aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Christian Drøyvold har gleden av å presentere Harry Borthens vei 11 - en lys og luftig 3-roms hjørneleilighet.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Christian Drøyvold har gleden av å presentere Harry Borthens vei 11 - en lys og luftig 3-roms hjørneleilighet.

TRONDHEIM Harry Borthens vei 11

Lys og luftig 3-roms hjørneleilighet i 2. etasje | Innglasset balkong | Heis | Kort vei til alle servicefunksjoner

  • kr 3 490 000
  • BRA-i 70 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 490 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 586 935
  • EierformAndel
  • Byggeår1962
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 85 695
  • Felleskostnaderkr 4 789
  • Tomt6 061 m²
  • Eierform tomtFestet
  • 3 490 000 (Prisantydning) 85 695 (Andel av fellesgjeld)   3 575 695 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 586 935 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Christian Drøyvold har gleden av å presentere Harry Borthens vei 11 - en lys og luftig 3-roms leilighet, med fin beliggenhet på hjørnet i andre etasje av en høyblokk med heis til etasjeplan. I forlengelse av stuen er det en innglasset balkong på ca. 9,5 kvm hvor man kan nyte dagene ute store deler av året. Området har ellers frodige grøntområder og kort vei til populære Ladestien. Det er også muligheter for shopping og et aktivt liv med trening. Verdt å merke seg: - Hyppige bussavganger - Mulighet for parkering - Skole og barnehage i gangavstand - Entré med plass til garderobe - Stue med godt lysinnslipp - Peisovn og spiseplass i stuen - Integrerte hvitevarer - Bad og toalettrom fra 2011 - To soverom med plass til skap - To disp. boder på totalt 7 kvm
En pipe er forblendet med fliser og tilknyttet en peisovn som gjør det varmt og godt

Harry Borthens vei 11, Trøndelag

  • Tomt
    6061m²

    Beskrivelse av tomt
    Rundt høyblokken er det et stort, velstelt fellesområde med grønne plener, prydbusker og trær. Blant det grønne er det en hvitmalt flaggstang og en koselig sittebenk hvor man kan møte naboen til en kaffekopp.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde på Lade i Trondheim kommune. Stedet ligger nært Trondheimsfjorden omgitt av frodige grøntområder med store gressplener, skog og flotte turmuligheter. På Lade har du også gode servicetilbud, og dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Ladetorget og Bunnpris Lade, førstnevnte med post i butikk. City Lade (ca. 1,6 km) og Lade Arena (2,5 km) har et variert og rikholdig utvalg av butikker innenfor de fleste kategorier, samt flere hyggelige spisesteder. Området har ellers store varehus som XXL, Byggmax og Elkjøp. I tillegg er det kort vei til Solsiden kjøpesenter og Trondheim sentrum. Barnehage/skole/fritid Fra eiendommen er det gangavstand til Lade barne- og ungdomsskole. Det er kort vei til både Lukas og Bybroen videregående skole. Videre finnes det et godt utvalg av barnehager, der barnehagene Østmarkneset, Tiriltoppen og Stabburet ligger nærmest. Området er godt tilrettelagt for et aktivt liv. Fra leiligheten er det 23 min å gå eller 7 min på sykkel til Koteng Arena. Idrettsanlegget har fem store gressbaner og en stor kunstgressbane, samt to store og én liten grusbane, og er byens største arena for fotball, rugby, amerikansk fotball og baseball. Autronicahallen, Trondheim Padel og flere treningssentre ligger også like i nærheten. For øvrig er det kort avstand til en av Trondheims mest populære turstier ? Ladestien. Stien går forbi populære badeplasser, ballplasser, lekeplasser og to kafeer ? Sponhuset og Ladekaia. Du kan følge stien til Grilstadfjæra, eller mot Ladehammerkaia. Noen av byens beste strender som Ringvebukta, Smedstua og Fagerheimsbukta ligger langs Ladestien og innbyr til fisking, bading, soling og båtliv. Legg gjerne søndagsturen til NTNU Ringve botaniske hage. Hageanlegget er på 130 daa og ligger storslått til på en høyde, rundt 1 km fra leiligheten. Midt i hagen ligger gården Ringve med historie tilbake til 1500-tallet.

    Adkomst
    Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Aktiv Eiendomsmegling.

    Offentlig kommunikasjon
    Området har gode bussforbindelser og hyppige avganger, slik at turen til sentrum er gjort på få minutter. Nærmeste holdeplass er Østmarkneset som ligger ca. 5 min gange fra eiendommen. Det er ca. 2,4 km til Lilleby stasjon og drøye 4 km til Trondheim S. Med bil tar det ca. 30 min til Trondheim Værnes.

    Byggemåte
    Takstmann Rune Normannseth har oppgitt følgende byggemåte: Høyblokk oppført i 10 etasjer over kjeller. Hovedkonstruksjoner er oppført i støpt betong, utvendig tekket metallplater. Taket er tilnærmet flatt, tekket med papp eller lignende. Vinduer med 3-lags glass.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Svar: Ja. Beskrivelse: Liten lekkasje fra varmtvannstank høst 2021. Ny ventil ble montert av rørlegger. Gulv og vegger ble sjekket for fukt, men det er noen mindre skader i gulv og kjøkkenskap. 26. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Borettslaget planlegger innkjøp av ny heis. Avhengig av valg av modell/type kan dette føre til noe økning av fellesgjeld.

    Innhold
    Leiligheten ligger i 2. etasje, og inneholder: Entré, 2 soverom, wc, bad, stue, kjøkken og en innglasset balkong. Leiligheten har tilgang til boder i kjeller og på loft på til sammen 7 kvm.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG 2 Vinduer og dører: Det ble ikke registrert skader eller behov for tiltak utover normalt vedlikehold. TG 2 er satt med bakgrunn i alder (isolerglass over 30 år) og det vil være risiko for at vindusglass punkterer. Kjøkken: Kjøkkeninnredningen opplyses oppgradert i 2011 av tidligere eier. Fremstår med synlige bruksmessige slitasjer. En oppgradeing av fronter er påregnelig. Toalettrom: Rommet opplyses oppgradert i 2011 av tidligere eier. Fremstår uten tegn på skader. Rommet har kun naturlig avtrekk. Dette vil ikke fungere optimalt når det er liten temperaturforskjell inne og ute og når det er vindstilt. Det anbefales å etablere mekanisk avtrekk for optimal ventilering. Avløpsrør: Det ble ikke registrert behov for tiltak, men avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader/lekkasjer kan oppstå. Det er flere boenheter i bygget og kontroll om kloakk er luftet over tak er ikke foretatt. Det er ikke påvist noen stakeluke i boenheten. Staking kan utføres via sluk eller andre installasjoner med avløp. TG 1 settes på nyere installasjoner. Vannledninger: Det ble ikke registrert behov for tiltak, men med tanke på alder kan skader plutselig oppstå på anlegg av eldre årgang. Stoppekraner er plassert bak luke på bad og kjøkken, fungerte som tiltenkt. TG 1 settes på nyere installasjoner. Forhold som har fått TG3 Ingen. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    - Kjøkken, bad og toalettrom fra 2011 - 100 l varmtvannsbereder fra 2009

    Parkering
    Parkeringsplass søkes til styret. Tildeling skjer etter behov og plass

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 490 000 (Prisantydning) 85 695 (Andel av fellesgjeld)   3 575 695 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 586 935 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes med panelovner, varmekabler på badet og peisovn for vedfyring i stuen.

    Energiklasse
    F

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    926124

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3519269

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    5

    Part.obl.nr.
    964918457

    Felleskostnader pr. mnd.
    4789

    Andel fellesgjeld
    85695

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Lån i Terra Boligkreditt: - Rente: 5,45%, flytende - Siste avdrag: 2032 - Vedtatt opplåning med kr. 5 mill. i januar 2024.

    Andel fellesformue
    15188

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Borettslaget
    Østmarknesset Borettslag

    Borettslagets org.nr
    964918457

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring AS

    Polisenummer felles forsikring
    49280534/8

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

    Eierskiftegebyr
    4300

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5001/413/25: 21.10.1963 - Dokumentnr: 4769 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
    Festetid: 60 år
    ÅRLIG AVGIFT NOK 3,033
    BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
    PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
    21.10.1963 - Dokumentnr: 4769 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 60 år
    ÅRLIG AVGIFT NOK 3,033
    BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
    PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
    27.02.1959 - Dokumentnr: 990 - Opprettelse av matrikkelenheten FRADELT FRA G.NR.413 BNR.115
    24.10.1961 - Dokumentnr: 5222 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
    Knr:5001 Gnr:413 Bnr:27
    01.01.2018 - Dokumentnr: 215584 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1601 Gnr:413 Bnr:25


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 20.05.1960. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0436, r0519a, r0570a og eiendommen er regulert til blant annet boligområdet. Eiendommen er avsatt til tettbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2012 til 2024. Det foreligger regulering under arbeid, r20220026. Konferer megler. Eiendommen har antikvarisk verdiklasse C. Dette kan medføre begrensninger ved tiltak på eiendommen. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje.

  • Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 490 000 (Prisantydning) 85 695 (Andel av fellesgjeld)   3 575 695 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 586 935 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 950,- oppgjørshonorar kr 4 950,- og visninger kr 2 990, - per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale, totalt kr. 29 279,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag og dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Christian Drøyvold

Megler

Christian Drøyvold

95 47 26 24

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev