aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stigerveien 20!
Velkommen til Stigerveien 20!

ARENDAL Stigerveien 20

Stigerveien 20 - Frittliggende enebolig med fantastisk utsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld!

  • kr 3 990 000
  • BRA-i 159 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 3 990 000
  • Omkostningerkr 118 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 108 890
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1969
  • Soverom4
  • Tomt880 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   118 890,- (Omkostninger totalt)   4 108 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning underetasje
Området består av etablert boligbebyggelse - samt nærhet til populære, nyere boligområder som Taubaneveien, Nidelvåsen og Bie. Kort gangavstand til badestrand på Taubaneveien samt umiddelbar nærhet til flotte tur og rekreasjonsområder i Bieskogen eller langs elva ved Bædtkerbukt og Vrengen. Skole og barnehage i nærområdet. God offentlig kommunikasjon med busstopp like ved. Kort avstand til Bjorbekk med dagligvarebutikk, bakeri, apotek og frisør. Huset er oppført i 2 etasjer på slutten av 60-tallet, er innholdsrikt og har god planløsning. Eiendommen har oppgraderingsbehov. VELKOMMEN TIL PÅMELDINGSVISNING TORSDAG 29.08 KL. 16.00!
Asfaltert parkeringsplass ved eiendommen

Stigerveien 20, Agder

  • Tomt
    880m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger høyt og fritt helt på toppen av Stigerveien! Her har man fantastisk utsikt over Hølen, Nidelva og byfjorden samt sol fra tidlig morgen til sen kveld! Pent opparbeidet tomt med fine og usjenerte uteplasser og terrasser. God plass til parkering på egen tomt med asfaltert parkeringsplass. Tomten forøvrig består av plenaraler, mur, hekke og noe beplantning. Grenser mot fjell/naturtomt med gjerde.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger høyt, fritt og usjenert helt på toppen av Stigerveien! Her har man fantastisk utsikt over Hølen, Nidelva og byfjorden samt sol fra tidlig morgen til sen kveld! Pent opparbeidet tomt med fine og usjenerte uteplasser og terrasser. God plass til parkering på egen tomt med asfaltert parkeringsplass. Området består av etablert boligbebyggelse - samt nærhet til populære, nyere boligområder som Taubaneveien, Nidelvåsen og Bie. Kort gangavstand til badestrand på Taubaneveien samt umiddelbar nærhet til flotte tur og rekreasjonsområder i Bieskogen eller langs elva ved Bædtkerbukt og Vrengen. Skole og barnehage i nærområdet. God offentlig kommunikasjon med busstopp like ved. Kort avstand til Bjorbekk med dagligvarebutikk, bakeri, apotek og frisør.

    Adkomst
    Se vedlagte kart.

    Bebyggelse
    Frittliggende enebolig fra slutten av 60-tallet oppført i 2 etasjer. Huset ligger på en solrik og sentral utsiktstomt. Eiendommen har renoveringsbehov, og det henvises til vedlagte tilstandsrapport. Megler er fremlagt original plantegning fra Arendal Kommune. I underetasje er det ikke spesifisert navn på rommene, så endring kan være foretatt etter byggeår, og dette kan også gjelde soverommet. Det er ikke registrert noen søknad om bruksendring.

    Byggemåte
    Se vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS for ytterligere beskrivelse.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selgers egenerklæringsskjema er vedlagt i salgsoppgave. Tilleggsinformasjon: Det er en oljetank på eiendommen under terrasse. Ikke nedgravd.

    Innhold
    1. etasje: Vindfang, gang, bad, vaskerom, 2 boder samt utvendig bod. 2. etasje: Stue, kjøkken, gang, bad og 3 soverom.

    Standard
    En innholdsrik og hyggelig enebolig som er bebygd i 2 etasjer. Huset har en god planløsning og inneholder romslig vinkelstue med flott utsikt og utgang til hage, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, flere boder m.m. Eiendommen har oppgraderingsbehov. Det henvises forøvrig til vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS. Denne rapporten har følgende punkter med TG2 og TG3: Mur, terreng, stikkledninger og tanker Vann og Avløp (stikkledninger, offentlig eller privat) Drenering og fuktsikring Kledning Vinduer og ytterdører Terrasser og plattinger på terreng Yttertak Renner, nedløp og beslag Beslag Bad - U- etasjen Vaskerom - U- etasjen Kjøkken Innvendige trapper Skorsteiner inne i huset Loft (innredet og uinnredet) Konstruksjonsoppbygging Radon Tekniske anlegg, VVS-anlegg Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Varmtvannsbereder Andre VVS-tekniske anlegg (eksempelvis luft-til-luft varmepumpe) Helhetsvurdering av det elektriske anlegget TG3: Bad - 1. etasje Samlet vurdering: 150 000,-

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er installert fiber.

    Parkering
    Asfaltert parkeringsplass på egen tomt ved eiendommen.

    Forsikringsselskap
    Storebrand

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   118 890,- (Omkostninger totalt)   4 108 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Elektrisk. Varmepumpe i stue.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    20393

    Info kommunale avgifter
    Kommunale eiendomsgebyr for 2024 kr. 20 393,- Dette inkluderer eiendomsskatt pr år kr. 5 117,- Renovasjon kr. 3 132,- pr. år.

    Formuesverdi primær
    940949

    Formuesverdi sekundær
    3575606

    Info formuesverdi
    Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig: kr 940 949 Som sekundærbolig: kr 3 575 606

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/434/107: 18.06.1971 - Dokumentnr: 3546 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:434 Bnr:111
    15.05.2009 - Dokumentnr: 345186 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Glitre Nett AS
    Org.nr: 982 974 011
    Bestemmelse om ryddebelte
    Bestemmelse om bebyggelse
    Med flere bestemmelser
    10.07.1969 - Dokumentnr: 3355 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:4203 Gnr:434 Bnr:9
    01.01.2020 - Dokumentnr: 634255 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:434 Bnr:107


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ikke ferdigattest i følge Arendal Kommune. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vann og avløp Privat stikkvei med felles brøyting og vedlikehold i samarbeid med naboer.

    Regulerings- og arealplanner
    Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2023? 2033 Formål: Boligbebyggelse Reguleringsplan:1711r1 Lauvheia Se vedlagte arealplanststus med reguleringsbestemmelser.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  • Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   118 890,- (Omkostninger totalt)   4 108 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    118890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt 1,8 % salgsprovisjon av oppnådd pris. I tillegg kommer kr. 37.143,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 15.000,- pluss utlegg

Gina Jørgensen

Eiendomsmegler/Partner

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev