aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Knuts vei 12!
Velkommen til Knuts vei 12!

NESODDTANGEN Knuts vei 12

Arkitekttegnet funkisbolig. Spennende planløsning og eksklusive materialvalg. Utleiedel. Takterrasse. Dobbel garasje.

  • kr 19 900 000
  • BRA-i 230 m²
  • 5 soverom
  • Prisantydningkr 19 900 000
  • Omkostningerkr 531 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 20 431 640
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2017
  • Soverom5
  • Tomt1 011.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 19 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 497 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 900 000,00))   516 640,- (Omkostninger totalt)   20 416 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje
Velkommen til Knuts vei 12, Oksval, Nesodden! En unik, arkitekttegnet (ferdigstilt 2017) funkisbolig, sentralt og idyllisk med kort vei til ferge, strand og Oksval Brygge med mulighet for båtplass. Boligen går over 3 plan med gjennomtenkt planløsning og egen praktikant/ utleiedel (reverserbar). Den har eksklusive materialvalg som slipt betong, Dinesen gulv, Smart hus løsning, innebygd Sonos system, hvitevarer fra Miele, kjøkken og innredning fra møbelsnekker og vedlikeholdsfri fasade. Store vinduer med rikelig lysinnslipp og takterrassen på 80 kvm gir boligen det lille ekstra. Her kan du flytte rett inn! Utendørs er det store markterrasser, deilig hage med frukttrær, prydtrær og busker, og eget anneks og lekestue, Det er to biloppstillingsplasser og dobbel garasje med lading for el bil
Stuen. Panorama peis fra danske Rais, utsikt mot fjoren og Oslo. Innebygde takhøytalere

Knuts vei 12, Akershus

  • Tomt
    1011.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Eneboligen har en særdeles god beliggenhet med nærhet til sjøen og gode rekreasjonsområder. Tomten på over 1000 kvm og fremstår som idyllisk med fine plenarealer, bringebær, epletrær, kirsebær, syriner og stedvis naturtomt med fjell i dagen. Gårdsplassen i forkant av boligen er grusbelagt. Det er rik anledning til lek og sosialt samvær i hagen som har eget klatrehus med sklie og eget anneks. Annekset kan brukes til så vel gjesterom som lekerom eller hjemmekontor. Eiendommen grenser til hyggelige naboer på alle kanter. Boligen har deilige uteplasser hvor solen kan nytes fra tidlig morgen til sent på kveld. Her finnes en stor sydvestvendt terrasse med utgang fra kjøkken og stue. Uteplassen er tilpasset terrenget. Videre har boligen en stor terrasse takterrasse, se under standard.

    Beliggenhet
    Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Oksval i Nesodden kommune med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger ca. 500 meter fra Oksval strand med idyllisk badeplass og Oksval brygge og småbåthavn. Du kan spasere kyststien til båten, i stedet for en kort busstur. Går du sørover får du en nydelig spasertur til Hellviktangen friområde med store gressletter, badestrand og svaberg. Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter og utstillinger. Det er ellers kort vei til idrettsanlegg på Berger med lysløype og preparerte skiløyper eller inngang til Nesoddmarka med idyllisk turterreng. Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon. Dagligvarehandelen kan gjøres på Tangen Nærsenter med stor Meny-butikk, vinmonopol, apotek og en rekke andre forretninger. I nærheten finner du finnes også Kiwi, CoopExtra, Rema. Energihuset treningssenter, Circle K, flere restauranter samt søndagsåpen nærbutikk på Granholt. Vinterbro, Ski, Drøbakk og Oslo sentrum ligger godt innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil. Nærmeste holdeplass for offentlig kommunikasjon er bussholdeplassen ved Oksvalkrysset, 5 minutters gange fra boligen. Bussene (tar 5 min til båten) korresponderer med båtavgangene. Det er også gangavstand til båten. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger til Aker Brygge (ca. 20 minutter) og Lysaker (8 minutter). Nesodden er en pendlerkommune, og mange av beboerne bor på Nesodden, men jobber i byen. Det går også buss i retning Vinterbro. Ved å benytte bil fra Oksval tar det ca. 25 min til Vinterbro, 29 min til Drøbak, 33 min til Ski, 43 min til Oslo S og 46 min til Rygge. Eiendommen sokner til Barneskole på Berger. Ved Berger skole ligger også Nesodden videregående skole, mens ungdomsskole ligger på Alvern. Steinerskolen har beliggenhet ca. 1 km unna boligen, ved Skoklefall. Det er kort avstand til både private og kommunale barnehager på Nesodden, for eksempel Heia Barnehage. Det finnes ellers gode muligheter for sportslige aktiviteter i området med bl.a. fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner og en liten slalåmbakke, samt et vel av andre fritidsaktiviteter.

    Adkomst
    Avkjøring fra Fylkesvei 156 mot Oksval brygge (Oksvalveien). Ta første til høyre inn Eysteins vei, og igjen høyre inn Knuts vei. Knuts vei 12 ligger på venstre hånd. Se vedlagt kartskisse i annonsen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

    Bebyggelse
    Området består primært av småhus- og villabebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Solsikken Steinerbarnehage, Blåbærstien barnehage og Oksval barnehage.

    Skolekrets
    Rudolf Steinerskolen Nesodden, Nesoddtangen skole, Berger skole, Tangenåsen ungdomskole og Nesodden videregående skole.

    Offentlig kommunikasjon
    Buss: Grøndahls vei med linje 560, 560N, 561 og 565E ca 400m Tog: Oppegård stasjon med linje L2 ca 28km.

    Byggemåte
    Eneboligen er bygd av Boligpartner. Fundamentert på såle på fast fjell / sprengmasser. Yttervegger er oppført i tradisjonelt bindingsverk utvendig kledd med stående smalt panel i malm furu (vedlikeholdsfritt) fra Svenneby, isolert med mineralull. Betong vegg mot terreng. Etasjeskiller i tre. Takkonstruksjon flatt tak med innvendig nedløp / av renning. Alle vinduer kledd i aluminium (vedlikeholdsfritt)

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Ja Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Utbedring av skader etter brann Arbeid utført av: Storebrand Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse: Utbedring etter brann Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja Beskrivelse: Lader på egen kurs Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Utbedring etter brann Arbeid utført av: Storebrand Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja Beskrivelse: Leilighet i underetasje med egen inngang Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Beskrivelse: Godkjent av Nesodden kommune av forrige eier

    Innhold
    Knuts vei12 er arkitekttegnet enebolig med spennende planløsning og eksklusive materialvalg og løsninger. Boligen ble oppført i 2016-2017, og holder usedvanlig god standard med minimal bruksslitasje. Boligen består av: 1. etasje: Entre, gang (brukes også som treningsrom), vaskerom, grovgarderobe, teknisk rom, to soverom og stort bad med badstue, samt avdelt 2- roms leilighet med stort soverom / stue, nytt kjøkken med spiseplass, sovealkove og delikat bad, samt utgang til skjermet del av hage. Leiligheten kan enkelt reverseres, og innlemmes i huset igjen. 2. etasje: Stort kjøkken med peis og spiseplass, innvendig matbod, utgang markterrrasse, bad med badekar, soverom med rikelig garderobe, hjemmekontor med plassbygde hyller fra Dinesen, Lydisolert mediarom /soverom, spisestue og stue med peis. 3. etasje; Takstue med utgang takterrasse på 80 kvm. Annet: frittstående lekehus, frittstående anneks. Boligen har opparbeidet innkjøring med biloppstillingsplasser og dobbel garasje med opplegg for el bil lading, stor markterrasse mot sør og vest, og deilig hage foran og bak huset beplantet med frukttrær, prydtrær og busker mv. Boligen har flere takvinduer og store vindusflater. Gjennomtenkt planløsning gir rikelig med lys inn i huset. Planløsningen gir både sosiale allrom, samt mulighet for å trekke seg tilbake, og muligheter for utleie slik som løsningen er pt.

    Standard
    1. etg; Inngangsdør i eik med dørkode og calling system. Entréen er innbydende med plassbygd innredning i Douglas gran fra danske Dinesen, bygd av møbelsnekker Kjetil Suleng. Gulv i slipt og polert beting. Stor gang / allrom, brukes i dag også som treningsrom, med utstyr fra Waterrower, innebygde takhøytalere og rettløpstrapp med glassrekkverk til 2. etg. To soverom, mellomgarderobe, stort og praktsik vaskerom, teknisk rom, delikat bad med dobbel servant, dusj med raindance, badstue i osp, begge deler med innbygde takhøytalere. Per i dag er etasjen avdelt og det er etablert egen leilighet for utleie. Denne har nytt Eikekjøkken fra Ikea, alle hvitevarer, delikat bad med vaskemaskin, alle gulv av polert betong. Lydhimling i kjøkken og sovealkove. Egen inngang med avskjermet del av hage, pergola. Leiligheten kan enkelt tilbakeføres til soverom og master bedrom med walk in og bad, se før bilder. 2. etg Stort kjøkken i eik, med heltre benkeplate i eik levert av møbelsnekker. Kjøkkenet holder svært høy kvalitet og er utsøkt. Alle hvitevarer fra Miele, blant annet med to stekeovner, en med dampfunksjon, oppvaskmaksin med "knock to open", vinskap med to soner, to integrerte kjøleskap, det ene med fryserdel og innbygd isbitaskin, 90 cm induksjonstopp med oppadstigende benkeventilator. Ledlys langs gulv. Videre spiseplass, Contura peis, takvindu og utgang markterrasse. Innebygde takhøytalere (Sonos) Stue Hovedstuen oppleves som luftig med generøs takhøyde (2,7 m). Store vindusflater gir rikelig med lys, og to glassdører fører ut til en vidunderlig terrasse med gode solforhold. Stuen har heltre gulv i Douglasgran fra Dinesen i 300 mm bredde, lyse veggflater og åpen mot spisestue. Stuen har god plass for sofagruppe. Stuen har også en nydelig panoramapeis fra Danske Rais, og utsikt mot Holmenkollen. Innebygde takhøytalere. Mediarom (kan også brukes som soverom) Huset har et dedikert mediarom med innbebygd surround anlegg fra Onkyo og Q-led tv fra Samsungs 9 - serie, Playstation, Aple Tv mm. Anlegget medfølger. Rommet er lydisolert, så her kan barna boltre seg uten å forstyrre, eller fotballkamp kan nytes uten å forstyrre uinteresserte. Soverom: Soverommet har god plass til dobbeltseng, samt at det er garderobeskap langs vegg, og rikelig med vinduer. Skyvedør i eikefiner, lamellgardiner. Hjemmekontor / bibliotek: Ideelt hjemmekontor med plassbygde bokhyller fra Dinesen. Rommet kan også egne seg som barnerom for et mindre barn. Rommet oppfyller ikke areal størrelse for soverom, men vegg mot media rom kan forskyves, hvis dette ønskes. Bad: Badet i denne etasjen har innebygd badekar med dusjløsning (raindance), badeinnredning i eik fra møbelsnekker, videre stort speil, veggmontert wc. Rommet har små mosaikkfliser på vegger og store fliser på gulv. Videre har badet utenpåliggende Gyra spotter, mekanisk avtrekk med sensor, varmekabler og innebygde takhøytalere. Kott / innvendig bod Ved siden av kjøkken er det en praktisk innvendig bod, som i dag brukes til ekstra fryseskap og tørr varer. 3. etg Fra stuen i 2. etg går det rettsløp trapp med glassrekkverk opp til takstuen. Et ideelt rom for å trekke seg tilbake. Fra dette er det utgang til en fantastisk takterrasse som går rundt hele takstuen. Takterrasse: Ca 80 kvm takterrasse, med 360 grader utsikt og sol hele dagen. Rikt beplantet, pergola, opplegg for utekjøkken, opplegg for Jacuzzi og kjøkkenhage. Info fra takstmann: Boligen er har gjennomgående høy standard. Det er benyttet mange påkostede og gjennomtenkte løsninger. Det har vært en brann på terrassen mot vest i 1. etasje. I den forbindelse er fasaden på denne siden skiftet ut. Det var ingen synlige skader etter brann under denne befaringen. Brann- og vannskade har vært utarbeidet av Gjensidige Forsikring. Boligens godkjente plantegninger samsvarer med dagens planløsning. Forhold som har fått tilstandsgrad 2: Takkonstruksjon (Garasjerom / Underetasje) Overflater på innvendige vegger (Garasjerom / Underetasje) Overflater på innvendige gulv (Bad / 1. etasje) Utstyr for sanitærinstallasjoner (Bad / 1. etasje) Forhold som har fått tilstandsgrad 3: Overflater på innvendige vegger ? utbedring estimert til kr. 10 000 ? 15 000,- For komplett oversikt se vedlagt tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er to biloppstillingsplasser på egen tomt samt dobbel garasje. Garasjen har mekanisk ventilasjon, portåpner og lading for el- bil og svært god lagringskapasitet.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Prisantydning inkl. omkostninger
    19 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 497 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 900 000,00))   516 640,- (Omkostninger totalt)   20 416 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Boligen er oppvarmet med elektrisk gulvvarme i hele første etasje, samt elektriske varmekabler på bad. Det er i tillegg peisovn i stue og kjøkken. Balansert ventilasjonsanlegg. Varmtvannsbereder fra byggår. Hele det elektriske anlegget kan styres via KNX, (smart hus) mulighetene her er tilnærmet ubegrenset, med styring av gardiner, calling, utelys, stemningsscenarioer med videre. Sikringsskapet har automatsikringer for alle kurser og for hovedsikringer. Kablet og trådløst datanettverk. Videre har boligen innbygde høytalere i gang, stuer, kjøkken, takterrasse og bad med mulighet for trådløs styring (Sonos). Det er innlagt kabel-tv (fiber) samt utekraner, utelys og utestikk. Boligen har utvidet alarm og brannvarslingsanlegg med direkte kobling mot brannvesen / sikkerhets sentral.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    26347

    Kommunale avgifter år
    2022

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, feiing og renovasjon.

    Formuesverdi primær
    811942

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3085378

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3023/2/726: 23.07.1940 - Dokumentnr: 1130 - Bestemmelse om bebyggelse Forbud mot visse former for næringsvirksomhet. Bestemmelse om generende virksomhet Bestemmelse om gjerde 08.01.2016 - Dokumentnr: 20719 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 08.01.2016 - Dokumentnr: 20719 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 08.01.2016 - Dokumentnr: 20747 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 08.01.2016 - Dokumentnr: 20747 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 10.02.2017 - Dokumentnr: 128725 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Nesodden Kommune Org.nr: 944 383 565 Refusjon i forbindelse med utgifter ved opparbeidelsesplikt til adkomstvei iht. plan- og bygningsloven § 18. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 25.04.2017 - Dokumentnr: 428987 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Nesodden Kommune Org.nr: 944 383 565 Til sikkerhet for fremtidig opparbeiding av vei i samsvar med godkjent reguleringsplan for området 07.12.2017 - Dokumentnr: 1373926 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Bestemmelse om felles privat stikkledning Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.1938 - Dokumentnr: 1845 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:471 04.05.2015 - Dokumentnr: 380997 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 01.01.2020 - Dokumentnr: 1313094 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0216 Gnr:2 Bnr:726 23.07.1940 - Dokumentnr: 1130 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:471 Bestemmelse om strandlinje 04.07.2016 - Dokumentnr: 606695 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 Bestemmelse om vedlikehold 07.12.2017 - Dokumentnr: 1373926 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1714 Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m Bestemmelse om brannvegg

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Foreligger ferdigattest datert 10.10.2017

    Vei, vann og avløp
    Kommunalt V/A. Eiendommen er del av Olavs vei veilag.

    Regulerings- og arealplanner
    Boligen ligger i et område regulert til "Område for boliger med tilhørende anlegg" Tomtene på andre siden av veien er regulert til "kombinert bebyggelse og anleggsformål"

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    19 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 497 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 900 000,00))   516 640,- (Omkostninger totalt)   20 416 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    531640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt 1 % provisjon, 19 900,- for tilrettelegging, 5 990,- for oppgjør og kr 3 490,- pr. visning. I tillegg kommer det kostnader til markedsføring, tilstandsrapport, foto etc.

Martin Ommundsen

Megler

Martin Ommundsen

90 64 26 14

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev