aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Åkerøvegen 8! En lys og pen 3-roms leilighet med god planløsning i 2. etg fra 2022!
Velkommen til Åkerøvegen 8! En lys og pen 3-roms leilighet med god planløsning i 2. etg fra 2022!

SKARNES Åkerøvegen 8

Lys og fin 3-roms leilighet fra 2022 i 2. etasje med carport, sportsbod og balkong - fin og barnevennlig beliggenhet!

  • kr 1 200 000
  • BRA 77 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 1 200 000
  • Omkostningerkr 11 132
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 444 132
  • EierformAndel
  • Byggeår2022
  • Soverom2
  • ArealP-rom 73 m²
  • Andel fellesgjeldkr 2 233 000
  • Felleskostnaderkr 13 279
  • Tomt2 375 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 200 000 (Prisantydning) 2 233 000 (Andel av fellesgjeld)   3 433 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 132 (Omkostninger totalt)   3 444 132 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Åkerøvegen 8! Leiligheten ligger i 2. etasje i en flermannsbolig som ble oppført i 2022. Leiligheten inneholder gang med gulvvarme og garderobeskap, flott kjøkken med integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin, lys stue med peisovn, to gode soverom med garderobeskap, flislagt bad med gulvvarme og innvendig bod/tek.rom. Utgang fra stuen til trivelig overbygget balkong. Det følger carport med sportsbod i bakkant. Eiendommen har fin intern beliggenhet i et nyere og meget barnevennlig boligfelt på Skarnes i Sør-Odal kommune. Fra Leiligheten er det kort vei til flotte turområder og gode servicetilbud på Skarnes. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca 26 min å kjøre til Kongsvinger. Det er ca 2,5 km til Glommasvingen skole som er en kombinert barne- og ungdomsskole.
Spiseplass utenfor kjøkken, samt adkomst til balkongen.

Åkerøvegen 8, Innlandet

  • Tomt
    2375m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er felles og drives og eies av borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplanting, samt asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplass.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et nyere og barnevennlig boligfelt på Skarnes i Sør-Odal kommune. Området har kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I tillegg er det nærhet til populære turstier og skogsterreng som gir gode rekreasjonsmuligheter. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, KIWI eller Eurospar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Parken kjøpesenter et variert utvalg, bla. apotek, frisør, blomsterbutikk, Europris, Norli og kafe. Vormsund, Årnes og Kongsvinger ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. Grensehandel kan gjøres i Charlottenberg, som ligger ca 55 minutter unna med bil . Eiendommen ligger i kort gangavstand til Damlitjernet med natursti. Det er heller ikke langt til Glomma og Storsjøen, der det finnes badeplasser og mulighet for fiske og båtliv. Legg gjerne turen innom Vardelihytta som byr på kaffe og vafler. På Skarnes er det også svømmehall. På Slobrua, ca 3 kilometer øst for Skarnes ligger det et flott lekeland for barn som pleier å holde oppe på sommerstid, og én kilometer nordøst for Skarnes sentrum finner du Sør-Odal idretts- og vannskipark (SIAP). Her er det muligheter for bading, volleyball, fotball, andre sommeraktiviteter, samt aking og oppkjørte skiløyper om vinteren. Nes kirkeruiner er et mye besøkt kulturminne i området. Ved å benytte bil tar det ca 20 min til Vormsund og Kongsvinger, 23 min til Årnes, 45 min til Oslo Lufthavn og ca 1 time og 10 min til Oslo. For ytterligere informasjon om Skarnes, se www.sor-odal.kommune.no

    Adkomst
    Fra E16 (Oslovegen/Kongsvingervegen): Når du kommer til Skarnes ta Fv24 (Glomvegen) over Glomma og kjør forbi Eurospar. I rundkjøringen da til høyre på Fv175 Øgardsvegen og følg denne i ca 1 km. Ta så til høyre inn Rådyrvegen. Etter noen hundre meter vil du få Åkerøvegen på din høyre hånd. Leiligheten er merket med Aktiv til-salgs plakat.

    Bebyggelse
    Nærområdet består av frittliggende eneboliger og flermannsboliger.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eiendommen er det ca 2,5 km til Glommasvingen barne- og ungdomsskole, en nyere storskole som åpnet høsten 2019. Skolen har plass til 900 elver og huser alle kommunens elever på 1.-10. trinn. Skarnes videregående skole ligger like ved Glommasvingen skole, og kommunen har flere barnehager, bla. Tronbøl barnehage og Korsmo barnehage.

    Skolekrets
    Glommasvingen skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass er "Tronbøl", som ligger ca 800 meter fra boligen. Busstider finner du på www.innlandstrafikk.no Skarnes stasjon ligger ca 1,5 km fra leiligheten. Herfra går det tog til Oslo S og Kongsvinger ca 1 gang i timen. Toget bruker ca 1 time inn til Oslo. For rutetider se www.vy.no.

    Byggemåte
    Leiligheten ligger i en tradisjonell flermannsbolig over to etasjer, oppført i 2022. Etasjeskiller av tre. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Takoverbygget inngangsparti med spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Takoverbygget balkong utenfor stuen oppført i tre med rekkverk. Le-vegg i tre mot nabo. Carporten er fundamentert på en-steins ringmur og har vegger i trebindingsverk. Pulttak i tre tekket med takpapp. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Spurt om lydreduksjon på 1-års kontrollen. Fått til svar ar der er bygget eller gjeldende lover og forskrifter.

    Innhold
    2. etasje 73 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod/teknisk rom på ca 4 kvm. Det medfølger carport med bod på ca 6 kvm i bakkant.

    Standard
    Fin og nyere 3-roms leilighet fra 2022. Leiligheten holder en normalt god standard og har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 og 0. Overflater: Gulv: Hvitlasert eikeparkett i gang, stue og kjøkken, fliser med gulvvarme i bad og del av gang og vinylbelegg på soverom. Vegger: Malte mdf-plater og veggplater. Våtromsplater på baderomsvegger. Himlinger: Takess. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med takhøye skap med glatte fronter og laminat benkeplate. Kitchen Wall mellom benkeplate og overskapene. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken herunder stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøleskap. Bad: Flott bad med flislagt gulv og gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, overskap med speil og belysning. dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Fin 3-roms leilighet fra 2022 i 2. etasje, med meget god planløsning. - Gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin i kjøkken. - Lys stue med fin peisovn. - 2 gode soverom, begge med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom. - Gulvvarme i alle rom utenom soverom og bod. - Balansert ventilasjon. - Trivelig balkong med plass til utemøblement. - Carport. - Praktisk sportsbod på ca 6 kvm i bakkant av carporten. - Fin beliggenhet med kort vei til de fleste servicetilbud. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Arne Skyrud, datert 17.09.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Lamper i stue og kjøkken medfølger ikke i handelen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen.

    TV/Internett/bredbånd
    Eidsiva bredbånd leverer tv/internett i området.

    Parkering
    Det medfølger parkeringsplass i carport til leiligheten. I følge selger kan man også parkere bak egen bil i carport.  For øvrig gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 200 000 (Prisantydning) 2 233 000 (Andel av fellesgjeld)   3 433 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 132 (Omkostninger totalt)   3 444 132 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten varmes opp elektrisk med panelovner på soverommene, og gulvvarme i gang, stue, kjøkken og bad. Peis for vedfyring.

    Energiklasse
    B

  • Formuesverdi primær
    616090

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2341143

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strømforbruk og innboforsikring, m.m.

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Andelsnummer
    12

    Part.obl.nr.
    928802264

    Felleskostnader pr. mnd.
    13279

    Andel fellesgjeld
    2233000

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Det er per idag avdragsfrihet i 10 år frem til 2033 på alle tre lån i borettslaget. Man må forvente en økning i fellesutgiftene når avdragene skal betales.

    Andel fellesformue
    5006

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

    Borettslaget
    Eplehagen Borettslag 2

    Borettslagets org.nr
    928802264

    Om borettslaget
    Eplehagen borettslag 2 ligger på Gnr. 41 Bnr. 590 i Sør-Odal kommune og er tilknyttet Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL.

    Forkjøpsrett
    Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Borettslaget har 3 felles lån. Lånenummer: 16366463856, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.09.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 158 Saldo per 08.09.2023: 20 020 000 Andel av saldo: 2 233 000 Første termin: 31.03.2023Neste avdrag: 31.03.2033 ( siste termin 31.12.2062 ) IN lån, Annuitet over 40 år, avdragsfritt 10 år Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 31.03.2033 utgjøre ca kr 2 536,00 per måned for denne boligen Lånenummer: 16367013870, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.09.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 159 Saldo per 08.09.2023: 14 392 000 Andel av saldo: 0 Første termin: 30.06.2023Neste avdrag: 30.06.2033 ( siste termin 31.03.2063 ) IN lån, Annuitet over 40 år, avdragsfritt 10 år Lånenummer: 16367307793, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.09.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 160 Saldo per 08.09.2023: 10 472 000 Andel av saldo: 0 Neste termin: 30.09.2023Neste avdrag: 30.09.2033 ( siste termin 30.06.2063 ) IN lån, Annuitet over 40 år, avdragsfritt 10 år Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning) på alle tre lånene. Dette gir andelseier adgang til å innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld og fremtidig innkrevde felleskostnader vil da reduseres med at både renter og avdrag. Andelseiere som ønsker å nedbetale andel av fellesgjeld må ta kontakt med borettslaget/boligbyggelaget minst én måned før nedbetaling, for å inngå avtale om dette. Det påløper et gebyr ved innbetaling gjennom IN-ordningen. Innkrevde à-kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordningen.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring ASA

    Polisenummer felles forsikring
    91701187

    Vedtekter/husordensregler
    Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige andelseiere.

    Eierskiftegebyr
    5438

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På borettslagets eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser i eiendomsrett: 2014/976587-3/200 10.11.2014 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE Rettighetshaver: EIDSIVA ENERGI AS ORG.NR: 983 424 082 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2014/976587 4/200 10.11.2014 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE Rettighetshaver: TELENOR NORGE AS ORG.NR: 976 967 631 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2014/976587-5/200 10.11.2014 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE Rettighetshaver: RADIONOR AS ORG.NR: 933 186 962 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2016/1187224-1/200 21.12.2016 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: EIDSIVA NETT AS ORG.NR: 981 963 849 Rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2018/760662-1/200 14.05.2018 21:00 BESTEMMELSE OM PARKERING Alle gjesteparkeringeringsplasser er felles for begge eiendommene GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2018/760662-3/200 14.05.2018 BRUKSRETT RETTIGHETSHAVER: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 572 FNR: 0 SNR: 1, 2, 3, 4, 5 og 6. Gårdsnummer 41, Bruksnummer 590 i 3415 SØR-ODAL kommune RETTIGHETSHAVER: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 572 FNR: 0 SNR: 7, 8, 9 og 10 Gjelder lekeplassen GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 2018/760662-4/200 14.05.2018 21:00 BESTEMMELSE OM VEG Gangveger og vegnett skal være åpen for bruk av begge eiendommene GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3415 GNR: 41 BNR: 517 Heftelsene omhandler felles rett mellom Gnr. 41 Bnr. 517 og 572 til bruk av arealer over den annen eiendom herunder gjesteparkeringsplasser, avfallsanlegg, lekeplass, kjørevei og gangvei, rett for Eidsiva til å ha en frittstående nettstasjon og drifte denne på eiendommen med høyspenningskabelanlegg og rett til televerket/telenor/radionor til å ha ledninger/kabler over eiendommen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for to seksmannsboliger, en firemannsbolig og garasjeuthus.

    Vei, vann og avløp
    Adkomst på borettslaget eiendom fra kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er vannmåler på eiendommen.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og tekniske anlegg i reguleringsplan for Eplehagen. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til fremtidig boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 200 000 (Prisantydning) 2 233 000 (Andel av fellesgjeld)   3 433 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 132 (Omkostninger totalt)   3 444 132 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11132

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Leiligheten har nyboliggaranti fra Nordbohus Kongsvinger som løper frem til 15.03.2027.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 37.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  12.000,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev