aktiv-eiendomsmegling

KOPPANG Vinterveien 14

Hytte fra 2017 i åpent og solrikt område. Bilveg helt frem, innlagt vann og avløp. Nyetabelert del av hytteområde.

 • kr 2 840 500
 • BRA 75 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 840 500
 • Omkostningerkr 90 113
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 930 613
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom4
 • ArealP-rom 72 m²
 • Tomt3 277.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 840 500 (Prisantydning) Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 200 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500 (Tingl.gebyr pantedokument) 500 (Tingl.gebyr skjøte) 71 013 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 90 113 (Omkostninger totalt) 2 930 613 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en hytte over to plan fra 2017. Hytta har bilveg helt frem, samt innlagt vann og avløp. Tomten er på over 3,2 mål beliggende i åpent og solrikt landskap. Hytta ligger i et nyetablert hyttefelt som er en utvidelse av et større og allerede etablert hytteområde i det populære Tryvangområdet. Området har et rikt dyreliv med jakt- og fiskemuligheter, samt et fint og lett turterreng med skiløyper vinterstid. Merk deg dette: - Åpent og solrikt område - Over 3,2 mål tomt - 2 Toaletter - Gulvvarme i flere rom - Terrasse

Vinterveien 14, Innlandet

 • Tomt
  3277.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 3.277 m². Tomten har åpen og solrik beliggenheter og er opparbeidet med gruset innkjøring og parkering. For øvrig naturtomt. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Hytta ligger i det populære Tryvangområdet i Stor-Elvdal kommune, ca. 18 km fra Koppang sentrum med flere servicetilbud. Hytta er en del av et nyetablert hytteområde som igjen er en utvidelse av et større og allerede etablert hytteområde. Området er kjent for sine vakre naturområder midt blant fjell og vidder. Fjellområdene strekker seg fra Imsdalen i sør, mot Gudbrandsdalen og videre nordover til Rondane og øst til Glommadalføre. Fjellområde ligger på ca 830 moh og byr på muligheter for tradisjonelt friluftsliv, omgitt av uberørt natur. Høyeste punkt er Famphøgdene på over 1300 moh. Fjellområdet har et rikt dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. Det er flere flotte fiskevann og vassdrag i nærheten. Bjørsjøen og Tittelsjøen er fine områder for isfiske. I tillegg er det ørretvann i nærheten. Hytteområdet ligger innenfor Trønnes Utmarskområdes grenser, som disponerer 202 000 da utmark med flere jaktfelter. Det er mulighet for å kjøpe årlige jaktkort på småvilt. Innenbygdsboende og hytteeiere har fortrinnsrett på disse. Jaktkort kan kjøpes for både rype-, skogsfugl- og harejakt. I tillegg er det mulighet for jaktkort på villreinstamme i området. Området kan by på gode forhold for bærsanking. I fjellet nær hyttefeltet er det store areal med gode multemyrer. I liene ned mot Glomma er det hvert år store mengder blåbær, tyttebær og bringebær. I tillegg er det gode områder for å plukke sopp i nærområdet. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet med traseer for både liten og stor. Med utgangspunkt i Vinjevegen er det mange mil med merkede stier. Området er kjent for snilt terreng og villmark hvor det er lett å ta seg fram utenom stiene. Det er ypperlige muligheter for sykkelturer på grusveier og stier i området. I tillegg prepareres det flere mil med skiløyper på vinterstid. Disse går like ved de etablerte hytteområdene. Det ligger tre slalomanlegg kun ca. en times biltur unna. Området byr på mange spennende friluftsopplevelser som nordens første tubepark, innendørs klatrevegg, rulleskiløype ved Nordstumoen, kanopadling i Glomma osv. Nærområdet kan også by på Storfallet som er en flott natursti med et fossefall. Langs Vinjevegen er det to setervoller. Den ene er Trønnesgammelsetra med 13 setrer, som elva Trya renner forbi på sin vei mot Glomma. Den andre er Hellaksetra som ligger i Ringebu kommune og er en setervoll med 14 setrer.

  Byggemåte
  På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Takrennevann føres ut på terreng. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med villmarkspanel og liggende panel i gavlveggene. Kledningen er sist overflatebehandlet i 2022. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte A-takstoler. Himling isolert med mineralull. Lukket og kledd takkonstruksjon. Takflatene er tekket med pappshingel. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Det må gjøres nærmere undersøkelser. Overflater og konstruksjon > Wc: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til toalettrom, f.eks. luftespalte ved dør e.l. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Arbeid ifb med oppsett hytte. Utført av VVS Engineering AS. EL Installasjoner AS. Rena Hus og Hyttebygg AS. - Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Nymontering under byggingen av hytte. - Er arbeidet byggemeldt? Ja. Ihht byggesøknad oppsett av hytte. - Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ikke tilbakeslag. Utvendig gråvannskum- vann frøs til is høsten 2021. Ifølge Bademiljø Amundrud VVS AS som har årlig service på anlegget oppstod dette mest sannsynlig pga en periode med mange kuldegrader før snø hadde lagt seg. Samt at vi ikke brukte hytta i denne perioden. Det skal ha vært flere anlegg med samme problem i området. Vi har ikke registrert noe lignende tidligere. - Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Arbeid ifb med oppsett hytte. Utført av VVS Engineering AS. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Arbeid ifb med nybygg. Utført av EL Installasjoner AS. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Utført ved egeninnsats. Kim Halvorsen. Byggmester. - Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Tilstandsrapport ifb med salget.

  Innhold
  Hytta inneholder: 1. etg: Entre/hall, bad/vaskerom, toalettrom, 2 soverom og stue/kjøkken med utgang til veranda. 2. etg: 2 disponible rom. Kott i knevegg. Utvendig bod. 1. etg: Bra/p-rom: 75/72 kvm. 2.etasje har ikke målverdig areal. Takhøyde i 2.etasje: ca.1,82 meter. Følgende rom inngår i primærareal: Entre, bad/vaskerom, stue/kjøkken, wc og 2 soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".

  Standard
  VELKOMMEN Eiendommen har gruset innkjøring og parkering. Inngangspartiet er overbygd og fører inn i en romslig hall med gulvvarme og plass til garderobeløsninger. Hytta har utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet. STUE Stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning med gulvvarme og utgang til terrasse. Rommet har godt med vindusflater som gir naturlig lysinnslipp, og varmes opp med peisovn. KJØKKEN Kjøkkeninnredning med takhøye overskap, laminert benkeplate, kitchenboard over kjøkkenbenk og opplegg for oppvaskmaskin. Innredningen har integrert koketopp og stekeovn. Det er montert komfyrvakt over koketopp. BAD/VASKEROM OG TOALETTROM Flislagt bad med toalett, dusj, servant i innredning og opplegg for vaskemaskin. Hytta har ekstra toalett i eget rom. Både badet og toalettrommet har gulvvarme. SOVEROM Hytta har to soverom i første etasje. Rommene i 2. etasje er bygget med en takhøyde på kun ca 1,82 kvm. På grunn av den lave takhøyden er rommene ikke målverdige og dermed heller ikke godkjent til oppholdsrom. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstilling på tomten.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  88901286

  Diverse
  Det er ikke foretatt noen rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget. Historisk sett har eiendommer normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2037. Det foreligger ikke opplysninger angående feiing og tilsyn av piper/ildsteder på eiendommen. Midt-Hedmark Brann- og redningsvesen har ikke registrert hvilken type ildsted som er satt inn på eiendommen. Det tas forbehold om at anlegget kan ha feil/mangler eller ikke være tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Det er ikke montert lekkasjestopper under kjøkkenbenken selv om dette står i vedlagte tilstandsrapport. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 840 500 (Prisantydning) Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 200 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500 (Tingl.gebyr pantedokument) 500 (Tingl.gebyr skjøte) 71 013 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 90 113 (Omkostninger totalt) 2 930 613 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Hytta varmes opp med peisovn i stue, samt gulvvarme i entre/hall, stue/kjøkken, på bad/vaskerom og toalettrom. For øvrig elektriske panelovner.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11783

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 11.783,-. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, slamtømming og tilsynsgebyr private anlegg. Feie- og tilsynsgebyr faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  690000

  Formuesverdi primær år
  2020

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr 690.000,-.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og eventuelt abonnement til tv og internett. I tillegg påløper: ?Årskort for veg til Vinjevegen SA kr. 2 200,-. Nytt passeringskort er kr. 200,-. Årskortet gjelder for personbil fra 1. januar til og med 31. desember, og kan kun benyttes av kortinnehaver og ektefelle/samboer. ?Evt. enkeltbillett (personbil med henger) - kr. 100,- per passering av bom. ?Vinjevegen løypelag: kr. 900 pr. år,-. ?Velavgift: kr. 300,- pr. år. ?Brøyting av fellesveier og parkering ved hytta: ca. kr. 1 500,- pr. år. Se www.vinjevegen.no for god og nyttig informasjon fra velforeningen

  Årlig velavgift
  300

  Velforening
  Vinjevegen Vel

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: Dagboknr. 866-3/16, tinglyst den 31.03.1966. Gjelder rettighet. Rettighetshaver: Opplandskraft DA. Overført fra: 3423-17/1. Dagboknr. 866-4/16, tinglyst den 31.03.1966. Gjelder rettighet. Rettighetshaver: Opplandskraft DA. Overført fra: 3423-17/1. Dagboknr. 848317-2/200, tinglyst den 16.09.2015. Gjelder bestemmelse iflg. skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Dagboknr. 848317-5/200, tinglyst den 16.09.2015. Gjelder bestemmelse iflg. skjøte. Rettighetshaver: Stor-Elvdal Kommuneskoger KF. Bestemmelser om drift, vedlikehold og brøyting av interne veier, tekniske anlegg, lys, fellesarealer og spesialområder. Dagboknr. 848317-6/200, tinglyst den 16.09.2015. Gjelder bestemmelse iflg. skjøte. Rettighetshaver: Vinjevegen SA. Bestemmelser om brøyting, vedlikehold og løypekjøring. Tomtekjøpere må dekke sin andel av drift og vedlikehold, brøyting m.v. av interne veger, tekniske anlegg, lys, fellesarealer og spesialområder i utbygningsområdet. Kostnader og inntekter fordeles ut i fra antall enheter til enhver tid. Kjøper er forpliktet til å betale de til enhver tid gjeldende avgifter til ski- og turløyper i området. Kjøper og hans etterkommere er forpliktet til å dekke sin andel av omkostningene dersom myndighetene krever utbygget vann- og kloakksystem innenfor det regulerte området. Kostnadene fordeles ut ifra antall tomteenheter til enhver tid og betales til K.F. Stor-Elvdal kommuneskoger. Tomtekjøpere må akseptere at eventuelle rør for vann, kloakk samt strømledninger m.v. legges ned i tomten. Tomtekjøperne må dekke sion andel av drift og vedlikehold av privat felles vann- og avløpsledning. Kostnader og inntekter fordeles ut ifra antall boenheter til enhver tid. Alle tomtekjøpere forplikter seg til å være medlem i Vinjeveien Vel for og rette seg etter deres vedtekter. Følgende rettigheter er tinglyst på andre eiendommer: Dagboknr. 848317-7/200, tinglyst den 16.09.2015. Gjelder bestemmelse om veg. Dagboknr. 848317-8/200, tinglyst den 16.09.2015. Gjelder bestemmelse om vannrett. Kjøper har rett til ferdsel på tilknytningsveg på gnr. 17 bnr 1 fra Vinjeveien og til kjøpers tomt. Ferdselen kan begrenses til bl.a. telerestriksjoner. Kjøper har så lenge ikke annen vannforsyning er gjort gjeldende for området, rett til å hente vann fra feltets vannposter. Ett av to dokumenter følger vedlagt. Det andre kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest i 2017 for fritidsbolig og avløpsanlegg. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Rommene i 2. etasje er inntegnet som stue og soverom, men rommene er bygget med en takhøyde på ca 1,82 kvm slik at rommene ikke er målverdige og dermed heller ikke godkjent til oppholdsrom.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat veg, vann og avløp. Vann fra borehull på egen tomt. Privat avløp der svartvann føres ut i tett tank. Gråvann føres ut i kummer med infiltreringsgrøft. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Tryvang sør hyttefelt, fra 2008. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse, friluftsområde og annen veggrunn. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel for Stor-Elvdal kommune 2003-2015, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse. Området er under utvikling. Eiendommen ligger i et område med mange ubebygde hyttetomter. Det må forventes at disse bebygges i nær fremtid og det må påregnes en del støy i byggeperioden. Se vedlagte kart over bebygde og ubebygde tomter beliggende rundt hytta. Hyttefeltet grenser til øvrige områder regulert til fritidsbebyggelse. Disse områdene må forventes utbygget på sikt. Hyttefeltet grenser også til LNF-område (Landbruks-, natur- og friluftsområde).

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 840 500 (Prisantydning) Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 200 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500 (Tingl.gebyr pantedokument) 500 (Tingl.gebyr skjøte) 71 013 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000)) 90 113 (Omkostninger totalt) 2 930 613 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  90113

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,7 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Simen Unneberg

Megler

Simen Unneberg

90 27 97 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev