aktiv-eiendomsmegling

BERGEN Møllendalsveien 64 C-101

Mølleneset: Nydelig 3-roms med stilrene kvaliteter og herlig utsikt! Lekkert kjøkken med kjøkkenøy. Innflytting i mai.

  • kr 11 200 000
  • BRA 99 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 11 200 000
  • Omkostningerkr 54 542
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 11 254 542
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom2
  • ArealP-rom 99 m²
  • Felleskostnaderkr 3 267
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • 11 000 000 (Prisantydning) Omkostninger 4 950(Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 48 250 (Dokumentavgift tomteverdi) 54 542(Omkostninger totalt) 11 254 542(Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning C 101
Boligen er en del av prosjektet Mølleneset som består av 67 boligseksjoner. Her får du en splitter ny bolig med romslig terrasse, fjernvarme i gulv, flott 1-stavs eikeparkett, lysmalte vegger, godt lysinnslipp fra store vindusflater. Stilrent og moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer og frittstående kjøkkenøy. Delikate bad med flott innredning og lune fargetoner. Heis, egen sportsbod og felles sykkelparkering.

Møllendalsveien 64 C-101, Vestland

  • Tomt
    nullm²

    TV/Internett/bredbånd
    Det leveres uttak for bredbånd, kabel-tv og telefoni. På vegne av sameiet vil utbygger bestille installasjon av grunnpakke for TV-signaler og bredbånds-tilknytning fra signalleverandør. Bindingstid for avtalen må påregnes.

    Parkering
    Parkeringskjeller kan kun benyttes til parkering av bil av dem som har ervervet slik rett. C-101 har fortrinnsrett til kjøp av parkering. De som inngir bud på disse boligene må oppgi på kjøpstilbudet om en ønsker å kjøpe parkering. Oppgir en ikke dette, vil plassen bli tilbydd øvrige kjøpere. Pris på parkering er fast og utgjør kr 600 000,-. Det vil bli etablert 2 stk. handicap plasser i parkeringsanlegget i henhold til offentlige krav. Enkelte av leilighetene som erverver parkering vil få tildelt en HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC-plass jf. eierseksjonslovens §26. Bruken av HC-plasser administreres av det fremtidige styret i sameiet. Fri høyde i garasjen: 2 meter. Innkjørsel skjer via naboeiendommen gnr 163, bnr 602 hvor Møllegården borettslag og Lungegården eier de etablerte seksjonene. Det er inngått og tinglyst en avtale som regulerer rettighetene og forpliktelsene ved felles adkomst. Mulighet for montasje av ladepunkt med dynamisk lastestyring for elbil på alle biloppstillingsplasser. Ladepunkt tilbys som tilvalg. Dynamisk laststyring innebærer at ladepunktene til enhver tid benytter tilgjengelig kapasitet i det elektriske anlegget. Dette medfører at effekt ut i det enkelte ladepunkt vil variere ut fra antall biler som lader samtidig, samt øvrig belastning på det elektriske anlegget. I praksis betyr dette at ladetid vil variere. Det vil ikke bli etablert gjesteparkeringer. Forøvrig henvises det til Bygarasjen som har størst tilgjengelig parkeringsarealer. Det leveres felles, innvendig sykkelparkering med tilgang for alle beboere. Her blir det også mulighet for å parkere lastesykkel med lademuligheter.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    11 000 000 (Prisantydning) Omkostninger 4 950(Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 48 250 (Dokumentavgift tomteverdi) 54 542(Omkostninger totalt) 11 254 542(Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Boligene vil bli tilknyttet BKK fjernvarme for oppvarming og varmt tappevann. Det blir vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og entre. Bad med flis på gulv utføres med elektrisk gulvvarme med gulvføler og elektronisk termostat. Det leveres ikke varmekilde på soverom.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Felleskostnader pr. mnd
    3267

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader er stipulert basert på erfaring fra sammenlignbare prosjekter basert på budsjett utarbeidet av utbygger og forretningsfører. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. For enkelte utgifter kan fordelingen være lik mellom seksjonene uavhengig av eierbrøken. Eksempler på dette kan være kollektive abonnementer, administrative kostnader, herunder arbeidsgiveravgift, og forretningsførerhonorarer. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige felleskostnader er ut fra dagens forutsetninger antatt å utgjøre kr. 33,- pr. kvm. BRA pr. måned. Dette kan bli endret pga ekstra tjenester og endret utgiftsbilde av andre årsaker. Særlig inflasjon og prispress på ulike tjenester gjør det sannsynlig at det må påregnes en økning Estimerte fellesutgifter omfatter følgende poster med flere: Drift av sameiet, herunder lønn- og styrehonorarer, strøm og varme fellesarealer, noe avsetning til vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, forsikring og tv/internett basisabonnement. Utbygger har estimert at seksjoner med garasjeplass betaler kr. 300,- i tillegg pr. garasjeplass per måned. Det legges opp til at sameiet inngår avtale om levering av tv og internettjenester med egnet leverandør. En slik avtale vil normalt ha bindingstid på 3-5 år og kan inngås av utbygger før sameiet er satt i drift. Det blir mulighet for den enkelte seksjonseier å utvide pakken for egen regning. Varmtvann, oppvarming, kommunale avgifter/gebyrer og eiendomsskatt er ikke inkludert i fellesutgiftene. Bergen kommune vil fastsette avgiftene når boligene står ferdig og etter de til enhver tid gjeldende satser. Det presiseres at ovennevnte summer er omtrentlige anslag og at endelige summer vil kunne avvike fra anslagene. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

  • Omk. Kjøper beskrivelse
    11 000 000 (Prisantydning) Omkostninger 4 950(Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 48 250 (Dokumentavgift tomteverdi) 54 542(Omkostninger totalt) 11 254 542(Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    54542

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev