aktiv-eiendomsmegling

Vakre, varierte Valdres har alt! Fra ville fjell i vest til skogkledde åser i øst. Her finner du vidstrakte vidder, vakre fjellvann, spennende turstier og milevis med oppkjørte skiløyper.

Vi på Aktiv Valdres Eiendomskontor har hatt gleden av å formidle eiendommer i dette populære området i snart 45 år! Kontoret vårt på Fagernes ligger meget sentralt og synlig til i bybildet, og på populære Beitostølen kan du nærmest beholde skiene på og få servert en god kopp kaffe foran peisen. 

Hos oss kan du komme innom for en hyggelig prat eller gode råd. Du møtes av en av våre joviale, lokalkjente og jordnære eiendomsmeglere eller kontormedarbeidere, alle født og oppvokst i Valdres.

Vi legger stor vekt på at salgsprosessen skal gjennomføres på en trygg og profesjonell måte, og har med det mottatt Aktiv-kjedens anerkjente priser som årets beste kontor på kundetilfredshet og året kontor kvalitet.

Vi kjenner det lokale markedet godt, og er derfor overbeviste om at vi kan finne den riktige kjøperen til nettopp din eiendom, om det er hytte, bolig, landbruk eller næring!

Kontakt oss

Har du spørsmål om boligen din?

Våre meglere

Trenger du finansiering?

Ta kontakt for å få råd og tilbud om finansiering av boligkjøpet med en av våre samarbeidsbanker Etnedal Sparebank og Valdres Sparebank.

 

Våre boliger

Bli kontaktet av en megler

Skal du kjøpe eller selge bolig, kan du alltid kontakte våre lokale meglere for råd og veiledning.

Foretaksnavn

Valdres Eiendomskontor AS

Org. nr.

979 870 167

Meld deg på vårt nyhetsbrev