aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Kirsti Næss Olsen har gleden av å presentere Kongens gate 51 D.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Kirsti Næss Olsen har gleden av å presentere Kongens gate 51 D.

TRONDHEIM Kongens gate 51D

Pen, gjennomgående 2-roms med sentral beliggenhet | Lave felleskostnader og mulighet for P-plass | Ingen dokumentavgift

  • kr 2 870 000
  • BRA-i 43 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 870 000
  • Omkostningerkr 12 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 992 702
  • EierformAndel
  • Byggeår1963
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr 110 462
  • Felleskostnaderkr 1 200
  • Tomt1 037.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 870 000 (Prisantydning) 110 462 (Andel av fellesgjeld)   2 980 462 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 1 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   12 240 (Omkostninger totalt)   2 992 702 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planskisse av leiligheten.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Kirsti Næss Olsen har gleden av å presentere Kongens gate 51 D - en 2-roms andelsleilighet med fine lysforhold og gjennomgående planløsning. Beliggenheten er sentral, men likevel i et tilbaketrukket område mot rolig bakgård. Her kan man fint bo uten bil, men det er også muligheter for p-plass med elbillader etter ventetlisteprinsippet. For øvrig har borettslaget en av de laveste felleskostnadene i byen. Verdt å merke seg: - Meget sentralt, kun 5 min fra Trondheim Torg - Buss og trikkeholdeplass rett ved - Gangavstand til togstasjon - Leiligheten ligger i andre etasje - Pent kjøkken - Stue med spiseplass - Soverom og entré med garderobe - To store boder - Fellesvaskeri - Lave felleskostnader pr.mnd (inkl. bl.a. kabel-TV, internett og kommunale avgifter)
Kjøkkenet ligger i eget rom.

Kongens gate 51D, Trøndelag

  • Tomt
    1037.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Leiligheten ligger i et meget sentrumsnært område, men likevel tilbaketrukket og rolig mot en rolig bakgård. Borettslaget har svært god økonomi og eier selv tre av leilighetene pluss et helt næringslokale i første etasje, noe som gir gode leieinntekter. Dette bidrar til at felleskostnadene kan holdes lave, kun kr 1 200 i måneden, noe av det laveste som finnes i Trondheim.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et meget sentrumsnært og attraktivt område i Trondheim kommune. Området ligger midt i smørøyet og kan by på alt av bymessige fasiliteter. Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra og Bunnpris som begge ligger i kort gangavstand. I tillegg ligger det en asiatisk dagligvarehandel i samme bygg. I området rundt Trondheim Torg kryr det av ulike butikker, spisesteder, kafeer og kulturliv. Det er ellers kort vei til Solsiden som blant annet kan skilte med «Trondheims svar på Aker brygge», en restaurantrekke langs kanalen, samt et stort og moderne kjøpesenter. I nærområdet finner du bl.a. St. Olavs Hospital, Trondheim Torg, Bakklandet, Nidarosdomen, Trøndelag Teater og Prinsen kinosenter. Museumsplassen er en nydelig bypark like i nærheten, med paviljong, gressplen, flotte trær og fine gangbaner. Fra leiligheten tar det et kvarter å gå til Marinen - et av de mest populære rekreasjonsområdene i byen. Marinen ligger like nedenfor Nidarosdomen og strekker seg ned mot Nidelven. Langs elva er det promenade som er godt tilrettelagt for alt fra mosjonsturer til rolige trilleturer. Det er også gangavstand til flotte idrettsfasiliteter på Øya. Her finner du Øya tennishall, utendørs tennisbaner og Trondheim stadion med friidrettsbane. Trondheim spektrum har treningssenter og flere idrettshaller med basket- og håndballbaner.

    Adkomst
    Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Aktiv Eiendomsmegling.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss, trikk, tog og flybuss. Holdeplass for både buss og trikk ligger ca. 400 meter unna. Nærmeste togstasjon ligger drøye 800 meter unna. Det er også gangavstand til Trondheim sentralstasjon med togforbindelse til bl.a. Oslo og Røros. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til City Syd, 13 min til Ranheim, 20 min til Melhus og 30 min til Trondheim lufthavn.

    Byggemåte
    Takstmann Arne Morten Berg opplyser om følgende byggemåte: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Etasjeskille er av betongdekke.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Rørfornying i hele borettslaget i 2022. Arbeid utført av: Olimb AS. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Stikkontakter og samsvar etter kontroll fra Tensio. Arbeid utført av: Carleif Elektro. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Ja. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. Beskrivelse: Tensio 2024. 27. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Observert en rotte i kjeller fellesareal for noen år siden, da ble det også observert et åpent vindu i samme rom, og konkludert med at dette var årsaken. Kjenner ikke til at det er observert siden.

    Standard
    ENTRÉ Leiligheten ligger i tredje etasje, med god gjennomgående planløsning og fine lysforhold. Det er adkomst til entré fra felles trappeoppgang og i entreen er det godt med oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Ved ytterdøren er det montert en liten hylle til småting og over denne er det dørcalling. På gulvet er det gråfarget flislaminat og veggene er malt i en kremhvit farge. STUE Stuen er av det tiltalende slaget og er et sosialt rom med plass til spisebord, sofa og tv-benk. På gulvet er det lagt enstavs laminat, mens veggene er malt i grønt og beige. Et trefagsvindu som går fra vegg-til-vegg bidrar til fine lysforhold. Stuen har pipe som gir muligheter for tilknytting av ildsted om ønskelig. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i eget rom i tilknytning til stuen. Laminatgulvet fra stuen flyter sømløst over til kjøkkenet, og veggene er malt i en dus gråfarge. Kjøkkeninnredningen er bygget i en tradisjonell og praktisk hjørneløsning og har hvite slette fronter, vinhylle og grå benkeplate i laminat. Nedfelt i benken er det stor oppvaskkum i rustfritt stål og koketopp. Over benken er det avtrekk fra kullfilterventilator, benkebelysning og hvite flisplater på veggene. En innbyggingsovn er montert i benken under koketoppen og en 120 liters varmtvannsbereder er plassert i kjøkkenbenken. Rommet har videre opplegg for oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap. BAD/WC/VASKEROM Badet er praktisk innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med skyvedører og et nøttefarget baderomsmøblement. Møblementet består av benkeskap, heldekkende servant og et speilskap med belysning. Vegg- og gulvflater har sandfargede fliser i rustikk stil, i to ulike størrelser. Rommet har videre downlights og gulvvarme. Det er fellesvaskeri i bygget, hvor borettslaget står for vaskemaskiner og tørketromler av god kvalitet. SOVEROM OG GAREDEROBE Fra stuen er det dør inn til et lyst og luftig soverom på 9 kvm. Veggene er lysmalt og på gulvet er det kirsebærfarget laminat. Rommet har gode lysforhold, plass til dobbeltseng og en skyvedørsgarderobe. Det er også skyvedørsgarderobe i entreen. For øvrig disponeres det to store boder, en sportsbod i kjeller pluss tørkeloft. Det er i tillegg fellesareal hvor man kan lagre sykler og annet. TILSTANDSGRADER Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2:   Forhold som har fått TG3:

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    - Kontroll av elanlegg utført i 2024 - Rørfornying i regi av borettslaget i 2022 - Badet ble pusset opp i 2006

    Parkering
    Borettslaget har parkeringsplasser utenfor bygget, som tildeles etter venteliste. I de senere år har det ikke vært venteliste og pris for plass er på kun 100,- kroner i måneden. Ved behov dekker borettslaget også installasjon av elbillader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Diverse
    AREAL Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  SALGSSUM Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 870 000 (Prisantydning) 110 462 (Andel av fellesgjeld)   2 980 462 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 1 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   12 240 (Omkostninger totalt)   2 992 702 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes med gulvvarme på badet og panelovn på soverommet.

    Energiklasse
    E

  • Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    28

    Part.obl.nr.
    948959259

    Felleskostnader pr. mnd.
    1200

    Andel fellesgjeld
    110462

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Forkjøpsfrist
    2024-06-11T22:00:00Z

    Borettslaget
    Kongens Gate 51 Borettslaget

    Borettslagets org.nr
    948959259

    Gebyr forkjøpsrett
    1000

    Forkjøpsrett
    Andelseierne i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at borettslaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Borettslagets økonomiske status pr. 31.12.2023: - Årsresultat: Kr -1 445 490 - Egenkapital: Kr 281 992 Fullstendig regnskap og budsjett kan ses i salgsoppgaven.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Totalt lån i DnB pr. 31.12.2023 er kr 4 639 430. Det er avtalt flytende rente på 6%. Siste avdrag på lånet er i 2047.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

    Borettslagets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    19405746

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Hundehold er kun tillatt på sosiale kriterier, og tillatelse må søkes borettslagets styre.

    Eierskiftegebyr
    4300

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

    Ferdigattest/brukstillatelse
    I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Boligen er ifølge opplysninger fra kommunen oppført i 1963, en tid hvor det ikke var søknadsplikt. Søknadsplikten ble innført med plan- og bygningsloven i 1965. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for fasadeutbedringer datert 05.03.1991, og ferdigattest for fasadeendring datert 18.01.2002. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er underlagt reguleringsplan for Kalvskinnet (24.04.2008), planID r0118ap, og ligger i et området som er avsatt til bolig/forretning/kontor. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven. Eiendommen ligger videre i bevaringsområde for kulturmiljø. Det er igangsatt planprogram for fornying av Kongensgt. og Ilevollen, planID r20190001. Hovedhensikten med gateprosjektet er å heve standard slik at ny utforming og tilrettelegging for bruk bidrar til å nå nullvekstmålet i Bymiljøavtalen. Gatene skal bygges om til en effektiv kollektivåre med høye miljøstandarder og gode forhold for myke trafikanter som ferdes langs eller krysser gata. Målet er å legge til rette for et urbant gate- og bomiljø.Kontakt kommunen ved spørsmål angående planprogrammet.

    Adgang til utleie
    Utleie krever tillatelse fra styret i borettslaget. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 870 000 (Prisantydning) 110 462 (Andel av fellesgjeld)   2 980 462 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 1 000 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   12 240 (Omkostninger totalt)   2 992 702 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    12240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt vederlag for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 950, oppgjørshonorar kr 4 950 og visninger kr 1 990 pr. stk.

Kirsti Næss Olsen

Eiendomsmegler

Kirsti Næss Olsen

46 40 08 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev