aktiv-eiendomsmegling
Hyttetype Kaggavigå, hytte nummer: F1, F4, F7, F10 og F11

Sirevåg Sjøgrend - 25 sjønære hytter på Sirevåg - Flere solgt! Ta konakt for visning på feltet.

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hyttetype Vestreflua, hytte nummer: A7, A8, F8 og F9

Sirevåg Sjøgrend, Rogaland

 • I det særegne og eventyrlige landskapet mellom Sirevåg og Hellvik, selger vi nå 25 hytter for folk som vil ha himmel og hav på direkten.
  Selv om tidsregningen er den samme, kjennes dagene åpnere på et sted som dette. I et landskap formet av timene og været, bølgene og vinden, solen og saltet, er tiden mer håndgripelig. Velkommen til de tusen timers land - en time fra Stavanger.

  For noen er en hytte et utgangspunkt for naturopplevelser. For andre, er det en pause fra hverdagen, et sted du kan tre inn i hvilepulsmodus med god samvittighet. Mens for andre igjen, er det et sted å samle familie og venner til hyggelig samvær. Beliggenheten til Sirevåg sjøgrend åpner for tilpasning. Det finnes ikke en fasit på hvem disse hyttene passer for. Tvert imot finnes det bare muligheter. Du vil ikke oppleve en kjedelig dag i dette området - med mindre du velger det selv.

  Klar for tur? Da er det mye å velge i, både til fots og på sykkel. Gå turveien til Ogna via Vatnamot, eller oppdag «Den vestlandske hovedveg» som går gjennom kupert terreng med lynghei og nakne knauser. Tar du turen til Vedafjell, får du også krigshistorie med deg.
  Du finner fine 9-hullsbaner både på Ogna og Hellvik. For de som vil ha en dag med 18 hull, er det selvsagt fullt mulig å starte med ni hull på Ogna, spise lunsj på hytta, og avslutte runden med ni hull på Hellvik.
  Med fiskekort i Ognaelva, kan du fiske etter sjøørret og laks. Du kan også prøve fiskelykken i langs Den Vestlandske Hovedveg, med felles fiskekort. Ellers er det fritt frem å kaste sluken uti et egnet sted i sjøen - her finnes mye godt som kan havne på middagsbordet.
  Med havet som nabo, er det rike muligheter for kajakk, dykking, svømming og bading. Noen av Jærens fineste strender, Ogna og Brusand, er også innen rekkevidde.
  Ogna Scene i Grønefed Kulturtun er kjent for å være en allsidig og vågal arrangør, der du kan oppleve både konserter, quiz, foredrag, historiekvelder, ølsmaking, loppemarked m.m.

  Tettstedet Sirevåg har i underkant av 700 innbyggere. Her ligger blant annet en av landets største fiskerihavner, fiskemottak, mottak for reker, fryselager og isfabrikk. Sirevåg har også togstasjon, konferansehotell med egen pub og egen dykkerklubb. Joker Sirevåg er en klassisk nærbutikk og møteplass. Hver fredag og lørdag, så sant været tillater det, kan du svinge innom og kjøpe med deg ferske reker og kreps. Et lite lokalmiljø er ikke det samme som et søvnig lokalmiljø - noe Sirevåg er et godt eksempel på. Fra hyttene i Sirevåg sjøgrend er det også kort vei til Hellvik og Egersund.
 • I Sirevåg Sjøgrend kan du velge mellom 6 hyttetyper. Hyttene er navngitt etter stedsnavn i nærområdet, Tuå, Vestreflua, Båtavigå, Kaggavigå, Breidagapet og Fortunholmen. Hyttene har areal fra 76-120 kvm. og 3-4 soverom. Alle hyttene får selveiertomt med areal fra 302 til 703 kvm.
  De fleste hyttene får praktutsikt til jærhavet , samt til flott og kupert naturlandskap. Med bakgrunn i dette har vi hatt som utgangspunkt å legge store vindusflater i retninger mot vest, slik at både speilblankt hav og vinterstormer kan nytes best mulig fra stuen.

  Hyttene leveres nøkkelferdige med gjennomgpående god standard som 1-stavs eieparkett fra Boen, fliser i storformat, Kjøkkeninnredning fra Bjerks Trevarefabrikk og Siemens hvitevarepakke, engobert takstein i tegl, vedovn med stålpipe, Smarthub sentral for fjernstyring av varme i gulv på våtrom, klargjort for Lyse-bredbånd. Innvendig veggpanel leveres ubehandlet.

  Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospekt, beskrivelse, romskjema eller arkitekt tegning, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger hos hver enkelt leverandør. Det vil også være mulig å gjøre enkelte endringer på planløsninger, samt bestille hytten med maling inkludert.

  Se utfyllende informasjon og tegninger for hver hyttetype i boligvelgeren.
  Se også prosjektets hjemmeside, sirevaag-sjogrend.no
 • Parkering skjer på egen tomt eller på felles biloppstillingsplass.
 • Sirevåg Sjøgrend AS
Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger