aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tårnbyveien 83 - Et romslig rekkehus på populære Skjetten.
Velkommen til Tårnbyveien 83 - Et romslig rekkehus på populære Skjetten.

SKJETTEN Tårnbyveien 83

Romslig og familievennlig rekkehus i populært nabolag. Stor terrasse, ny varmepumpe og garasje med elbillader. Sentralt!

  • kr 4 750 000
  • BRA-i 144 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 750 000
  • Omkostningerkr 9 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 051 558
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformAndel
  • Byggeår1972
  • Soverom3
  • Tomt34 783 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 292 337 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 5 042 337 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 051 558 Totalpris. inkl. omkostninger 5 058 758 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 061 558 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Tårnbyveien 83, et romslig og barnevennlig andelsrekkehus over to etasjer. Her blir man en del av et populært nabolag, i kort gangavstand til skoler, buss, fotballstadion og nyoppussede Skjetten senter. Boligen har et koselig hageareal på begge sider, og ved inngangen nytes varme dager på en stor terrasse med bod og levegger. Det følger med egen garasje i felles rekke, og her er det installert en elbillader fra 2023. Stuen er stor med ny varmepumpe og ulike soner for familien, mens kjøkkenet har mye oppbevaring og dels integrerte hvitevarer i en moderne innredning fra 2017. I tillegg til baderom er det et eget vaskerom ved kjøkkenet forenkler hverdagen. Tre store soverom ligger sammen i 1. etasje, hvor hovedsoverommet har utgang til hagen på baksiden.
Inngangsdøren er overbygget.

Tårnbyveien 83, Akershus

  • Tomt
    34783m²

    Beskrivelse av tomt
    Nabolaget er populært for barnefamilien, med nærhet til skoler, butikker og fritidsaktiviteter. Fellesområdet i borettslaget er opparbeidet med grøntarealer, sittegrupper, asfalterte internveier og en lekeplass til glede for de minste. Både på frem- og baksiden har boligen et tilnærmet flatt hageareal med gressplen. Ved inngangen er det en utebod, en herlig terrasse og et gjerde med port til veien. Terrassen er delvis overbygget og har et areal på ca. 28 kvm. Belysning, utestikk og utekran for vann er montert, og en rekke levegger gir god skjerming. Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Hovedsoverommet har utgang til hagen på baksiden, og her kan man enkelt sette opp en trampoline, spille fotball med venner og leke i snøen vinterstid.

    Beliggenhet
    Rekkehuset ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Lillestrøm kommune. Nabolaget har skoler, barnehager og et godt aktivitetstilbud, så vel som nærhet til fine turområder, butikker og offentlig kommunikasjon. Det er ca. 17 minutters gange til svømmehallen ved Skjetten barneskole, og ca. 12 min til kunstgressbane ved ungdomsskolen. Svømmehallen har folkebad lørdager og kurs for alle aldre og nivåer ellers i uken. Ikke minst ligger Skjetten stadion kun tre minutter unna til fots. For golfere er det ca. 9 min kjøring til Hauger Golfklubb ved Hellerudsletta og samme avstand til Lillestrøm Golfklubb sine fasiliteter. De som foretrekker frisbeegolf kan glede seg over en ny 18-hulls bane på Skjetten. Om vinteren er det kort vei til skøytebane og for den som er glad i alpint anbefales en tur til Varingskollen Alpinsenter. Forøvrig er det umiddelbar nærhet til skog og mark med fine turområder som kan benyttes gjennom hele året. En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad ? Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Området har dessuten asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Skjetten, nyåpnede Extra på Skjettentoppen og søndagsåpen Joker i Sagdalen. Meny nås på kun to minutter og ligger på nyoppussede Skjetten senter som også har Nille, apotek og florist. Det er ca. 5 min med bil til Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra boligen er det ca. 3 minutters gange til Gjellerås barneskole, og for elver i ungdomstrinnene er det ca. 12 min til Stav ungdomsskole. Det er også nærhet til Skedsmo, Lillestrøm og Strømmen videregående skoler, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager, hvor Valstadtoppen er den nærmeste. Det tar ca. 10 min med bil til OsloMet ? storbyuniversitetet som har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

    Offentlig kommunikasjon
    Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skjetten senter, som ligger kun to minutter unna. Både Sagdalen og Lillestrøm stasjon ligger i fin sykkelavstand. Fra Lillestrøm tar toget deg til Oslo S på 10 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 8 min til Lillestrøm, 22 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn.

    Byggemåte
    Rekkehuset er bygget 1972 og bygget etter forskrift fra 1969. Tilbygget i 2 omganger. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har kjøkkenvindu med 2-lags glass fra 2021 Bygningen har malt hovedytterdør. Malte terrassedør i tre med 2-lags isolasjonsglass. Terrasse ved inngnagsparti. Etablert på bjelkelag og trespaltegulv. Delvis overbygget med tilknyttet utebod. Utvendig bod er isolert. Etablert nyere bod-dør. Rekkehus i småhusbebyggelse. Flat takform tekket med papp eller lignende. Yttervegger av betong og bindingsverk i tre. Etasjeskille i trebjelkelag. Utvendig trekledning. Støpt såle mot grunnforhold. Etasjeskiller er av trebjelkelag 1 etasje. Betongdekke mot grunnforhold. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen har mursteinspipe. Mulighet for etablering av peisovn. Lovlighet Rekkehus ? Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Hall på tegning er nå en del av soverom i 1 etasje. Det er etablert bod i 2 etasje som ikke er inntegnet i byggetegningen. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 20.09.24 og rapportdato 24.09.24, utarbeidet av takstingeniør Øyvind Nåmo Rønning for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

    Sammendrag selgers egenerklæring
    11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Lagt opp strøm til varmepumpe Arbeid utført av Linje elektro AS 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja 13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja Beskrivelse Ladeboks i garasje 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Byttet panel, bod osv for borettslaget Montert platting ved egeninsats Arbeid utført av Tømrer1 27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja Beskrivelse Borettslaget har vært plaget med mus/rotter, der er det nå montert musesperre.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Entré, gang, bad/wc og 3 soverom. 2. etasje: Stue, kjøkken, vaskerom og bod. Annet: Isolert utebod på ca. 5 kvm ved terrassen. Kort fortalt - Attraktivt rekkehus over to plan. - Sentralt og populært område. - Følger med egen rekkegarasje. - Elbillader fra 2023 i garasjen. - Herlig terrasse på ca. 28 kvm. - En isolert utebod på terrassen. - Lekeplass på fellesområdet. - Dobbelt garderobeskap i entreen. - Funksjonelt kjøkken fra 2017. - Godt med skap- og benkeplass. - De fleste hvitevarene er integrert. - Romslig stue med ulike soner. - Varmepumpe fra 2023 i stuen. - Flislagt bad/wc. - Et vaskerom forenkler hverdagen. - Tre gode soverom, to med skap. - Lagringsplass i bod ved kjøkkenet. Entré Velkommen inn til et pent og funksjonelt rekkehus ? utmerket for familien. Inngangspartiet er en del av terrassen, med belysning, ringeklokke og overbygd ytterdør. Vel inne har boligen en romslig og innbydende entré med store, grå fliser på gulvet og behagelig gulvvarme. Veggene er holdt i en mørk blåtone, og yttertøyet ryddes enkelt bort i et dobbelt garderobeskap med hvite fronter. Stue Suen er et pent og romslig oppholdsrom for hele familien, som innbyr til hygge fra tidlig morgen til sent på kveld. Store vinduer i front slipper inn godt med naturlig lys, og parkett på gulvet kombineres med panelvegger malt i hvitt og en mørk jordtone. I 2023 ble det montert en varmepumpe for jevn, behagelig varme, og stuen har god plass til flere sittegrupper i ulike soner ? uten at det oppleves rotete. Her kan venner og familie samles for hyggelige måltider rundt et langbord. Kjøkken Innenfor stuen har boligen et flott kjøkken med parkettgulv og moderne innredning fra 2017. Selve kjøkkenet er oppført i en funksjonell L-form med god skap- og benkeplass. Her er det glatte fronter i en varm farge, hvite overskap i frostet glass og mørk benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Store vinduer ved den ene benken gir et luftigere uttrykk og bidrar med mye naturlig lys til matlagingen. Over benkene er det belysning og sorte plater, og over kokesonen er ventilator installert. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys, i tillegg til en frittstående side by side kjøl/frys med isbitmaskin som følger salget. Fra kjøkkenet er det videre adkomst til både vaskerommet og en hendig bod. Bad/wc/vaskerom Planløsningen er praktisk, med bad utenfor soverommene og et eget vaskerom i tilknytning til kjøkkenet. Badet er innredet med hvite veggfliser og mørkegrå gulvfliser for en fin kontrast. Badet har toalett og et dusjkabinett med vegger av herdet glass. Den øvrige innredningen består av heldekkende servant med hvite underskap, to matchende høyskap, et veggskap i samme stil og et speil med belysning. Skapene gir god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. Vaskerommet har gulvbelegg, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Tre store soverom ligger sammen i første etasje, meget praktisk hvis man har små barn. Hovedsoverommet har utgang til hagen på baksiden, og rommet er smakfullt innredet med lyst 1-stavs laminatgulv og en kontrastvegg malt i en mørk blånyanse. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og i en egen nisje står det et stort og delvis åpent garderobeskap i hvit utførelse. Et av de øvrige soverommene er naturlig inndelt i ulike soner, og møbleringsfriheten i rommet er svært god. Både entreen og det siste soverommet er innredet med et hvitt skap, og ekstra lagringsplass finnes i en bod ved kjøkkenet og i en isolert utebod på terrassen.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å lese rapporten i sin helhet. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Vinduer Vurdering av avvik: ? Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er under planlegging at ett vindu på kjøkken skal skiftes. Utvendig > Dører - 2 Vurdering av avvik: ? Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er under planlegging at ett vindu på kjøkken skal skiftes. Utvendig > Dører Vurdering av avvik: ? Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Innvendig > Overflater Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Det er synlig at laminat noen steder har gått fra hverandre i endeskjøt på hovedsoverom. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Vurdering av avvik: ? Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er noe høydeforskjell mellom opprinnelig stuedel og utbygget stuedel. Innvendig > Radon Vurdering av avvik: ? Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Innvendige dører Vurdering av avvik: ? Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Stedvis noe subbing. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv Vurdering av avvik: ? Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Vurdering av avvik: ? Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Membran er ikke klemt med klemring ned i sluk. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Vurdering av avvik: ? Det er påvist skader på innredning. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Ventilasjon Vurdering av avvik: ? Rommet har kun naturlig ventilasjon. Naturlig ventilering er ikke tilfredsstillende ut fra dagens krav til ventilasjon og vurdering ut fra NS3600. Tekniske installasjoner > Vannledninger Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg TG2 gis som følge av manglende dokumentasjon.   Forhold som har fått TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Våtrom > 2. Etasje > Vaskerom > Generell Vurdering av avvik: ? Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Integrerte hvitevarer i kjøkken og frittstående side by side med isbitmaskin følger salget.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Boligen disponerer en egen garasje i felles rekke, og her ble det i 2023 installert en Zaptec lader for elbil. Ved behov er det mulighet for gjesteparkering på fellesarealet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Polisenummer
    84888964

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Området eiendommen ligger i anses for å ha moderat/lav aktsomhetsgrad for radon. Det anbefales i tilstandsrapport å gjennomføre radonmåling.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Eiendommen ligger i et område: - Med areal under marin grense og stor til svært stor mulighet for marin leire. - Som er regnet som aktsomhetsområde for kvikkleireskred. - Under kommunens kulturminneplan i vernekategori 3 - lavere verneverdi. - Under kommunens indre soner i kommuneplanen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 292 337 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 5 042 337 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 051 558 Totalpris. inkl. omkostninger 5 058 758 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 061 558 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Rekkehuset oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner, gulvvarme på badet og en varmepumpe fra 2023 i stuen. Om ønskelig er det mulighet for etablering av ildsted. Ventilasjonen er naturlig, med mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. En ca. 200 liters varmtvannsbereder fra 2019 er plassert på vaskerommet, og rundt 2017 ble det utført rørfornying i regi av borettslaget. Sikringsskapet har automatsikringer, og et av kjøkkenvinduene ble byttet ut i 2021. Utvendige markiser er montert over vinduene på inngangssiden.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
    2379808

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    1511179

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    6044716

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/71/32: 10.03.1970 - Dokumentnr: 1234 - Rettigheter iflg. skjøte Ifl.skjøte på bnr.4 er det best. om ledn.for vann-kloakk,el- ledninger m.v. Fl.best. Gjelder denne registerenheten med flere 03.11.1980 - Dokumentnr: 6433 - Forkjøpsrett BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder denne registerenheten med flere 27.03.1981 - Dokumentnr: 1999 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Skedsmo kommune til å opparbeide gangvei/busslomme på denne eiendom. m/flere bestemmelser. 01.11.1972 - Dokumentnr: 5823 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3205 Gnr:71 Bnr:4 06.08.1973 - Dokumentnr: 4920 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3205 Gnr:71 Bnr:47 11.11.1996 - Dokumentnr: 17111 - Grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 446407 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0231 Gnr:71 Bnr:32 01.01.2024 - Dokumentnr: 154205 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:71 Bnr:32

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest for rekkehus m/10 leiligheter, med adresse Tårnbyveien 69-87 foreligger, datert 16.11.1973. Midlertidig innflytningstillatelse for rekkehus m/10 leiligheter, med adresse Tårnbyveien 69-87 foreligger, datert 19.09.1972. Ferdigattest for tilbygg foreligger, datert 20.098.1981.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 292 337 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 5 042 337 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 051 558 Totalpris. inkl. omkostninger 5 058 758 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 061 558 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    9221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,00 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 23 500,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr 3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 39 629,-. Utleggene omfatter tilstandsrapport med plantegninger (15 375,-), pantedokument med urådighet (500,-), fotograf (5 475,-), kommunale opplysninger (5 000,-), forretningsfører og avklaring av forkjøp (13 279,-). Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Alexander Søvik

Megler

Alexander Søvik

98 23 96 49

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev