aktiv-eiendomsmegling
Velkommen på visning i Alexander Kiellands gate 10.
Velkommen på visning i Alexander Kiellands gate 10.

SKIEN Alexander Kiellands gate 10

Stor selveierleilighet med solrik terrasse, utsikt, heis, garasjeplass og lave felleskostnader.

  • kr 6 000 000
  • BRA-i 143 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 6 000 000
  • Omkostningerkr 164 440
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 165 564
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2002
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 3 430
  • Tomt8 054.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Prisantydning: kr 6 000 000,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 10 400,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Pantattest kjøper - lagt ut av megler: kr 240,- Tingl.gebyr pantedokument: kr 500,- Tingl.gebyr skjøte: kr 500,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00): kr 150 000,-   Omkostninger totalt: kr 164 440,- Totalpris inkl. omkostninger: kr 6 164 440,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Lettstelt leilighet med svært attraktiv og sentral beliggenhet i den øvre delen av Skien sentrum. Leiligheten har alt på en flate og romslige rom. Det er lave felleskostnader i måneden. Stor og solrik terrasse med vestvendt beliggenhet. Garasjeplass og enkel adkomst: Fra garasjen er det direkte inngang til felles inngangsparti med trapp eller heis opp til leiligheten i 2. etasje. Perfekt for deg som vil flytte fra hus til leilighet!
Det er hovedsakelig parkett på gulvene, mens vegger og himlinger har malte slette overflater.

Alexander Kiellands gate 10, Telemark

  • Tomt
    8054.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt for sameiet. Tomten er skrående, og fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplenarealer, diverse beplantning og asfalterte veier og parkeringsarealer. På baksiden av bygningen er det en felles uteplass. Vestvendt og delvis overbygd terrasse på ca. 30 kvm. På terrassen er det gode solforhold og utsikt. Fra stuen er det direkte adkomst til terrassen, og den er utstyrt med to motoriserte markiser, utebelysning og stikkontakt.

    Beliggenhet
    Leiligheten har en svært attraktiv og sentral beliggenhet i den øvre delen av Skien sentrum. Det er kort gangavstand til sentrum med alle byens fasiliteter. Skien er Telemarks største by og har gode shoppingmuligheter og et livlig uteliv. Det ligger godt til rette for gode kulturopplevelser med blant annet Brekkeparken, Teater Ibsen, Ibsenhuset og kino. Det er også kort avstand til Skagerak Arena, hvor du kan se Odds Ballklubb. I tillegg til Brekkeparken er det fine turområder i for eksempel Lundedalen eller rundt Hjellevannet. I nærheten ligger også Bakkestranda som er et friområde med fin badeplass. Fra Skien sentrum har du gode bussforbindelser rundt om i hele Grenland.

    Adkomst
    Fra Skien sentrum: Kjør opp Kongens gate og følg veien rett frem i rundkjøringen mot Siljan. Etter rundkjøringen tar du første vei til høyre mot Siljan og Brekkeparken. Følg veien rett frem og hold til høyre i veikrysset inn i Alexander Kiellands gate, hvor Lagmannsgården Boligsameie ligger på venstre side av veien.

    Barnehage/skole/fritid
    Barnehager: Brekke barnehage (1-5 år) - 36 barn, 0.5 km Gustavas Hage barnehage (0-5 år) - 45 barn, 0.8 km Lundedalen barnehage (1-5 år) - 47 barn, 1 km Skoler: Bratsbergkleiva skole (1-7 kl.) - 336 elever, 21 klasser, 1 km Lunde barneskole (1-7 kl.) - 428 elever, 22 klasser, 1.3 km Gjerpen barneskole (1-10 kl.) - 374 elever, 19 klasser, 1.5 km Telemark Toppidrett ungdomsskole Skien (8-10 kl.) - 92 elever, 6 klasser, 1.5 km Gjerpen ungdomsskole (8-10 kl.) - 275 elever, 13 klasser, 1.8 km Toppidrettsgymnaset i Telemark - 230 elever, 1.5 km Skien videregående skole - 1100 elever, 40 klasser, 2.5 km Informasjon om barnehager og skoler er fra Nabolagsprofilen, og er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget).

    Byggemåte
    Leiligheten er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Takstmann sin overordnet faglig vurdering er at leiligheten fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik) i tilstandsrapporten. Bygningen er i henhold til tilstandsrapporten oppført på på støpt flate mot grunn og grunnmur av betong. Yttervegger er oppført som bindingsverk, kledd utvendig med stående trepanel. Saltak av trekonstruksjoner som er tekket med dobbeltkrum betongstein. Vinduer med 2-lags isolerglass og ramme av tre. Tofløyet terrassedør av tre med 2-lags isolerglass. Forhold som har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Vaskerom: TG2 vurderes da det ikke var mulig å konstatere membran opp på terskel og nivåforskjellen fra terskel til sluk er for liten, og da det ikke kan konstateres slukmansjett under klemring og membran har passert forventet levetid. - Bad: TG2 vurderes da det ikke er tilfredsstillende fall fra dørterskel til sluk, og da membran har passert forventet levetid. - Gjestebad: TG2 vurderes da falle fra dørterskel til sluk ikke er tilfredsstillende og ingen synlig slukmansjett. - Varmtvannsbereder: TG2 vurderes da berederen har passert forventet levetid. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 21.04.2024 av Sørø Taksering AS, som gir teknisk beskrivelse av leiligheten. 

    Standard
    Stor og lys leilighet med en gjennomgående normal standard. Det er hovedsakelig parkett på gulvene, mens vegger og himlinger har malte, slette overflater. Leiligheten har romslige rom og en ekstra fleksibilitet med TV-stuen som kan gjøres om til et soverom. Stuen er romslig og har god plass til flere sittegrupper. Spisestuen er plassert rett ved inngangen til kjøkkenet. Det er en TV-stue med skyvedør i tilknytning til stuen. TV-stuen kan også brukes som et soverom, dersom det er behov for flere soverom. Fra stuen er det skyvedør med direkte utgang til en stor og delvis overbygd terrasse med gode solforhold. Kjøkkenet har hvit innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. I benkeplaten er det nedfelt oppvaskkum. Mellom kjøkkenbenken og overskapene er det hvite fliser som er enkle å rengjøre. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, ventilator, stekeovn og oppvaskmaskin. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge av alder og normal bruk. På kjøkkenet er det god plass til et spisebord. Kjøkkenet har en matbod, et praktisk spiskammers til å oppbevare matvarer i. Vaskerommet ligger mellom kjøkkenet og gangen til soverommene og gjestebadet. På vaskerommet er det flislagt gulv med oppkant og sluk. Vaskerommet er utstyrt med innredning med nisje og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel under benken, utslagsvask og varmtvannsbereder. Hovedsoverommet har direkte adkomst til eget flislagt bad. Badet er utstyrt med hvitt baderomsmøbel med profilerte fronter og et stort, vegghengt speil over, både dusjhjørne og badekar, og toalett. Det er varmekabler i gulvet på badet. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en stor dobbeltseng og flere garderobeskap. Det andre soverommet er innredet som gjesterom. I gangen er det et gjestebadet, som er flislagt og har varmekabler i gulvet. Gjestebadet er utstyrt med stor dusjnisje med glassdør, toalett og baderomsmøbel med heldekkende servant og speilskap. Leiligheten har en romslig entré, og i tilknytning til entréen er det en innvendig bod som brukes til oppbevaring og garderobe for yttertøy. I gangen mellom badet, vaskerommet og soverommene er det garderobeløsning.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre og tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre og tilbehør. Kjøleskap, fryser og vaskemaskin medfølger i handelen, mens tørketrommel på vaskerommet medfølger ikke.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke for TV og internett er inkludert i felleskostnadene i måneden.

    Parkering
    Leiligheten har en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er mulighet for lading av elbil ved garasjeplassen, men lader må installeres for egen regning via leilighetens strømmåler. Fra garasjeanlegget er det direkte inngang til inngangspartiet med trapp eller heis opp til leiligheten i 2. etasje. Felles parkeringsplass og gjeste parkering på sameiets tomt. Til orientering kan styret etter eierseksjonsloven § 26, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.   Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Prisantydning: kr 6 000 000,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 10 400,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Pantattest kjøper - lagt ut av megler: kr 240,- Tingl.gebyr pantedokument: kr 500,- Tingl.gebyr skjøte: kr 500,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00): kr 150 000,-   Omkostninger totalt: kr 164 440,- Totalpris inkl. omkostninger: kr 6 164 440,-

  • Oppvarming
    Flott gasspeis i stue. Merk at gassbeholderne er plassert i utvendig skap på terrassen. Det er varmekabler i gulvet på begge bad. Elektriske panelovner.

    Info strømforbruk
    Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12 000 kWh pr. år.

    Energiklasse
    D

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    20514

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Formuesverdi primær
    953107

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3621805

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    14/297

    Felleskostnader pr. mnd
    3430

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene inkluderer bygningsforsikring, bygningsmessig vedlikehold, vaktmestertjenester, kabel-TV og internett, forretningsførsel, strøm fellesarealer og andre driftsutgifter. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

    Andel fellesgjeld
    1124

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-04-30T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    12417

    Andel fellesformue per dato
    2024-04-30T22:00:00Z

    Om sameiet
    Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lagmannsgården Boligsameie, med sameiebrøk 14/297. Sameiet består av 21 boligseksjoner. Styreleder er Terje Hærås. Forretningsfører er Atenti AS. VI gjør oppmerksom på at det i resultatregnskapet for 2023 for sameiet viser et underskudd på kr. 2 773,-, noe som i utgangspunktet skal være ufarlig med tanke på at det er et veldrevet sameiet som styrer mot et regnskap som skal gå i null. Regnskapet kan fås ved henvendelse til megler. Sameiet har ingen planlagte påkostninger eller oppgraderinger i nærmeste framtid, med unntak av normalt vedlikehold. Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Vi gjør spesielt oppmerksom på at det på siste sameiermøte ble vedtatt en liten økning av felleskostnadene, og fra 01.07.2024 er felleskostnadene kr 3 564,- pr. måned for denne leiligheten.

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Dugnad må påregnes.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt om det ikke er til ulempe for de øvrige beboere i sameiet. Husk at båndtvang også gjelder på sameiets området. Hvis dyrehold eller annen aktivitet krever ekstra renhold, ber sameiet om at den enkelte tar ansvar selv.

    Eierskiftegebyr
    1000

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom: Dagboknr. 15743, tinglyst 19.10.2001, type heftelse: Seksjoneringsbegjæring med bestemmelser om tilleggsdel som biloppstillingsplass og boder. Dagboknr. 2448769, tinglyst 12.05.2020, type heftelse: Bestemmelse om deponering av snø. Sameiet har rett til å deponere snø på naboeiendom med gnr. 300 og bnr. 2064. Dagboknr. 2450317, tinglyst 13.05.2020, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett: Naboeiendom med gnr. 300 og bnr. 2064 gis rett til adkomst fra Alexander Kiellands gate over gnr. 300 og bnr. 5135 til etablert vei opp til Lagmannnsgården. Kartskisse kan fås ved henvendelse til megler. Servituttene vil følge leiligheten og sameiets eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.02.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

    Vei, vann og avløp
    Sameiets eiendom har adkomst via fylkesvei med direkte avkjørsel. Sameiets eiendom er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

    Regulerings- og arealplanner
    Sameiets eiendom omfattes av bebyggelsesplan for Lagmannsgården terrasse med planid 762-B med tilhørende bestemmelser sist datert 18.01.2000. Sameiets eiendom ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 25.05.2023 og kommunedelplan datert 16.06.2011 hovedsakelig avsatt til nåværende boligbebyggelse. I tillegg er sameiets eiendom avsatt til byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, flomfare, nåværende friområde, gul sone iht. T-1442, rød sone iht. T-1442, nåværende friområde og nåværende turvegtrase og framtidig boligbebyggelse. Utsnitt av planer med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

    Adgang til utleie
    Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av leiligeheten er konsesjonsfritt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Prisantydning: kr 6 000 000,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 10 400,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Pantattest kjøper - lagt ut av megler: kr 240,- Tingl.gebyr pantedokument: kr 500,- Tingl.gebyr skjøte: kr 500,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00): kr 150 000,-   Omkostninger totalt: kr 164 440,- Totalpris inkl. omkostninger: kr 6 164 440,-

    Omk. kjøper beløp
    164440

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200,-/4 600,-/5 000,- i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000,- ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,-, oppgjørshonorar kr 6 000,-, markedsføringspakke kr 23 900,- og kontroll av hjemmel og heftelser kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i forbindelse med salgsprosessen. Alle beløp er inkl. mva.

Thomas Johan Nilsen

Megler

Thomas Johan Nilsen

45 41 99 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev