aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stovnerlia 11 - din nye bolig?
Velkommen til Stovnerlia 11 - din nye bolig?

OSLO Stovnerlia 11

Romslig 2-roms i "Gullrekka" med gode solforhold og fin utsikt | Nyere bad | Noe moderniseringsbehov | Rett ved Marka

  • kr 2 900 000
  • BRA-i 54 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 900 000
  • Omkostningerkr 9 122
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 138 866
  • EierformAndel
  • Byggeår1972
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr 229 744
  • Felleskostnaderkr 4 265
  • Tomt27 612 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 900 000 (Prisantydning) 229 744 (Andel av fellesgjeld)   3 129 744 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 882 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 122 (Omkostninger totalt)   3 138 866 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
* Romslig 2-roms i "Gullrekka" * Boligen fremstår som velholdt med noe moderniseringsbehov og stort potensiale * Bad- og rør ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2016-2017 * Garasjeplass og biloppstillingsplasser ute kan leies av borettslaget - begge deler er ledig pt. Beboerparkering til kun 1 kr. i Stovner bydel * Super beliggenhet inntil markagrensa med Liastua og flotte turmuligheter rett utenfor * Gangavstand til buss, t-bane og Stovner Senter med alt av servicetilbud og butikker * Veldrevet borettslag, fibernett og kabel-tv inkl. - https://stovnerhogda.no/
Utsikt

Stovnerlia 11, Oslo

  • Tomt
    27612m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellesområder er pent opparbeidet med plener, blomster, prydbusker, trær, lekeplass, ballplass, bordtennisbord, sitteplasser og felles utegrill. Asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser. Interne adkomstveier til blokkene er avstengt med bom.

    Beliggenhet
    Stovnerlia ligger nordøst i Oslo, i et skjermet, rolig og familievennlig boligområde på gamle Stovner. Borettslaget er beliggende i blindvei og har flotte fellesområder som er pent opparbeidet med plener, blomster, prydbusker, trær, lekeplass, ballplass, bordtennisbord, sitteplasser og felles utegrill. Asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser. Interne adkomstveier til blokkene er avstengt med bom. Eiendommen er beliggende i umiddelbar nærhet til marka og i vinterperioden er det opplyste skiløyper til Liastua, Lillomarka og Østmarka. Ca. 100 meter til lysløype. I tillegg er det gode aktivitetstilbud i området med bl.a. fine tur- og sykkelstier, slalåmbakke, tennisbane, fotballbane (kunstgress), svømmehall og ridesenter. For dem som liker innendørstrening, er det flere muligheter i nærområdet - som Sats og Fresh Fitness på Kalbakken, Fitness24Seven på Haugenstua, Stolt Trening på Stovner og Actic på Furuset bad. Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor alpint, sykkel, fotball, håndball, innebandy, langrenn og turn. Fra boligen er det kort vei til Stovner idrettshall, Stovner stadion og Rommensletta. Sistnevnte har en stor idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane om vinteren, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler. Groruddalen golfklubb ligger ca. 7 minutter unna med bil. På Romsås finner man badevann som Svarttjern. Grorudsatsingen har pågått siden 2007, og Områdeløft Stovner sentrum siden 2012. Stovner Senter er Groruddalens største kjøpesenter og ligger kun få minutters (ca. 10 min) gange unna. Senteret har blitt oppgradert i nyere tid og utvidet med flere butikker og spisesteder. Her finner du blant annet restauranter, kaféer, klesbutikker, apotek, Vinmonopolet og matbutikker som Meny og Coop Extra. I tilknytning til senteret finner man også buss og T-bane. Utenfor Stovner senter åpnet Fossumparken i 2017. Her er det opparbeidet sittegrupper, basketballbane, sandvolleyballbane, treningsapparater og scene. Stovner senter er et naturlig knutepunkt, og en hyggelig møteplass for folk i alle aldre. Dagligvarehandelen kan også gjøres på Kiwi Stovner og Spar Stovner som ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til både Romsås og Grorud senter. Området har nærhet til flere barne- og ungdomsskoler, blant annet Stovner (1.-7.trinn), Rommen (1.-10.trinn), Haugenstua (1.-10.trinn) og Tokerud skole (8.-10.trinn). I tillegg ligger Stovner videregående skole, som har mange ulike studieretninger å velge mellom, i nærheten. Det finnes både private og kommunale barnehager i området. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Ved Stovner senter går T-banens linje 4 og 5. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner med linje 64 og 65 til Furuset. Med egen bil tar du deg enkelt ut på Østre Aker vei til E6. Det er ca. 14 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 20 minutter med bil.

    Byggemåte
    Bygningen er oppført i mur. Boligen er velholdt men eldre. Boligen har fått tg3 på kjøkken pga alder og ellers tg2 på: Avvik som krever tiltak: 1. Elektriske anlegget: El-anlegget i leiligheten og på balkong har passert over halve levetiden. -TG2. Unntatt el-anlegget på bad, strøm til waterguard og opplegge til VVS som er av nyere dato. 2. Ventilasjon/Avtrekk: Det er ikke ventilator over platetoppen. -TG2. Løsningen fungerer, men det bemerkes at Naturlig avtrekk er enklere enn de løsninger som anbefales i dag og det er av den grunn, vanskeligere å ha tilfredsstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftninger av luft. Naturlig avtrekk vurderes til TG 2 - ut ifra funksjon. 3. Innvendige overflater vegger og himling: Innvendige overflater på kjøkken, stue, soverom, garderobe og entre har passert over halve levetiden. -TG2. 4. Innvendig gulv: Laminatgulvet på kjøkken, stue, soverom, garderobe og entre er over 20år gammelt. -TG2. 5. Bad: Servant med innredning er over 30år. -TG2. Innredning har bruksmerker og dusjhode er montert direkte på vannrør. -TG2. Tiltak som ikke krever tiltak: 1. Etasjeskiller: Gulv på entre har 20-25mm på 2m. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. 2. Sluk/Membran/Tettesjikt: Høydeforskjell på 12-15mm på 0,8m fra slukrist på bad. -TG2. Det er litt svakt fall til sluk, men det er godt fungerende. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 08.04.2024 av Helge Gerhardsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen. 

    Standard
    Leiligheten ligger lettvint til i blokkens 1.etasje og inneholder: Entré: Plass for oppheng og oppbevaring av yttertøy og sko. Bod: Praktisk bod med inngang fra entré med oppbevaringsplass. Bad: Pent flislagt bad fra 2017 med gulvvarme, vegghengt toalett og opplegg og plass for vaskemaskin. Badet ble rehabilitert i regi av Borettslaget via Sans bygg. Servant/innredning ble beholdt og er eldre. Kjøkken: Delvis separat kjøkken med eldre innredning. Stue: Stuen er av god størrelse med plass for både sofagruppe og stort spisebord. Fin utsikt gjennom store vindusflater ut mot balkongen. Soverom: Soverommet har plass for dobbeltseng og kontor, garderobeskap mv. Innglasset balkong: Romslig innglasset balkong med ettermiddag- og kveldssol. Flott utsikt mot "byen" og fine grøntarealer. Denne blokken ligger i front av borettslaget og kalles "gullrekka" på folkemunne. Boligen disponerer i tillegg en sportsbod på ca. 2,5 kvm.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    2017: Rehabilitering av bad og rør i regi av borettslaget 2023: Nyt inngangsdører og nytt låsesystem. Fibernett.

    Parkering
    Borettslaget disponerer 150 parkeringsplasser for bil i garasjeanlegg, 30 plasser for MCer og HC-kjøretøy og 30 parkeringsplasser utendørs. Parkeringsplassene leies ut til andelseiere i borettslaget etter søknad til styret, og på de vilkår som følger av nærværende parkeringsreglement. Styret administrerer utleie av lagets parkeringsplasser, og plassene tildeles etter venteliste basert på tidspunkt for søknad. Det påløper et gebyr ved endring av ny leietaker. Det betales månedlig leie som faktureres sammen med felleskostnadene. Leien fastsettes av styret og baseres på borettslagets utgifter knyttet til parkeringsplassene. Hver andelseier/husstand kan leie inntil 2 parkeringsplasser i garasjeanlegget, og inntil 2 utendørs parkeringsplasser. Borettslaget har tilrettelagt for inntil 44 parkeringsplasser for lading av elbil i garasjekjelleren. Parkeringsplasser tilrettelagt for lading av elbil leies ut til andelseiere på samme måte som øvrige parkeringsplasser, men med forhøyet beløp for dekning av borettslagets kostnader i forbindelse med tilknytning til ladesystemet. Leien fastsettes av styret, og skal være basert på markedsmessige betingelser. Leietakerne må i tillegg betale strømutgifter medgått til lading. Strømutgiftene avleses manuelt av styret to ganger per år, og faktureres separat via borettslagets forretningsfører etter hver avlesning. Det er innført betaling for MC-plasser i lagets garasjer. Evt. depositum og leie-kr settes av styret. Minimum leieperiode settes til 6 mnd. Dersom plassen sies opp av leietaker før utløpet av leieperioden, vil gjenstående leie ikke bli refundert. På øvre parkeringsplass er det 1 stk. parkeringsplass for store kjøretøyer. Det er innført mulighet for korttidsleie av parkeringsplass. Det er innført nettbasert registrering av gjesteparkering. Parkeringsreglene er håndhevet av P-Service AS. Hyre leier plasser til tre biler på øvre parkeringsplass. Alle med Hyre-appen kan benytte seg av dette tilbudet. Det er ifølge styreleder pt. ledig både garasjeplasser og parkering ute. Priser pt er 300,- for garasjeplass uten lader, og 700,- med. 150,- for biloppstillingsplass ute. Ellers er det gateparkering (beboerparkering) etter gjeldende bestemmelser: Beboerparkeringstillatelser for privatpersoner i ytre by koster 1 krone fra 1. januar Beboere i disse områdene må fortsatt søke for å få en gyldig tillatelse. De som har en tillatelse fra før 1. januar 2024, må avslutte tillatelsen og søke på nytt for å få ny pris. Ytre by omfatter bydel Ullern, Nordre Aker, Alna, Stovner, Bjerke og Vestre Aker.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 900 000 (Prisantydning) 229 744 (Andel av fellesgjeld)   3 129 744 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 882 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 122 (Omkostninger totalt)   3 138 866 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  • Oppvarming
    Elektrisk. Gulvvarme på bad.

    Info strømforbruk
    Eier har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap om strømforbruk. Dette vil normalt variere ut fra antall beboere, bruk osv.

    Energiklasse
    G

  • Formuesverdi primær
    786241

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3144964

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    142

    Part.obl.nr.
    948675803

    Felleskostnader pr. mnd.
    4265

    Andel fellesgjeld
    229744

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-04-15T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    41191

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Forkjøpsfrist
    2024-04-23T22:00:00Z

    Borettslaget
    Stovnerhøgda Borettslag

    Borettslagets org.nr
    948675803

    Om borettslaget
    Stovnehøgda borettslag: Nettside: https://stovnerhogda.no/ Renhold av trapper og vinduer i oppgangene er satt bort til Toma Eiendomsdrift AS. Grilling er kun tillatt med elektrisk grill eller gassgrill. Husdyr kan først anskaffes eller medtas etter at søknad er innvilget av styret. Dette gjelder også nyanskaffelse. Borettslaget har avtale med Telenor om kabel-tv (hvor beboerne kan velge kanaler etter et poengsystem) og bredbånd (internett). Avtalen er en komplett avtale som belastes felleskostnadene. Styrekontoret har vært betjent tirsdager med noen ukers mellomrom kl. 1800-1830. Datoene for styrevakt er slått opp i postkasserommene. Styret kan også nås på styrets vakttelefon (408 50 417). Parkeringsreglene har vært håndhevet av P-Service AS. Tidligere oppgraderinger: * Installering av fiber og nye TV-bokser fra Telenor 2023 * Bytting av inngangsdører og låssystem 2023 * Rehailitert bad og rør i 2016-2017. Ifølge styreleder er det ingen planer om låneopptak eller annet som kan øke felleskostnadene pt. Planer om oppussing av oppgangene trolig innen 2-3 år.

    Gebyr forkjøpsrett
    7882

    Forkjøpsrett
    Medlemmer av boligbygglaget USBBL har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd med meldefrist 24.04.2024. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: 93727003353, Handelsbanken Eiendomskreditt Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 16.04.2024: 5.84% pa. Antall terminer til innfrielse: 87 Saldo per 16.04.2024: 54 930 645,- Andel av saldo: 229 744,- Første termin/første avdrag: 01.03.2019 ( siste termin 01.12.2045 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 2019/1232349-1/200 17.10.2019 - Bestemmelse om bebyggelse. Småhusplanens midlertidige tiltaksforbud.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på bygningen datert 24.02.1978, samt ferdigattest på bad datert 25.04.2017 og ferdigattest på balkonger med innglassing datert 08.08.2002. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Leiligheten ligger i et område regulert til bygggeområder for boliger iht reguleringsplan S-1352. Området er også regulert iht: S-1821, endret reguleringsplan for trafikkområde og friområde (ingen egne bestemmelser) V210274, mindre vesentlig endring av reguleringsplan for vei 1446 B Stovner (ingen egne bestemmelser) V1171, forslag til endret reguleringsplan samt bebyggelsesplan for boligfelt R i Tokerudplanen (ingen egne skrevne bestemmelser Småhusplanen S-4220 er til revidering og det er midlertitid forbud mot tiltak i Oslo kommune. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 900 000 (Prisantydning) 229 744 (Andel av fellesgjeld)   3 129 744 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 882 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 122 (Omkostninger totalt)   3 138 866 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfritt: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

    Omk. kjøper beløp
    9122

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Marianne Lund Østhagen

Megler

Marianne Lund Østhagen

93 49 44 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev