aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger fint til i et trivelig boligområde på Løvbergsmoen med alt du trenger i hverdagen din i kort radius fra hjemmet ditt!
Leiligheten ligger fint til i et trivelig boligområde på Løvbergsmoen med alt du trenger i hverdagen din i kort radius fra hjemmet ditt!

ELVERUM Friggs veg 27A

Romslig, lys og pen selveiet endeleilighet på ett plan. Solrik veranda. Bymarka rett i nærheten.

  • kr 2 150 000
  • BRA-i 70 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 2 150 000
  • Omkostningerkr 68 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 218 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2006
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 1 949
  • Tomt9 381.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,00))   68 190,- (Omkostninger totalt)   2 218 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
En lys og pen selveiet endeleilighet med god planløsning på én etasje. Leiligheten er bygget i 2006 og inneholder to soverom, bad, stue/kjøkken og innvendig bod. Terrasseplatting tilknyttet inngangsparti og en romslig, delvis overbygd veranda mot vest. Leiligheten ligger i et trivelig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til alt du trenger i hverdagen, samt fine turmuligheter i Svartholtet. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alle byfasiliteter. *Gjennomgående leilighet med gode lysforhold *Gulvvarme i de fleste rom *Solrik terrasse med egen hageflekk *Gang- og sykkelnett til sentrum *Friluftsområder rett utenfor døren
Plass til utemøblement ved inngangspartiet.

Friggs veg 27A, Innlandet

  • Tomt
    9381.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellestomt på ca. 9381 kvm. Hage utenfor seksjonen opparbeidet med plen og noe beplantning. Romslig terrasse mot vest på 17kvm hvorav 7kvm er overbygget med levegg mot naboleiligheten. Tomtens fellesarealer med parkering, garasjeanlegg, asfalterte interne veier/gårdsplass og noe grøntarealer med plen og beplantning. Eiere av boligseksjoner i 1. etasje har bruksrett og vedlikeholdsplikt av grøntarealet hvis begrensing er seksjonens bredde. Arealet gjelder for øvrig kun det arealet som er sådd/beplantet. I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 9381,7 m² og et oppgitt areal på 9385,5 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger fint til i et trivelig boligområde på Løvbergsmoen med alt du trenger i hverdagen din i kort radius fra hjemmet ditt. Her er det lekeplasser på fellesareal og flere friareal like ved som gir mange lekemuligheter for de yngste. Med bymarka tett inntil nabolaget kan du også starte dagens trim fra utgangsdøren. I bydelen bor du i et områder som er godt tilrettelagt for både nyetablert, barnefamilier og voksne som gir en god puls i nærmiljøet. Løvbergsmoen er en bydel under stadig utvikling og det er iverksatt et helt nytt boligområde hvor det er både barnehage, skole, idrettsområder og flere store butikkjeder. Fra leiligheten er det kort veg til byfasiliteter og med et godt utbygd gang- og sykkelstinett vil dette føre deg trygt til både øvrige bydeler, samt ungdomsskole og videregående skole. Leiligheten har nærmest umiddelbar nærhet til bymarka i Svartholtet, hvor du vil finne utallige muligheter for turer og rekreasjon. Marka kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både trim og trening. Her ligger alt tilrette for deg som liker å holde deg i aktivitet. På vinterstid kan du ta med barna på en koselig langrennstur inn til Svenkerudvollen, som i sesongen har salg av kaffe, kakao og vafler. Det er også kort avstand til Stavåsen med lysløype, hvor det er stor aktivitet for barn og unge på vinterstid. I Stavåsen arrangeres Elverumstrimmen på sommerhalvåret for både små og store. Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til to store dagligvarebutikker og ca. 3 km til Elverum sentrum hvor du finner byfasiliteter og alt av servicetilbud. Er du golfentusiast eller ønsker litt mer action så kan Starmoen fritidspark som ligger en kort kjøretur fra hjemmet by på både 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Bybussen som tar deg til de øvrige bydelene, i tillegg til skysstasjonen på Vestad og Terningen Arena med høgskole og idrettsanlegg stopper like ved boligområdet.

    Byggemåte
    Byggegrunn antatt med vindavsetning. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Etasjeskille over 1.etasje av betongelementer. Gulvflater med linoleumbelegg. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende og stående panel. Overflater med malt strietapet og malte plater. Himlinger med malt betong. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med betongtakstein. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Overflater: Det er påvist enkelte hakk i belegg. Det er ikke behov for utbedringstiltak. -Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger. -Vannledninger: Irr på rørkobling. Det er ikke behov for utbedringstiltak. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Pipe og ildsted: Det er påvist mindre riss i murpuss til pipe. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat: Under 10 000,- -Sanitærutstyr og innredning: Fuktskjolder nederst på baderomsinnredning. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat: Under10 000,-.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Det er ikke mulig å tenne opp imens kjøkkenvifta står på, da vil røyk gå inn i stua fra ildsted. Kjøkkenvifta kan skrus på når det er god fyr og luftstrøm går til pipa. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Opplever litt sukkermaur på våren etter snøsmelting. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja. Beskrivelse: Felles ladeboks i sameiet. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Svar: Ja. Beskrivelse: Det diskuteres om furuskogen skal reduseres eller fjernes for å gi mer lyst til nærliggende leiligheter. I tillegg er det planer om å kle inn pipene for ytterligere beskyttelse.

    Innhold
    Leiligheten inneholder: Entré, gang, stue/spisestue med utgang til veranda, kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom og innvendig bod. Utvendig bod.

    Innbo og løsøre
    Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kjøleskap og oppvaskmaskin følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det ble lagt inn fiber våren 2023 av Eidsiva. Alitibox leverer internett og TV.

    Parkering
    Egen biloppstillingsplass på fellestomt med strømstolpe til motorvarmer. Felles ladeboks for elbiler i sameiet.

    Diverse
    Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2011, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2031. Feiing ble utført siste gang i 2012, men det er ikke gitt opplysninger om siste tilsyn. Det tas forbehold om feil/mangler ved installasjoner og/eller forskriftskrav. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,00))   68 190,- (Omkostninger totalt)   2 218 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten varmes opp med vedovn i stue og elvarme. Det er varmekabler i baderomsgulv, stue/kjøkken, gang og entré.

    Energiklasse
    E

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    16311

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 10 995,- for 2024. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 5 316,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 670,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Formuesverdi primær
    624101

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    237582

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Felleskostnader pr. mnd
    1949

    Felleskostnader inkluderer
    Kr. 1 949,-/mnd Herav: Felleskostnader: 1 260,- Strøm motorvarmer: 78,- Kabel-tv: 611,- Felleskostnader inkluderer: Felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold av fellesareal, strøm på fellesarealet, tv/bredbånd og forretningsførsel. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.

    Andel fellesformue
    10602

    Om sameiet
    Boligsameiet Friggvegen er registrert i foretaksregistret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 994 293 796. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Sameiets årsresultat for 2022 var kr 49 926,-.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyr må ikke holdes i eierseksjonen hvis de etter styrets mening er til sjenanse for de andre seksjonseierne. Antall husdyr er begrenset til 1 stk. per bolig. Hund/katt må ikke benytte som avtrede leke/oppholdsområder for barn eller steder som benyttes til alminnelig ferdsel. Ingen må la dyreekskrementer bli liggende igjen noe sted. Ekskrementer må plukkes opp og kastes. Anskaffelse av husdyr må meldes til styret. Det oppfordres til å vise måtehold med hensyn til antall husdyr per eierseksjon. Forøvrig vises det til enhver tid gjeldende politivedtekter og lov om båndtvang.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/90/216/17: 12.11.2003 - Dokumentnr: 7328 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 70/2366

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest for boligbygget ble utstedt 2007. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal. Tilknyttet kommunale ledninger via felles privat fordelingsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av kommuneplan for Elverum kommune og under bebyggelsesplan for Prestmyrbakken/Løvbergsmoen - felt B10-plan nr. 1/96-2. Området er regulert til boligformål, samt kjøreveg, parkering, garasjer, samt gangareal, lek og felles grøntareal. Eiendommen er også i henhold til kommunedelplan for Elverum byområde 2030 regulert til boligbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at nær boligen er det i Ydalir fortsatt foregår videre utbygging. Dette vil kunne medføre noe støy fra veg- og anleggsarbeid.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er konsesjonsfri.

    Kommentar odelsrett
    Ikke relevant for dette salgsobjektet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 150 000,00))   68 190,- (Omkostninger totalt)   2 218 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    68190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en provisjon på kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 21.750,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 12.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev