aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en helt ny og strøken leilighet i attraktivt område på Paradis!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en helt ny og strøken leilighet i attraktivt område på Paradis!

PARADIS Sandbrekkevegen 20

Nyoppført og lekker 2-roms selveier med terrasse på 23m² og moderne kvaliteter! Kort vei til Bybanen!

  • kr 3 990 000
  • BRA-i 55 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 3 990 000
  • Omkostningerkr 114 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 104 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 1 325
  • Tomt3 525.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 190,- (Omkostninger totalt)   4 104 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en helt ny og strøken leilighet i attraktivt område på Paradis! Alle flater er malt i behagelige farger, moderne enstavs gulv i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Litt om kvaliteter: - Arealeffektiv planløsning - Balansert ventilasjon - Kjøkken m. integrerte hvitevarer - Stort og luftig soverom - Herlig terrrasse! - Kort vei til store arbeidsplasser på Sandsli, Kokstad og Flesland - Nærhet til populære turterreng - Ca. 15 min med bil til Bergen Sentrum Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære.

Sandbrekkevegen 20, Vestland

  • Tomt
    3525.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er opparbeidet med grøntarealer og internveier.

    Beliggenhet
    Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde på Paradis. Her bor du i rolige og barnevennlige omgivelser med gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikker er Rema 1000 Paradiskrysset og Kiwi ligger begge ca.7 minutters gange fra boligen. Ved Kiwi finner man også treningssenteret Aktiv 365. Det er også gangavstand til barnehager og barneskoler. Like ved boligen finner du to bybanestopp som tar deg raskt fram. For et utvidet butikk - og servicetilbud ligger Nesttun sentrum like i nærheten. Her finne du kjøpesenter, dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek m.m. Her finner du også offentlige tjenestetilbud som lege, tannlege og bibliotek. Fra Nesttun er det kort vei til Lagunen storsenter hvor man finner "alt" man måtte behøve i hverdagen. Ønsker man å spaserer til Nesttun bruker man ca. 17 minutter. For den spreke er det flere treningssentre i gangavstand fra boligen, ca 2 min unna på Paradis. Aktiv365 ligger også innen gangavstand. Ønsker man å legge treningen utendørs er en løpetur på linjen som går fra Midtun til Heldal et populært valg blant både joggere og mosjonister. Det er også nærhet til flotte turmuligheter på Totland og rundt Myrdalsvannet, i tillegg til flott turområde rundt Stavkirken på Fantoft. Om sommeren er Gamlehaugen en populært destinasjon for bading og lek. Det er kort vei til de store arbeidsplassene på Sandsli, Kokstad og Flesland.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av boligbebyggelse.

    Byggemåte
    Bygget er oppført i betong og trekonstruksjon.

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en helt ny og strøken leilighet i attraktivt område på Paradis! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys laminat i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy eller få installert garderobeskap. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Fra stuen er det utgang til en stor og deilig terrasse hvor sommerdagene kan nytes. Her er det god plass til møblering av utemøbler. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott takhøy kjøkkeninnredningen utført i en lekker gråfarge med slette fronter. Her er rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Leilighetens soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeløsning. Badet er lekkert helfliset i en tidløsstil, med hvite fliser på veggflater og gråbeige fliser på gulv. Badet er innredet med servant med skuffer under, vegghengt toalett og dusjhjørne med dusjdører i glass. Det er opplegg for vaskemaskin på baderommet. Det medfølger ekstern sportsbod i byggets underetasje. Alt i alt en gjennomført leilighet med høy standard og moderne kvaliteter som du kan flytte rett inn i, og trives i fra første stund!

    Standard
    Gulv: Laminat, fliser på bad. vegger: Malte flater, fliser på bad. Himling: Malte flater Boligen er nyoppført og det er ikke innhentet tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering etter gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 190,- (Omkostninger totalt)   4 104 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Fjernvarme og gulvvarme på bad.

    Energiklasse
    A

    Info energiklasse
    Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.  Årsgebyr for vann og avløp består av 2 gebyrer: abonnomentsgebyr og forbrukergebyr. For abonnementsgebyr legges byggets bruksareal slik det er fastsatt i matrikkelen til grunn. Forbruksgebyr for vann og avløp er enten stipulert eller målt. Ved stipulert forbruksgebyr legges 1,3 m3 vannforbruk pr. m2 areal til grunn for både vann og avløp. Målt forbruksgebyr krever vannmåler som viser antall m3. Abonnementsgebyr skal kombineres med enten målt eller stipulert forbruksgebyr. Abonnementsgebyr pr. m2 vann: kr 8,76 (7,01) og avløp: kr 12,28 (9,82). Forbruksgebyr: Sats pr. m3 vann: kr 13,00 (10,40) og avløp: kr 18,09 (14,47). Det må også medregnes kostnad for tømming av slamavskiller og evt. leie av vannmåler. Tallene er hentet fra Bergen kommune sin hjemmeside og det tas forbehold om endringer i de oppgitte satsene.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.  Det gjøres oppmerksom på at det er eiendomsskatt i Bergen Kommune. Eiendomsskatten vil utgjøre en promillesats av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i forbindelse med første ligningsoppgjør. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader» og «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    55/2814

    Felleskostnader pr. mnd
    1325

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene er p.t. ikke fastsatt, men stipulert og det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i felleskostnadene. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige felleskostnader er stipulert til ca. kr 15,- per kvm BRA-i pr/måned. Det er planlagt at felleskostnadene skal dekke felles byggforsikring, forretningsførsel, revisjon, strøm og vedlikehold av fellesarealer. Tv/bredbånd er stipulert til kr 500,- per måned. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader. Fordelingen av felleskostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøken. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Vestbo er forretningsfører for sameiet og Kostnader for dette er medtatt de stipulerte felleskostnadene.

    Eierskiftegebyr
    4900

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/12/34/9: 12.08.1950 - Dokumentnr: 305405 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    12.08.1950 - Dokumentnr: 305406 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.11.1952 - Dokumentnr: 308564 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.11.1965 - Dokumentnr: 307100 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    17.12.1965 - Dokumentnr: 308288 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.03.2022 - Dokumentnr: 310230 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Dnb Eiendom AS
    Org.nr: 910 968 955
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    Elektronisk innsendt
    24.10.2023 - Dokumentnr: 1183530 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
    Org.nr: 976 944 801
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.01.2024 - Dokumentnr: 1031650 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Bestemmelse om solidaransvar
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:34
    Gjelder denne registerenheten med flere
    26.03.2024 - Dokumentnr: 1259743 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 9
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 55/2814


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg bolig (hele tiltaket) datert 22.03.2024. Hele tiltaket skal være ferdigstilt innen 25.07.2027.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har ikke vannmåler. Adkomst fra kommunal vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Fana. Gnr 12 Bnr 34 Mfl., Sandbrekkevegen. PlanID: 6310000 Dekningsgrad 100% Reguleringsformål: Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse 45,3%, Boligbeb. - blokkbebyggelse 35,2%, Gang- sykkelveg 5,2%, Annen veggrunn, grøntareal 4,7%, Kjøreveg 3,5%, Renovasjonsanlegg 3,2%, Veg 2,2%, Komb. formål samf.anl. - teknisk infrastr.tras. 0,8 % Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen): Frisiktsone < 0,1 % (1,1 m²) Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen): Funksj.- og kvalitetskrav 22% Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100%, Ytre fortettingssone < 0,1 % (0,1 m²). Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 49,2% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone 7,9% Andre opplysninger: Eiendommen er berørtav Eviny Termo AS sitt konsesjonsomra°de for Hernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa°overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydningfor behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blantannet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 190,- (Omkostninger totalt)   4 104 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    114190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev