aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/Fabian Haukedal har gleden av å presentere Åstveitveien 44!
Aktiv eiendomsmegling v/Fabian Haukedal har gleden av å presentere Åstveitveien 44!

ØVRE ERVIK Åstveitveien 44

Sjelden enebolig over ett plan med stor tomt. Bolig ferdigstilt i 2024. Naturskjønn beliggenhet med fantastisk sjøutsikt

  • kr 9 900 000
  • BRA-i 153 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 9 900 000
  • Omkostningerkr 266 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 10 166 640
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1967
  • Soverom3
  • Tomt2 281.3 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 9 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,00))   266 640,- (Omkostninger totalt)   10 166 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning | Åstveitveien 44
Velkommen til Åstveitveien 44 - presentert av Fabian Haukedal i AKTIV. En nydelig enebolig med naturskjønn beliggenhet på Åstveit. Boligen har særdeles flotte kvaliteter hvor alt er nytt fra 23/24. Her bor man sentralt, samtidig tilbaketrukket i rolige og landlige omgivelser. Med sin usjenerte beliggenhet og sjøutsikt ligger alt til rette for hygge i en ellers travel hverdag. Verdt å nevne:
  • Særdeles flotte kvaliteter
  • Alt på ett plan
  • Vannbåren gulvvarme i alle rom
  • Balansert ventilasjon
  • Alt elektrisk nytt
  • Råflott bad og kjøkken
  • Kort vei til buss og Bergen/Åsane
  • Fine tur- og rekreasjonsmuligheter Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding!
  • Åstveitveien 44, Vestland

    • Tomt
      2281.3m²

      Beskrivelse av tomt
      Tomten er opparbeidet med gruslagte partier, murer og diverse beplantning. Biloppstillingsplasser på eiendommen.

      Beliggenhet
      Eiendommen har en nydelig og naturskjønn beliggenhet på Åstveit. Her bor man sentralt, samtidig tilbaketrukket i rolige og landlige omgivelser. Boligen har en beliggenhet av de sjeldne med sin usjenerte plassering og sjøutsikt. Idyllisk beliggenhet med maritime omgivelser og sjøen som nærmeste nabo - perfekt for både store og små. Meget barnevennlig område med gangavstand til skoler og barnehager. Nærmeste barnehage og skole er Våganeset barnehage og Kalvatræet skole. Kollektivtilbudet er svært godt med holdeplass "Nedre Åstveit" med avganger til Åsane og Bergen sentrum, som tar deg videre til alle byens retninger. Området byr på nydelig turterreng rundt Åstveitvannet og Munkebotn. Videre er det ikke lange veien til Våganeset eller Vollane med idyllisk badeplass hvor man kan nyte late sommerdager. Av fjellturer har man Eidsvågfjellet og Rollandsfjellet i umiddelbar nærhet. Det er forøvrig kort vei videre innover de vakre byfjellene. Av parker har man den historiske Jomfruhagen - en perle i den store eiendommen Åstveit. Her har man nesten urørt skog, grønn mark og et lite parkanlegg med storslått utsikt utover Eidsvågbukten, Byfjorden og inn til Jordal. Her kan man nyte fantastiske turmuligheter. Verdt å nevne er også Åstveit idrettsanlegg hvor du finner en rekke aktiviteter for både store og små. Her har man mangfoldige aktivitetstilbud som blant annet svømmehall, friidrettsbane, fotballbane, badmintonhall, sykkelbane, sandvolleybane, klatrestativer m.m. Med den sentrale beliggenheten er det også enkelt å omfavne den impulsive og urbane tilværelsen. Om du skal på shopping, nyte god mat eller uteliv, er de mangfoldige alternativene bare minutter unna i bil - både veien inn til sentrum eller ut til Åsane. Videre er veien kort til Åsane hvor du finner alt du måtte trenge av handels- og servicetilbud. Her finner du blant annet det nyere handelssenteret Horisont, Åsane storsenter, IKEA og mange andre store butikkforretninger. Alt i alt er dette en bolig av de sjeldne - som bare må oppleves. Velkommen til visning!

      Adkomst
      Det vil bli skiltet med AKTIV visningsskilt ved fellesvisninger.

      Bebyggelse
      Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

      Barnehage/skole/fritid
      Skoler: Kalvatræet skole (1-7 kl.) 12 min - 141 elever, 12 klasser. Åstveit skole (8-10 kl.) 4 min - 456 elever, 39 klasser. Blokkhaugen skole (8-10 kl.) 8 min - 281 elever, 20 klasser. Tertnes videregående skole 21 min - 370 elever. Åsane videregående skole 7 min - 1100 elever.

      Byggemåte
      Fundamentert på antatt faste masser av fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av trebjelkelag, åpent mot grunn i kjelleren. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte terkarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med Sanarfil. TAKSTMANNENS VURDERING VED TG2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Krypekjeller Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Døren inn til kjelleren har store skader, døren må skiftes ut. Som følge av kjellerens oppbygning vil det være økt risiko for skadedyr.

      Sammendrag selgers egenerklæring
      - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Hele badet bygget nytt fra bunn. Arbeid utført av Vest VVS AS. - Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Hele badet bygget nytt fra bunn. - Er arbeidet byggemeldt? Ja. Hele prosjektet er byggemeldt. - Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Nei - Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Huset som ble revet hadde skader av mus/rotter. Uvisst hvilket årstall dette pågikk og det er uansett ikke aktuelt problemstilling nå som huset er totaltoppusset. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Hele bygget har nytt elektrisk anlegg. Arbeid utført av RGR elektro AS. - Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Alt elektrisk nytt, så det er kontrollert ved installasjon. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Tak er fullstendig nytt. Arbeid utført av Bratland Eiendom AS (nå Raa Bygg AS)

      Innhold
      Eneboligen går over et plan og inneholder følgende rominndeling: BRA-i: Gang(24,2m²), bad(5,5m²), vaskerom(9,7m²), soverom(9,9m²), soverom(14,3m²), soverom(11,9m²), omkledningsrom(5,9m²), tvstue(19,7m²), stue og kjøkken(35m²), teknisk rom(8,6m²).

      Standard
      Velkommen til Åstveitveien 44! En nydelig enebolig med spektakulær utsikt og en stor og flott tomt. Boligen har en meget god standard med påkostede kvaliteter. Dette er en gjennomført bolig hvor det er lagt fokus på kvalitet og detaljer. Velkommen inn! Vi møtes av en lys og innbydende entre. Her får vi et umiddelbart inntrykk av boligens moderne standard. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy. Delikat helfliset bad med keramiske fliser og vannbåren gulvvarme. Innredningen består av vegghengt toalett, dusj og servant med møblement, speil og belysning. Tilknyttet badet er det et stort og praktisk vaskerom med god arbeids - og benkplass. Stue og kjøkken med åpen stue/kjøkken løsning, noe som skaper et sosialt rom og er meget hyggelig når man har gjester på besøk. De store vindusflatene gir godt med naturlig lysinnslipp. Det er utgang fra stuen til boligens utearealer. Her har du god plass til utemøbler og godt selskap! Et perfekt sted å nyte varme sommerdager. Kjøkkeninnredning fra Epoq. Innredningen består av slette fronter og laminat benkeplate.ntegrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp m/ induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys. Med det mangfoldige kjøkkenutstyret ligger alt til rette for hyggelige middager. Videre har boligen 3 romslige soverom på hhv. 14,3 kvm, 11,9 kvm og 9.9 kvm. Hovedsoverommet er tilknyttet et walk-in-closet i tillegg. Samtlige soverom er av god størrelse og har god plass til garderobeløsninger. Soverommene er malt i en tidsriktig fargekombinasjon som komplimenteres av det naturlige lysinnslippet. Velkommen til en hyggelig visning.

      Innbo og løsøre
      Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

      Hvitevarer
      Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

      Moderninseringer og påkostninger
      Opprinnelig på eiendommen var det oppført enebolig fra 1967. Boligen er revet og det er oppført ny enebolig. Bygningsdeler som stammer fra 1967 vil være grunnmuren og kjelleren, samt deler av en gavlvegg. Av vinduer er 3 stk. fra 2012 og 2 stk. fra 2014. Øvrige bygningsdeler er fra 2023/2024 (ferdigstilt i 2024)

      TV/Internett/bredbånd
      Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett.

      Parkering
      Biloppstillingsplass på egen eiendom. Godt med plass til biler.

      Forsikringsselskap
      Fremtind

      Polisenummer
      29340736

      Radonmåling
      Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

      Diverse
      Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

      Prisantydning inkl. omkostninger
      9 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,00))   266 640,- (Omkostninger totalt)   10 166 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    • Oppvarming
      Vannbåren gulvvarme i alle rom, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert

      Energiklasse
      B

    • Kommunale avgifter
      22324

      Kommunale avgifter år
      2024

      Info kommunale avgifter
      De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

      Info om eiendomsskatt
      Eiendomsskatt faktureres med de kommunale avgiftene og utgjør kr 8 254.

      Formuesverdi primær
      1380813

      Formuesverdi primær år
      2023

      Formuesverdi sekundær
      5523253

      Formuesverdi sekundær år
      2023

      Info formuesverdi
      Formueverdien er basert på skatteetaten sin formueverdi-kalkulator.

      Andre utgifter
      Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

      Tilbud lånefinansiering
      Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    • Tinglyste heftelser og rettigheter
      På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/209/256: 02.09.1967 - Dokumentnr: 505612 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:275 01.10.1964 - Dokumentnr: 505273 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:1 16.09.1965 - Dokumentnr: 504892 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:274 16.09.1965 - Dokumentnr: 504893 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:275 06.10.1966 - Dokumentnr: 505698 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:284 14.06.2005 - Dokumentnr: 19253 - Målebrev m/grensejustering mot bnr. 1 13.04.2012 - Dokumentnr: 289582 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:697 01.01.2020 - Dokumentnr: 511892 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:209 Bnr:256 31.08.1965 - Dokumentnr: 504553 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:1 15.04.1969 - Dokumentnr: 502693 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:1 Bestemmelse om naustplass Retten bortfaller ved salg av eiendommene, unntatt ved arv iflg. ptg. på skjøte, jfr. også dbnr. 502694/69, 502695/69 og 502696/69. ---------- Diverse påtegning Nøsteretten for bnr. 255 transporteres til: Gerdt Meyer f. 24.01.64 (bnr. 440) Charlotte Meyer f. 16.04.68 (bnr. 589) og Benedicte Meyer f. 25.01.67 (bnr. 441) i fellesskap, og det kan kun oppføres ett naust 07.11.2011 - Dokumentnr: 916123 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:1 Gjelder også utskilte parseller fra gnr. 209 bnr. 256. 16.10.2012 - Dokumentnr: 861299 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:284 Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:697 Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.2012 - Dokumentnr: 861299 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:697

      Ferdigattest/brukstillatelse
      Det foreligger en tillatelse til tiltak fra Bergen kommune: Det gis tillatelse til: ? Riving av eksisterende tilbygg. ? Totalrehabilitering av huset (bytte råteskader på huset, etterisolering av hus, tak, vegger og gulv iht. TEK17 krav). ? Fasadeendringer i form av fjerning og innsetting av nye vinduer. ? Riving av 2 piper og erstatning med 1 stålpipe. ? Bruksendring fra hoveddel til tilleggsdel og omvendt iht. innsendte tegninger. Arealet som skal bruksendres er på ca. 15 m2 BRA. Det er p.t. ikke gitt ferdigattest for tiltaket. Det skal foreligge ferdigattest før overtakelse av eiendommen. Konf. megler for spørsmål/avklaring.

      Vei, vann og avløp
      Adkomst: Privat Vann: Offentlig Avløp: Offentlig

      Regulerings- og arealplanner
      Eiendommen ligger i et område regulert til boliger m/ tilhørende anlegg i følge Bergen kommune. Eiendommen er avsatt til øvrig byggesone i kommuneplanen i følge Bergen kommune. Plannavn: Åsane. Gnr. 209 bnr 1 mfl., Åstveit, Rasmus Meyers Legat. Ikrafttrådt 27.05.1991. Planer i nærheten av eiendommen ÅSANE. GNR 209, RASMUS MEYERS LEGAT,ENDRING AV TOMTEPLASSERING B10 3 199615792 Hensynssoner Faresone i kommuneplanen Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred.

      Adgang til utleie
      Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

      Legalpant
      Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

      Kommentar bo- og driveplikt
      Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

      Kommentar konsesjon
      Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet. Det må fylles ut et grønt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet.

      Kommentar odelsrett
      Det er ikke odel på eiendommen.

    • Lovanvendelse
      Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

      Budgivning
      Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

      Omk. Kjøper beskrivelse
      9 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,00))   266 640,- (Omkostninger totalt)   10 166 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

      Omk. kjøper beløp
      266640

      Betalingsbetingelser
      Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

      Hvitvaskingsreglene
      Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

      Personopplysningsloven
      Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

      Boligselgerforsikring
      Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

      Boligkjøperforsikring
      Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

      Meglers vederlag
      Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilretteleggingsgebyr kr. 14.900 ,- Oppgjørshonorar kr. 6.990,- Visninger kr. 2.500,- Overtakelse kr. 2.500,- Grunnpakke kr. 15.000,- Markedspakke kr. 19.900,- 

    Fabian Haukedal

    Megler

    Fabian Haukedal

    90 63 57 28

    Send e-post

    Få beskjed når lignende
    boliger kommer for salg

    Få en verdivurdering

    Siste boliger

    Meld deg på vårt nyhetsbrev