aktiv-eiendomsmegling
Sikre deg Skedsmokorsets flotteste leilighet!

Skedsmokorset H0408 Korshagen 3-5

Strøken topp- og hjørneleilighet med 67 kvm. takterrasse! Energieffektiv og høy standard. *garasjeplass.

 • 6 800 000
 • BRA 82.9 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING6 800 000
 • OMKOSTNINGER34 992
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 834 992
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 024
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 80.4 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  12 850,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 514 000,-))
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  10 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
  --------------------------------------------------------
  34 992,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 834 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

H0408 Korshagen 3-5, Viken

 • Korshagen 3-5 består 32 leiligheter fordelt på 2 bygninger over 4 plan.

  Noen høydepunkter:
  - Attraktiv og sentral beliggenhet.
  - Gangavstand til skoler og buss.
  - Bussentral rett over gaten.
  - Kun ca. 700 meter til Skedsmo kjøpesenter.
  - Meget familievennlig boligområde.
  - Nærhet til flotte idrettsarenaer.
  - Felles parkeringsanlegg i kjeller.
  - To bygninger med fire etasjer.
  - Nybygg og en etasje påbygg.
  - Bygningene har heis til etasjene.
  - Pene leiligheter, god planløsning.
  - Egen uteplass, felles takterrasse.
  - Innvendig bod i leiligheten.
  - Disponibel sportsbod i felles kjeller.
  - Ett, to eller tre funksjonelle soverom.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.

  Sentralt på Skedsmokorset skal det bygges 32 flotte, moderne leiligheter, og du har nå mulighet til å bli den heldige eier av en av dem. Beliggenheten er kanskje områdets mest attraktive med bussentral rett over gaten, kort gangavstand til kjøpesenter, skoler og barnehager, nærhet til flotte turområder med mer. Her har du det meste du trenger så og si rett utenfor døren.

  Leilighetene får balkong eller terrasse, og det etableres også felles takterrasse. I tillegg får fellestomten fine grøntområder, sittegrupper, lekeområder med mer. Det blir mulighet for å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Hver leilighet får tilhørende sportsbod i felles kjeller, og det blir selvfølgelig heis til etasjene.

  Leilighetene fordeles på to bygninger - en nyoppført og en eksisterende. I den eksisterende bygningen bygges det fem 3-roms toppleiligheter (fjerde etasje) på ca. 73 kvm hver. De øvrige 27 leilighetene ligger i det nye bygget og vil bestå av snertne 2-roms på rundt 46 kvm, 3-roms fra 60 kvm og opp til romslig 4-roms på ca. 100 kvm.

  Leilighetene bygges i henhold til gjeldende regelverk med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du kjøkken fra anerkjente leverandører som Designa, HTH, Sigdal eller tilsvarende, samt enstavs eikeparkett, delikate fliser og pene fargevalg.

  Alle leilighetene får en praktisk og vel gjennomtenkt planløsning. Hver leilighet får innbydende entré, innvendig bod og et delikat, flislagt bad. Badet får gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken blir i åpen løsning, og det blir utgang til uteplass/terrasse fra stuedelen. Det blir plass for skap på soverommet/rommene.

  Hver leilighet får enten terrasse eller balkong med god plass for utemøbler, og balkongrekkverk leveres i glass og metall. Det leveres utvendig stikkontakt på hver balkong/terrasse.

  I tillegg får begge bygningene en stor, felles takterrasse med fin utsikt og optimale solforhold. Fellesområdet ellers opparbeides med asfaltert gårdsplass, plen, lekeareal med mer. Her blir det fin boltreplass for de minste. I tillegg leveres det utebelysning, sykkelstativ og søppelanlegg.

  Planløsning nybygg
  1.-3. etasje - fem 2-roms (ca. 46 kvm) og tre 3-roms (60-67 kvm).
  2-roms: Entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  3-roms: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.

  4. etasje - to 3-roms (ca. 72 kvm) og en 4-roms (100 kvm).
  3-roms: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  4-roms: Entré, bod, bad, 3 soverom og stue/kjøkken.

  Planløsning nye leiligheter i eksisterende bygg
  4. etasje - fem 3-roms toppleiligheter på ca. 73 kvm:
  3-roms: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
 • Estimert ferdigstillelse 15 - 18 mnd fra byggestart.
 • Eiendommen ligger meget sentralt på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune. Området er plassert omtrent midt mellom Oslo sentrum og Oslo Lufthavn, og det går direktebusser til begge steder. Nærområdet har også mye å tilby med gode fasiliteter for lek og sport, samt en rekke daglige servicetilbud. Skedsmo Senter (kjøpesenter) ligger ca. 700 meter unna.

  Skedsmokorset har både fotballbaner og ishall, og svømmehall på barneskolen. Området har et aktivt fotballmiljø og en god ishockeyklubb. I tillegg er det kort vei til klatrevegg, flere treningssenter, Taekwondo-klubb, Skedsmohallen med mer. Skedsmo idrettsklubb er en av Norges største breddeidrettsklubber.

  Romeriksåsen har fantastiske turområder som kan benyttes hele året. Fra Tæruddalen, like ved ungdomsskolen, er det lysløype og et rikt utvalg turstier innover i marka. Lysløypa er nylig oppgradert og tilrettelagt for både barnevogn og rullestol. Løypa fører til idylliske vann, turhytte, fine benker, samt områder med sopp og bær.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, som ligger rett over gata, og på Rema 1000 og Meny Skedsmokorset. Sistnevnte ligger på Skedsmosenteret, et moderne senter med det meste av det du måtte trenge. Her finner du kafé, restauranter, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker med mer. I tillegg har senteret diverse helse- og velværetilbud. Strømmen Storsenter og Lillestrøm sentrum ligger godt innen rekkevidde med buss eller bil.

  Skedsmokorset bussentral ligger ca. 150 meter unna, og herfra er det hyppige avganger til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen, Nannestad m.m. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 10 min til Strømmen storsenter, 20 min til Oslo Lufthavn og 20 min til Oslo.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til Åsenhagen barneskole, og det er også gang/sykkelavstand til Tæruddalen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Pr. dags dato er ikke byggingen påbegynt og visninger vil holdes på vårt kontor på Tovert 5 i Lillestrøm. Det henger stort banner på Korshagen 3 som viser lokasjonen til prosjektet.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Entré
  Hver leilighet får en innbydende entré med god plass for yttertøy, sko med mer. Fra entreen vil det være direkte tilgang til innvendig bod og bad. Det legges enstavs parkett på gulvet som standard, og veggene males i en behagelig, tidsriktig farge (beige/grå). I taket monteres det dimbare downlights.

  Bygningen får felles oppgang med heis og trapp til etasjene. Inngangsdøren til hver enkelt leilighet leveres i glatt utførelse med kikkehull, av typen Nordan eller liknende. Ved inngangsdøren monteres det porttelefon med døråpner.

  Stue og kjøkken
  Leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning - pent innredede rom med enstavs eikeparkett av typen 14 mm eik natur, hvitpigmentert, børstet matt eller tilsvarende. Vegger males i fargen beige/grå som standard, men andre farger/gulv kan velges som tilvalg. Rommet får plass for både sofagruppe og spisebord, og fra stuedelen blir det utgang til uteplass.

  Kjøkkeninnredningen leveres av Designa, HTH, Sigdal eller tilsvarende kvalitet, og vil som standard ha glatte fronter i fargen beige/grå med sorte detaljer. Andre farger kan velges som tilvalg, og det leveres matchende laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum.

  Kjøkkenleverandøren vil avholde møter med hver kjøper for å planlegge kjøkkenet i henhold til kjøpers ønske om eventuelle tilvalg.

  Bad/wc/vaskerom
  Hver leilighet får et delikat, flislagt bad med stilren innredning. Badet får fliser på gulv og vegger i størrelse 30x60 og/eller 60x60, og i dusjsonen leveres det mindre fliser i matchende stil. Som standard leveres det fliser i fargen Sand, Beige eller Grå.

  Badet får selvfølgelig også gulvvarme, dimbare downlights (LED) og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres veggmontert toalett, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen vil bestå av en heldekkende servant på 60-120 cm med mørke underskuffer. Over servanten monteres det speil med integrert belysning.

  Soverom og garderobe
  Leilighetene får fra 1-3 pene soverom med enstavs eikeparkett og vegger malt beige/grå. Det leveres ikke garderobeskap som standard, men det avsettes plass til 1 meter garderobeskap pr. sengeplass som vist i planløsninger. I tillegg får leilighetene innvendig bod, samt tilhørende sportsbod i felles kjeller.

  Det tas forbehold om endringer i leveranse av materialer og planløsninger.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomtsom skal eies av sameiet. Leilighetene som ligger i Korshagen 3, på eksisterende bygning vil ligge på felleseid tomt av Korshagen 3.
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Det er 23 garasjeplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Pris pr. garasjeplass 350.000,-.
  De 19 største leilighetene vil bli prioritert, for mer informasjon kontakt megler.
  4 plasser reserverers for gjesteparkering.
 • Alle leiligheter vil få tildelt sportsbod i fellesareal som vil bli seksjonert som tilleggsdel.
 • Oppvarming - Teknisk
  Leilighetene varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme på badet. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400, og det leveres balansert ventilasjon. Leilighetene får også sprinkleranlegg og vanlig brannslukningsapparat. Fiber og tv-signaler leveres av Telenor eller annen tilsvarende leverandør.
 • Fiber. Leverandør er ikke valgt.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsoversikt som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

  Dialog om tilvalg vil være mellom selger og kjøper. Tilvalgsmøter vil bli holdt nærmere ferdigstillese av eiendommen. Mer informasjon om dette vil komme.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Oppstartsgebyr for sameiet kr. 10 000,-
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Panteattest kr. 172,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

  Forskudd er satt til kr. 100 000,- for alle 2-roms leilighetene og kr. 200 000,- for de øvrige leilighetene. Forskuddet skal innbetales ved kontraktskriving.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 54,- pr. kvm BRA pr. mnd. og skal dekke bl.a. TV og internett (fiber), varmtvann, kommunale avgifter, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, forsikring. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall utarbeidet av forretningsfører.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Det gjøres oppmerksom på at det kan bli innført eiendomsskatt på leilighetene fra Lillestrøm kommune.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

  Sameiet vil bli opprettet i samarbeid med forretningfører og utbygger.
 • Forretningsfører: BORI
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Regler om dyrehold vil reguleres av sameiets husordensregler eller vedtekter.
 • Det er ikke kjent at det foreligger hindringer for utleie av leiligheten.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Korshagen 3-5, 2022 Skedsmokorset.
  Gnr. 37 og Bnr. 2 og 85 i Lillestrøm kommune.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, med private stikkledninger/-vei.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og næring.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke odel og konsesjon på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selgers forbehold fremkommer av salgsoppgave. Ingen forbehold kan tas for en lengre enn 18 mnd. fra kontraktsinngåelse. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er bortfalt.

  Det tas forbehold om gitt finansiering (byggelån) og at igangsettingstillatelse (bygningsarbeider) er gitt innen 18 måneder etter kontraktsinngåelse. Igangsettelse av prosjektet forutsetter 60% forhåndssalg og oppnådd tilfredstillende entreprisekostnad, samt at styret hos selger fatter vedtak om igangsettelse av utbyggingen. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 40.000. eks. mva. for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 40.000-, oppgjørshonorar kr. 5.200, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og minimumsprovisjon i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket provisjon og alle utlegg. Alle beløp er eks. mva.
 • Mulighet for finansiering gjennom Romerike Sparebank.
  Ta kontakt med megler.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • Per Christian Kjellgren
Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev