aktiv-eiendomsmegling
Batteriveien Sør 4 - Bilde 1 uten garasje-.jpg
Batteriveien Sør 4 - Bilde 1 uten garasje-.jpg

LYNGDAL Batteriveien sør 4

Lyngdal sentrum - Flott prosjektert enebolig med svært sentral beliggenhet og enkel adkomst

  • kr 5 400 000
  • BRA 139 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 5 400 000
  • Omkostningerkr 16 344
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 416 344
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2024
  • Soverom4
  • ArealP-rom 135 m²
  • Tomt500 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Avgiftsgrunnlag er beregnet ut fra tomteverdi ca kr 600 000,-. Avvik kan forekomme.

Meld deg på visning!

Påmelding
1 etg.png
Her skal det bygges en flott, ny enebolig - med sentral men allikevel tilbaketrukket plassering i Batteriveien sør. Boligen bygges med en god standard og har en smart planløsning som passer for alle aldre - her kan man bo med "alt på en flate" hvis man vil - med soverom, stue, kjøkken, baderom og vaskerom i hovedetasje. Oppe er det 3 soverom, loftstue og baderom samt en bod. Boligen blir arealeffektiv med smarte løsninger. Utvendig parkering på egen tomt. Mulighet for å få oppført garasje mot tillegg i prisen. Byggetid er ca 8 mnd fra kjøp. Lav dokumentavgift ved av nybygg (beregnes kun av tomteverdi).
Perspektiv 1.jpg

Batteriveien sør 4, Agder

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    1. etasje: 95 kvm Gang, stue, kjøkken, soverom, vaskerom, baderom og bod/teknisk rom
    2. etasje: 44 kvm 3 soverom, baderom, loftstue og bod.
    Primærrom
    1. etasje: 95 kvm Gang, stue, kjøkken, soverom, vaskerom, baderom og bod/teknisk rom
    2. etasje: 40 kvm 3 soverom, baderom og loftstue.



    Tomt
    500m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten leveres ferdig opparbeidet med asfalt i innkjørsel, plenjord klargjort for såing og med hekk evt gjerde i front av tomten. Tomten vil bli fradelt med eget gårds- og bruksnummer. Cirka tomteareal etter fradeling vil bli ca. 500 kvm.   Tomtearealet etter fradeling vil først foreligge etter endelig oppmåling utført av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt tomteareal er å anse som cirkaareal, og at tomten både kan bli større og mindre enn oppgitt/beregnet. Partene har derfor intet krav mot hverandre dersom tomten i fremtiden skulle bli mindre/større enn oppgitt.

    Beliggenhet
    Boligen ligger på en super tomt i Batteriveien i Lyngdal. Her kan du bo så og si i sentrum med kort og bakkefri gangavstand til butikker, handlesenter, legesenter, kafeer og restauranter m.m. - men allikevel tilbaketrukket fra trafikk og støy. Lekeplass like ved.

    Adkomst
    Fra Lyngdal sentrum tar du inn Batteriveien sør bak rutebilstasjonen/Rema 1000. Tomten ligger på venstre hånd. Se skilting fra Aktiv eiendomsmegling.

    Bebyggelse
    Sentrumsbebyggelse. Helsehus og forretninger. Batteriveien er et veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Berge krets.

    Skolekrets
    Berge krets.

    Offentlig kommunikasjon
    Bussholdeplass like ved.

    Innhold
    1. etg.: gang, stue, kjøkken, soverom, vaskerom, baderom og bod/teknisk rom. 2. etg.: 3 soverom, baderom, loftstue og bod.

    Standard
    Bolig oppføres med dagens standard iht tek 17. Leveres med moderne kjøkkeninnredning fra Strai. Fliser fra Modena. Se romskjema og materiellbeskrivelse som vedlegg i salgsoppgaven. Balansert ventilasjon.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Klargjort Fiber.

    Parkering
    Parkering på egen tomt. Det er mulig å oppføre garasje på tomta for et tillegg av ca kr. 400 000,-- se vedlagt perspektiv E7 og E8.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Avgiftsgrunnlag er beregnet ut fra tomteverdi ca kr 600 000,-. Avvik kan forekomme.

  • Oppvarming
    Varmekabler stue, kjøkken, gang i 1. etg samt baderom 2. etg. Ferdig montert vedovn i stue.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Når boligen er bygget vil det tilkomme kommunale avgifter iht kommunens standard satser.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved fradeling fra hovedbruket. Konf megler for utskrift av grunnboken.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til bolig.  

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3. Boligen ligger på en fantastisk utsiktstomt i et etablert boligfelt i Batteriveien i Lyngdal. Her kan du bo så og si i sentrum med kort gangavstand til butikker, handlesenter, legesenter, kafeer og restauranter m.m. - men allikevel tilbaketrukket fra trafikk og støy. Eiendommen ligger pr i dag innerst i blindvei. Barnevennlig område med stor opparbeidet lekeplass. Her er meget gode solforhold og nydelig utsikt. Barnevennlig område med lekeplass like ved.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Avgiftsgrunnlag er beregnet ut fra tomteverdi ca kr 600 000,-. Avvik kan forekomme.

    Omk. kjøper beløp
    16344

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Dokumenter

Torstein Hellestøl

Megler

Torstein Hellestøl

99 54 46 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev