aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Folabruveien 20 - Presentert av Petter Mamen-Lund hos Aktiv Asker.
Velkommen til Folabruveien 20 - Presentert av Petter Mamen-Lund hos Aktiv Asker.

ASKER Folabruveien 20

Ny & moderne 3-roms leilighet m/ attraktiv beliggenhet i Asker sentrum. Skjermet m/ heis, balkong & garasjeplass. TEK17

  • kr 6 800 000
  • BRA-i 64 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 6 800 000
  • Omkostningerkr 171 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 971 240
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 4 348
  • Tomt6 286.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 6 800 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 170 000 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 240 (Omkostninger totalt) 181 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 184 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 971 240 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 981 640 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 984 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Folabruveien 20 - en moderne og lys 3-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet i byggets 2. etasje. Her får du en romslig balkong, garasjeplass og heis, alt tilrettelagt for en komfortabel hverdag. Leiligheten ligger i et område med flotte rekreasjonsmuligheter, samtidig som du har kort vei til offentlig transport og Asker sentrum, hvor du finner et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Leiligheten er nylig ferdigstilt og har ikke vært bebodd. - Flytt rett inn! - Gjeldende garanti fra utbygger - Kvalitetskjøkken fra Marbodal - Vannbåren varme for jevn og behagelig temperatur - Balansert ventilasjonssystem - Garasjeplass og sykkelbod - Praktisk og gjennomtenkt planløsning - Lys og luftig stue med store vinduer og gode lysforhold - Kort avstand til Asker sentrum
Den praktiske planløsningen gir gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og spisebord, i naturlig forlengelse av kjøkkenet.

Folabruveien 20, Akershus

  • Tomt
    6286.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Ideell andel av fellestomt. Private veier, gangveier, og interne plasser vil belegges med tredekke, asfalt, grus, eller tilsvarende tilpasset bruksområdet og landskapsmessige hensyn. Arealene utstyres med belysning. Det skal opparbeides lekeplasser og grøntanlegg i samsvar med utomhusplanen.

    Beliggenhet
    Fusdal torg byr på en av Askers fineste beliggenheter, tett på sentrum med alt man kan ønske seg av servicetilbud, men samtidig tilbaketrukket og rolig. Sameiet ligger høyt og solrikt til midt i hjertet av Asker. Byens pulserende og yrende liv finner du like utenfor døren, og her er det ypperlige shoppingmuligheter, gode restauranter, kunstgallerier, barer, uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud. Samtidig er den landlige og rolige atmosfæren godt bevart, og prosjektet ligger godt skjermet fra støy. Handel og servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Med både kjøpesenter og handlegate like borti veien er det aldri langt til det du trenger. Her finner du alt fra matbutikker, kolonialer, jernvarehandel, blomsterbutikker, apotek, frisør, vinmonopol, sportsbutikker og mye mer - kort fortalt, alt du trenger! Asker sentrum har i tillegg et torg omkranset av spisesteder og grønn beplantning. Her samles innbyggerne til forskjellige arrangementer, byfestivaler med mer. Asker kulturhus byr på bibliotek, kino og en rekke kulturarrangementer. Boligen ligger familievennlig til med nærhet til barnehager og skoler. Det er flere barnehager i området blant annet Leikestua barnehage, Båstadmyra barnehage, Læringsverkstedet barnehage Risenga med flere. For de litt eldre er det enkel vei til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i Asker-området, blant annet Asker videregående, Bleiker videregående og Nesbru videregående. Asker sentrum kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade har Trekanten kjøpesenter 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eiendommen er det gangavstand til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Leikestua barnehage og Furuly barnehage. Det er kun ca. fem minutters gange til nærmeste bussholdeplass med fire ulike linjer. Det er også kort gangavstand til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

    Offentlig kommunikasjon
    Det er kort gangavstand til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

    Byggemåte
    Bygningen er oppført i betong/stål/mur og tre. Yttervegger med teglstein og detaljer med trekledning. Trapp og repos i oppgang i betong/fliser/belegg. Vegger: Malte slette plater og malt betong, fliser på baderomsvegger. Himling: Malte slette plater, malte betongelementer Gulv: Parkett, fliser på bad.

    Innhold
    Entrè, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

    Standard
    Entré: Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i byggets 2. etasje, med enkel adkomst via heis fra felles inngangsparti. Den romslige og innbydende entréen har moderne parkettgulv og vegger malt i lyse, tidsriktige fargetoner som går igjen i hele leiligheten. En stor skyvedørsgarderobe med rikelig oppbevaringsplass sørger for en praktisk løsning for sko- og klesoppheng. Fra entréen ledes du inn til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Stue: Leiligheten har en lys og luftig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys og utsikt mot nærområdet. Stuen har parkettgulv og vegger i lyse nyanser, og den praktiske planløsningen gir gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og spisebord, i naturlig forlengelse av kjøkkenet. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken skaper et sosialt og romslig allrom, med god flyt mellom sonene. Fra stuen er det utgang til en sørvendt balkong på ca. 7 kvm, med gode solforhold og fin utsikt. Balkongen er skjermet og har plass til en sittegruppe, noe som gjør den til en forlengelse av stuearealet, perfekt for å nyte måltider utendørs. Kjøkken: Det moderne Marbodal-kjøkkenet har slette, lyse fronter og en benkeplate i slitesterkt laminat. Kjøkkenet er praktisk utformet med gode arbeidsflater og innredning langs to vegger, som gir rikelig med oppbevaringsplass i både skuffer og skap. I åpen løsning med stuen gir kjøkkenet plass til et romslig spisebord, noe som gjør det til et naturlig samlingspunkt. Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, kombinert kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Bad: Badet ligger strategisk plassert ved entréen og er delikat flislagt med gulvvarme. Det fungerer også som et kombinert vaskerom. Innredningen inkluderer en moderne skuffeseksjon med heldekkende servant, speil og Geberit Monolith toalett. Dusjhjørnet har innfellbare glassdører og regnfallsdusj, som gir et stilrent og funksjonelt bademiljø. Soverom: Leiligheten har to lyse soverom, begge med store vindusflater, parkettgulv og gode møbleringsmuligheter. Hovedsoverommet er romslig og utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe, samt plass til dobbeltseng og nattbord. Det andre soverommet er noe mindre, og egner seg godt som gjesterom, barnerom eller hjemmekontor. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.   Forhold som har fått TG2: Ingen. Forhold som har fått TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er tilknyttet 1 biloppstillingsplass i felles anlegg under bakkeplan med elbil-lader tilknyttet Mer ladesystemer. Garasje: fradelt egen anleggseiendom med gnr 50 bnr 438, tinglyses som ideelle andeler, se vedtektene. Garasjene er registrert som egne objekter i sameiet, det tilfaller forretningsfører ett administrasjonsgebyr iht gjeldende prisliste, i tillegg kommer felleskostnader.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 6 800 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 170 000 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 240 (Omkostninger totalt) 181 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 184 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 971 240 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 981 640 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 984 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Radiatorovn i stue/kjøkken med varme fra felles sentralvarmeanlegg Varmekabler på bad

    Info strømforbruk
    Leiligheten har ikke vært bebodd. Det er derfor ikke mulig å oppgi strømforbruket.

    Energiklasse
    A

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    64/6116

    Felleskostnader pr. mnd
    4348

    Felleskostnader inkluderer
    Herav: Felleskost likt kr. 325,00 Felleskost brøk kr. 3 584,00 Bredbånd kr. 289,00 Garashe kr. 150 Felleskostnader inkluderer: drift, vedlikehold, forsikring, oppvarming og varmt tappevann, kommunale avgifter (renovasjon og vann/avløp), bredbånd/internett, vaktmestertjenester og renhold.

    Om sameiet
    Sameiet består av 88 boliger. Det har ikke vært avholdt ordinært sameiermøte. Det er ikke energiavregning i dette selskapet. Det er ikke installert målere per leilighet

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Ingen lån registrert på selskapet.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3203/50/434/61: 05.12.1952 - Dokumentnr: 8028 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.10.1958 - Dokumentnr: 1338 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.04.1959 - Dokumentnr: 1045 - Skjønn HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.02.1963 - Dokumentnr: 874 - Skjønn ang utvidelse av Bleikerveien
    anført på dbnr 874-897
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.09.2022 - Dokumentnr: 1037088 - Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Rett til å sette opp mur nærmere enn 3 m fra ledningens ytterkant, men ikke nærmere enn 2 m
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.12.2022 - Dokumentnr: 1421326 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Megleroppgjøret AS
    Org.nr: 992 767 022
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    Elektronisk innsendt
    10.03.2023 - Dokumentnr: 260179 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om permanente tiltak nær kommunalt hovedledningsnett
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.06.2023 - Dokumentnr: 630541 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om plassering av kommunalt hovedledningsnett, vedlikehold og evt fjerning av tiltak.
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.09.2023 - Dokumentnr: 939732 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:105
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:263
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:280
    Gjelder for senere utskilte parseller
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.07.2024 - Dokumentnr: 1727196 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:438
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.07.2024 - Dokumentnr: 1737940 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 61
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 64/6116
    05.12.1952 - Dokumentnr: 8028 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.10.1958 - Dokumentnr: 1338 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.04.1959 - Dokumentnr: 1045 - Skjønn HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.02.1963 - Dokumentnr: 874 - Skjønn ang utvidelse av Bleikerveien
    anført på dbnr 874-897
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.09.2022 - Dokumentnr: 1037088 - Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Rett til å sette opp mur nærmere enn 3 m fra ledningens ytterkant, men ikke nærmere enn 2 m
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.12.2022 - Dokumentnr: 1421326 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Megleroppgjøret AS
    Org.nr: 992 767 022
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    Elektronisk innsendt
    10.03.2023 - Dokumentnr: 260179 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om permanente tiltak nær kommunalt hovedledningsnett
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.06.2023 - Dokumentnr: 630541 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om plassering av kommunalt hovedledningsnett, vedlikehold og evt fjerning av tiltak.
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.09.2023 - Dokumentnr: 939732 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:105
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:263
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:280
    Gjelder for senere utskilte parseller
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.07.2024 - Dokumentnr: 1727196 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:438
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.07.2024 - Dokumentnr: 1737940 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 61
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 64/6116
    3203/50/438: 05.12.1952 - Dokumentnr: 8028 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.10.1958 - Dokumentnr: 1338 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.04.1959 - Dokumentnr: 1045 - Skjønn HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.02.1963 - Dokumentnr: 874 - Skjønn ang utvidelse av Bleikerveien
    anført på dbnr 874-897
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.09.2022 - Dokumentnr: 1037088 - Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Rett til å sette opp mur nærmere enn 3 m fra ledningens ytterkant, men ikke nærmere enn 2 m
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.12.2022 - Dokumentnr: 1421326 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Megleroppgjøret AS
    Org.nr: 992 767 022
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    Elektronisk innsendt
    10.03.2023 - Dokumentnr: 260179 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om permanente tiltak nær kommunalt hovedledningsnett
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.06.2023 - Dokumentnr: 630541 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om plassering av kommunalt hovedledningsnett, vedlikehold og evt fjerning av tiltak.
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.09.2023 - Dokumentnr: 939732 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:105
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:263
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:280
    Gjelder for senere utskilte parseller
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.07.2024 - Dokumentnr: 1727196 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:438
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.07.2024 - Dokumentnr: 1737940 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 61
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 64/6116
    05.12.1952 - Dokumentnr: 8028 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.10.1958 - Dokumentnr: 1338 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.04.1959 - Dokumentnr: 1045 - Skjønn HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    21.02.1963 - Dokumentnr: 874 - Skjønn ang utvidelse av Bleikerveien
    anført på dbnr 874-897
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.09.2022 - Dokumentnr: 1037088 - Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Rett til å sette opp mur nærmere enn 3 m fra ledningens ytterkant, men ikke nærmere enn 2 m
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    14.12.2022 - Dokumentnr: 1421326 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Megleroppgjøret AS
    Org.nr: 992 767 022
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    Elektronisk innsendt
    10.03.2023 - Dokumentnr: 260179 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om permanente tiltak nær kommunalt hovedledningsnett
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    16.06.2023 - Dokumentnr: 630541 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Asker Kommune Samfunnstjenester
    Org.nr: 974 637 766
    Bestemmelse om plassering av kommunalt hovedledningsnett, vedlikehold og evt fjerning av tiltak.
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    01.09.2023 - Dokumentnr: 939732 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:105
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:263
    Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:280
    Gjelder for senere utskilte parseller
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.07.2024 - Dokumentnr: 1727196 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:438
    Overført fra: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:434
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.07.2024 - Dokumentnr: 1737940 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 61
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 64/6116


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Brukstillatelsen gis på følgende vilkår: 1. Søknad om ferdigattest må sendes inn innen 01.07.2025. 2. Resterende del av tiltaket som ikke er ferdigstilt skal til enhver tid være tydelig avgrenset mot areal som er i bruk. Gjenstående arbeider Følgende arbeider må ferdigstilles før ferdigattest: 1. Utomhusarealer og veianlegg skal være ferdigstilt i tråd med gjeldende reguleringsplan, bestemmelser og tillatelse. 2. Det skal være gjennomført ferdigbefaring av vann og veianlegg med signert referat for overtagelse av veiareal fra Asker kommune. Dette inkluderer gang og sykkeltrasè. 3. Turstien på nedsiden av blokkene skal være ferdigstilt og godkjent av Asker kommune. 4. Alle krav knyttet til bygg 4 skal være ivaretatt. 5. Sluttrapport for avfall skal sendes inn. 6. Dokumentasjon for FDV skal være overlevert til sameiet. 7. Oppdatert gjennomføringsplan

    Vei, vann og avløp
    Adkomst fra offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner Id 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2035 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.06.2023 Delareal 6 287 m BestemmelseOmrådenavn#1 Avvikssone støy KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 1 853 m ArealbrukBlå/grønnstruktur,Nåværende Delareal 6 287 m BestemmelseOmrådenavn#7 Prio. vekstområde KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 6 287 m BestemmelseOmrådenavn#8 Nullvekst nord KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal 3 762 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavnH560_1 Delareal 193 m Arealbruk Sentrumsformål,Framtidig OmrådenavnSN2 Delareal 4 233 m Arealbruk Sentrumsformål,Framtidig OmrådenavnHØ18 Delareal 7 m Arealbruk Veg,Nåværende Delareal 5 186 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavnH560_2 Reguleringsplaner Id 02202017027 Navn Detaljregulering for Perleporten/Fusdalskogen Plantype Detaljregulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 15.06.2021 Delareal 108 m Formål Torg Feltnavn o_ST1 Delareal 1 854 m Formål Naturområde - grønnstruktur Feltnavn o_G1 Delareal 4 240 m Formål Angitt bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre angitte hovedformål Feltnavn B3 Delareal 84 m Formål Torg Feltnavn o_ST2 Delareal 2 m RPHensynsonenavn H550_ Sone med angitte særlige hensynHensyn landskap Delareal 981 m RPHensynsonenavn H560_ Sone med angitte særlige hensynBevaring naturmiljø

    Adgang til utleie
    Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 6 800 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 170 000 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 240 (Omkostninger totalt) 181 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 184 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 971 240 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 981 640 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 984 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    171240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev