aktiv-eiendomsmegling
Velholdt enebolig - Solrik terrasse - Pent opparbeidet uteområde med planter, skifer og belegningstein
Velholdt enebolig - Solrik terrasse - Pent opparbeidet uteområde med planter, skifer og belegningstein

SANDNES Tårnfalkveien 54

SANDVED VEST- Moderne, påkostet enebolig m/flotte, solrike uteområder. Ligger i enden av gata.

  • kr 8 250 000
  • BRA-i 278 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 8 250 000
  • Omkostningerkr 225 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 475 390
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2014
  • Soverom3
  • Tomt383.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 8 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,00))   225 390,- (Omkostninger totalt)   8 475 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1 etg
Velkommen til en flott enebolig fra 2014 med høy standard og en god planløsning over 3 etasjer. Boligen ligger i enden av gata med meget barnevennlige omgivelser med flere lekeplasser like i nærheten. Gangavstand til barnehager, skole og idrettsarenaer. Fra stuen er det utgang til inneglasset terrasse. Parkering i dobbel garasje. Boligen er malt i lyse farger og har parkett og fliser på gulv. Lys og trivelig stue med store vindusflater og gode lysforhold. Kjøkkenet ligger tilbaketrukket fra stuen og har en tidløs innredning med god skap- og benkeplass. Videre har man 3 gode soverom, trimrom, 2 romslige bad, og boder. Bod i kjeller er tilrettelagt med rør og avløp til fremtidig bad. God oppbevaringsplass i underetg Velkommen til visning i et meget hyggelig nabolag med høy trivselsfaktor
Entre og trapp

Tårnfalkveien 54, Rogaland

  • Tomt
    383.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Opparbeidet og beplantet

    Beliggenhet
    En meget attraktiv beliggenhet på populære Sandved hvor man med den nye Rv 44 ikke bare ligger sentralt ifht Sandnes, men også Forus, Stavanger, Sola og Jæren. Tårnfalkveien er et nyere felt bestående av rekkehus, noe leiligheter og eneboliger i et allerede veletablert område med godt bomiljø. Her er det umiddelbar og kort vei til nye Sandneshallen, Helgø/Meny matsenter, skoler, barnehager, Rv 44/E39, Sandnes sentrum m.m. Det er kun 15 minutters kjøring til nærmeste strand langs Jærkysten. Med både vestvendt og sørvendt terrasse, er man sikret å kunne nyte fine dager og gode lysforhold

    Adkomst
    Se kartlink via finn.no. Det vil bli skiltet med til salgs skilt ved fellesvisning.

    Bebyggelse
    Eneboliger og rekkehus.

    Byggemåte
    Mur

    Innhold
    U-etg: Innredet disponibelt rom (trimrom - ikke godkjent til boligformål) med utg, bod/kontor (ikke godkjent til boligformål), bod under trapp, 2 boder som det står på tegningen, men brukes som kjellerstue og soverom (disse rom er ikke godkjent til boligformål). 1 etg: Entre, også entre fra dobbel garasje, vaskerom, 2 soverom, tv-stue, bad. 2 etg: Kjøkken med delvis åpen løsning til stue, inneglasset hagestue og terrassedel. Hovedsoverom med eget bad.

    Standard
    Særdeles gjennomført enebolig med høy standard, gode løsninger og en meget flott plassering i rolig gate med godt bomiljø. Eneboligen er i dag tilpasset en stor familie, men kan lett gjøres om hvis man ønsker andre løsninger. Her kommer du inn i en smakfull entre som har fliselagt gulv med varme i gulvet og skyvedørsgarderobe med speil. Alternativt er det inngang til praktisk vaskerom/grovkjøkken fra dobbel garasje. I grovkjøkkenet er det god benk- og skapplass for oppbevaring. Videre er det 2 soverom, TV-stue med utgang til terrasse og hage. Her er det også romslig, komplett utstyrt baderom, helfliset med pene grå fliser på gulv og lys kontrastfarge på vegg, vegghengt wc, dusjhjørne, servantseksjon. Downlights i de fleste rom med dimming. 1 stavs parkett i eik i alle tørre rom i boligen. Den pene trappen i eik med glassfelt er et flott blikkfang. Sentralstøvsuger med "gulvskuffe" i entre og kjøkken. 2 etg inneholder romslig hovedsoverom med garderobe og eget delikat bad med dusj, badekar, vask i flott seksjon og vegghengt wc i samme smakfulle fargevalg som første etasje. Hovedstuen er unik med sine store vindusflater og utgang til innglasset hagestue. Her får en virkelig inne/ute følelsen. Stuen er romslig og med en fantastisk atmosfære! Dette en stue for de mange sosiale anledninger! Den innglassede hagestuen forlenger stuen og gir ekstra rom, samtidig som utgangen til den store solrike terrassen over garasjen gir en større terrasse. Her har du alle muligheter, åpne opp ut - eller inn - så forandrer hele bruken seg. Moderne kjøkkeninnredning fra Bjerk med rikelig med skapplass, arbeidsbenk og er meget godt utstyrt. Her er det vask, integrert romslig hjørnekjøleskap med frys, samt stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp. Også utstyrt med gass. Et meget innholdsrikt kjøkken som er delvis skjermet fra stuen, samtidig som det er åpning mot spisestuen. God planløsning. Varmepumpe i 1.etg, vedovn i stue og balansert varmegjenvinning. Kjelleren har 2 rom beskrevet som boder på tegningen, men har blitt brukt som kinorom/kjellerstue/soverom og soverom. Bod/kontor/fremtidig bad hvor det er tilrettelagt med rør og avløp. Romslig gang med mulighet for f.eks vinskap, ekstra fryseskap etc samt stort disponibelt rom med utgang. Lettstelt og fint opparbeidet hage og uteområdet med skifer, kantstein og belegningsstein i gårdsrommet. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:  Utvendig > Utvendige trapper Kjellertrapp i betong. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Det er ikke montert håndløper på begge sider i trappeløp. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Det anbefales å montere håndløper på begge sider i trappeløpet

    Innbo og løsøre
    Integrerte hvitevarer på kjøkken følger med, vaskemaskin/tørk kan avtales nærmere.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Lyse altibox

    Parkering
    Dobbel garasje, samt plass i gårdsrom.

    Radonmåling
    Det er foretatt radonmåling, se vedlegg i salgsoppgaven.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    8 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,00))   225 390,- (Omkostninger totalt)   8 475 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Varmepumpe, vedovn, ellers elektrisk.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    21178

    Formuesverdi primær
    1942106

    Formuesverdi sekundær
    7380003

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/59/241: 22.12.2010 - Dokumentnr: 1013407 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:1108 Gnr:59 Bnr:17
    01.01.2020 - Dokumentnr: 1462938 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1102 Gnr:59 Bnr:241


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest datert 25.02.2014 foreligger. Det gjøres spesielt oppmerksom på at innredet trimrom, kontor/soverom og kjellerstue i u.etg. på tegninger kun er godkjent som boder. Bruksendring til boligformål/rom for varig opphold er ikke omsøkt og godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

    Vei, vann og avløp
    Offentlig

    Regulerings- og arealplanner
    Regulert til bolig. Kommuneplan ID 202005. Reguleringsplan ID97301-06 Bebyggelsesplan ihht reguleringsplan. Ikrafttredelse 2007.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    8 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,00))   225 390,- (Omkostninger totalt)   8 475 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    225390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900 ,- oppgjørshonorar kr  5 900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Pedersen

Megler

Kjetil Pedersen

90 58 30 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev