikken: https://skiltbutikken.posten.no/postkasseskilt/pk-storthvit-7004. Skiltene skal være hvite i størrelse 58x94mm. Husk at postkasseskilt kan bestilles gratis 2 uker innen du melder flytting til posten. Vi tar forbehold om at posten endrer retningslinjer i forhold til det. Selskapet eier 1718/3969 deler av Eierseksjonssameiet Gunnar Schjelderups vei 33. Planlagt vedlikehold: Styret har allerede engasjert en arkitekt for en mulighetsstudie og skisseprosjekt som er tilnærmet ferdigstilt med Oslo Byggentreprenør AS og Dyvik & Fasting Arkitekter AS. Dette ble gjort for å ha et minimum underlag å presentere for sameiet, samt avklare hvorvidt det i det hele tatt er realistisk å få tillatelse til å bygge balkonger. Sameiet har planlagt med vedlikehold og fasaderehabilitering på alle 4 sammenkoblede bygningene. Det er helt nødvendig med å skifte ut alle vinduer og balkongdører på alle 4 sammenkoblede bygningene som er totalt 183 leiligheter. ? Ny fasadekledning på alle 4 sammenkoblede bygningene. ? Toppavdekning gesims, samt vannbrettbeslag på alle vinduer og balkongdører. ? Etablering av 44 balkonger og 2 platting på bakkenivå i oppgang B. ? Vedlikehold og fasaderehabilitering kr 112 213,- ekskl. mva per leilighet. ? Balkongprosjekt og nye skyvedører kr 155 000,- ekskl. mva per leilighet. Det er vedtatt en utredning og søknadsprosess, men ikke sikkert prosjektet pt blir gjennomført. Det er også avhengig av plan og bygg. Status på veggedyr fra årsrapport 2022: Vi er nå forhåpentligvis i en avsluttende fase når det gjelder bekjempelse av veggedyr. Veldig mange leiligheter har fått påvist veggedyr og det har tatt flere år på å bekjempe det problemet. Utrolig viktig at beboere tar kontakt med oss i styret dersom man oppdager veggedyr/skadedyr sli at strakstiltak blir iverksatt for å slippe spredning. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen/boligen ikke vil bli ryddet eller rengjort ytterligere, utover slik den fremstår på visning, før overtakelse. Det informeres om at kjøper må anskaffe egen nøkkel til postkasse og rørskap på egen bekostning.

    Forkjøpsrett
    Ifølge borettslagets vedtekter, er det ikke forkjøpsrett på lagets andeler.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Borettslaget har ett lån med følgende vilkår per 01.03.2024 Lånenummer: OBOS01-98207908215 Type lån: Annuitet Terminer per år: 12 Rente: 5,59% Type rente: Flytende Restløpetid: 24 år og 3 mnd. Saldo: kr. 62.091.764- Andel av saldo: kr. 375.219- Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.03 og 30.09 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr. 60 000,- pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader vil kunne øke i forbindelse med planlagte arbeider.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    91089378

    Dyrehold
    Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges søknad. Søknaden skal være behandlet innen en måned fra den mottas av styret

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    En servitutt er en rettighet/forpliktelse eller bestemmelse. Denne kan være både positiv og negativ. Bestemmelsen innskrenker en eiers rett til å fritt bestemme over egen eiendom. F.eks en nabo som gir en annen nabo rett til å kjøre over sin eiendom. En servitutt etableres i all hovedsak ved inngåelse av en avtale, enten skriftlig eller muntlig, mellom de berørte partene, men den kan også være etablert på andre måter. Ingen av disse vil påvirke bruken av boligen. Konferer megler ved spørsmål. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/77/100: 26.10.1934 - Dokumentnr: 901403 - Fradelingsdokument DENNE EIENDOMMEN ER FRADELT FRA GNR 77 BNR 25 HOVEDBRUKET ER UTGÅTT 25.01.1935 - Dokumentnr: 910011 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: gnr 77 bnr 101 15.11.1951 - Dokumentnr: 13698 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:152 10.04.1961 - Dokumentnr: 3797 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:197 25.01.1978 - Dokumentnr: 922726 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: GNR.77 BNR.239. Overført fra gnr 77 bnr 238. 13.06.1985 - Dokumentnr: 34687 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:251 11.07.1986 - Dokumentnr: 42141 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: gnr 77 bnr 148, 149 og 238 21.08.1986 - Dokumentnr: 51439 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:256 21.08.1986 - Dokumentnr: 51439 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:322 21.08.1986 - Dokumentnr: 51440 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:274 21.08.1986 - Dokumentnr: 51440 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:313 27.09.1990 - Dokumentnr: 57887 - Grensejustering Rettighetshavere: Knr: 301 Gnr: 77 Bnr: 16 Fnr: 0 Snr: 0 Fk: 93,6 m2 fradeles gnr. 77 bnr. 100, og tillegges gnr. 77 bnr. 16. 04.09.2007 - Dokumentnr: 699490 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:197 01.04.2008 - Dokumentnr: 255660 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2018 - Dokumentnr: 398324 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:207 Vederlag: NOK 1 000 000 Omsetningstype: Fritt salg

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Brukstillatelse ble gitt 20.08.2007. Det gjensto kun mindre arebider og saken ble henlagt uten ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Regulert til boligformål i henhold til S-2100 med tilhørende bestemmelser datert 08.12.1975 Pågående byggesaker i nærheten: Gunnar Schjelderups vei 33 B - Fasadeendring og oppføring av balkonger Saksnummer: 202310968 Siste bevegelse: Siste dok. 13.07.2023 Gunnar Schjelderups vei 39 D - Tilbygg rekkehus Saksnummer: 202203944 Siste bevegelse: Siste dok. 11.05.2023

    Adgang til utleie
    Alle andelseiere må søke styret om fremleie av leiligheten (Ihht Borettslagsloven). Andelseieren er ansvarlig overfor borettslaget når det gjelder økonomiske forpliktelser og for at leietaker retter seg etter trivselsreglene. Søknad kan sendes til borettslaget@hotmail.com Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    udgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 800 000 (Prisantydning) 376 000 (Andel av fellesgjeld)   2 176 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 187 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marius Wang

Megler

Marius Wang

46 82 88 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev